|
|
#4141 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
No właśnie tak to.
Kupuję sobie w najlepsze jakieś ziemniaki i nagle jakiś chłopak podbiegł do drugiego i go dźgnął. Krew tryskała na wszystkie strony, jeszcze taka jasna, zaraz karetka, policja przyjechały... Jakieś porachunki załatwiali ...
|
#4142 |
|
Zadomowienie
|
dżizaz. straszne ![]() tak z 10kg byłoby fajnie
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
ale zlapali go?
|
|
|
|
#4144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() o matko!No właśnie a złapali go? Nie wiesz czy tamten żyje? U Mnie jeszcze nie ma terminu. Na pewno we wrześniu zaraz na początku będzie jakieś zabranie i się wsio ustali.... Do stycznia/lutego jeszcze troche czasu jest to może dacie rade 'schuść' ![]() Troche wiary w siebie i samozaparcia! A może z kimś poćwiczyć razem zawsze raźnie i jedna drugą przypilnuje...
|
|
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() a ja zaraz jade do mieściny nieopodal, do koleżanki farbować włoski ![]() więc trzymajcie kciukensy,że nie wyjdzie żadna kupa ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Pozdrowienia z Zakopanego!
U mnie wszystko w porządku, fajnie tu jest, ale na pewno nie są to wakacje moich marzeń.. Po prostu, góry to nie mój żywioł.Temat studniówki.. Ja nawet nie wiem gdzie i kiedy! Nic! Po prostu cisza w mojej szkole. I nie powiem, trochę mam stracha że nam coś najgorszego się trafi ![]() Co do partnera to nie przejmujcie się. Weźcie jakiegoś kolegę, lub stwórzcie "parę" z kolegą z klasy. To wcale nie taki zły pomysł, nie musicie się o nikogo martwić, a często zapłacicie mniej Co do sukienki, to obowiązkowo do kolan! Jakoś nie widzę mojego 1,58 w długiej sukni do ziemi.. ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mogłabym mieć w tym dniu, kolejny powód do wypicia ![]() Sonnerin, wyobraziłam sobie właśnie te "Wsadził nóż w serce i przekręcił"
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
u nas temat studniówki jets od hmmm... moze zeszłego roku, bo juz musieli terminy zaklepywac
|
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
suspense, uda się nam, uda
I trzymam kciuki za zdolności fryzjerskie To Ty farbujesz włosy, czy ta koleżanka? ![]() monia, to ja szepnę jakiemuś chłopakowi z mojej szkoły, żeby Cię zaprosił ![]() Jeeejku, dzisiaj wieczorem jadę, a rano dostałam okres Niby nie narzekam, bo nigdy nie umieram podczas tych dni, ale wiadomo - dyskomfort jest... I jak na złość musiał w tym miesiącu być regularny, a zwykle nie jest ![]() i jeszcze mam dla Was jedną dobrą wiadomość, taką pod kątem matury :P - "Przedwiośnie" wcale nie jest nudne! (bo wszyscy mówią, że to jedna z najgorszych lektur) Przeczytałam w niecałe 24h
Je ne veux pas travailler Je ne veux pas déjeuner Je veux seulement oublier Et puis je fume Edytowane przez ksh Czas edycji: 2008-08-06 o 13:42 |
|
|
|
#4150 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie mam pojęcia kiedy mamy studniówkę, ale zapewne w styczniu będzie
Bedzie boooooooooooooossssssssss skkkkkkkkkkkkoooooooooo![]() Mi tez podobaja się sukienki do kolan, takie długie są za długie dla mnie, poza tym wydaje mi się że są niewygodne. Dlaczego na biurku przy kompie leżą orzeszki w karmelu?? nie moge sie im oprzeć, gdy tak patrza na mnie tymi swoimi blagalnymi oczkami i mowią : "zjedz mnie, zjedz mnie" ... i tylko ciągle je jem i jem....
|
|
|
|
#4151 | ||
|
Wtajemniczenie
|
W moje urodzinki
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie no szok. Widziałam różne rzeczy, m.in ludzi wyskakujących z okna, ale tego jeszcze nie. I nie chcę widzieć Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam dziewczyny Ja dzisiaj, czyli jak zwykle, podły humor mam i sama nie wiem czemu... eh;/ Zupełnie mi się wszystkiego odechciało, czytania lektur tez, wiec chyba na "Chlopach" poprzestane... No nic, chyba sobie zagram w jakaś grę, zeby się odstresować
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, sprawa jest
![]() Te, ktore zdają na maturze rozszerzoną historię i WOS - jakich wydawnictw macie repetytoria? Doszlam do wniosku, że czas zabrać się za naukę.
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu nigdzie tutaj w sklepach ich nie widzę? tylko nad morzem jak jestem na plaży
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Rozeznanie
|
No, na szczęście złapali. Nawet za bardzo nie uciekał.
Cytat:
U mnie data studniówki jeszcze nie wiadoma, ale pewnie coś koło 10/17 stycznia pewnie będzie
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, orzeszki w karmelu
![]() Nika, nawet spałam ![]() Ja dzisiaj kupiłam vademecum z geografii, z Operonu W końcu się zebrałam Wezmę na wyjazd
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłaś nowe czy używane? bo ja nie mogę póki co kupić repetytorium, bo nauczycielka ma nam podać jakie koniecznie mieć mamy fakt faktem, że o ile dobrze pamiętam chodzi o Operonu właśnie, ale nie mam pewności. no i ktoś powiedział jej, że on już ma od kolegi odkupione, a ona zaczęła, że są jakieś nowe uaktualnione teraz czy coś
|
|
|
|
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Słyszałam ze do wosu dobre jest: Repetytorium maturzysty. Poziom podstawowy i rozszerzony[WOS]. Wydawnictwo GREG. |
||
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)To ma tytuł "matura 2008" więc bardzo możliwe, że teraz będzie uaktulnienie. Ale ja i tak muszę dodatkowo kupić zwyczajne książki do geografii na poziomie rozszerzonym ...
|
|
#4160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak z geo? Czy tamto z Operonu jest godne polecenia? Czy może któraś zna lepsze...
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do wosu wystarczy vademecum z Operonu ( jest tam wszystko) i czytanie gazet ![]() A do historii- podręczniki wsip- zarówno wersja nowa jak i stara- legendarne "czarne grzbiety", vademecum z Grega. Skonsultowane z nauczycielem historii i wosu i maturzystą, który zdał rozszerzenie z historii na 96%- swoją droga nie wiem jak tego dokonał ![]() Miłego popołudnia
|
|
|
|
|
#4163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie będzie trzeba nowego, to kupię jakieś używane.a podręczniki jakie kupujesz? ja mam z Nowej Ery. one są zarówno dla podstawy jak i rozszerzenia. testów najróżniejszych muszę jeszcze pokupować![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na luz sprzedwawane ![]() Cytat:
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, Kaufland u mnie jest, ale na drugim końcu miasta
i ja w tamte rejony w ogóle nie mam po co chodzić
|
|
|
|
#4166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U Mnie jest taki jeden gdzie są wszystkie 'ziarna'... Ja najbardziej uwielbiam słonecznik w miodzie albo w czymś taki jak mmsy. Jak u Was dziś z pogodą? Bo u Mnie - inny dzień niż wszystkie ostatnie; deszcz nie pada cały dzień zacinając z kolosalną siła wiatr nie wieje i nawet słońce gdzieś tam próbuje się przebić. A mam jeszcze takie pytanie. Jestem po 1cz Chłopów i nie wiem czy mam czytać dalej? Bo babki w bibliotece pow Mi że tylko 1cz zazwyczaj się czyta... *jestem w geo-mat
|
|
|
#4167 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wczoraj nawet czytałam sobie o kongresie wiedenskim a co do repetytoriów to ja mam do wosu paszport maturzysty wydawnictwa eremis ![]() Cytat:
ja jej a ona mi jak zwykle ![]() i wyszło super ja mam średni brąz a koleżanka piękny, naturalny, jasny blond w sumie to o siebie się nie martwiłam tylko o nią bo z tymi farbami blond to zawsze są jakieś przeboje albo wychodzi kurczak, albo platyna ![]() Cytat:
w kanonie lektur jest obowiązkowa tylko pierwsza część
|
|||
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiadomo jak. ni to ciepło, ni to zimno. chyba nie musisz. ale ja specjalistka w sprawie lektur nie jestem
|
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
zanetka, wiesz, wydaje się całkiem przystępne to repetytorium z geo. Kolorowe, dobre dla wzrokowców
Po dłuższym użytkowaniu będę mogła powiedzieć więcej ![]() sydunia, i jakie są te podręczniki Nowej Ery? Ja jeszcze nie wiem, jakie kupić.. Nika, kurcze, czy tamta moja wypowiedź zabrzmiała nieszczerze? ![]() suspense, o kurcze, musisz polecić te farby Ostatnio koleżanka chciała się na blond zafarbować, kupiła Loreala, wydała na niego połowę kieszonkowego ( xD ), a kolor złapał jej tylko na odrostach : efekt - gorzej niż było ![]() No i wszystkie rzeczy nie mieszczą się do torby. Biorę drugą - na jedzenie
|
#4170 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was drogie przyszłe maturzystki
nie było mnie dwa dni tutaj ale na szczęście aż tyle nie naspamowałyście byłam na wsi u babci...zero zasięgu w plusie nikogo...żadnych ludzi takie pustkowie...hehe chatka koło lasu co się dziwić...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

U mnie też tżta ani widu, ani słychu, ale kilku sprawdzonych kolegów się posiada 

Po prostu, góry to nie mój żywioł.

To Ty farbujesz włosy, czy ta koleżanka?
Niby nie narzekam, bo nigdy nie umieram podczas tych dni, ale wiadomo - dyskomfort jest... I jak na złość musiał w tym miesiącu być regularny, a zwykle nie jest
nie moge sie im oprzeć, gdy tak patrza na mnie tymi swoimi blagalnymi oczkami i mowią : "zjedz mnie, zjedz mnie" ... i tylko ciągle je jem i jem....

W końcu się zebrałam
ja mam z Nowej Ery. one są zarówno dla podstawy jak i rozszerzenia. testów najróżniejszych muszę jeszcze pokupować