Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-07, 18:00   #1531
snowqueen
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
/paseczki w kolorze Spicy Desert! Bo różu Revlona została reeeeeeeeeeeesztka na obrzeżach <zamówiłam go już jakiś czas temu, więc do zakupów podczas odwyku się nie zalicza; poza tym jest prezentem>

No to super mam nadzieję, ze pójdziemy gdzieś na piwko i na mały maraton po sklepach. Koniecznie musisz wpaść do redakcji wizażowej!!! Reszta warszawianek też
Wow, Spicy Desert, śliczności

Ja też mam nadzieję! I na piwko czy drinka, i na sklepy... Jako nałogowa kosmetykoholiczka, zakupoholiczka, itp
Do redakcji wpadnę bardzo chętnie, Pani Redaktor , o ile tylko praca mi na to pozwoli To byłoby super!
Bardzo się cieszę, że Cię poznam

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nic specjalnego? uwielbiam biale kredki na wewnetrznej dolnej powiece najwyzej sie go pozbede i jak to po co? biale powieksza
Ja też lubię takie białe kreski, ale jeszcze nigdy nie trafiłam na fajną, miękką i trwałą białą kredkę.. Masz jakąś ulubioną?

Ooo MagJa nas podgląda
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 18:07   #1532
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przyszłam Wam powiedzieć, że nie jestem na randce. Wiedziałam, że tak będzie, napisał, że musiał zostać dłużej w pracy i żebyśmy spotkali się jutro. Jestem rozczarowana trochę i nie bardzo wiem, co myśleć.

No i dzień rolnika na marne.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 18:11   #1533
isa666
Zakorzenienie

Może faktycznie coś mu wypadło? Nie martw się na zapas, skoro przełożył na jutro to znaczy, że mu zależy(gorzej jakbyś Ty przyszła i czekała a on by się nie zjawił albo coś w tym stylu)

No nie, tata kupił zapiekanki jeszcze Pęknę jak nic
Stary 2008-08-07, 18:12   #1534
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Gayenko Masz rację ja też sobie tłumaczę że teraz to jeszcze jedyny moment kiedy możemy w pełni cieszyć się kosmetyczny maniactwem, potem przyjdzie dom, dzieci inne wydatki
W przyszłym tygodniu mam wolne
I mogę zrobić Ci sporą próbkę tego żelu L'oreala bo mam go sporo

Yeee na probke jestem chetna ofkors,
Jak masz wolne to moze chcialabys odwiedzic piekne Katowice? Musze odwiedzic Silesie a potrzebuje kogos ,kto mi powie "nie wolno!" jak bede sie slinic w SP :P a bede napewno:P przy okazji chce probke ogrodka Nilowego Najlepiej pollitrowa
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja wysłałam do em, do agnieski i organzzy nie mam namiarów
Agnieske mam w znajomych szukaj pod miejscowosciami :ząbkowice sl/wroclaw:P
Cytat:

juz wiem, jaka nastepna partie probek zamowie sobie z all zapachy comme des garcons czytam nuty zapachowe i mi sie wiekszosc strasznie podoba
Mi tez ostatnio przegladam namietnie all i ogladam ich probki
Cytat:

[nie umiem się uwolnić od ogródka, na Adze-opolance tak slicznie pachniał ]
Wlasnie
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
która chce iśc za mnie na dwa wesela? jutro i pojutrze, jak ja to zniosę nie mam konceptu na włosy, makijaz...chce zostac w domu a tu jeszcze jutro do pracy
Ojej Agunia ,kto ma dac rade jak nie ty?
ps.Pokazalam cie dzisiaj mojej mamie.. jako przyklad czystego piekna.Mama myslala ,ze jestes w moim wieku (21l.) Gdyby nie to ,ze chodzi o Ciebie to musialabym sie na nia obrazic ,ze uwaza ze wygladam na conajmneij 10 lat wiecej
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 18:15   #1535
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Edit :Organzzo ja do matowienia niezmiennie polecam skrobie kukurydziana mialam odsypke bialego ,sypkiego chanela i jak dla mnie ..skrobia za 200 zl
natomiast dzisiaj sie zakochalam w pudrze vipery odbijajacym swiatlo.. mam wrazenie ze to taki polski odpowiednik LU

A ja czesto robie tak ze na filtr 50 najpierw delikatnie wmasowuje odrobinke skrobii pedzlem i czekam jakis czas a potem dopiero nakladam podklad.Sprawdza sie
dzięki za rady spróbuję chociaż i tak wolałabym się po nim nie świecić.. albo nie aż tak..

Cytat:
wygralam aukcje z bialy kohlem
gratuluję ja go baaaardzo ale to bardzo lubię
Cytat:
Dziewczyny przyszedł mój róż Diora cudeńko
Cytat:
/paseczki w kolorze Spicy Desert! Bo różu Revlona została reeeeeeeeeeeesztka na obrzeżach <zamówiłam go już jakiś czas temu, więc do zakupów podczas odwyku się nie zalicza; poza tym jest prezentem>
łaaa, świetnie marzy mi się od jakiegoś czasu

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Przyszłam Wam powiedzieć, że nie jestem na randce. Wiedziałam, że tak będzie, napisał, że musiał zostać dłużej w pracy i żebyśmy spotkali się jutro. Jestem rozczarowana trochę i nie bardzo wiem, co myśleć.

faceci czasem lubią pogrywać, albo rzeczywiście musiał zostać w pracy.. ważne, że randka i tak się odbędzie w piątek wieczór można robić dużo rzeczy
będzie dobrze
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 18:15   #1536
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, skoro napisał, to może faktycznie mu wypadło? Niestety sama czasami wiem, że jest tak, że 5 minut przed wyjściem z pracy nagle okazuje się, że będę musiała zrobić coś jeszcze i także nie przejmuj się na zapas Nie dziwię się, że jesteś zawiedziona, ale może jakoś Ci to jutro wynagrodzi

Myślę, że jak porządnie zaorałaś, to i jutro efekty będą widoczne
Stary 2008-08-07, 18:19   #1537
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja też lubię takie białe kreski, ale jeszcze nigdy nie trafiłam na fajną, miękką i trwałą białą kredkę.. Masz jakąś ulubioną?
ostatnio uzywalam jakiejs wloskiej nołnejm, przywiezionej z wakacji - to byla moja najelpsza biala kredka ever, no ale napisy sie starly i nie wiem, co to za cudo bylo

Cytat:

lepiej nie myslec jutro sie spotkacie i bedzie fajnie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 18:20   #1538
iceflower
Przyjaciółka KWC

No może i mu coś wypadło, ale ja jestem nieufna co do takich przekładanych spotkań. No cóż, zobaczymy jutro. A dzisiaj pozostaje mi zimny Desperados w lodówce.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-07, 18:34   #1539
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:

Cytat:
No może i mu coś wypadło, ale ja jestem nieufna co do takich przekładanych spotkań. No cóż, zobaczymy jutro. A dzisiaj pozostaje mi zimny Desperados w lodówce.
Na pewno mu wypadło coś , nie martw się !!
To się często zdarza, jutro bedziecie się wspaniale bawić, wszak jutro piekna data !!! 8.08.2008 DDDDDD

Gajenuś, przyjadem
Stary 2008-08-07, 18:41   #1540
MagJa
Zakorzenienie

Witam wszystkie NK

Melduję, że żyję, wszystko dobrze się układa, tylko czasu już zupełnie brak. Jeszcze przed wyjazdem na Woodstock dowiedziałam się, że dostałam tą pracę , więc ledwie w poniedziałek koło 23 wróciłam do domu, a już we wtorek o 9 zaczęłam pracę. W związku z tym nadrobienie wszelkich zaległości i z samą sobą (dzień rolnika by się przydał, ale póki co robię wszystko na raty ) i z allegro zajmuje mi resztki wolnego czasu i już nie mogę się doczekać wolnego poniedziałku. Ale póki co jeszcze 3 dni pracy przede mną, bo niestety weekendy też czasem będę miewać pracujące

No ale dobrze jest, w końcu coś robię, nie siedzę bezczynnie w domu i choć to nie jest szczyt moich marzeń, to od czegoś trzeba zacząć i z czegoś trzeba żyć. Tylko miałam taki wyraźny przeskok z totalnego nicnierobienia na Woodstocku od razu w wir pracy i obowiązków. Co prawda na razie zbytnio się nie przemęczam, bo wszystkiego się uczę i przyswajam informacje, ale tak czy siak dni mam tak wypełnione, że czasu na nudę brak. Jeszcze jutro i pojutrze od razu po pracy odbiera mnie TŻ i jedziemy na zlot motocyklowy i pooglądać maszyny i posłuchać muzyki, bo w oba te dni przewidziane są koncerty. Co prawda to blisko, zaledwie 14km ode mnie, ale nie wiem, jak ja dożyję tego poniedziałku

W ogóle ten miesiąc mam zwariowany - pierwszy weekend Woodstock, drugi zlot, trzeci pewnie jakaś wycieczka z TŻ (tylko 15-16, bo 17 pracuję), czwarty i piąty wesele, a w międzyczasie praca
A skoro już przy weselach jesteśmy to też nie lubię No ale jak mus to mus Jeszcze pół biedy, jak to w bliższej rodzinie albo wśród znajomych i się zna towarzystwo, gorzej, tak jak ostatnio byliśmy u znajomej TŻ i ja nie znałam nikogo, a on tylko młodych. Co prawda niby zawsze można poznać nowych ludzi, ale tam akurat porobiły się od razu jakieś grupki i mimo, że siedzieliśmy obok innych młodych ludzi, to i tak oni sobie, a my sobie. W ogóle nawet rodziny się ze sobą specjalnie nie bawiły, jakoś tak dziwnie. Sama co prawda też zbyt zabawowo nie jestem nastrojona na tego typu imprezach, bo tańczyć i nie umiem i nie lubię , TŻ podobnie , a jeśli już, to trzeba trochę % na zachętę wypić Tyle że nam głupio było pić ciągle we dwójkę, no bo jak to wyglądało... Sama też wcale nie muszę mieć w przyszłości wesela, mogę, ale nie muszę. Niby to fajna pamiątka, ale z drugiej strony nie dość, że to droga impreza, to zupełnie nie w moim stylu. Musiałabym chyba jakąś rockową kapelę wynająć i zaprosić tylko znajomych, żeby się dobrze bawić, a rodzince zorganizować tylko jakiś obiadek Ale póki co do ślubu mi nie spieszno, więc nie mam się co martwić na zapas.

Widzę, że się to wzajemnie szpiegujecie na NK Jakby co, to ja jestem u rzyrafki, ice, Hosenki i em. Szukajcie Magdaleny M. Sama Was szukać nie będę, bo póki co mam zwolnioną prędkość netu, więc nie mam cierpliwości klikać. Nawet nie chce mi się czytać tego, co napisałyście podczas mojej nieobecności, bo na prześledzeniu 2 ostatnich stron zeszło mi z 20min
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 18:46   #1541
iceflower
Przyjaciółka KWC

Mag, miło Cię widzieć i czytać, ze wszystko ok i że z pracą się udało.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-07, 18:52   #1542
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Mag, miło Cię widzieć i czytać, ze wszystko ok i że z pracą się udało.
Mag swietnie sie Ciebie czyta

stepper to swietna rzecz ale mam radoche z tego dreptania i czuje, jak moje miesnie pracuja - najwiekszy wysilek od kilku lat
Stary 2008-08-07, 18:59   #1543
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

MagJa obiema rękami sie podpisuje pod tym, co napisalas o weselach

PS. ja chcę już wracać mam dosyć TŻta, piasku, upałów i czuję, że przez ten wyjazd nie zdążę się nauczyć na poprawkę (01.09 )
Stary 2008-08-07, 19:03   #1544
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

MagJa

Cmoksiu
Stary 2008-08-07, 19:05   #1545
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
nosku do mnie też PB dziś doszedł, będziemy z ziz równolegle testować
zapomniałam oczywiście czekam na relację! jutro?

Cytat:
Bardzo dobry jest biała kredka Chanel

Cytat:

na pewno mu coś wypadło, inaczej przekładałby na nieokreślony termin!
Dzień rolnika na pewno nie przepadnie

Cytat:
Myślę, że jak porządnie zaorałaś, to i jutro efekty będą widoczne

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

PS. ja chcę już wracać mam dosyć TŻta, piasku, upałów i czuję, że przez ten wyjazd nie zdążę się nauczyć na poprawkę (01.09 )
cmoksiu spróbuj się mimo wszystko zrelaksować w dwa tygodnie wszystkiego da się nauczyć (nawet matematyki wyższej )

MagJa

Przyszła Ziaja Pro Dzisiaj testy A samoopalacz kupiłam Daxa, zobaczymy co to będzie..
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-07, 19:15   #1546
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
stepper to swietna rzecz ale mam radoche z tego dreptania i czuje, jak moje miesnie pracuja - najwiekszy wysilek od kilku lat
Stepper jest świetny! (mówi to osoba która zajechała już z 5 a dwa kolejne ma w użyciu )
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 19:16   #1547
zizou
Zakorzenienie

ja juz testowalam psiknelam troche na wilgotne wlosy potem zaczelam suszyc na szczotce wloski mam fajne, gladkie, efekt lekkiego przyprostowania zawsze mam siano po suszarce a teraz nie super [ale nie wiem, czego to efekt - szamponu, maski czy sprayu ]

Aga ja sobie kupilam taki rozowy na allegro normalnie micha mi sie cieszy za kazdym razem, jak na niego spojrze dzis juz przestepowalam 15 minut, jak na pierwszy dzien to chyba w sam raz jutro 20
Stary 2008-08-07, 19:22   #1548
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej..jutro bedzie fajnie a dzien rolnika nigdy nie idzie na marne! przeciez zainwestowalas w swoj czar i wyglad..zwroci sie

Vibesko
moze wstepnie ftorek?

Nosku Dax jest niezly tylko tak sie leje miedzy palcami jak sie go na buzie naklada.Wlasnei mysle ,ze moze tez sie posmaruje

MagJa mam cie na N-K
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-07, 19:29   #1549
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Tru, nie trzymaj perfum w łazience!
To nie ja tylko TZ, spycha moje kremiki kochane moje flaszki są w pokoju, w ciemności szuflady

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
tru ja przez te Twoje "cyce" z kurczaka jak weszłam na forum Moda to przeczytałam tytuł wątku: "moje cycuszki" zamiast "moje ciuszki"
Ale u mnie nawet w sklepie mięsnym sie tak mówi..

Cytat:
Truehart ja zamawiam zawsze tutaj, już dosyć długo, i dla koleżanek także i żadna z nas się nie zawiodła jeszcze więc polecam:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3446035
O, bardzo dziękuję
Cytat:
Z samoopalaczy ja polecam L'oreala, naprawdę dobre są, miałam też Clarinsa i w żelu i oliwkę ale mnie uczuliły
Clarinsa mam w mleczku, ale strasznie licho brązuje. Trzeba nakładać dwie warstwy żeby efekt był widoczny następnego dnia.

Cytat:
która chce iśc za mnie na dwa wesela? jutro i pojutrze, jak ja to zniosę nie mam konceptu na włosy, makijaz...chce zostac w domu a tu jeszcze jutro do pracy

Zizek, miałam biały khol i nic specjalnego a Tobie on po co?
Wesela dwa dni pod rząd?Ja idę za tydzień i to ostatnie w tym roku, wprzyszłym mamy juz zaproszenie na 3 kolejne... Pocieszę Cię jeszcze, że mój kolega był ostatnio na dwóch w ciągu jednej nocy, z czego na jednym był świadkiem
Cytat:
Vibesko z moimi koleżankami to jest tak, że to ja prawie zawsze wychodzę z inicjatywą spotkania i to ja zwołuję naszą grupkę. Nieraz uda nam się w 1 dzień zebrać a innym razem nie możemy z miesiąc się spotkać i tak się widujemy tylko przypadkiem w busie czy na GG Zależało mi na tym spotkaniu, bo jedną moją koleżankę lada dzień mogą wziąć do szpitala, bo będzie rodzić i potem wiadomo jak to będzie z małym dzieckiem...będzie zajeta i zmęczona i pewnie nie będzie jak się spotkać
Dobrze, że mam Was tutaj
No pewnie
Cytat:

A może jutro powiedz, że Ty nie możesz?
Dzień rolnika nigdy nie idzie na marne
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Stepper jest świetny! (mówi to osoba która zajechała już z 5 a dwa kolejne ma w użyciu )
A stepper działa tylko na łydki czy na resztę kończyn również?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 19:30   #1550
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Aga ja sobie kupilam taki rozowy na allegro normalnie micha mi sie cieszy za kazdym razem, jak na niego spojrze dzis juz przestepowalam 15 minut, jak na pierwszy dzien to chyba w sam raz jutro 20
Jeśli się nie czujesz na siłach by chodzić dłużej, to nie ma sensu się przeciążać - szczególnie jeśli nie masz regulowanej wysokości pedałów

Tru polepsza się umięśnienie łydek, ud i pośladków, ale ciało ogólnie szczupleje bo to aeroby
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 19:32   #1551
zizou
Zakorzenienie

w sumie moglabym jeszcze pochodzic ale czuje moje miesnie - jutro beda zakwasy samo chodzenie sprawi mi wielka radosc, dlatego codziennie bede dreptac troche dluzej
Stary 2008-08-07, 20:00   #1552
bossy
Zakorzenienie

Ja z rzeczy brązujących mam 2 faworyty:

1. krem nawilżający samoopalający avene
2. samoopalacz w piance dax

drogich już nie używam. nie opłaca mi się
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 20:02   #1553
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

Aguś ja bym poszła chętnie na weselną wyżerkę Ale tylko po to, bo do tańca się nie nadaję
nie ma sprawy przyjeżdżaj dorzucę jeszcze mojego Ogryza do towarzystwa

Cytat:
nic specjalnego? uwielbiam biale kredki na wewnetrznej dolnej powiece najwyzej sie go pozbede i jak to po co? biale powieksza
ja też uwielbiam białe kreski ale kredką. Biały khol mnie rozczarował.
A co Ty chcesz kobito powiększac, hę? masz wielkie ślipia

Cytat:
Aguś ty nie masz koncepcji ?
Z Twoją uroda, kosmetykami i zmysłem artystycznym na pewno będziesz wyglądać olśniewająco
I baw się dobrze

Vibesko dziękuję za dobra wiarę we mnie ale naprawdę nie mam pomysłu ani chęci

Cytat:

ooo, ja bym się wkurzyła choc na pewno coś mu wypadło ze odwołał.

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość

Ojej Agunia ,kto ma dac rade jak nie ty?
ps.Pokazalam cie dzisiaj mojej mamie.. jako przyklad czystego piekna.Mama myslala ,ze jestes w moim wieku (21l.) Gdyby nie to ,ze chodzi o Ciebie to musialabym sie na nia obrazic ,ze uwaza ze wygladam na conajmneij 10 lat wiecej
Gayenko ja czyste piękno?
Ale dziękuję Twojej mamie i Tobie nieco mi lepiej

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Wesela dwa dni pod rząd?Ja idę za tydzień i to ostatnie w tym roku, wprzyszłym mamy juz zaproszenie na 3 kolejne... Pocieszę Cię jeszcze, że mój kolega był ostatnio na dwóch w ciągu jednej nocy, z czego na jednym był świadkiem
ano pod rząd
Jutro wstaję o 6 do pracy, do domu wrócę tuż przed 17 a ślub jest o 18 za Łodzią jak ja zdążę? Drugi ślub, sobotni to większy koszmar. Będę zmęczona po tym piątkowym a nie dośc że muszę z domu wyjśc już o 13:30 bo maluję i czeszę pannę młoda to jeszcze będę fotografem-sesja w plenerze, fotki na ślubie i weselu. Nie dam rady

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 20:03   #1554
off-wietrzka
Rozeznanie

ja tak nieśmiało też zaproponuję: jeśli ktoś chce mnie w znajomych na NK, to proszę o kontakt na PW - podam moje namiary...

a ze zwalczaniem mojego nałogu znów dzisiaj gorzej - odebrałam dziś zamówienie od konsultantki z oriflame: wzięłam cały zestaw do ciała z macadamią i dodatkowo mydełko z limonką... kiedy ja pozużywam te wszystkie balsamy i żele pod prysznic...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 20:15   #1555
Organzza
Zakorzenienie

MagJa szkoda, że ostatnio tak rzadko Cię tu widujemy
ale dobrze, że Ci się układa
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
biedactwo.. najgorzej żałować wyjazdu.. długo jeszcze tam macie być?

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
To nie ja tylko TZ, spycha moje kremiki kochane moje flaszki są w pokoju, w ciemności szuflady
uch, już się bałam jak tak to można
Double with me?
Stary 2008-08-07, 20:27   #1556
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja tak nieśmiało też zaproponuję: jeśli ktoś chce mnie w znajomych na NK, to proszę o kontakt na PW - podam moje namiary...

a ze zwalczaniem mojego nałogu znów dzisiaj gorzej - odebrałam dziś zamówienie od konsultantki z oriflame: wzięłam cały zestaw do ciała z macadamią i dodatkowo mydełko z limonką... kiedy ja pozużywam te wszystkie balsamy i żele pod prysznic...
off-wietrzko ślij do mnie PW

Zdecydowałam się .. biorę pomadkę Shiseido i bombkę Tigi.

Na błyszczyk Chanel jeszcze przyjdzie pora..
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 20:30   #1557
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ja też uwielbiam białe kreski ale kredką. Biały khol mnie rozczarował.
A co Ty chcesz kobito powiększac, hę? masz wielkie ślipia
kcem jeszcze wieksiejsze

Aga
dasz rade w koncu w piatek nie musicie siedziec do bialego rana - zawiniecie sie wczesniej i bedzie ok
Stary 2008-08-07, 20:40   #1558
snowqueen
Zakorzenienie

MagJa miło Cię widzieć i wiedzieć, że wszystko w porządku, z pracą dobrze, z TŻ dobrze.. Cieszę się
Wysłałam Ci zaproszenie na NK

Daria przykro mi, że ciężko Ci wytrzymać

Aguś faktycznie maraton.. Oby wszystko poszło gładko

off-wietrzko podaj swoje namiary na PW

Znowu mam jakąś wieczorną migrenę, to już się staje męczące W dodatku wypiłam dzisiaj dużo wody, piwko i czuję się strasznie napuchnięta.
Stary 2008-08-07, 20:41   #1559
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zdecydowałam się .. biorę pomadkę Shiseido i bombkę Tigi.

Na błyszczyk Chanel jeszcze przyjdzie pora..
jaki odcień? mi się tegoroczne wiosenne podobają niestety niedostępne na Tru.. LS12 mnie urzekł albo SL.. nie pamiętam kolejności liter
Double with me?
Stary 2008-08-07, 20:41   #1560
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Gayenko ja czyste piękno?
Ale dziękuję Twojej mamie i Tobie nieco mi lepiej
Chcesz w loczka?
Moja rodzicielka sie zachwycala Twoja figura i nawet opowiadala o Tobie mojemu tacie dzisiaj
(tez bym chcial byc taka drobniutka..)

A co do Wesel to dasz rade kochana Jestes zdolna bestia wiesz pewnie nawet jak sie pojawisz na pierwszym przez godzine to zrobisz wrazenie i zostaniesz zapamietana wierzymy w ciebie

wykorzystalam odzywke Joanny sekrety perel..mamo jaki szajs...
Mama mi kupila szrop kokosowy i pijem sobie kokosowe latte
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości