|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Frizz prośbę mam
Jakieś opisy by mi się przydały o tym, że jestem silna, nie jestem zabawką, że potrafię poradzić sobie bez niego i doskonale się przy tym bawić, że niech sobie nie myśli, że będę na każde jego zawołanie i nie rusza mnie to, że ostatnio mnie olewa,a do tego nie jest jedynym facetem na świecie i jeśli nie z nim, to ułożę sobie życie z innym Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, oczywiście opisy tej sytuacji innych dziewczyn, także mile widziane |
|
|
|
#3872 |
|
BAN stały
|
april no aleee z geejeeem???
![]()
|
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
jajek
pff odezwała się, ten Twój też gej, nie zapominaj
|
|
|
|
#3874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Feministyczne, mówisz? ![]() * Faceci rozwijają się do trzeciego roku życia, potem już tylko rosną. * Bo nie potrzebuję fałyszywego "kocham Cię" aby się uśmiechać. * Bo stać mnie na własny pałac i własne marzenia. * Szczęście to, to co sami sobie zbudujemy, nie to co dadzą nam faceci. * Ja? Zakazany owoc wśród warzyw. * I mieszkam w najwyższej wierzy i nie rzucę Ci warkocza pod nogi. * Julia zeszła z balkonu. Ja nawet na niego nie wejdę! * Nie wszystko złoto co się świeci, nie każdy chłop z widłami to posejdon. * Kobieta jest cudem boskim, szczególnie gdy ma diabła za skórę, kochany. * Jeśli szukasz łatwej księżniczki to chyba pomyliłeś bajki. Może sobie coś wybierzesz. Tyle tego miałam, ale akurat jak potrzeba to wyparowało ![]() Ode mnie: * Całuj gwiazdy ze mną! * Wtedy powiedziałam dzień dobry, kłamałam. * Jestem zagubiona w Tobie. * Chcę namalować życie na niewidocznej mgiełce uczuć. * Żyjący nadziejami mają skrzydła z marzeń. * Bo prawdziwa miłość nigdy nie wygasa. * Za oknem -5 nie kocham Cię już. * Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy do kieszeni. * Uwierz, kocham nawet Twoje kropki w zdaniach. * Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość. * Chodzimy w promieniach słońca w środku nocy. * Za każdym razem kiedy go widzi umiera w środku Wszystko co do niego czuje jest zmuszona ukrywać Ona wie, że on nigdy nie mógł czuć tego samego Dlatego udaje żę jej to nic nie obchodzi. * Miłość była o spojrzenie, O ciepły w objęciach taniec od nas * Niebo jeszcze zwkleka A w piekle miejsc już brak. * Mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
|
#3875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:1. Bawię sie dobrze i bez Twoich humorów, a nawet lepiej niż dobrze. DOSKONALE! 2. Hehe, na gwizdek, to możesz mieć taksówkę, albo kelnera. O ile. Ale nie mnie. 3. Sorry Batory, ale nie jesteś jedynym facetem. i jak nie Ty, to będzie inny ![]() 4. Układanie życia na to do siebie, że nie musisz tam grać głównej roli ![]() 5. Zabawki, to sobie znajdź w sklepie z pluszakami. Ja nia nie będę. Nigdy. 6. Wybij sobie z głowy, że jesteś niezastapiony ![]() 7. Na zawołanie to kelner w barze, o ile obsługuje dupków. Nie ja. 8. Potrafie dać sobie radę sama. Duża i dzielna ze mnie dziewczynka. 9. W morzu jest wiele ryb, nie tylko płotki Twojego pokroju ![]() 10. Myślisz, że rusza mnie Twoje zachowanie? Wyrosłam z przejmowania się bzdurami nie przejmuj sie Gościem i nie daj się facet jak autobus, nie ten,to będzie nastepny (oby lepszy) buziaki
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Frizz za tak szybką odpowiedź
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz ja jestem potrzebująca
![]() Jeśli znalazłybyście czas to: 1. romantyczne, że spędzam czas z wyjątkową osobą, że jest nam razem dobrze itd. ![]() 2. wiem, że już trochę było takich o szalonych nocach z przyjaciółkami, shoppingu na maxa i zarywaniu jakichs przystkojniaków na mieście (no bo w końcu od czego są wakacje )może: styrana Plotkaraaa Frizzelicious kee stonka12 Cysiia AnnWroc xxJuanaxx steri oranzadkawproszku AnusiaPn kamisha truskawkaZcukrem i oczywiście inne <3
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
'chodzę ulicami. pogubione myśli zbieram patrząc w dal.'
'każdy szuka szczęścia.. choć tak często gubi gdzieś po drodze je.!' 'ogłoszenie.! oddam w dobre ręce od dziś - moje dłonie dwie. i serce swe.!' 'Nie musisz dawać kwiatów, albo bić mi braw. wystarczy, byś zwyczajnie był.' 'Nie musisz pisać wierszy, pod balkonem stać. wystarczy, że pokochasz trochę mnie.!' 'Są takie chwile gdy wszystko proste jest. Czasem na odwrót nic nie udaje się.' 'Postaci Twojej kształt noc układa z gwiazd.' 'by sięgnąć chmur.. by tylko krok mieć do słońca.' |
|
|
|
#3879 |
|
Raczkowanie
|
Po co budować dom, w którym nie zamieszka miłość.
|
|
#3880 | |
|
xoxo
|
Cytat:
przepraszam ale ja dziś nie jestem w stanie myśleć więc dziś raczej nie pomogę ale postaram sie jutro coś naskrobać
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lejdis najt' .. ploty, psoty.. bajabongooo heeej!''Babski wieczór.. zabawa. pogaduchy. filmidła.' 'pełen doznań moralności – babski wieczór ''babiniec .. noc plotek.''Girls' Night.. - Girls Just Want Have Fun..' 'babski wieczór. plotkowanie do białego rana. casablanca. wino. popcorn <3' 'zakupy. to co kobietki lubią najbardziej..' 'shopping time.. czas inwestycji raaaaz.!' 'zakupowy zawrót głowy..' ![]() 1. Może: 'Przy Tobie serce znów spokojnie bije.' 'niczym tęcze dwie.. lekkością marzeń, ciągle razem!' ‘To muzyka Twych rąk. to orkiestra tych chwil.’ 'i chciałabym żebyś zawsze był.. otaczał mnie jak magiczny pył..' ‘Zbuduję ze wzruszeń naszą bliskość a z ramion przystań.’ ‘Cała w Twoich rękach . Dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest..’ ‘bo masz tyle pięknych barw.. każdą chce znać na pamięć.!’ ‘schowałam do kieszeni myśli w których ‘mówię’ jak bardzo mnie czarujesz.’ 'Niech sobie trwają te chwile dobre.. niech nabierają kształtów..' ‘Do szczęścia więcej nie potrzeba mi bo mam Ciebie.’ |
|
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam ten czas, gdy śpi się z trzy godziny na dobę, bo to, bo tamto bo jak szaleć to do upadłego! summer time. party time! znajdziesz mnie w klubie otoczoną facetami ![]() clubs, dance, boys- i czego chcieć więcej? ![]() zakupoholizm niekontrolowany ![]() |
|
|
|
|
#3883 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesteś wyjątkowy. Jak każdy inny ![]() Moje kredki i mój świat. Nie zmieniaj tego! Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? Nic, załamał sie ... Książe z bajki - wprost bajkowy dupek ![]() Od kiedy to niby nasze szczęście jest uzależnione od facetów ?! Boże uchroń mnie od faceta o którym znów pomyślę, że jest inny. Zobaczyc błysk żalu w oczach byłego - bezcenne ;]] To tylko facet. Nie złota rybka żeby się litować ![]() Facet jest jak strumyk ... Miło popatrzeć, ale nie każdy jest bystry ![]() Nie potrzebuję drugiej połowki, by czuć sie całością. Sam fakt, ze jesteś facetem nie znaczy ze musze byc toba oczarowana ;]]] Moze coś się spodoba i przyda ![]() Cytat:
![]() Za każdym razem zabieram większość ![]() Cytat:
Miłość to szanowanie ludzkich uczuć, a nie wystawianie ich na próbę. I moja naiwna wiara ze jest w tobie coś dobrego. Chłonęłam każde twe słowo jak gąbka ... To mój błąd, ze zaufałam ... Naiwna ... ! Królewna śnieżka też była naiwna. Znajdziesz inna naiwna która uwierzy w swoją wyjątkowość. Zawsze masz wybór zgodny z sumieniem. Moze się przyda
|
|
#3884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponawiam.. Proszę, bo to ważne.. MySmallCornerInSky dziękuję ![]() ------------------------- Moje życie miało wypadek.. Na ulicy Rozpaczy Zderzyło się z Nienawiścią i Kłamstwem Winna była Naiwność, która Przesłoniła Życiu przednie szyby Nadzieja zmarła na miejscu Nienawiść i Kłamstwo mają się świetnie Ale stan Życia jest bardzo ciężki... bo nikt nie powiedział zostań... więc odeszłam... Czas nie goi ran... On tylko przyzwyczaja do bólu... Nienawidzę własnej niepewności... ..malinowe sny.. |
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! A coś o tym, żeby chłopak pokazał, że mu zależy? Może Frizzelicious
i oczywiście reszta? ^_______^ Cytat:
![]() ---------------------------------- Najłatwiej zejść ze szpitalnego łóżka. Przedstawiamy się przy pożegnaniu. W nic bardziej nie wątpimy niż w prawdziwość minionych uczuć. Nie tylko górniczym sercom zdarzają się zawały. Zegary są przesądne - nie wybijają trzynastek. ![]() Miłością rządzi przypadek. Przeważnie wołacz. ![]() Mężczyzna powinien być taki, żeby kobiety szalały przy nim, za nim i po nim. ![]() Na tyle niektóre przędą, na ile im kądziel pozwala. ![]()
|
|
|
#3886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja Ty kochana. jeśli byś mogła to z wielką chęcią przyjmę. ;] a powiedz mi, skąd dokładniej jesteś ? ![]() gdzie chcesz możemy iść, a Ty zaczaruj mnie nikomu nic nie powiem...
|
|
|
#3887 |
|
Raczkowanie
|
cycki se usmaz
miś, miś ,świnska rura nie miś (bez polotu ale z humorem, uwielbiam cytaty
|
|
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Maggie93, Doominisia4, Sabiina dziękuję za uznanie
Maggie93 postaram się pomóc choć nie wiem co z tego będzie ![]() 1. Jeśli tak ma wyglądać raj to przysięgam... nigdy już nie zgrzeszę. (no chyba że z Tobą )Mylą mi się dni, mieszają miesiące, a cały świat wiruje wokół nas. <3 Pijana Tobą. <3 I nie zapowiada się na trzeźwość. Tak, jestem po to by się Tobą opiekować. każdego dnia. 2. [sejlujemy.po.szopach.] Szpilki, błyszczyk, krótka mini... Uwaga chłopcy, zapowiada się upalny dzień! Białe szaleństwo, bez ograniczeń! Z lejdiskami. ;* jakoś kurcze weny brak, jak coś mi wpadnie to dopiszę.
|
|
#3889 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki nieładnie tak zaczynać od prośby ale nie pozostaje mi nic innego jak to wlasnie uczynic... ;[
Macie moze troche niegrzecznych popisikow by pokazac pewnemu Panu jak bardzo go nienawidze bo jest najwiekszym klamca pod sloncem ?? bylam z nim ponad rok, zdradzil mnie a dowiedzialam sie tego od jego kolezanki ktora od pewnego czasu z nim jest. nie wiem czy zrobila to specjalnie zeby zaczac sie z nim spotykac moim kosztem ;/ pare dni temu pisal do mnie jeszcze ze na mnie czeka, ze tamta dziewczyna to tylko kolezanka... ale czy wstawia sie wspolne wtulone zdjecie, podpisujac kocham ?? ;( macie cos na tą okoliczność ?? prosze o pomoc... |
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
"Nie wart ześ pantofelka mego wąchac"
płaszcz się , kajaj , będe rozkoszowała się widokiem pełzaka tu z góry hej , robaczku jakżeś marny... |
|
|
|
#3891 |
|
xoxo
|
nie wierzyłam,kiedy mówił,że kocha mnie .
myślałam - zgubi mnie w tłumie,zdradzi z Tobą,lub z nią - za jakiś czas. bałam się miłości,którą on chciał mi dać. Macie racje - ze mną chyba jest coś nie tak. sama nie wiem już,czy potrafię żyć.
|
#3892 |
|
Rozeznanie
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superaśne, od razu mi się buźka śmieje
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3895 |
|
Raczkowanie
|
Frizzelicious & Maggie93 bardzo dziękuję, ukradłam większość ; ) *
ajj ; )) dziękować ; ) skoro ci się podobają to te będą specjalnie dla ciebie ; ))) naucz mnie rozmawiać o tym, co trudne. o nas. zaciągam się co wieczór Twoim brakiem. długie korytarze oddają mi czas na przemilczenie. w czym tkwi sekret miłości? a co jeśli nagle znikniesz? Nie mam nic bez Ciebie i bez Ciebie nie chcę nic. o czym ja mam z Tobą myśleć? Ty zawsze masz dobre rady które źle się kończą. spadaj. Taką mam ochotę cię zjeść, kimkolwiek jesteś jakkolwiek smakujesz . Upijam się błogim spokojem, tylko jakoś tak mi nie wygodnie, jakby brakowało cudzych ust. Nie myśl że, nie miniemy się nigdy . Może po prostu wcale nie znajdziemy wspólnej drogi. tęsknie, tak po prostu. Łap oddech, daj spokój, wiesz, każdego ten świat rani. Może się boisz , Może po prostu nie chcesz tracić czasu Ale uwierz mi : to, co było może wrócić . że My to coś więcej. Że Ja i Ty to coś więcej. A swiat ma tysiąc różnych barw, oddycham tymi w kolorach tęczy. ocalić od zapomnienia. śmieszą mnie twoja nienawiść i uprzedzenia nic o mnie nie wiesz. bo przecież nikt nie lubi pustki.. |
|
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
![]() to mnie z nóg zwaliło! ja napiszę kilka tych, których najczęściej "używam": -zabiorę Cię właśnie tam, gdzie szczęściu nic nie grozi -nawet najgorszy człowiek może być przydatny, choćby jako zły przykład -a kiedy przyjdą dni deszczowe naucz się przechodzić pomiędzy kroplami -poszłabym do nieba ze względu na klimat...ale w piekle tylu znajomych... -życie jest kolejką po śmierć -kobiety nie kłamią, ale szminkują trochę prawdę -najwięcej wyznawców ma wiara w plotkę -...bo co jeśli Ziemia jest piekłem innej planety? |
|
|
|
#3897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dupek. ;/ wybacz, ale nie mam innego słowa... postaram się pomóc. You were just a waste of sperm! /byłeś tylko roztrwonieniem spermy! Palant, śmieć, kłamca, szuja... mogłabym tak wymieniać, szkoda że mam tylko 70 znaków. Jak można być takim zerem?! Znaczy się, jak można być tobą?! Gdzie miałam oczy?! No tak, w d*pie, w końcu wpatrywały się w ciebie.;] ;[ Dam twój numer koleżankom, w sumie wiele chciało spróbować tego z męską dzi*ką. zemszczę się, lecz zemsta najlepiej smakuje na zimno... i może coś z piosenek: nigdy już nie będę z Tobą spać, bo nie jesteś dla mnie już niczego wart. byłeś pomyłką, teraz to wiem chłopczyku mój, jak to jest czuć że jesteś nikim i zostanie tak? nie zniszczysz mnie, jak feniks z popiołu wstanę, odrodzę się, by wnieść w Twoje życie zamęt! okłamałeś mnie, zemszczę się, dobrze o tym wiesz, zdradziłeś mnie, teraz ja będę ranić Cię! spadnę na Ciebie jak egipska plaga, przetrwam nawet koniec świata.
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
Frizz
dzięki ![]() ty jednak jesteś nie do przebicia;p a mogłabym Ciebie i reszte was cudownych jeszcze poprosić o pare opisów które mogą temu PANU dodatkowo uświadomić że nie żartowałam że chce...na poważnie...nie dla zakładu juz nie na złość innym...i że już w dup** bede mieć zdania innych ludzi. jak to on mówi "Bóg pomaga tylko tym ludziom którzy sami sobie pomagają" wiec ja chce pomóc sobie.... bo jutro planuje mu powiedzieć calutka prawde jak to ze mna jest i chce żeby jak wejdzie po tej rozmowie na gg i zobaczy mój opis żeby utwierdzić go że nie zartowałam sobie że to była 100% prawda... i że może zawsze bd do niego coś czuć...że mam w sercu i bede miec miejsce dla niego...
|
|
|
|
#3899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze i dupek... a dla mnie ktos dzieki komu przezylam najpiekniejsze chwile w zyciu ... ;( Dziekuje *: |
|
|
|
|
#3900 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki macie cos o milosci? takiej namietnej dogłebnej i na zawsze?? a moze niektore przy tym troszke smieszne i wogole
) bardzo Was prosze ;***
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Jakieś opisy by mi się przydały o tym, że jestem silna, nie jestem zabawką, że potrafię poradzić sobie bez niego i doskonale się przy tym bawić, że niech sobie nie myśli, że będę na każde jego zawołanie i nie rusza mnie to, że ostatnio mnie olewa,a do tego nie jest jedynym facetem na świecie i jeśli nie z nim, to ułożę sobie życie z innym
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, oczywiście opisy tej sytuacji innych dziewczyn, także mile widziane 

pff odezwała się, ten Twój też gej, nie zapominaj

ten mi wpadł w oczko, szczególnie ;p

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
superaśne, od razu mi się buźka śmieje