|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
No Martucha! To co powiedział lekarz - ręce, nogi i wszystko co może opada! i jak tu sie nie bac iśc do lekarza a juz nie mówiąc o szpitalu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() i od razu mowię, ze nie nadrabiałam nawet co pisałyscie. wczoraj wieczorem był przeciag w mieszkaniu i drzwi zmiarzdzyły mi palec srodkowy od lewej reki. plakałam i zwijałam sie z bólu caly dzien ![]() ![]() ![]() co do pierscionka to TZ dalej mi go nie dał. kuźwa czekam juz na niego ponad 2 tygodnie i co?? ze niby miał mi go dac?? ze niby miał jakis plan?? chyba taki, ze sobie poczekam. nie wiem czy znowu o nim zapomniał czy co, ale juz powoli nie chce mi sie na niego czekac ![]() ![]() a poza tym wszytskim u mnie wszytsko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
Ja już sama
![]() ![]() ![]() Martucha brak słów na tego lekarza, głupek z niego ![]() Madzialenka współczuje wypadku z palcem, mam nadzieję, że to nie będzie jakieś zmiażdżenie czy coś Co do pierścionka to nie wiem co ten twój Tż kombinuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Zakorzenienie
|
Baja oo to ty 4 dni bez TZ. współczuje.
z palcem moim mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze, choc w tej chwili nawet nie chce na niego patrzec. normalnie jakis taki obcy jest dla mnie. wczoraj trzymałam go kilka godzin w lodzie i chyba zamroziłam bo tak nie boli ![]() co do pierscionka to ja nie wiem co temu mojemu TZ odwala. normalnie nie wiem. kurde wczesniej czekałam na ten pierscionek a jak teraz pomysle, ze pewnie jeszcze sobie kawał czasu poczekam a potem TZ poprostu sie zapyta czy go chce znowu to mnie szlag trafia. no normalnie faceci sa niemozliwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas też zdarzają się konflikty, jak w każdym związku. Wiemy jednak, że nie potrafimy bez siebie żyć ![]() Cytat:
![]() atomufka, witaj po urlopie ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam taką wrażliwą skórę na nogach, że codzienne golenie, czy co dwa dni je podrażnia i mam tego dość... Cytat:
![]() Madzia, może ten Twój palec jest złamany! Jeśli chodzi o pierścionek, to ja swojemu TŻowi nie dałabym życia, dopóki by mi go nie oddał ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci są tak dziwni, że czasem ich myślenia się nie da zrozumieć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Atomufka piękne zdjęcia!!! zwłaszcza ten buziak ![]() baja_86 mój TŻ z zawodu jest kucharzem, niestety tutaj nie może znależć pracy w zawodzie, pracował chwilke, ale go oszukali i strasznie się zawiódł ![]() ![]() Dziewczyny, a co sie dzieje z Iwą? ja nie jestem w temacie, na co ona jest chora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś kaleka... Pojechałam z Tż na rowerze na lody. Daaaaaaaleko, daaaaaleko. I przy wyjściu z lodów chciałam wnieść rower po schodach, Tż mówi :daj, ja Ci wniosę", ja, że nie, ja sama. I co... Wygrzmociłam z tym rowerem na schodach. Wbiłam sobie stopień w kość z przodu łydki. I mam w nodze dziurę otoczoną żółto- fioletową kulą...
#3789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z naszą wątkową Iwą? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
Justyna, o matko! Stanęło mi to wszystko przed oczami
![]() ![]() Dziewczyny, jeszcze któraś, po Madzi i Justynie, złapała kontuzję w ten weekend? Oby nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojjj bardzo dziwni ![]() Justyna kurcze to łącze sie w takim razie z tobą w bólu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zakorzenienie
|
Justynka, tak w woli pocieszenia, to... do wesela się zagoi!
![]() Madzia, no co Ty! Przyjmiesz pierścionek z radością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle teraz się śmieję, że jak się było małą dziewczynką i gdzieś się zraniło, to rodzice zawsze mnie pocieszali: "Do wesela się zagoi!". Teraz to już się trzeba ostrożniej obchodzić z tym powiedzonkiem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
Rybulka hehe u mnie w rodzinie tez sie tak mówiło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
Madzia, a nie możesz pójść do jakiegoś lekarza? Możesz sobie jakiejś głupoty narobić, jak ten palec tak zostawisz... Ja dwa razy miałam palce wybite i to też jest okropny ból... Za każdym razem byłam na pogotowiu. Tam przepisano mi maść i usztywniono palec...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
Kochana lekarze tu sa bardzo drodzy. poczekam jeszcze troche moze przejdzie. smaruje altacetem. wczoraj kilka godizn trzymałam go w lodzie i mam nadzieje, ze bedzie ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#3799 |
Wtajemniczenie
|
[quote=baja_86;8543214]oj szkoda, że taki talent się marnuje, może jednak uda się mu znalezć fajną pracę w zawodzie, tego mu życzę
![]() z naszą wątkową Iwą? Tak z naszą wątkową Iwą, co jej jest??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Madzia, rozumiem, że lekarze są drodzy, ale tu chodzi o Twój palec... Na zdrowiu lepiej nie oszczędzać... Zrobisz co będziesz chciała, ale ja bym Ci radziła jednak do lekarza się wybrać... Spróbuj go sobie jakoś usztywnić, to mniej będzie bolał.
Ewurko, to nie jest nasza wątkowa Iwonka, tylko koleżanka Martuchy, która jakoś 2 tygodnie temu dostała się do szpitala i stwierdzono u niej porfirię. Już jest z nią o wiele lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
aaa nic nie wiem, a skąd te przypuszczenia?
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-08-10 o 21:04 Powód: cytat |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Wtajemniczenie
|
przeczytałam tutaj, że pytała lekarza czy było z nią bardzo żle...itd. nic nie wiesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Zakorzenienie
|
Ewurko, spójrz na mój post wyżej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Rybulko no własnie poczekam jeszcze ze dwa dni i jak cos to pójde do lekarza
![]() ech a ja sie przed chwila wkurzyłam na TZ i jeo siostre. od tygodnia czekałam na tel od mamy przez skypa. jej wczesniej nie było i nie moglysmy pogadac. i teraz dopiero za tydzien pogadamy bo mam na nocki cały tydzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Zakorzenienie
|
Oj Madzia, musisz jeszcze popracować nad wychowaniem TŻa i jego siostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z TZ sie docieramy. co prawda ostatnio sa jakies kłótnie o *******y a potem cudowne dni i tak na przemioan. ale na szczęscie nie sa to jakies powazne kłotnie. acha ... ten palec przytrzasnełam sobie własnie wczoraj po kłotni z TZ jak chciałam wyjsc szybko z domu na spacerek i ochłonąc i jak otworzyam drzwi to był przeciag i drugie drzwi przytrzasneły mi palec. wyszlam ... ale za 10 min wrociłam bo ból był nie do zniesienia. i wtedy pogodziłam sie z TZ. masakra ![]() a o co sie z nim pokłócilam wczoraj?? o jego siostrę. kurde wkurza mnie to, ze jak cos zrobie nie tak to TZ sie mnie czepia. wczoraj z nia gadalam i sie troszkę rózniłysmy w pogladac. TZ wszedł (jak ona juz poszła) i stwierdzil,z e ja nie mam racji. ok niech sobie tak twierdzi ale kurde tak jest zawsze, ze racje ma jego siostra. i na odwrót jak sie z TZ pokóóce i chce wyzalic jego siostrze, to ona twierdzi ze to on ma racje. a na wiesc o tym, ze slubu nie bedzie (jak rzuciałm w niego pierscionkiem powiedziała: trudno, przeciez nic sie takiego nie stanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Zakorzenienie
|
No i jestem.
Kobiety! przymierzałam jedną suknię - jutro dam fotki i opiszę co i jak. Pożarłam się z mamą pół weekednu miałam do D.! Jednym słowem masakra jakaś, i chyba z mamą już się nie dogadam, myślę nawet by oddać jej pieniądze, które mi dała na ślub. Szczegół. opiszę po krótce też jutro. Może w październiku pojadę do siostry do Anglii na tydzień na wakacje jesienne ![]() ![]() ![]() Od wtorku remont :/ Aha rozmawiałyście o tym co nam się w sobie podoba a co nie. Mi w sobie nie podoba się nic a nic. Kształt paznokcia może... łabędzia szyja i obojczyki. a tak to nic. Póki co idę śnić o odchudzaniu i płakać w poduszkę ze zrezygnowania i żalu nad sobą samą i swoim poparanym żywotem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zakorzenienie
|
Kliwia kochana ja troszke nie w temacie jestem bo ja teraz tu tak bardziej z doskoku jestem ale ma nadzieje, ze sprawy z mama nie sa az tak powazne is zbko sie wszytsko wyjasni. trzymam kciuki aby słonko ciebie zasweciło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.