|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
|
|
|
|
#1832 |
|
Zadomowienie
|
Oooo widze jaka tu cisza??? he he
Ja dzis mialam 3 godziny jazdy od 8 mej wiec sobie nie pospalam he he ale powiem jedno..Chce jeszcze!!!! mialam taka frajde Taki slalom robilam i nie potracilam zadnego pacholka A dzieki temu nauczylam sie lepiej skrecac i panowac nad samochodem. Potem rozne krzyzowki zaliczylismy i inne drogi.. Szkoda ze nastepna jazde mam dopiero w czwartek Bo juz sie nie moge doczekac ale doradzil mi wziac ze 2 godzinki zeby nie wyjsc z wprawy ![]() Ines, mysle ze skoro zrezygnowalas z tej pracy, nie powinnas sie w to mieszac, ty masz w tym czasie odpoczac, nabrac sil zeby gdzie indziej zaczac rozwijac skrzydla A to ze tamta osoba sie wycofala to nie Twoj problem tylko bylej szefowej... Zycze duzo sily Sanetko mam nadzieje ze sie dogadacie z tym wyjazdem Ja bylam tylko 4 dni z Tztem i jego siostra, wiec nie byl to wypad sam na sam, ale naprawde bardzo sie ciesze Poemi to dobrze, ze juz lepiej sie czujesz i masz spokojne mysli
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie jest być z siebie dumnym ![]() Ale może badania chociaż podstawowe to dobry pomysł? |
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wiecie może gdzie można kupić barwniki spożywcze i jak to w ogóle wygląda? |
|
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę lepszej pogody chociaż w tym tygodniu...Cytat:
Zgodziłam się jedynie na pracę "przez telefon" do czasu kiedy znajdą polskojęzyczną osobę, która będzie mogła jakos zadbać o kontakty z klientami. Zaznaczyłam jednak, że na urlopie nie zyczę sobie żadnych poleceń i że później jak wrócę to nie będę się zajmować pierdołami, o które moga poprosić dziewczyny ze sklepów. Jak wrócę z Chorwacji to spotkam się z nimi żeby ustalić szczegóły takiej "współpracy". A może nawet do tego czasu juz kogos znajdą...
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W październiku może wybiorę się na badania, na razie to dla mnie za duży stres (tyle rzeczy mam na głowie, że jeśli by mi badania doszły to już bym chyba nie spała) ![]() Wzięłam się za czytanie moich książek o dietach (mam bardzo pokaźny zbiór) i aktualnie studiuję dietę rozdzielną (3 książki). Bardzo bliska mi jest .
|
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem jak to jest, ja tez jestem miekka, znaczy sie wrazliwa itp.. A jak mowi powiedzenie, kto ma miekkie serce musi miec twarda d..... Dobrze ze tylko klientow przez telefon bedziesz obslugiwac i ze dalas jasno do zrozumienia ze nie bedziesz "dziewczynka na posylki" I tak jak piszesz moze znajda kogos innego i po powrocie wcale nie bedziesz musiala im "pomagac" A poki co ciesz sie urlopem w Chorwacji, bo jest piekna Ja bylam raz i zaluje ze sama ..ale moze kiedys uda mi sie pojechac razem z TztemBuziaki i duzo wewnetrznego spokoju i milych chwil
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli potrzebujesz do lukru to polecam takie w paście, bo w płynie mogą rozrzadzić lukier ![]() Byłam na "Mrocznym Rycerzu" po prostu wow Heath Ledger boski... Joker w jego wykonaniu był fantastyczny. Szkoda, ze to jego ostatnia rola w życiu lubiłam go a po dzisiejszym filmie jeszcze bardziej. Świetny aktor. Gdyby nie jego Joker to ten Batman byłby nudny. Słyszałam, ze chcą go nominować za tę rolę do Oskara i moim zdaniem słusznie.Dobra czas się pakować
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie sobie piłam domowy ajerkoniak, rodzice dostali od babci znajomych. Mama miała mi nalać trochę na spróbowanie (bo nie wiedziałam czy będzie mi smakować). Nalała mi cały kieliszek . Na szczęście stwierdziłam, że mi snakuje. W połowie kielkiszka przyszła do mnie i powiedziała żebym nie piła bo ona chętnie wypije i mi zabrała ![]() |
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupowałam tylko raz na allegro, bo te barwniki są bardzo wydajne jak ja nie lubię się pakować. z tego wszystkiego zamiast się pakować zrobiłam pedicure, manicure i maseczkę na twarz![]() Nie piłam nigdy domowego ajerkoniaku
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
jednak jedziemy. znalezlismy kwatere (tania) w Ostrowie (to obok Jastrzebiej gory) ale dla 4 osob. TZa siostra powiedziala ze akurat dla nas. a ta dwojka co ma z nami jeszcze jechac niech sobie szuka sama
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama twierdzi (a to znawczyni tematu ), że domowy ajerkoniak jest o niebo lepszy od kupnego. Jestem skłonna się zgodzić bo wcześniej dostaliśmy domowe jajka od tej kobiety i są fenomenalne . Ps. Do tej pory nie oślepłam więc chyba wszystko ok jest
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Ale dzis puściutko...
I co ja się dziwię? Niedziela, ładna pogoda za oknem. Tylko chyba ja siedzę przed monitorem ![]() Tż wyjechał do rodziców pomóc im (chorują straszliwie), a ja zostałam. Mam nadzieje, że dziś przyjedzie... Bardzo chce mi się do niego przytulić. Wczoraj kupiłam z gazetą dwa filmy (szczerze mówiąc gazeta kupiona tylko i wyłącznie dla tych filmów). Świadek koronny i Plac Zbawiciela. Obydwa fajne, ale temu drugiemu dałabym więcej nagród niż zebrał faktycznie!!! Oglądałam go sama, w ciszy i w spokoju, nikt mi nie przerywał. Film o prozie polskiego życia, który niestety jest w wielu domach. Otworzył mi niesamowicie oczy. Absolutnie fenomenalny. Sytuacja bez wyjścia? Zasłużyła na to? Tysiące pytań...
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się ja też siedze sama w domu przed monitorem
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
Uff! Już myślałam, że jestem sama...
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz
![]() no ja mam w pokoju tv więc sobie włączyłam mtv i oglądam najbogatszych ludzi świata i czytam sobie co tutaj skrobiecie
|
#1848 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ooo widze ze nie tylko ja w niedziele w domku tez sama, podczytuje sobie wizaz i rozwiazuje testy
|
||
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po wczrajszym przeglądzie książek dietowych postanowiłam zrobić przegląd wszystkich i poukładać je działami (jak mnie coś zainteresuje to muszę zdobyć co najmniej kilka książek na ten temat)
. Tutaj lookam tak przy okazji łapania oddechu
|
|
|
|
#1850 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam właśnie po raz drugi Świadka Koronnego. Oglądałyście ten film? Coś w nim jest...
Poemi mam wrażenie, że lubisz zdrowo się odżywiać? A przynajmniej się tym interesujesz? Szkoda, że mnie tak trudno zmusić np. do sałaty
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na batmanie wczoraj, myślałam, że umrę z nudow, a okazał się super!
Rewelacja. A co do filmu" plac zbawiciela" - genialny, oglądałam niedawno. Podobny do niego jest film o wdzięcznym tytule "chciałam ci tylko powiedzieć" z mają ostaszewską i anna dymną. Puścili to kiedyś w teatrze telewizji. Opowiada o tym, jak matka (A. dymna) znajduje w mieszkaniu swojej córki jej video pamiętniki, a właściwie listy, które córka do niej nagrywała, bo nie miały ze sobą kontaktu. Wstrząsająca historia, otwierajaca oczy. O miłości dwóch młodych ludzi zaburzonych psychicznie. I ich związku wbrew matce. Usiłuję to znaleźć w necie bardzo chciałabym obejrzeć jeszcze raz..ale nie ma.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widziałam tego filmu, ale jak tak zachęcacie to chyba się skuszę... Powiem TŻ że chcę obejrzeć, on na pewno będzie chętny.
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam dzisiaj zrobić bruschette, ostatnio zachwalałyście...
Umieram, tak mi niedobrze, nigdy więcej . Już się męczę 4 godziny .
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmm... bruschetta, dawno nie jadłam. Ale właśnie najadłam się pysznym pomidorkiem z suszoną bazylią.
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
bruschetta, a ja mam tyle pomidorów w lodówce.... dziękuję za pomysł na jutrzejszą kolację
![]() Poemi, nie wygląda to dobrze... koniecznie zrób badania, bo się zamęczysz. |
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To pewnie przez czosnek (bo go zjadłam na koniec ), a dość duży był i nie wyjęłam tego "kiełka" ze środka . Już nigdy tak nie zrobię . Koniecznie uważaj na "kiełek"!
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
zrobię bez czosnku. Tylko pomidory, oliwa z oliwek, świeża bazylia i zielone oliwki. I na ciepły chlebek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

A dzieki temu nauczylam sie lepiej skrecac i panowac nad samochodem. Potem rozne krzyzowki zaliczylismy i inne drogi.. Szkoda ze nastepna jazde mam dopiero w czwartek
Bo juz sie nie moge doczekac
A to ze tamta osoba sie wycofala to nie Twoj problem tylko bylej szefowej... Zycze duzo sily
.

. Na szczęście stwierdziłam, że mi snakuje. W połowie kielkiszka przyszła do mnie i powiedziała żebym nie piła bo ona chętnie wypije i mi zabrała