![]() |
#4921 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
popieram w całej rozciągłości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() może i masz rację, ale już sama nie wiem, zdurniałam, dlatego posłucham trochę mądrych główek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Wtajemniczenie
|
Dokłądnie- spróbuj upiąć welon tak żeby nie konkurował z biżuterią
![]() Muszę przyznać że suknia świetnie ukazuje twoje atuty ![]() ![]()
#4924 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki Kochane
Prośba wielka, Gdzie znajdę do ściągnięcia Marsz Weselny Wagnera grany na organach, albo nuty do niego. Okazało się, że nasza organistka nie gra tego marsza, nie ma nut. Chyba że jej dostarczymy nuty, albo utwór, to wtedy ona go puści na wejście, bo mówi, ze sprzęt w Kościele jest do tego dobry. Liczę na Was jak zwykle ![]() ok, uciekam do kosmetyczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek słoneczka
![]() katathea ślicznie wyglądałaś ![]() kina Twoja suknie jest piękna, normalnie bombowo w niej wyglądasz, talia osy, biust uniesiony, super ![]() ![]() w sobotę nasze wieczory, więc muszę się już brać za smażenie, gotowanie i pieczenie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4926 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Izuś jejciu jaki komplement ![]() ![]() Dzastuś dziękuję ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Dzastuś przyznam, że jędrne mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Wtajemniczenie
|
Kinuś ależ ja CI zazdroszczę
![]() ![]() Dzastuś poradzisz sobie, a jaki TŻ będzie dumny ze swojej Żoneczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Wtajemniczenie
|
Kinuś normalnie szczena opada
![]() Oj maż nie będzie umiał oderwać wzroku- zresztą nie tylko mąż ![]()
#4931 |
Zakorzenienie
|
Liluś
![]() ![]() Iza ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie będzie, fakt faktem, że zawsze docenia to co robię, bardzo mi dziękuje itp nawet za obiadek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Wtajemniczenie
|
Dżasta hmm a co pyszniutkiego przygotowujesz?
Aż się głodna zrobiłam ![]() Wczoraj TZ zapytał czy na wyjazd bym mu cos upiekła- bo jutro wyjeżdzam do swoich rodzicow- tato ma urodzinki. Hehe a ja mam lenia wiec skorzystam z przepisu Milibili ![]() ![]() ![]()
#4934 |
Raczkowanie
|
kina2807 - wg mnie ten welon pasuje, o ile koronka na niej jest zbliżona wzorem do koronki z sukni. Gładki welon też bardzo ładnie by pasował, wiec wybierz to w czym czujesz sie lepiej. No i zgodze sie z dziewczynami, że lepiej żebny welon opadał luzno na plecki, a nie na ramiona. I podepnij go z góry. Mi nie podobaja sie takie firanki spod koka osłaniające szyję. A poza tym suknia bardzo ładna, no i figurka fiu fiu fiu
![]() katathea - widać, że dzien ślubu był dla Ciebie wyjątkowym dniem ![]() ![]() maugosia - niestety w kwestii nut i marsza nie pomoge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- sałatka makaronowa - kotlety mielone - sałatka śledziowa - sałatka grecka - parówki w cieście francuskim - jakieś koreczki - biszkopt z kremem i galaretką - jabłecznik (to robi teściowa) - bigos (to też) - sałatka jarzynowa (i to) chyba wszystko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Co niektorzy nadal się dowiaduja o moim ślubie, lub jak obddzwaniałam gosci o potwierdzenia. To słyszałam " Bierzesz ślub bo musisz"?? " Bedziesz miec bobaska"?? Poprostu takie teksty sa czasem powalające. Każdy teraz do tego podchodzi, że jak ktoś bierze ślub to od razu jest w ciąży. A my bierzemy, bo chcemy. ![]()
Mój karteczkowy wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209743 MADZIA.A WALCZY Z RAKIEM https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13769865 http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ Edytowane przez biedronka19876 Czas edycji: 2008-08-07 o 09:57 Powód: poprawa błedów |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Słonko
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a zazdrośnik to jestem, ale tak w granicach normy ![]() Cytat:
![]() życzonka dla Taty ![]() Cytat:
![]() biedronka też słyszałam takie teksty ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-07 o 10:12 Powód: dla Biedronki dopisek:) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastosuję się do Waszych rad ![]() a koronka na welonie jest podobna do kwiatów wyhaftowanych na sukni ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Wtajemniczenie
|
Mmm pychotka- chętnie bym spróbowała Twoich specjałów Dzastinko
![]() Ostatnio robiłam mielone i wsypałam do pół kilo mięsa całą przyprawę gyros oraz dodałam łyżeczkę ostrej musztardy- wyszły takie inne- pikantniejsze. Możesz spróbowac jeśli chcesz ![]() Kurcze narobiłaś mi smaka na sałatkę śledziową ![]()
#4941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() możesz dołączyć do nas na panieński i będzie bez przebieranek, chyba że się przebierzesz i będziesz robić za "pana do towarzystwa" ![]() izazusia, dziękuję za pomysł, może wypróbuję ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-08-07 o 10:10 Powód: bo izazusia coś tam nabazgroliła :-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
Właśnie jestem na etapie wypisywania zaproszeń. Zamówiłam sobie jakiś czas temu welon na Allegro, na razie nie doszedł ![]() siostra obiecała, że przyniesie mi bieliznę do przymierzenia. Na nią jest za mała - na ślubie miała inną ![]() Muszę zdecydować się na makijażystkę. Jak na razie mam zamówiony termin u jednej wizażystki, z tym że ona bierze 90 zł za próbny makijaż, a 150 zł - za właściwy (musi do mnie dojechać) ![]() Mam dylemat. TŻ ma kuzynkę w wieku 16 lat i kuzyna - 15 lat (są rodzeństwem). Ciocia i wujek mają jeszcze dwójkę dorosłych dzieci. Wiadomo, że dla cioci i dla tych dwóch dorosłych synów zaproszenia będą osobno, z osobami towarzyszącymi itp. TŻ nie ma kontaktu za bardzo ze swoją rodziną i nie wie, czy ci młodsi kuzyni mają jakichś "partnerów". Czy wypisać osobne zaproszenie i dla kuzynki, i dla kuzyna (tego 15-letniego)? Czy wypisać ich bez osób towarzyszących? Teściowa zastanawiała się, czy nie napisać na zaproszeniu Ciocia i Wujek X z dziećmi, ale wiadomo, że tych dwóch dorosłych synów dostanie osobne zaproszenie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kasieńko gdzie Ty jesteś po tych zabiegach????? mili ![]() Asiuk miałam taki dylemat. Dzieci do 18, które wiadomo, że nie mają stałych partnerów dostały zapro z rodzicami a dorośl-narzeczeni lub będący w poważnych związkach dostali osobno. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje słoneczka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() asiuk, ja bym wypisała osobne zaproszenia, ale bez osoby towarzyszącej
![]() |
#4945 |
Wtajemniczenie
|
Asiuk sama nie wiem- niby to już nie dzieci ale jeszcze nie dorośli zatem naprawdę jest problem- a jakby tak zadzwonic do tej cioci i podpytać??
My tego dylematu nie mamy bo jedyne dzieci jakie będą maja 11 i 13 . I dobrze bo nie wiem jakbym miala postąpić. Co do Lilstar i obiadku ze słoiczka ![]() ![]() ![]()
#4946 |
Wtajemniczenie
|
Agunia jasne, że wezmę
![]() ![]() Izazusia też ją kupuję ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-07 o 10:24 Powód: izuś naskrobkała o pomi:) |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Daget jak fajnie. Idziesz na Pielgrzymke..? Ale Ci zazdroszcze! A z jaką grupa, ską? Ej pewnie ty juz na niej jestes, ale ze mnie gapa |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przypomniała mi się przy okazji moja rozmowa z kumplem na temat zupek, bo on mowi, że umie bardzo dobry barszcz czerwony z uszkami robić- uszka gotowe podgotowuje, a barszcz z torebki zalewa wodą i gotowe. To ja mu mówię, że ja wolę taki z koncentratu zrobić- a ten mi wypala- to jak to, przecież to Ci pomidorówka wyjdzie! ![]() Kina, słonko, powiedz mi jeszcze czy ten welon to z salonu jest? Podoba mi się ogromnie, sama bym taki chciała, ale nie mogę nigdzie upolować ![]()
![]() |
#4949 |
Wtajemniczenie
|
Hehehe dobre
![]() ![]() No cóż czasem ide na łatwiznę, jak bywałam we Wrocławiu, pisałam pracę albo cokolwiek ![]() ![]() Dzastinka to ja też dobiorę sobie kogoś do pary- hmm może Kasieńke ( bo ona na diecie jest i mi nie bedzie podjadała z talerza) i wbijam się na wyżerkę ![]()
#4950 |
Raczkowanie
|
Katathea wygladałas nieziemsko! Tak delikatnie, uroczo, pięknie! gartuluje, Widac wasze szczęscie niech ono sie "mnoży" z dnia na dzień
![]() Całuski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.