|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Mania, Code, masla do ciała i troche kolorówki
Md cherie odlewka 1o ml
ja mam moschino love love 90 ml , noa cacharel 70 ml i demeter black russian 15 ml zapach drinka kaweowo waniliowego |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Muciu - niestety nic nie wypatrzyłam
![]() Princesko, sama nie wiem - EC chyba pojdzie na wymiane z Anastazja a nie chce za dużo jej odlewac zebym nie została z pustym flakonem, co do D&G to nie jestem do konca przekonana czy chce je oddac - chyba tylko jak cos naprawde mnie zauroczy, z kolei Md Cherie ostatnio sporo wypsikalam i raczej chyba wycofam z wymiany bo to jeden z moich ulubienców. No ma Diamonds za podklad to by było troszke za dużo. Wiec sama nie wiem, chyba sie nie zdecyduje ![]() Novotna - nie podjełam decyzji, trudno mi sie rozstac z D&G, chyba najbardziej pasowałaby mi wymiana na jakos słodki zapach, chętnie CSP bo mam ostatnio fazę na wanilie i inne słodycze Memento - dziękuję za propozycję ale to raczej nie dla mnie zapachy |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Edynko pamietam, ale jeszcze nie dotarłam do perfumerii
![]() Novotna - jakbym sie zdecydowała to sie do Ciebie zgłosze
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie u Ciebie Armani Diamons, ale czy to edp?
no i nadal błyszczyki chanel ![]() jeśli to edp to zerknij do mnie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Armani Diamonds - 30 ml, z wymianki, 3 razy psikniete, kartonik, niestety to zapach nie dla mnie, nie przekonam sie
COS U MNIE?mialam dokładki ![]() ![]()
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Muciu niestety nic za perfumy nie wynalazłam
![]() Redbutterfly tez niestety nic - nie znam kopletnie Twoich perfum, nawet nazwy mi nic nie mówią
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Kasiulko,
a może na wymianę za Armaniego Diamonds skusiłabyś na mojego F. Fekkai i na mgiełkę z The Body Shop?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesia - jeszcze nie
Aniu - niestety nie mam jak sprawdzic tego zapachu TBS , boje sie ryzykowac w ciemno, za dużo wpadek zaliczyłam
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Może teraz cos u mnie znajdziesz za któryś perfum
Armani Diamonds - 30 ml, z wymianki, 3 razy psikniete, kartonik, niestety to zapach nie dla mnie, nie przekonam sie Ogródek Monsunowy Hermes - 15 ml, wersja torebkowa w slicznym flakoniku, kartonik w stanie idealnym, ubytek to 1 testowy psik - wymienie na inny zapach, chetnie słodziak Armani Code EDT, 50 ml,zostało ok. 30 -32 ml. Mam kartonik. Oryginał kupiony w perfumerii lotniskowej. Wymienie wyłacznie na inne perfumy, łatwo nie oddam Ange Au Demon - miniatura, 2 razy testnięta, bez kartonika The One Dolce & Gabbana - 30 ml, została wieksza polowa - zastanawiam sie nad oddaniem ale nie jestem do konca przekonana wiec tylko za cos co mnie zauroczy. Kartonika brak
|
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
Czy cos u mnei za ogrodek i Code??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=267516
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybierzesz cos ode mnie? Pozdr Si |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Kici kici miau miau
|
moze teraz cos znajdziesz za Diamonds lub Code?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Edynko nie byłam w perfumerii, nie mam czasu ostatnio, wiec jesli masz kontrahenta to nie patrz na mnie bo nie wiem kiedy uda mi sie sprawdzic CK.
Silencio niestety nazwy Twoich perfum nic mi nie mowia, nie znam ani jednego a w ciemno boje sie brac ![]() Ranko Diamonds juz nieaktualny a Code wolałabym wymienic na inny zapach. Vilandro nic nie wypatrzyłam ![]() Mn1st1ek - niestety za perfumy nic nie wypatrzyłam
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
dołożyłam ( z cięzkim sercem
)J. DEL POZO IN BLACK EDT 30 ml, bez kilki psików http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12115 PIERRE CARDIN EMOTION EDP 30 ml, bez kilki psików http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13523 może teraz coś Ci wpadnie w oko za D&G |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Może Code + resztka MDC za 35 ml Cinema YSL EDP z ubykiem kilku psików? Lub jeżeli preferowałabyś większą wymiankę, to Code + resztka MDC + The One za 35 ml Cinema EDP + 30 ml just Cavalli her?
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze raz zapytam o wymianę pink sugar na the one
![]()
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
To moze miniatura 5 ml burberry brit red plus 5ml hermes eau de mervelles za odlewke md lub kenzo wintage?mam jeszcze 60 ml escada island kiss ,paris hilton heiress prawie 100 ml
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Gargamelowa byłam w Sephorze, sprawdziłam Cineme- to piekny zapach, ale chyba jednak nie dla mnie, poczatkowe nuty troche mnie męczą
![]() lalicjo nie moge sie zdecydowac choc wiem ze juz powinnam podjac jakas decyzje - przepraszam Cie ![]() Vilandro sprawdziłam te zapachy i niestety żaden mi nie podszedł ![]() Słoniku nic nie wynalazłam ![]() Memento mogłabym Ci odlac Kenzo Vintage, ten Burberry mnie zainteresował |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Kasiulka,wypatrzyłam u Ciebie Ghosta i Ange ou Demon,więc jeżeli moja wymiana z arrachnee nie doszłaby do skutku,a Ty nadal chciałabyś ode mnie BlackXS,czy byłabyś skłonna wymienić się na któryś z tych zapachów?
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Kasiulka,ponieważ nadal nie wiem,czy wymiana z arrachnee dojdzie do skutku,to jednak XS pójdzie do Ciebie-bo natychmiastowa decyzja.
Za Ghost DN,może być?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

- zastanawiam sie nad oddaniem ale nie jestem do konca przekonana wiec tylko za cos co mnie zauroczy. Kartonika brak