|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shih Tzu
Cytat:
Strasznie, strasznie mi przykro Aż się popłakałam ![]() Trzymaj się dzielnie.....
|
|
#2162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet nie wiem co więcej napisać tak mnie zatkało jak przeczytałam twój post
|
|
|
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
o mój boże wyrazy współczucia,trzymaj się dzielnie, nawet nie wiem co powiedzieć
|
|
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
straszne przyłączam się do wyrazów współczucia 3 maj się cieplutko
a swoją drogą bym poszła do tego pseudohodowcy i narobiłabym mu szumu, jeżeli on ma chorą hodowlę to wszystkie psy jakie pójdą w świat będą umierać i ich właściciele będą to samo przeżywać, takie hodowca nie powinien sprzedawać piesków
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2167 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Popieram rady dziewczyn aby doniesc na tego chodowce od którego kupilas Fibunie !! nie uciekaj z forum , moze jakoś bedziemy w stanie pomuc Ci w tych strasznych cierpieniach !!! |
|
|
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
[*] dla fibi ;(
|
|
#2169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo ta choroba to następstwo braku szczepień. W hodowli teoretycznie miała wpisane 2? Bardzo współczuję, smutne, że takie rzeczy się dzieją. |
|
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
Nie, Fibusia była kupiona u pseudohodowcy, z tego co pamiętam nie miała metryki.
|
|
|
|
#2171 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ta kobieta sprowadza podobno pieski z zagranicy za grosze i takie nie zaszczepione , z chorobami sprzedaje !! Tym przydało by sie zając ale lonelyflower musiała by wyrazic zgodę , bo to chodzi o jej osobę !!!
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
rany cztery dni mnie nie bylo a tu taka tragedia...a co w koncu bylo fibusi? parwowiroza?
lonelyflower jestesmy z toba serduszkiem
|
|
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
Odruchowo klikam na tę stronkę, ale nawet nie chce mi się pisać, myślę od razu o Fibusi i nie umiem się cieszyć ...
|
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
ja tez ciągle myślę o Fibi;( Moja Baffi też jest jeszcze młodziutka , gdyby jej coś podobnego się stało...
odpukać!
|
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
pink ja tez o tym pomyslalam.. jak przeczytalam to az poszlam przytulic idusie
|
|
|
|
#2176 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/gallery/displayi...p?imageid=4603
wakacyjne z pozdrowieniami dla wszystkich forumowych psiakow
|
|
|
|
#2177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak patrzę to odrazu Rokusia mam przed oczkami
|
|
|
|
|
#2178 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna psinka ![]()
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o ochrone piesków po szczczepieniu, to niestety, posiadanie ogrodzonego domu nie chroni pieska przed zarażeniem się, bo niestety mieszkańcy domu zapewnie nie siedzą w nim całymi dniami tylko wychodzą poza ogrodzenie, chodzą gdzies po mieście i do podeszew ich butów przykleja sie to i owo, np własnie zarazki chorób niebezpiecznych dla zwierząt, to samo z oponami aut, przeciez często parkuje sie gdzieś poza domowym podwórkiem, opone może obsikac inny pies, mozna nia najechac na cos niefajnego i przywiexc to na własne podwórko....
Tak więc nawet mając własne ogrodzone podówrko, raczej w okresie ochronnym nie wypuszczajcie pieska na dwór.
|
|
|
|
#2181 |
|
Raczkowanie
|
ja w sobote jade na wczasy i sobie nie wyobrażam zostawić moją księżniczkę w domu
nie wiem co to będzie, pewnie z rodzicami będzie spała i już mnie nie będzie kochała dzisiaj ja sprzątałam a ona mnie z balkonu obserwowała dodaje zdjęcia jak ślicznie wyglądała
|
|
|
|
#2182 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nowe fotki pokarzę za 2-3 dni. bo miałam awarie kompa i po powrocie syna jak go pouklada bede mogła je pokazać !!!
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
HEJ Ost. dostałam pieska Ala Shih tzu piesek jest bez metryki ... a że mojemu tacie sie spodobal to mi zakupił takiego oto psiaczka to jest suczka wiec nazwałam ją Brendzia.
Dziewczyny moglybyscie mi napisac ile wasze pieski jak mialy 2 miesiace wazyly bo moja Brendzia ma 8 i pół tygodnia i waży 2 kg;]Moja suczka wyglada grubiutko bo tye ma tej siersci a tak to jest jak sama skora i kosci . na głowce robią sie jej jasniejsze włoski ... ostatnio miala szczepienie na nosowke , przeciw pchelna , na odrobaczenie(mimo ze nie miala robakow) i na cos jescze teraz na 30 sierpnia bedzie miala kolejne sczepieni ale to juz przeciw wściekliźnie... Edytowane przez startofsomething Czas edycji: 2009-01-15 o 12:23 |
|
|
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mam zamiar kupić sobie pieska tej rasy bez rodowodu, bo jest mi nie potrzebny, a hodowca sprawdzony, nie mam zamiaru psa wystawiać ani nic z tych rzeczy, ale mam poważne pytanie, kupić pieska czy suczkę, bo podobno pieski bardzo nietypowo bawią się zabawkami i innymi rzeczami. Drugie pytanie to czy one zostawiają dużo sierści na dywanach?? I czytałem, że pieskom trzeba przemywać oczy, ale czym?? Przegotowaną wodą z jakimś dodatkiem?? i czy łatwo je nauczyć czystości?? Z góry dziękuję za odpowidź
|
|
|
|
#2185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To może ja zacznę ... Nie wiem, czy lepiej chłopca, czy dziewczynkę ... nie mam pojęcia, wiem tylko, że suczki też się tak bawią Mam, więc wiem Co do sierści na dywanach to u mnie nie mam jej prawie wcale, podczas czesania trochę jej zostaje na szczotce i więcej już nie wychodzi. Co do czystości - bardzo łatwo je nauczyć, chyba gdzieś od 3 - 4 miesiąca życia NIGDY nie zdarzyło się Julce załatwić w domu, a ma już 2 i pół roku.
|
|
|
|
|
#2186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna psinka Oj, nie pamiętam ile Julka ważyła ...na robaki daje się lek co pół roku, nawet, jak ich nie ma. No, one wszystkie tak wyglądają, niby grube, a chude Ucałuj Brendzię
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a pieska tylko raz w roku szczepi sie na nosowke i wscieklizne?//a mam pyt. czym karmilyscie swoje szczeniaczki moja sunia dostaje narazie Pedigree junior suchą karmę lub mokrą... jest z niej straszny głodomor ciągle ino by jadła a pozniej o 5 rano robi mi pobudke bo chce isc na podworko sie zalatwic a pozniej musze sie znia godzine pobawic zeby znowu poszla spac;] Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
hey hey dawno mnie tu nie bylo;p a raczej dawno nie pisalam moj duffy juz za 3 dni konczy 8 miesiecy spory chlopak juz;p z wakacjami tez nie bylo problemu pojechalismy nad morze siedzial grzecznie przez cala pozdroz na plaze chodzil z nami i potrafil 6 godzin lezec obracajac sie z boku na bok w cieniu za parawanem njalpesze jest to ze nie zalatwial sie na plazy tylko przed wejsciem na nia i dopiero po zjesciu chyba mu sie to podobalo bo zawsze niechcetnie sie podnosil zeby isc do domu;p ostatnio wpadlam na wspanialy pomysl zeby obciac mu kucyka hehe wkurzalo mnie to ze wszyscy sie miali ze dziewuszka jest;p ale powiem wam ze wygalda slicznie nawet bez kucora;p heh wstawie moze jakos foteczki:p pozdrawiam
loneryflower bardzo mi przykro z powodu Fibusi az niewie m co powiedziec eh wiem ze to trudne ale powinnas sie wziasc za tego psedo hodowce startofsomething czy to napewno czysty shih tzu??????? Edytowane przez Ewelineczka 90 Czas edycji: 2008-08-12 o 21:49 |
|
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
startofsomething NO WŁAŚNIE
nie to że ja mam rasowego bo moja Chancia tylko wygląda jak shih tzu, a futerko ma takie za przeproszeniem dupne jak York tzn malutko i cieniutkie,ale nie uczula bo ciocia byla maltretowala ja i nic się jej nie działo i takie śliskawe jest twoja suczka ma troszke jakiś taki pyszczek zbytnio wydłużony ale jest piękna kochana i napewno jedyna w swoim rodzaju ucałuj ja ode mnie![]() a moja chanelka szaleje roznosi ją energi i chyba wyczuwa ze pancia ją opuści na całe dwa tygodnie i dzisiaj wykopała DZIURE i położyła się w niej,dobrze ze tato nie widział bo by zawału dostał chyba ze demoluje jego kochany ogródek za kare uwiązałam jej dzisiaj kitke ona się strasznie wścieka lata z głową po ziemi warczy zciąga sobie łapami ogólnie rozkoszna wtedy jest oczywiście pełne 10 minut miała ten kucyk bo wszyscy się litowali nad nią ze ona taka biedna aż w końcu mama jej zdjęła załączam zdjęcie jak ślicznie wyglądałą pozdrawiam serdecznie wszystkich bo obecnie az 6 osób przegląda wątek,więc nie czaić się tylko pisać
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie dziewuszki pisac pisac;p oliwia pieknie jest jej w tym kucyku
DDD nomrlanie wyglada slodko.... moj duffy tez jest bez metryki ale naszczescie udalo sie dostac psiaka ktory jest prawdziwym shih tzu mialam szczescie poprostyU;p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

Wyraźnie się dzisiaj męczyła psina.