|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
BAN stały
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
deMitia- to tak, jak ja. do dzisiaj.
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaraz wyślę fotki . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Star świetne podejście- jutro będzie dobrze . ; )
![]() |
#1264 |
Rozeznanie
|
Ja już tak dawno się tak nie czułam, tak dawno, że zapomniałam jak to jest. Dzisiaj czuję się tak jakbym góry mogła przenosić, a zazwyczaj nie mogłam zebrać sił aby tyłek z łóżka podnieść.
![]()
#1265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1266 |
Gość
|
Życie jest właśnie tylko jedno, więc nie ma sensu liczyć tych dni bez słodyczy. Tak ja postanowiłam, bo dla mnie to żadna strata. Od SNG się nie uwolnię - ale Fresie życzę wszystkiego dobrego w drodze. Przy okazji - uznałam, że nie ma sensu dwa razy wchodzić w to samo g... więc dlatego nie będę wege, ale całym sercem jestem z ich działaniami i tak bardzo będę zwierzątkom pomagać ile będę miała sił.
![]() Star - zobaczysz los się do ciebie uśmiechnie, ja zauważyłam jedno - teraz spotykam ludzi coraz lepszych - jakby los się do mnie zaczyna uśmiechać. ![]() Ale moje zainteresowanie psychologią jest iście ciekawe, nie wiem dlaczego się tak dzieje. ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Plameczko - super,że zdałaś,naprawdę się cieszę
![]() ![]() Werka - fajnie,że jesteś i dobrze,że dałaś sobie spokój z tym liczeniem tych dni bez słodyczy itp ![]() A ja na późną kolację zjadłam 2 kawałki drożdżowego,a co! ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
Star masz racje, jutro bedzie lepiej
![]() Demitia ciesze sie, ze tak swietnie sie czujesz ![]() Agnes i super ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Gość
|
Dzięki Agnes
![]() ![]() Teraz muszę ksiażkę tą kupić. http://sensus.pl/ksiazki/nawyki.htm Cała seria Trening jest chyba dla mnie do zakupu (powoli będę ją kupować) bo bardzo mi się podobają ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Werka - a jak Ci tycie idzie?
kurde... mam wyrzuty... ale próbuję o tym nie myśleć...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Gość
|
Nie wiem, bo wagi nie mam.
![]() A za wyrzuty to ![]() Ewelko - wyglądasz cudownie |
![]() |
![]() |
#1272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję ![]() ![]() Orzeszku jaka z Ciebie śliczna i zgrabna dziewczyna ![]() ![]() ![]() Star uszka w górę, uśmiech na twarzy i zapomnij o smutkach ![]() Ewelka za podejście do słodyczy duuuży + dla Ciebie ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Masz rację każdego spotyka cos przykrego, mnie np nigdy nie opiep***ł żaden nauczyciel- wręcz przeciwnie wszcy usmiechają sie do mnie i są przychylni, podczas gdy do innych dziewczyn leca takie teksty ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja Cię pamiętam. Zmieniłaś tylko avek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, jesteś super zdolna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Wtajemniczenie
|
Toffiee
![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Gość
|
Jak to mówią - grosz do grosza a zbierze się kokosza - w takim przypadku można też tego użyć. Małe sprawy zebrane do kupy dają jedną dużą sprawę.
![]() Czy ostatnio ja się oszczędna zrobiłam? - trudno mi wydawać kasę - to dobrze dla mojego studenckiego portfela. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Rozeznanie
|
Plameczko gratuluje, wiedziałam, ze zdasz
![]() a ja mam znow wrazenie ze przez te wszystkie problemy utyłam ( wiem wiem, przezproblemy sie nie tyje, to nie mozliwe) duzo mysle o moim zwiazku i wiem, jestem głupia daje sie poniżac i niszczyc psychicznie ale go kocham... trudno tak z dnia na dzien wszystko zmienic. Podział rzeczy, uczenie sie życia samej - od nowa. to wszystko bardzo trudne. jedzenie to porażka.. nie jem cały dzien a pózniej najadam sie wieczorem i wyje w poduszke jaka jestem beznadziejna. Przymierzałam spodnie w sklepie, tydzien temu i nie mogłam zniesc swojego widoku w lustrze, obtłuszczone uda, cellulit, nie chce byc starą grubą babą, a nie umiem tez jesc ładnie i redukcyjnie. Ciagle miotam się pomiedzy nocnym objadaniem i tygodniami głodówki - a waga stoi zamiast spadac w dół. Z zazdrością patrze na te wszystkie dziewczyny w szortach eksponujace zgrabne nogi... a znow idzie fala upałów. nie umiem sie odchudzac, umiem sie głodzic i nieszczyc powoli w sobie wszystko |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś jestem jakoś rannym ptasziem, osttanio w ogóle miewam problemy ze spaniem, ale nie wiem dlaczego...tzn wiem, ale to nie moja wina, ciągle myślę o czymś w nocy, nie spię, wstaję wcześnie i jest wielke buuuu ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Gość
|
Chyba będę jednak wege - znaczy się lakto-owo-wege. Bo jednak coś mnie w sercu rusza, że nie konsekwentna jestem. Tylko zaczę z nią zabawę i życie gdy uporam się z ED.
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() deMitia- to cudownie ![]() Weroniko- może Twoje zainteresowanie psychologią bierze się stąd, że sama mnóstwo przeżyłaś i jesteś w stanie zrozumieć ludzi w przeróżnych sytuacjach. może chciałabyś im pomagać, podświadomie. agness- ja wczoraj też jadłam, paluchy z sezamem : )) i bez wyrzutów- bo po co? niezapominajka- nie ma to jak optymizm. ^^ kikuś- ;* dzięki! toffiee- cieszę się, że zaczynasz dostrzegać pozytywne strony- z tymi nauczycielami =) a wyjeżdżam pod namioty, na 'Golgotę Młodych'. Filifionko- dlaczego nie jesz cały dzień? nie głódź organizmu, przecież wiesz, jaka to szkoda dla niego! zacznij od porządnych śniadań, wtedy apetyt wieczorem się zmniejszy. a lustra w przymierzalni są takie głupie.. ![]() a u mnie.. już dużo lepiej niż wczoraj. nie poszłam jednak balować, bo okazało się, że za późno obejrzeliśmy się z rezerwacją stolika. ale idziemy za tydzień- nic straconego ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziekuje za gratulacje, ja nadal sie ciesze i nie moge doczekac sie dokumentu
![]() kika moge Was powozic za jakies hmm.. 2 tygodnie? ![]() ![]() toffiee fajnie, ze u Ciebie jest lepiej. Zawsze to krok do przodu ![]() ![]()
#1282 |
Gość
|
Star - właśnie mi coś takiego pachnie - w testach na dobry kierunek studencki miałam do wyboru - albo artystyczne (moje zamiłowania do rysunku, dziennikarstwa) lub właśnie psychologia.
Efekt teraz z dużą ciekawością zamiast książek normalnych - przygodowe, etc.. lubię historie fantasy (ze względu na obrazy) i właśnie poradniki psychologiczne. |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Gość
|
Dzienikarstwo to moja miłość, mimo że piszę jak kura pazurem
![]() - angielski - Archibald - niemiecki - Instytut Austyjacki - francuski - tu myślę nad instytutem francuskim. To powinno dać pracodawcy jasny obraz tego wszystkiego. Może zrobię jeszcze jakiś kurs graficzny? |
![]() |
![]() |
#1285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A poradniki to ja lubię, ale w niewielkiej ilości. Czytanie zbyt wielu rad też ogłupia moim zdaniem, czasem poradysą sprzeczne i bądź tu mądry ![]() Toffie- również spóźnione (przepraszam, gdzie tutaj się sprawdza kiedy ktoś ma urodziny ![]() ![]()
![]() |
#1286 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie wiem co studiowac: psychologie, dietetyke, pedagogike i zostac nauczycielka czy starac sie nadrobic zaleglosci z fizy i medycyne? ...
#1287 |
Rozeznanie
|
Witajcie!
![]() Byłam wczoraj na off-festiwalowych koncertach, świetnie było! ![]() Plameczko - gratuluję! ![]() Poczytałam, co tam u Was, ściskam mocno i uciekam. ![]() Tylko jeszcze słówko: tak zwany żal.pl po wejściu na wagę - wygląda na to, że drastycznie dużo kcal spaliłam na koncertach. :| Dobra, nie płaczmy nad rozlanym tłuszczem, zjedzmy coś! ;]
![]() |
#1288 |
Gość
|
Właśnie znalazłam wydawnictwo - z niego jest ta książka - Sensus - to odłam Helionu - książki wyglądają na bardzo ciekawe, a cała seria Treningi jest super.
![]() Czasem się wykluczają no niestety. ![]() A mam tą książkę (ochydny róż na okładce) - Informator PWN dla Maturzysty - Wyższe Uczelnie - 2007/2008 - teraz jest pewnie na nowy rocznik - oui znalazłam http://www.empik.com/informator-pwn-...azka,3093028,p - w empiku dostępny. Tam są te testy - każdemu polecam, bo lepiej sobie takowy zrobić by potem sobie kuku nie zrobić i iść na co nie idzie w parze z zainteresowaniami. ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Weronika- widzę, że bardzo ambitna jesteś, to super.
![]() ![]() monochrome- waga spadła? jedz, jedz.. ech, miłej zabawy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Gość
|
Ambitny człowieczek - ma się coś po znienawidzonej mamuśce
![]() Ambicja pcha człowieka wysoko. ![]() P.S. znalazłam w bezpłatnym dodatku z Empika to co sobie chcę kupić - seria ReUse lub Pigna Nature. Żeby nie było, że reklamuję, bo tam nie pracuję, a to duży salon i po prostu łatwo jest znaleść co trzeba. ![]() A książkę to sobie kupcie - na serio dobra, i lepiej być przygotowanym za wczasu - nawet jak się ma maturę w 2010 roku - współczuję, bo matmę będziesz musiała zdawać. |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.