|
|
#4321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
ja mam 75 D lub 75 DD i chociaz czasami mam luzniej w obwodzie to nie wyobrazam sobie zebym nosila az 70 E (a tak mi wyszlo). a co dopiero ty be jak masz mniejszy od mojego... wiem, ze im mniejszy obwod tym mniejsza miseczka, ale bez przesady
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co o tym myśleć. Fajnie byłoby przymierzyć takie rozmiary.
|
|
|
|
#4323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a termin jak termin![]() Cytat:
także 65E wcale nie musi być duże. ja wg tych miarek tamtejszych jak kiedyś liczyłam mam między 70B a 70C. tyle że ja się mierzyłam nie miarką krawiecką wtedy, a taką wysuwaną, no wiecie, taką sztywniejszą
|
|||
|
|
|
#4324 |
|
Rozeznanie
|
Coś mi nie pasi...według tego przelicznika to nie mam 75A (tak jak sądziłam) tylko 65DD
Nie no...to chyba raczej niemożliwe....
|
|
|
|
#4325 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Ja według tamtego przelicznika powinnam nosić 65F. Ta literka przeraża, bo widząc F mam przed oczami widok wielkiegoooo biustu no i większej posiadaczki.
A to wcale nie musi tak być jak widać w Naszych przypadkach. Sydunia właśnie niedługo będę w Moim mieście woj. Olsztynie to sobie pozaglądam, bo u Mnie nie ma H&M. A właśnie była kiedyś któraś na Mazurach(pewnie nie raz) albo w Moim mieście? Mrągowo Giżycko Mikołajki Węgorzewo? *taki z ciekawości się pytam
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Konto usunięte
|
Mrągowo.... nie byłam, a miałam jechać do pracy :P i na ten zlot
|
|
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo! To zapraszam Dziewczyny serdecznie... Jakbyście się kiedyś wybierały to służę radą co odwiedzić itp...
|
|
#4329 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie kiedyś odwiedzę
Ja tez zapraszam do Opolszczyzny ![]() A ja zamiast czytac lektury to czytam jakies romanse |
|
|
|
#4330 |
|
Rozeznanie
|
Żanetka mieszkasz na mazuchach?? Jezu, jak ja Ci zazdroszcze
Uwielbiam mazury, chociaż bardzo rzadko jestem Ale mazury są cudowneJAk ja bym chciała mieszkać na mazurach.... |
|
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
co do studniówki i kreacji....ja już mam heh
kupiłam sukienkę na studniówkę mojego Tż ale tak bardzo mi się podoba że chyba w niej pójdę również na swój bal chyba że nagle coś mi się innego ubzdura :p
|
|
|
|
#4332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 70A i nie cierpię z tego powodu, ale nie ukrywam, fajnie byłoby mieć więcej Przynajmniej dość łatwo dostać fajny stanik. Ja zawsze idę do sklepu/ na bazarek i biorę wszystkie staniki które mi się podobają i "na oko" rozmiar jest w porządku. Przymierzam wszystkie i biorę te co są najlepsze ![]() A ja już jutro wyjeżdżam do Gdańska..
|
|||
|
|
|
#4333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam jechać w tym roku w okolice Opola ale hm.. moja przyjaciółka jest w USA więc nie wyszło... Cytat:
?
|
||
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że nie z mojej miejscowości, ale z takiej niedaleko, w dodatku mam tam rodzinę i jestem często. Więc chyba jednak będę szyła sobie jakąśNa długo? Zazdroszczę, mimo że nie dawno byłam
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie heh
ale idealnie pasuje do mojej figury czyt.wzrostu,biustu
|
|
|
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
a ja wróciłam właśnie do domu od brata gdzie oglądaliśmy egzorcyzmy emily rose. nie bede mogła spać
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądałam też egzorcyzmy Anneliese Michel.. to dopiero było straszne.. prawdziwe głosy diabłów.. na youtube są urywki.Suspense śliczna z Ciebie dziewczyna |
|
|
|
|
#4338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakraa :| Cytat:
|
||
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dorby!
Wróciłam ![]() Było cudownie w górkach świetnie- wyłaziłam się, w Katowicach i na Off Festivalu jeszcze lepiej Miałysmy z koleżanka zadanie rozdawać ulotki- ile przy tym było śmiechu i zabawy to hohoh Koncert Czesława extra, Lao Che- noo cud miód Reszta zespołów również świetna chociaż kilka nie przypadło mi do gustu ![]() troche czasu pewnie zajmie mi nadrobienie tego co napisałyście tutaj, ale to później bo teraz mam pod opieką 7letnią kuzynkę i mi tu gada przy uchu " chooodź na plac zabaw!" ![]() Miłego dnia
|
#4340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sama jakieś pół roku temu zmieniłam całą bieliznę z 75B na 70E,65F i co? o dziwo moje małe B pasuje na te strasznie brzmiące E,F :PBogu dziękuję,że trafiłam na stanikowy wątek bo przynajmniej już nie robię krzywdy swoim piersiom upychając je w za dużych obwodach i za małych miskach
|
||
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
I gdzie kupowałaś 65F?
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() i teraz biore sie za nadrabianie zaleglosci... ale duzo napisalyscie
|
|
|
|
#4344 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. ale wtedy bede już mądrzejsza i zaprosze kogoś na noc ^^ejjjj bo się zarumienie . dziękuje ![]() no masakra, masakra. a jak się bałam,że się o 3 obudze no chyba bym wtedy się zesikała ze strachu Cytat:
fajnie że już wróciłaś ![]() wszystkie tęskniłyśmy ![]() oooo, to miłego zabawowania się na placu ![]() Cytat:
![]() a ja dopiero co wstałam i się biore za.... historie ![]() narazie odpuszczam sobie lektury i troche rejonie historycznym braki pouzupełniam ![]() tym bardziej,że od września zmieniam klase, a oni kończą podręcznik który ja przed samym zakonczeniem roku dopiero zaczełam.
|
|||
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Po tej Pradze spałam 12 godzin. ![]() Śliczne miasto. Witam wszystkich
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
witaaaamyyyyy
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Poddaje sie
Kuzynka szaleje a ja chciałam nadrobić to co napisałyście, ale zrezygnowałam jak zobaczyłam że mam przeczytać 30 stron
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, heej!
Wróciłam ![]() ...choć mogłam nie wrocić Słyszałyście o tym wypadku w Czechach? Przejeżdżaliśmy tamtędy niecałe 24h wcześniej (czy jakoś tak, wiecie, przepływ informacji w trasie jest, hm, różny )Paula, a piłaś w Pradze skutecne pivo? Tak jest napisane na dużej ilości restauracji Śmialiśmy ze "skutecznego piwa" przez cały czas, w domu sprawdziłam i okazało się, że to znaczy po polsku "prawdziwe piwo" ![]() notabene , bardzo dobre Nadrobiłam wszystko, co napisałyście i widzę, że ciekawa dyskusja o stanikach się nawiązała Ja w sumie nie mam problemów, mam standardowe B i nie narzekam ![]() No i w trasie przeczytałam "Granicę". Mrok aż kapie
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
ksh o, Ty też byłas w Pradze?
Jeden dzień? Bo w Wiedniu chyba też byłaś, prawda? ![]() Piwa piłam trzy czeskie. Pilznera ciemnego ![]() Staropramen (normalne) i świeżo warzone piwo bursztynowe w przyklasztornej restauracji ![]() Ogólnie, Czesi mają pyszne piwo i tanie 4-5 koron ![]() Ale... nie wiedziałam, że Czesi są tak nieprzyjaźnie do Polaków nastawieni. Kelnerzy w knajpach, restauracjach niezbyt sympatyczni, potrafią rzucić Ci jedzenie na stół, dosłownie. ![]() W ogóle, wiecie, mieszkaliśmy w hotelu... Kupa
|
#4350 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co oznacza po polsku? Wiesz możeGdy ja byłam w Czechach miałam inne odczucia co do mieszkańców...byli bardzo mili. Widocznie trafiłaś na złych ludzi ![]() p.s. pokasowalam trochę emotek w Waszych wypowiedziach, bo mi wyskoczył komunikat, że "wiadomość jest przeładowana grafiką"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Nie no...to chyba raczej niemożliwe....

Ale mazury są cudowne

oglądałam też egzorcyzmy Anneliese Michel.. to dopiero było straszne.. prawdziwe głosy diabłów.. na youtube są urywki.
Słyszałyście o tym wypadku w Czechach?