|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
nie moge zrobić nic innego jak tylko podziekować Ci za ten wspaniały rok . ;* bycie z Tobą niesie mi wielką radość . Dziekuje Ci ;* . I Dziekuje Ci za te 12 miesięcy , mimo że nie zawsze było kolorowo . i chciałabym przezyć z Tobą kolejne tak radosne 12 miesięcy . ![]() Dziekuje ;* moze coś sie nada .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
zamykam oczy i wchodzę w całkiem inny świat...
Będę rajem dla Twych ust. Będę ogniem Gdy Twe ciało drży Zmęczone przez rozkoszy grę. Dotykaj mnie tak, chcę płonąc w tę noc. Nie żałuj mi chwil, tak pragnę poczuc to... Otocz mnie Mocą swych sił. Zanim deszcz zburzy spokój naszych chwil. w korowodzie marzeń tkwic. znów Twój obraz przed oczami mam. masochizm naszych serc.
#3964 |
Zakorzenienie
|
Uczucia zagubiłam,utraciłam to co piękne...
Miłości nie ma. Każdy o tym wie, tylko wszyscy się łudzą. Ta niewinność jest olśniewajaca^^ Świat jest taki, jakim go widzisz,a sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie. Przeszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro. Uchlana miłością <3 Kobieta jest wiecznym ogniem Złodzieje szczęścia "Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu."(Gabriel Garcia Marquez) |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() horoskopy się sprawdzają;d a macie coś o tym że on jest wariat i ja wariatka? ;d
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-08-07 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękne jak zawsze. ![]()
![]() |
#3967 |
Przyczajenie
|
Tego dnia jej pamiętnik był długo otwarty.
Zajęta. Wspominam. Chwile spędzone z Tobą dają mi siłę do życia. W Twoim spojrzeniu jest jakaś magia... Twój uśmiech napędza lepiej niż Tiger ![]() Jak Ty to robisz, że jednym spojrzeniem rozkochujesz w sobie?
![]() |
#3968 |
Przyczajenie
|
Zabierz ze sobą ból...
''Przestałam być zagubiona, bo przestałam szukać..." ''Czy to wiele czego chcę,czekam kryjąc strach..." W taką noc nieważne jest już nic gdy zechcesz ze mna być, być tak blisko Łatwiej odejsć trudniej znieść codziennosci smak, ale mogę jesli chcesz byc Ci niebem... Każda maleńka chwila jest drogocenna: jest wycinkiem wieczności. Zawsze miej nadzieje że zasługujesz na tego czego chcesz... a jednak jest w tym coś co sprawia że życie jest piękne. Mam ciebie byś troszczył sie o mnie, a ty masz mnie bym troszczyła sie o ciebie. Słowa już niczego nie zmienią... Nie potrzebuje słów, wystarczy dotyk ust... To sen którego nikt nam nie odbierze. W sercu oddech gwiazd i anioły w moich snach. Nie wiem czemu ale brakuje mi twojego spojrzenia. Dłonie pragnął cie zatrzymać... czy to miłość? Prawdziwa miłość nie dzieli... Spróbuj moze sie uda. Nie uciekaj. Daj mi kawałek dłoni jeżeli mi całej dać nie możesz.... Jeśli wydaje ci się, że zrozumiałeś kobietę masz rację - wydaje ci się Światełko w tunelu? - To reflektory nadjeżdżającego pociągu Jesli nie masz po co życ, zyj na złość tym, którzy Cie nie lubią... |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Raczkowanie
|
...By cie dotykac deszczem się stane by splywac tysiacami pocalunkow po twych policzkach...
Pytasz czy coś mnie jeszcze wzrusza ... Odpowiadam Ci : Twój udawany ból ! Chciałabym powiedzieć jesteś - ale cię nie ma Chciałabym dotknąć rąk twych, ale ich nie ma Chciałabym ust dosięgnąć tak bardzo, ale i one znikły Nic już nie pozostało Twój ślad zaginął... Nie ma cię ... odszedłeś, Nawet nie powiedziałeś kiedy Aniele ! Nie licze straconych dni.. Nie licze wylanych łez... Licze kroki, które oddalają mnie od szczęścia... To co trzyma mnie przy życiu, jednocześnie mnie zabija... Zagubiona w labiryncie beznadziejności, Zatopiona w otchłani bezsilności, Zanurzona w toni niezrozumienia, Zaślepiona obietnicami nie do spełnienia, Brnę dalej pod wiatr, Bez słów, Bez gestów, Bez szans... ...Jestem nikim, ale czuję, kocham i nienawidzę... Walka o lepsze jutro, o marzenia. Trzymając sie zgubnie nadzieii. Każdy nowy dzień, nowym wyzwaniem. Wiesz, boję się, że nie umiem jeszcze umilknąć z szacunku przed czymś, co mnie przerasta i czego w sobie nie rozumiem... Cichy krzyk na mej drodze życia Mamo?! Mamo?! Dlaczego rękawy mojej bluzki wiążesz mi na plecach?! ![]() Czego nie znam, tego się lękam...Czego się lękam, tego nienawidzę...Czego nienawidzę to chcę zniszczyć...
#3970 |
Raczkowanie
|
~~ Gdy kończy się noc ... - Dla ciebie kończy się wszystko ~~
Widocznie niewidoczna =) Nie tłumacz się - przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak Ci nie uwierzą. Człowiek to rzeczownik a rzeczownikiem rządzą przypadki Stanęłam w drzwiach,upadłam na twarz...pierwszy raz zrozumiałam coś... Robię dobrze--> jest źle, robię źle --> jest gorzej.. Czasami widzę za dużo a potem to tak bardzo boli ... ![]() Chciała bym zrozumieć to czego zrozumiec nie moge... Niektórych rzeczy nie da sie ogarnąć niektóre sprawy są na czarno... ...Dziś nie mam żadnych pragnień(...) we mnie jest pusto... ...Dziś nawet nie potrafię powiedzieć gdzie jest niebo... Jak żyć - spytał mnie ktoś, kogo ja zamierzałam spytać o to samo... Niewidomi śnią, niemi myślą, głusi czują. A Ty? Czy patrząc widzisz?
#3971 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane! dawno mnie nie bylo ;/
![]() i mam proŚśbe do was ! poprosze o optymistyczne opisy, o tym ze mam gdzies wszystko przez co mozna miec smutnym , ze swiat jest piekny ! ze jestem samowystarczalna i jest mi tak dobrze ! ;] z góry dziekowaĆ ![]() a tu jakies tam ode mnie ; ,tak tak..wiem ze jestem cudowna ! to ze jedyna tez juz słyszałam. Wymysl cos nowego!nudze sie.. ,ja i ty? zwariowałes!!?? ,a ja mam jedno serce ! na ch*uj mi drugie ;] , dlaczego zapomniałes o tym ze kochałes? ;( , kocham cie wiesz?. nie?- to juz wiesz ![]() .uwielbiaaaaam jak na mnie patrzysz!. <333 `ej ! chcesz byc moim marzeniem? ;> pozdrawiam! ![]()
#3972 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może ma ktoś coś jescze ? ![]()
![]() |
#3973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
'gdzie niebo w morzu przegląda się. tam idę. by nikt nie znalazł mnie.'
'we mnie samotność. w samotności ja. w ciszy czterech ścian zamykam się.' 'razem każdą drogę przejść. sny w kolorach tęczy na jawie mieć.' 'A wokół Ciebie masek rój i głupich min. Ja dziękuję, swoją zdjęłam już.!' 'jedno serce mam. ono ma wolność wybierania sobie serc.' 'ten świat ogromną muszlą jest.. a ja perłą w niej!' 'Czekam prawdy nie chcąc znać..' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Przyczajenie
|
Widze, że nikt nie ma, to pomyśle ![]() 1. Nowy szał na głowie zarządził swoje porządki 2. Z nowa fryzurką od nowa zaczynam podbijać świat 3. Z nowa wersja na głowie, uśmiechem na ustach pozytywnie się nastrajam 4. Nowe <wpisz tu kolor i jakie sa, np. rude proste> rządzą na głowie, w niej zapanowała radość i mega pozytyw ![]() może jakiś wybierzesz ![]() ![]() świetne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 | |
Raczkowanie
|
oto chwila co... łączy nas i zmienia
Cytat:
Ciesze sie ze podobają ![]() Za opisy dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() Moze to uderzanie w mur ale czasem warto cos zrobić zeby później nie żałować nawet za sprawa opisu ![]() ___________ ~~ nietrwałe owoce uporczywych prób utrwalenia siebie... ~~ a samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa... ~~ oto chwila co... łączy nas i zmienia ~~ kocham twój czas choć się w nim nie mieszczę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Raczkowanie
|
Raczej już zostanie tak, jak jest...
W chorych rozmowach Twe oczy patrzą gdzie indziej... Cel to zadanie wyznaczone naszym marzeniom. Strach puka do drzwi, Wiara otwiera... a za drzwiami nie ma nikogo. Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...niepokonanym. Stamtąd wszystko wygląda jeszcze gorzej niż stąd, nie uważasz? On zna nasze możliwości, ale wciąż musi patrzeć, jak nam ni nie wychodzi, jak się nawzajem krzywdzimy, musi patrzeć na nienawiść i kłamstwa, zazdrość, chciwość i nieskończoną pożądliwość. My widzimy tylko to, co robią ludzie wokół nas, ale On widzi wszystko. Z tronu, na którym siedzi, roztacza się o wiele smutniejszy widok niż stąd, z ziemi ..jakaś cząstka ciebie czuła, że coś pcha Cię do mnie, a inna się opierała. Chciałeś odjechać na rowerze, kopnąć kamień, uciec od komplikacji. W tym samym oddechu czują siłę mężczyźni i litość nad samym sobą - mały i bezbronny. Jakaś cząstka Ciebie myslała ' proszę nie patrz tak na mnie. Jeśli tego nie zrobisz, będę się jeszcze mógł odwrócić", a inna cząstka Ciebie myślała ' spójrz na mnie'.. Piszę w cisze. Twe milczenie boli. czasami patrzę na siebie w lustrze a nawet nie patrzę po prostu czuję że moje oczy gasną ...Bo ich historia to prawdziwe love story, słoneczko, a prawdziwa miłość jest zawsze chaotyczna. gubisz sie tracisz trzeźwy osad. Nie umiesz sie bronic. Im większa miłość tym większy chaos. Ot i cały sekret. Jestem za blisko żeby mu się śnić... Dla ciebie jestem sobą i choć to tak mało jest, nie potrafię być przed tobą nikim więcej... Czasem wydawało mu się, że słychać jak ona zamyka oczy... Mogłabym nie spać tylko po to, aby słyszeć jak oddychasz... Nie zamykajcie mi oczu nawet po śmierci, będą mi potrzebne jeszcze, bym się nauczył, bym zobaczył i zrozumiał moją śmierć. Powiedzieć kim jestem, skąd przychodzę, dokąd zmierzam... przekracza moje rozeznanie. Proza życia to przyjaźni kat...pęka cienka nić. Ja błędy popełniam nieustannie, ale uważam, że to jest nieuniknione i nie ma co się wobec tego napinać i kontrolować, bo przestanę być normalnym człowiekiem i ze spontanicznej osoby zmienię się w poprawną nauczycielkę. Jeżeli mam uczyć dalej, to pod warunkiem, że będę sobą, ze swoimi wszystkimi głupotami i mądrościami, wadami i zaletami. I chyba czegoś tutaj nie rozumiem Szybko się uczę, ale żyć wciąż nie umiem Mówili mi: śmiej się, Dzisiaj każą mi płakać, Wczoraj skrzydła ucięli, Dzisiaj każą mi latać... . Studziłem usta daremnym użyciem, Teraz je z twymi chcę stopić ustami, I chcę rozmawiać tylko serca biciem, I westchnieniami i całowaniami, I tak rozmawiać godziny, dni, lata, Do końca świata i po końcu świata. Dla niego jest tak, jak zawsze było. Wszystko i nic. Nie miała racji: miłość nie jest tylko przeżywaną w życiu chwilą. To szczególny stan, który dla nich będzie trwał wiecznie. Wszystko i nic. Uśmiecha się i bierze ją za rękę... mów do mnie jeszcze ludzie nas nie słyszą... słowa Twe dziwnie poją i kołyszą jak kwiatem każdym słowem Twym sie pieszczę... mów do mnie jeszcze... Zasłużyłam na coś więcej niż mi dajesz, zasługuję na miłość i na Kogoś kto będzie chciał ze mną być w wieczory i ranki, a nie uciekał ode mnie... -A jesli odejdziesz? -nie odejdę. -znajdę cię kiedyś? -nie znajdziesz. A gdyby nawet kochać, znaczyło umrzeć, to chciałbym umrzeć i tak ciągle umierać wiele tysięcy razy. Każdej nocy jest ktoś, kto myśli o Tobie, zanim zaśnie... Ja go chciałam tylko kochać! Czy można kogoś pragnąć na chwilę i to tylko z podziwu ...? Im bardziej Cię nie mam, tym bardziej Cię pragnę... Były znaki, sygnały, cóż z tego, ze nieczytelne... Jej radość podszyta była strachem... Powiedziała, że "miłość" to przerażające słowo. Wtedy myślałam, że chodziło jej o samobójstwo, że Ona dowiedziała się o Nim czegoś co popchnęło ją do tego desperackiego kroku. Ale to nie mogło być samobójstwo. - Absolutnie nie. W sądzie dokładnie opisano obrażenia ciała. Nie popełnia się samobójstwa, masakrując sobie własną twarz. - To straszne! To straszne. Nikt nie mógłby zrobić tego komuś, kogo bardzo kocha, nawet jeśli zabija się z miłości, prawda? Jeśli On ją zamordował, to nie w tak okrutny sposób. Uduszenie - tak, ale masakrować twarz, którą się kocha?... Miłość, miłość, przerażające słowo.... Każdy żyje pogrążony w snach lub marzeniach, to jest piękne życie... tylko czasem budzimy się i widzimy, że nie wszystko jest takie kolorowe..., że rzeczywistość jest szara... i wtedy chcemy na powrót usnąć, ale to już nie takie łatwe. Nie pozwól, by czas i odległość zrodziły słowo zapomnij...
#3978 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje ślicznie
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Raczkowanie
|
Ależ proszę bardzo.
![]() ...Do szczęścia potrzeba tak bardzo niewiele.
wystarczy, że będziesz na odległość ręki, na głębokość wzroku, na słyszalność serca...
#3980 |
Konto usunięte
|
hehe a ja sobie dalam text piosenki
![]() ![]() ...The Type Of Guy Who Doesn't See, What He Has Until She Leaves, Don't Let Me Go... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Raczkowanie
|
ja poprosiłabym jakieś krótkie, angielskie opisy. np. coś takiego turn the page.
z góry dziekuje;** `urywek pięknego życia spisanego w pamiętniku..
wystarczy, by On zauważył jakiś gest. i czar prysł. jak zwykła bańka mydlana. *** - przysłano mnie tu, bym został Twoim księciem z bajki. - to jakiś żart?! - ależ skąd? - nigdy nie będę kolejną plastikową. pieprzoną księżniczką. ZROZUMIANO?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
Nie znasz - nie oceniaj. Poznaj, a potem doceniaj..
Now I've been licking my wounds but the venom seeps deeper... Liczysz się tylko Ty i więcej nikt ![]() ![]() Może tak jest lepiej..... Za Twój uśmiech milion gwiazd... Za Twój dotyk słońca blask^KC skarbie ;*
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Nadchodzę kur**, zrób mi przestrzeń!
Ta Więź To Emocje, Spojrzenie To Dotyk.. " Tylko nie mów mi, że chcieć to móc" ![]() Jest taka cierpienia granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna. `powietrze pachnie Tobą. ![]() "Choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo" pomogłabym ale mój angielski toczy się ku upadkowi ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Raczkowanie
|
po prostu. przeczucie .
can i just choke on you ? / moge po prostu zwymiotowac na ciebie ? So.. I keep waking up . / wiec nadal sie budzę . i dni mijaja mi w niepewnosci . każdy się boi swojej paranoi. special needs . / wyjatkowe potrzeby . Come on fallen star . / przybadz spadajaca gwiazdo . Wydaje mi się że jesteś gdzieś daleko . tak się tylko wydaje bo właściwie Ciebie nie ma . always . all ways . Sometimes.. everything is wrong. / czasami wszystko jest nie tak there's always something in the way. .. / zawsze jest cos na drodze. . nadal nieprzyzwyczajona . mozna wybrac. ; 'Mówisz, że jestem brzydka Mówisz, że jestem dziwna . Przełknęłam każde słowo Każdą żrącą kroplę bólu. Życie wepchnęło mi fakty do ściśniętego gardła. Życie, możesz karmić mnie na siłę cierpieniem, aż się zadławię. Więc płaczę, bo życie jest niesprawiedliwe . Trudno, suko, przykra sprawa. Nie jestem godna ziemskich radości Nie jestem stworzona do miłości.' [ - dalabym w podpis ale sie nie miesci . ukochany cytat od dawna juz . ]
#3985 |
Raczkowanie
|
Posłuchajcie cepy, poznańskiej epy.
wzrokiem a'la wyruchałem twoją córkę dziwko, zdziwko? tej to, ****a, nie dotyczy kocham Cię i potrzebuje. . . . i że Cie nie opuszczę aż do śmierci . sama nie wiem co to było, kilka fajnych dni, a może to miłość ? Szanuj mnie, bo jestem jedna z tych, których nie może mieć każdy .. (; Pokonam Dziś Siebie! Udowodnie..że Można Lepiej ![]() bo niegrzeczna z Ciebie dziewczynka. mój aktualny; Kici, kici s****ysynuu. ;DD Jesteś cwe.lem, jesteś Z E R E M ,
Jesteś chamem i frajerem. Jesteś ` N I K I M , jesteś cio.tą, I po prostu ***niętym idiotą. Jesteś Fiutem, jesteś szcz.ylem, Imbecylem i D E B i L E M. Jesteś wstrętny, Jesteś nudny Obrzydliwy i paskudny Intelektem też nie grzeszysz Twój egoizm oczy cieszy Jesteś podły, jesteś draniem .! Lecz to tylko moje zdanie Po tym wszystkim co zrobiłeś Dojdź do wniosku jak Ty żyłeś .? Tylu ludzi okłamałeś .. Sam sie również oszukałeś Jednak chyba przyznać musze, Że uczucia w sobie dusze .. I to tylko moja wina , Że KOCHAŁAM S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.A [!][!]
![]() |
#3986 |
Rozeznanie
|
A może coś o tym, że we trójkę świetnie się bawimy [ja, TŻ i kuzyn]. I, że kocham ich towarzystwo i wspólne wypady
![]()
#3987 |
BAN stały
|
WWitam xD ...
Odwiedzam to forum regularnie <tzn. prawie codziennie> i oczywiście podobaja mi się niektóre opisy , a dziś chciałabym do was dołączyć ... <można?> może nie będe pisać tak często , ale czasami ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 |
Rozeznanie
|
jeanettex3, frizzelicious, dziękuje Wam, jesteście kochane
![]() ![]()
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
PaciiQ kocham twoje opisy ^^ i co jakiś czas widze teksty Gurala to tym bardziej ;> haha xd
I czekam na więcej twoich opisów ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.