|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
zwłaszcza "nie wali ogórem" jak żeś go namówiła ?? ja mojego prosiłam tyle razy i nic ![]() znów u góry strony dwa razy z rzędu :P |
|
|
|
|
#872 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#873 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
|
|
|
|
#874 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A niech ich klienci omijają Sabbath, ale może znajdziecie jeszcze coś sensownego? Cytat:
![]() Ale do mnie też złoto nie pasuje - mam co prawda jeden drobiazg, łańcuszek z moim znakiem zodiaku, ale od wielu lat go nie nosiłam. Cytat:
to fatalnie...Cytat:
![]() Cytat:
Ale ogół posiadanych świecidełek leży i kwiczy cienkim głosikiem...Przeżyłam dzień pracowy, tak w ogóle - na szczęście nie pracowałam dzisiaj kilkanaście godzin ciurkiem, tylko jakieś jedenaście, ufff. Z kumplem spoko, nie uciekał przede mną, relacje się nie zepsuły Ale i tak mam moralniaka za całokształt tej imprezy... i dalej obiecuję sobie żyć w trzeźwości i cnocie
|
|||||
|
|
|
#875 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Po drugie te ich perfumy i olejki kwiatkami-sratkami jadą na kilometr... A po trzecie wreszcie - dobrowolnie do sklepów nie chadzam nawet na wyjazdach. Zero dupereli, zero pamiątek, zero marnowania czasu na łykanie kitu dla turystów. Cytat:
Mam nadzieję, że Twój zabobon okaże się tym razem skuteczny. ![]() Cytat:
![]() Szczegolnie, że moja była cytatem z "Ducha" Chmielewskiej. ![]() A firma? To taki hipermarketowy przedstawiciel kilku biur podróży, między innymi Neckermanna. ![]() Cytat:
Jesteś cudowna! Cytat:
Wiem, jaki to klopot kupić kostium - też mnie to czeka (o ile gdzieś pojedziemy). Nie ma nic lepszego. tamten hotel był z wielkim basenem, rurami do zjeżdżania, mini clubem, jazdą konną za płotem i do tego z bazą wypadową na sporo zwiedzania. I w rozsądnej cenie... ![]() Cytat:
I świetny nick wizazowy. O, cześć! Kolejna męska polowa się zjawiła. ![]() Cytat:
![]() Już rozpoczęłam knucie nad przelożeniem urlopu Królewny i skombinowaniem sobie transportu wprost z lotniska do Zielonej Góry na Polcon, na którym w dniu przylotu mam wykład... ![]() Cytat:
Żyj sobie w trzeźwości i cnocie najwyżej do września. potem basta! Już my Cię z Sałatą zredemoralizujemy (czyli zdemoralizujemy powtórnie). Co do biżuterii - lubię tylko "jakąś" - z wyrazem, coś sobą reprezentującą (poza kolczykami, które ostatnio nosze w celu ożywienia zmęczonej cery). Pierścionków nie nosze żadnych w ogóle. Jeśli chodzi o naszyjniki i wisiorki: najczęściej mam na szyki symbol Peruna lub srebrnego smoka. Mam tez naszyjnik wyglądający jak drut kolczasty, autentyczny indiański z drewienek, ze dwa pentagramy i kilka innych w stylu trącającym o gotyk. Złoto trzymam w pancernej szkatule (bo szkatułka to nie jest - ma kaliber średniej walizki)... nie wiem gdzie. Gdzieś pod łóżkiem, albo pod innym meblem. Nie wiem nawet, gdzie mam klucze od tego ustrojstwa.
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Sab kurcze namieszałam z tym złotem i perfumerią
chodziło mi o to (teraz wykład :P), że sklepy ze złotem nie są żadną atrakcją ani pokusą dla Ciebie, ale w perfumerii (nie arabskiej z olejkami jakimiś) ale zwykłej z niszami najprzykład już pokusy by się pojawiły ohh, o to chodziło Asi
|
|
|
|
#877 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Największą pokusą jest dla mnie nieodmiennie dobrze zaopatrzona księgarnia, sklep z płytami i skład białej broni oczywiście. Palną też nie pogardzę. ![]() Ale takich przybytków wycieczki zorganizowane zwykle nie obejmują.
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak a mogliby taką militarną wycieczkę zorganizować, może jakieś treningi asg? Nawet paintball... nie żeby od razu śrutem w siebie celować ![]() taka wycieczka militarna z częścią obozu przetrwania... ![]() Ide spać... w końcu trzeba... jutro pójde do fryzjera sobie... bo grzywka mi w oka wchodzi no i kolor blednie taka jakaś niewyraźna jestem
|
|
|
|
|
#879 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak do 100 poszukuję.Cytat:
Cytat:
![]() Sabbath- trzymam kciukiza znalezienie podobnie fajnej oferty. |
|||
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak bardzo zależy Wam na zorganizowanej wycieczce? |
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo tego wosku nałozyłas?? ?Na całkiem suche czy lekko wilgotne włosy?
|
|
|
|
|
#882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath, no okrutnie mi przykro, że Was tak wycyckali z tą wycieczką |
|||
|
|
|
#883 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no ale na all może będzie.
|
|
|
|
|
#884 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopakunoska, nie bij noska ![]() Postaram się znaleźć w necie i wam pokażę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie takie cudeńka mimochodem wychodzą. Cytat:
Eeeeeee tam zaraz cudowna ... egoistka - bo z Wami było by fajniej Cytat:
Cytat:
nie poddając twoich słów w watpliwość rzecz jasna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
edit: znalazłam podobny - mój jest cały biały ( w zasadzie ecru ) i ma wytłaczany wzór. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-08-07 o 08:53 |
||||||||||
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wiem, nie czas na żarty). Jak znam Ciebie, to zaraz coś znajdziesz lepszego Recenzja Chłopakanoska fajna, nie wiem o co się ten miły pan tak piekli W temacie biżuterii: Za czasów licealnych w codziennym użyciu była biżuteria srebrna, a mój ulubiony pierścionek-smok mi towarzuszył, aż mu się ogon urwał ![]() Potem był okres kamieni półszlachetnych. Miałam tego pełno, nie tylko w postaci biżuterii Teraz codziennie (jak nie zapomnę) noszę pierścionek zaręczynowy (z białego złota z mini diamentem) i obrączkę (tytanową). Złote kolczyki miałam jako dziecko, ale nie miałam dziurek w uszach Prawdziwą fazę mam od kilku lat na perły (oczywiście te tańsze rzeczne) i masę perłową Uwielbiam! Mam takie kolczyki i bransoletki i te noszę najczęściej. Nawet teraz mam na sobie pokażnych rozmiarów bransoletę z masy perłowej A łańcuszków w żadnej postaci nie lubię. Nosiłam kilka razy tylko jeden, który dostałam od wyjątkowej osoby (pani u której byłam na stażu i która wiele mnie nauczyła, bardzo miło ją wspominam ). Na szyję tylko korale, ulubione mam oczywiście z masa perłową
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co? Wczoraj jeszcze w wątku Sabbath pisałam, że jeśli chodzi o zapachy, to licze się ze zdaniem TŻ i jemu nie chce podśmierdywać. Niestety, dziś w nocy wyszło zupełnie odwrotnie
Pierwszy raz użyłam nowego samoopalacza, przetestowałam ich już całe mnóstwo, z najróżniejszych półek cenowych i chyba jestem jedną z nielicznych osób, której ten standardowy "samoolpalaczowy smrodek" nie przeszkadza. Nakładam sobie spokojnie tą nowość, wyciskany na dłoń, pachnie tak obłędnie czekoladą, że miałabym ochote go oblizać Tylko nałożony na całe ciało, po jakiś 15 minut zaczyna pachnie zupełnie inaczej. Normalnie śmierdzi takim metalicznym zapachem, jak długo trzymany w ręku np. klucz, oraz brzydko mówiąc wali żulem i spalenizną Normalnie myślałam, że oszaleje, albo się udusze. Śmierdziało mi to tak, że nie mogłam zasnąć, a bałam się iść to zmywać pod prysznic, bo nie wiedziałam, jak intensywny ten samoopalacz może być, czy jakieś smugi mi nie zostaną. TŻ z samego rana zapowiedział, że jak jeszcze raz się tym na noc wysmaruje, to bede spała, nawet nie na kanapie (bo z tamtąd może mu ten zapaszek dolatywać) tylko mnie do piwnycy wymelduje I szczerze mówiąc, ani troche mu się nie dziwie
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwo, napisz co to za paskudek, to będę się trzymać z daleka
Używam samoopalacza na noc tylko wtedy gdy M. nie ma w domu. Ot, taki plusik jego pracy zmianowej Szkoda tylko, że ten zapach przenika też całą pościel i powietrze w sypialni
|
#888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŹ na inne samoolapacze nie narzeka, nawet o Clarins i Yves Rocher mówi, że ładnie pachnie
|
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - przykro mi, że cię spotkała taka sytuacja
Normalnie niech splajtują .Zaraz wyciągnę jakąś laleczkę voodoo i pomyślę nad jakimiś zaklęciami Co do złota - zdarzyło mi się widzieć parę kobietek obwieszonych takim złotymgalimatiasem. I do dziś nie wiem, jaka to reguła, że jedna babka nie wygląda wystrojona jak mrówka na święto lasu, a inna wygląda tandetnie. Jakieś tam złote pierścionki mam - czasem zakładam, kolczyki też - tylko wszystko to takie drobne pierdółki. Wolę biżuterię nawet sztuczną, ale niech to będzie wielka i jedna widoczna rzecz. Uwielbiam duże kolczyki i duże pierścionki. Jakoś nie mogę się przekonać do łańcuszków, korali czy wisiorków. Mam wrażenie, że wyglądam w nich jak krupnioczek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Mam spory biust, jestem niska i dosyć krępej budowy ciała. I jak zakładam korale mam wrażenie, że robię się jeszcze niższa, krótsza i jeszcze bardziej postawniejsza - no jak krupnioczek - gruby i krótki Ale może nie umiem sobie dobrać formy i długości korali![]() Uwielbiam za to bransoletki - nie mam ich dużo, ale lubię- wielkie, mniejsze, po kilka naraz - a jeszcze jak podzwaniają przy ruchu...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to, sprawuje sie ok. teraz nabylam Curl Rock z Tigi i tez fajny. tyle ze brzydko mam wlosy sciete, i mam grzyba
|
|
|
|
|
#893 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Cytat:
dostałam przepiekny komplet zlotej bizuterii i od tamtej pory kupuję tylko złoto, juz uzbieralam klekcje 4 ślicznych pierscionkow, zawieszek i kolczykow ![]() Cytat:
![]() a jaki ma genialny nick ![]() wlaśnie, bo bedziesz mial z nami do czynienia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 |
|
BAN stały
|
Nosku fajna ta recenzja Twojego mena
![]() Pije kawę ale chyba idę spać...bo ledwo siedzę. |
|
|
|
#895 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny TŻ się zawstydził ale obiecał że coś jeszcze kiedyś oceni
Czy mogłabym prosić o radę w sprawie dobrego samoopalacza do twarzy? Przejrzałam KWC, Clarinsy na górze, owszem kuszą, ale nie mogę sobie w tej chwili na nie pozwolić.. Więc coś z niższej półki, ale porządnego, możecie polecić?
|
|
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Nosek, jak tam Innocent?
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupowych łowów. Dałam się nawet rodzicom wyciągnąć, przynajmniej nie myślałam, o tym, jak się źle czuję
Polowanie się udało, bo okazało się, że źle policzyłam sobie stan konta i, o dziwo, mam na nim o 100 zł więcej niż przypuszczałam Upolowałam spódnicę w Reserved za 39 zł i stanik w Triumphie - taki sam model jak poprzednio, tylko w odcieniu kremowym![]() Taka gaduła, ze mnie, że nie zauważyłam, że jestem już zakorzeniona Chyba muszę się trochę "przymknąć"
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe miło tak stówke znaleść na koncie też chce ![]() Favkes naprawde śliczny kostium taki delikatny, nie wyzywający ale ładny
|
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno- dziękuję
Sama nie wiem jak to się stało - musiałam się zwyczajnie pomylić, zapomnieć. Pytałam - nie była to żadna niespodzianka od rodziców, a tym bardziej od pracodawcy, bo narazie go nie mam
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja już ci zazdroszcze, mi dziś konto znów uszczuplało
kupiłam Lolite Lempicką EDP :P a obiecałam sobie że nie będe klikać! chyba czas powoli spasować... ale jak skoro same okazje się znajdują?:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

zwłaszcza "nie wali ogórem" 

Sabbath, ale może znajdziecie jeszcze coś sensownego? 

Palną też nie pogardzę. 

(wiem, nie czas na żarty). Jak znam Ciebie, to zaraz coś znajdziesz lepszego