Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-11, 09:52   #661
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzień dobry
Faktycznie,jakoś sporo nowych osób .

Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia,jakoś nie mam weny do rozpisywania się ... .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:32   #662
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
kupilam przewodnik po Meksyku bo za 2 miesiace jedziemy, a drugi Nowa Anglia Boston bo tam miedzy innymi sie wybieramy w przyszlym roku. wiem,ze troche wczesnie zeby juz przewodnik kupowac ale byla okazja wiec sie skusilam.
Bieganie sie udalo i akurat przez 45 min nie padalo w ciagu calego weekendu wiec nie zmoklam ale wrocilam cala uwalona i nawet na wlosach mialam bloto bo mokro...

dzien dobry wszystkim,

kolejny poniedzialek,kolejny tydzien sie zaczyna..czas zasuwa jak zwykle..Zapowiada mi sie pracowity yudzien wiec mam nadzieje,ze szycko zleci..
Na dworze mokro choc widac kawalek sloneczka..

milego dnia laleczki
Kurcze a ja bym tez chciała pobiegac i kombinuje jak tu biegac zeby mnie nikt nie widział-ostatnio jak biegałam to potem sąsiadka doniosła mojej mamie ze czemu ja biegam, pewnie się odchudzam...Wscibskie babsko....ale mnie to jakos zniechęciło-wiem, wiem nie powinnam się tym przejmować ale jednak

[quote=star15;8546194]pewnie, że będziesz mogła, tarantulek! ^^ phi, kinder to się do nas nie umywa ;D haha, my jesteśmy jedyna i niepowtarzalna firma. a ja do tych jajek będę wrzucać karteczki z jakimiś złotymi myślami może.. [zaleciało pomysłem Tymbarka]. może jakieś cytaty z polskich piosenek? hah, tych co głupszych i śmieszniejszych. ;D a no i problem- jak nazwiemy tą naszą firmę? xD

Moze jakaś nazwa taka bardziej nooo bardziej taka swiatowa-bo jak macie zamiar zwojować świat?

już rozumiem u mnie też mokro, w nocy padało, ale cieszę się, że udało Ci się pobiegać- ja osobiście lubię to uczucie, gdy już jestem 'po' i mam niesamowite poczucie, że udało mi się pokonać samą siebie i moje 'nie chce mi się'. ;D

oj tak, ja tez lubię to uczucie

/quote]

Miłego dnia!!

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
'zasuwać jak ten królik z reklamy duracell'- ale fajne określenie a czemu tak intensywnie ćwiczysz, zastrzeżenia do swojej figurki? co do podróży, ja też zazdroszczę koleżance, w tym roku dopiero pierwszy raz byłam za granicą. ja się nie boję podróży, nie mam lęków, ale wiesz, myślę, że te Twoje wcale nie są bezpodstawne- co raz to się słyszy o rozmaitych wypadkach, a już z Włoch do Polski to już w ogóle bardzo często- a ja byłam właśnie we Włoszech. ;/ i powiem Ci, że to cud, że wróciłam cała i zdrowa, bo nad ranem [około 4,00-5,00], gdy wszyscy w autokarze sobie smacznie spali, kierowca ledwie zdołał zahamować. gdyby nie jego refleks, zderzylibyśmy się z tirem- pięęęęknie.

A ja się własnie dowiedziałam ze zgineła dzieczyna-znałam ja troszkę-24 lata, wpadła dzis nad ranem o 4 w drzewo, jak wymijała kota-jedni mowia ze kota drudzy ze fiata i umarła na miejscu

D

Lolcia z Mangoliną-oj znam to uczucie jak się jest trudno wdrozyc w wątek, jeszcze jak się tak szybko rozwija jak plotkowyAle wszystko jest do zrobienia

Niuniuska-królik z reklamy duracell-

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:52   #663
Baby14
Zakorzenienie

Dobry
Boze ale ja zasuwam na pelnych obrotach...nie wyrabiam juz... Bylam dzis po odbior badan u lekarki ,ale ze kolejka za dluga wiec postanowilam wrocic kiedy indziej ^^
Umowilam sie z 3 kolezankami i 3 kumplami...Juz zapisuje to w grafiku zeby wszystko zdazyc.A teraz pieke karpatke sobie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

zyje, ledwo bo ledwo ale żyje

Co jest?

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jakoś nie mogę się wdrążyć w wątek,dużo nowych osób
Nawet nie wiem co mogłabym Wam ciekawego opowiedzieć więc chyba na tym zakończę
Alez Karolinko na pewno masz cos ciekawego do napisania Napisz cos i od razu sie wgryziesz
Cytat:

dzień dobry, dziewczynki. ; *
ja wstałam sobie, spojrzałam za okno i mina mi nieco zrzedła. tak mokro, tak nieprzyjemnie.. a ja muszę zrobić zakupy, posprzątać- podsumowując, Kury Domowe Rulez. ;] chciałam również wybrać się na zakupy ciuchowe, ale chyba sobie jednak odpuszczę, bo przy takiej pogodzie to wątpliwa przyjemność. no i kiedy ja sobie kupię tą bluzeczkę na piątek? na wieczór umówiłam się z natrętnym kolegą. jak będzie zimno to będę miała pretekst, by przełożyć spotkanie. [na 'nigdy'] życzę miłego dnia wszystkim Wizażankom. ; *
Dobrze ze chociaz u mnie piekna pogoda
A bluzeczke na pewno jeszcze kupisz. DO piatku daleko
Ach te preteksty pogogodowe...

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witaj O to, to Właśnie coś w ten deseń chciałam napisać już kilka dni temu
Od moich urodzin (baa, oto powód! ) wątek działa na pełnych obrotach Zginęłabym marnie

W związku z powyższym wpadłam tylko serdecznie podziękować dziewczyną za życzenia (bo nie odpisałam jeszcze wszystkim) Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje skarbeczki
mangoniu czzemu nic nie piszesz?

Cytat:
Napisane przez lovelytraces Pokaż wiadomość
Hej
Właśnie ta pogoda dzisiaj nie bardzo.. Wstałam sobe o 5 rano z myślą, że zaaz będę biec przez pola i..chodniki, a tu tak ciemno i nieprzyjemnie bylo, że zrezygnowałam . Czemu ja nie mam takiej mocy jak niektóre Wizażanki !?
Miłego dnia
E na pewno masz Trzeva sie zmobilizowac

Milego
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 11:10   #664
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Cześć dziewczyny
Nie wiem czemu, ale czuje to samo co Ty

Mój mądry brat postanowił wczoraj wyjść z samochodu podczas gdy mój tata ruszył nim do przodu Zaznacze, że samochód terenowy - cholernie ciężki, ogromne koła... Na szczęście brat tylko nogę skręcił, chociaż mało brakowało, a pod kołem by się znalazł.

Miłego dnia Gwiazdki
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 11:19   #665
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Agolek zazdroszcze podrozy i zazdroszcze udanego biegu mi sie dzis nie udalo pobiegac ;/

Lolcia witaj pisz pisz, co u Ciebie i sie wkrecisz od razu

Star czekamy zatem cierpliwie na zaproszenia
a bluzke jeszcze kupisz, ja tez bede sie musiala wybrac na zakupy ciuchowe i jakas bluzke nabyc, ale to chyba w czwartek

Mangolina witaj pisz cos wiecej, chetnie poczytamy

Lovelytraces nie przejmuj sie, mi sie dzis nie udalo tez pobiegac
moze jutro nam sie uda??

Niuniuska to sie bidaku nazasuwasz :przytu:
ja sie nie boje latac samolotem ale dopiero kilka razy lecialam, a chcialabym nawet codziennie za to podrozy dlugich autokarem i pociagiem nie znosze i staram sie unikac, zwlaszcza po 26 godzinach podrozy do Londynu kilka lat temu ;/ dobrze, ze teraz samoloty w cenie autokaru znaczy sie bilety

Malinko a coz to za ksiazeczki??

Star to nieciekawie z ta podroza, jak ledwo unikneliscie zderzenia ;/
a ja ostatnio tez spac lubi, tylko nie moge wczesnie zasnac

Agness milego dnia

Tarantulku co do biegania, to ja biegam tylko w elblaskim lasku, a tam jest pelno biegaczy z grupy biegowej, wiec nikt sie na mnie nie patrzy dziwnie i jak chce, to moge sie do kogos przylaczyc jest pelno maratonczykow, wiec ja w porownaniu do nich to cienias nad cieniasy biegaja, bo to kochaja, a nie zeby schudnac, nie wiem czemu ludziom sport kojazy sie z odchudzaniem, to juz poruszac sie nie mozna?? ruch to naturalna potrzeba czlowieka, mamy to zakodowane w DNA i w toku ewolucji szybko to sie nie zmieni, powinnismy sie ruszac, bo kiedys ludzie pierwotni codziennie przemierzali wiele km a my mamy praktycznie te same geny gdzies tam czytalam taki artykul kiedys o tym hehe

dzien dobry
wstalam przed 8, bo po 8 chcialam jechac biegac, ale kropil deszczyk, naszly ciemne chmury i jakos tak szaro i buro, jakby mialo lac...balam sie, ze pojade i bede musiala wracac, a wtedy to bym sie wkurzyla dopiero wiec jak cos, pojade jutro. pogoda sie unormowala teraz. no ale po tej 8 poszlam znowu spac i wstalam o 11.30 zaraz ide cwiczyc, a pozniej po zakupy, bo prawie nic do jedzenia nie mam

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 11:32   #666
orzeszek01
Zakorzenienie

Czołem

Bo sobotniej imprezie leeedwo żyje ale było fajnie
Sobota i niedziela spędzona z moim kochanym Tz tem
większość niedzieli przespaliśmy po imprezie ale to już szczegół
pojechał dzis do pracy i moze wróci dzis a moze dopiero w czwartek.. ale szybko zleci,jutro juz wtorek

Nie lubie lataDopiero wieczorem mozna gdzies wyjsc , wtedy człowiek sie przynajmniej nie lepi od potu

Dzis siedze w domku, moze wieczorem przejde sie do parku z kolezanką na spacerek.
Wiec wizażuję aktywnie
Mercy-wysłałam
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 11:49   #667
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Dziewczyny opuszczam was na jakiś czas... Wrócę jak mój stan psychiczny się poprawi...

Wyjaśnienie:
Pewnie pamiętacie, jak wspominałam o chorym dziadzi? Dzisiaj zmarł... Jadę do rodziców, rodziny... I na pogrzeb...

Tam było tak, że dziadkowie i rodzice moich dziadków umarli w przeciągu tygodnia bo nie mogli, żyć bez siebie... Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-08-11 o 12:14 Powód: Wyjaśnienie + dopisek
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 12:08   #668
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość

Star czekamy zatem cierpliwie na zaproszenia
a bluzke jeszcze kupisz, ja tez bede sie musiala wybrac na zakupy ciuchowe i jakas bluzke nabyc, ale to chyba w czwartek

Star to nieciekawie z ta podroza, jak ledwo unikneliscie zderzenia ;/ a ja ostatnio tez spac lubi, tylko nie moge wczesnie zasnac

Tarantulku co do biegania, to ja biegam tylko w elblaskim lasku, a tam jest pelno biegaczy z grupy biegowej, wiec nikt sie na mnie nie patrzy dziwnie i jak chce, to moge sie do kogos przylaczyc jest pelno maratonczykow, wiec ja w porownaniu do nich to cienias nad cieniasy biegaja, bo to kochaja, a nie zeby schudnac, nie wiem czemu ludziom sport kojazy sie z odchudzaniem, to juz poruszac sie nie mozna?? ruch to naturalna potrzeba czlowieka, mamy to zakodowane w DNA i w toku ewolucji szybko to sie nie zmieni, powinnismy sie ruszac, bo kiedys ludzie pierwotni codziennie przemierzali wiele km a my mamy praktycznie te same geny gdzies tam czytalam taki artykul kiedys o tym hehe

dzien dobry
wstalam przed 8, bo po 8 chcialam jechac biegac, ale kropil deszczyk, naszly ciemne chmury i jakos tak szaro i buro, jakby mialo lac...balam sie, ze pojade i bede musiala wracac, a wtedy to bym sie wkurzyla dopiero wiec jak cos, pojade jutro. pogoda sie unormowala teraz. no ale po tej 8 poszlam znowu spac i wstalam o 11.30 zaraz ide cwiczyc, a pozniej po zakupy, bo prawie nic do jedzenia nie mam
ja sobie żem poćwiczyła korzystając z okazji, że tata w pracy, mama u koleżanki, a juniorek [młodszy brat] śmiga na rowerku, ja się wytańczyłam, wyskakałam i jeszcze całe mieszkanie posprzątałam! ;d łoho, cały zapas energii ze mnie uleciał i dobrze mi tak, lubię być pozytywnie zmęczona. i czyściutko mam w domu nawet.. ^^ co do tych zakupów, dzisiaj to już z pewnością odpada, ale może jutro.. no cóż, zobaczy się. wiesz, ja też lubię biegać, biegałam marzec-kwiecień prawie codziennie, a teraz trudno mi wpaść w taki 'trans' i nie biegam jakoś, a szkoda.

Cytat:
Czołem

większość niedzieli przespaliśmy po imprezie ale to już szczegó
pojechał dzis do pracy i moze wróci dzis a moze dopiero w czwartek.. ale szybko zleci,jutro juz wtorek

Nie lubie lataDopiero wieczorem mozna gdzies wyjsc , wtedy człowiek sie przynajmniej nie lepi od potu

Dzis siedze w domku, moze wieczorem przejde sie do parku z kolezanką na spacerek.
Wiec wizażuję aktywnie
Mercy-wysłałam
ee, ja bym tak nie mówiła o tym lecie- ostatnio zimno ciągle jest, przynajmniej u mnie : P ale letnie wieczorki są najprzyjemniejsze, to fakt. i teraz już nieco szybciej robi się ciemno, więc to sprzyja romantycznym spacerkom. ;d

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny opuszczam was na jakiś czas... Wrócę jak mój stan psychiczny się poprawi...
co się dzieje? czekamy cierpliwie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Mój mądry brat postanowił wczoraj wyjść z samochodu podczas gdy mój tata ruszył nim do przodu Zaznacze, że samochód terenowy - cholernie ciężki, ogromne koła... Na szczęście brat tylko nogę skręcił, chociaż mało brakowało, a pod kołem by się znalazł.

Miłego dnia Gwiazdki
oo Boże, to dobrze, że uszedł z taką małą kontuzją.. ;/

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dobry
Boze ale ja zasuwam na pelnych obrotach...nie wyrabiam juz... Bylam dzis po odbior badan u lekarki ,ale ze kolejka za dluga wiec postanowilam wrocic kiedy indziej ^^
Umowilam sie z 3 kolezankami i 3 kumplami...Juz zapisuje to w grafiku zeby wszystko zdazycA teraz pieke karpatke sobi

Dobrze ze chociaz u mnie piekna pogoda
A bluzeczke na pewno jeszcze kupisz. DO piatku daleko
Ach te preteksty pogogodowe...

Milego
bejbi kochana, poczęstujesz karpatką? ależ mi smaka narobiłaś! i zazdroszczę ładnej pogody, u mnie się na takową nie zapowiada, ech.

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Kurcze a ja bym tez chciała pobiegac i kombinuje jak tu biegac zeby mnie nikt nie widział-ostatnio jak biegałam to potem sąsiadka doniosła mojej mamie ze czemu ja biegam, pewnie się odchudzam...Wscibskie babsko....ale mnie to jakos zniechęciło-wiem, wiem nie powinnam się tym przejmować ale jednak

Moze jakaś nazwa taka bardziej nooo bardziej taka swiatowa-bo jak macie zamiar zwojować świat?

już rozumiem u mnie też mokro, w nocy padało, ale cieszę się, że udało Ci się pobiegać- ja osobiście lubię to uczucie, gdy już jestem 'po' i mam niesamowite poczucie, że udało mi się pokonać samą siebie i moje 'nie chce mi się'. ;D

oj tak, ja tez lubię to uczucie
bo to uczucie jest bardzo przyjemne.. i te hormony szczęścia wydzielające się podczas aktywności fizycznej, no.. coś w tym jest. a jaką nazwę proponujesz pajączku? : D hah, a biegaj sobie- chyba mamie dasz radę wytłumaczyć, że to dla przyjemności i kondycji. ;> z moją nie byłoby problemu w tej kwestii, bo ona sama jako nastolatka startowała w różnych zawodach, maratonach.

tadadadam:

mam zaszczyt poinformować wszystkie Wizażanki, że otrzymujecie 50% zniżki na wszelkie produkty FTBNATSN [Firmy Tymczasowo Bez Nazwy Ale To Się Nadrobi] wszelkie omdlenia z radości w reakcji na powyższą wiadomość mile widziane.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 12:12   #669
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Star wyjaśnie we wcześniejszym wpisie, żeby nie było pytań dlaczego znikam....

PS. a książki to cała nowiutka Saga o Ludziach Lodu...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 12:14   #670
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

[quote=Tarantulek;8547760]Kurcze a ja bym tez chciała pobiegac i kombinuje jak tu biegac zeby mnie nikt nie widział-ostatnio jak biegałam to potem sąsiadka doniosła mojej mamie ze czemu ja biegam, pewnie się odchudzam...Wscibskie babsko....ale mnie to jakos zniechęciło-wiem, wiem nie powinnam się tym przejmować ale jednakslonce, a czym ty sie przekmujesz?! ze jakas baba sie gapi?i niech sie gapi,na zdrowie. Ja zakladam sluchawki na uszy i zasuwam i mam centralnie w dupeczce czy ktos sie gapi czy nie

Cytat:
dokladnie tak sie wczoraj czulam
Cytat:
Nie wiem czemu, ale czuje to samo co Ty ja tez mam podobnie..

Mój mądry brat postanowił wczoraj wyjść z samochodu podczas gdy mój tata ruszył nim do przodu Zaznacze, że samochód terenowy - cholernie ciężki, ogromne koła... Na szczęście brat tylko nogę skręcił, chociaż mało brakowało, a pod kołem by się znalazł. a to gapa na szczescie czlowiek sie uczy na bledach..

Miłego dnia Gwiazdki
Cytat:
Nie lubie lataDopiero wieczorem mozna gdzies
Orzeszek, ja nie wiem czemu ale odbieram ciebie jako straszna pesymistke wybacz jesli sie myle , moze czytam akurat wybrane posty

hello laleczki,

ja wlasnie jem lunch,pogoda bez zmian czyli porazka...nie moge sie doczekac az ten dzien sie skonczy..

milego popoludnia wam zycze
Stary 2008-08-11, 12:17   #671
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Będe w telewizji, będe w telewizji
Przypuszczam, że dzięki naszej firmie nawet nie raz, phi ^^

Cytat:
drogie Panie od jajecznego biznesu czekamy na zaproszenie na gale otwarcia musze jutro zakupic odpowiednia kreacje, zeby zablysnac na czerwonym dywanie ^^
a to nie bedzie plagiat, bo to calkiem nowy produkt na rynku hehe
Zaprosimy, zaprosimy, a kreacje to wiesz jakąś taką naj naj , sama wiesz, to nie byle uroczystość

Cytat:
pewnie, że będziesz mogła, tarantulek! ^^ phi, kinder to się do nas nie umywa ;D haha, my jesteśmy jedyna i niepowtarzalna firma. a ja do tych jajek będę wrzucać karteczki z jakimiś złotymi myślami może.. [zaleciało pomysłem Tymbarka]. może jakieś cytaty z polskich piosenek? hah, tych co głupszych i śmieszniejszych. ;D a no i problem- jak nazwiemy tą naszą firmę? xD
Ojej, nazwy nie ma ! Coś wykombinujemy, nie bój żaby

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
star15: Oo, Kury domowe ? Myślę, że to niezła propozycja nazwy Waszej jajecznej firmy;-) Kojarzy się tak swojsko, domowo, troche zalatuje takim porankiem na wsi. A ja tak trochę nieśmiało, ale chciałabym zapytać, z uwagi na wysokie bezrobocie w kraju, czy macie jakieś wolne miejsca pracy w firmie? Osobiście, obawiam się jednak, że nie jestem predysponowana do znoszenia jajek, ale mogłabym robić coś innego, może promocja firmy, jakieś slogany, hasła. ;P Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Postaramy się pozytywnie rozpatrzyć Twą prośbę

I widze, że tutaj interesiki to się beze mnie załatwia, coo ? Star, dobra nazwa

Malinko- oj, Kochanie

No ale . Ja mam mętlik w głowie, bo tato obiecał mi cyfrówkę, a ja teraz proszę go o telefon zamiast niej, tylko tak z jak najlepszym aparatem to by mi się bardziej przydał bo mój gratofon 2-letni służy wprawdzie tylko do wysyłania sms-ów i dzwonienia (czasem robię nim zdjęcia) i chociaż nie jest najgorszy to i tak wolałabym mieć lepszy, bo wszyscy mają teraz jak najlepsze a ja oczywiscie jakieścoś . I nie wiem czy namawiać na telefon czy cyfrówkę Mam dosyć mało czasu na zastanowienie się i namówienie, więc muszę działać .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 12:27   #672
agness51
Zakorzenienie

Malinko - trzymaj się słoneczko .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 12:29   #673
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Przypuszczam, że dzięki naszej firmie nawet nie raz, phi ^^
Zaprosimy, zaprosimy, a kreacje to wiesz jakąś taką naj naj , sama wiesz, to nie byle uroczystość
Ojej, nazwy nie ma ! Coś wykombinujemy, nie bój żaby
Postaramy się pozytywnie rozpatrzyć Twą prośbę

I widze, że tutaj interesiki to się beze mnie załatwia, coo ? Star, dobra nazwa

Malinko- oj, Kochanie

No ale . Ja mam mętlik w głowie, bo tato obiecał mi cyfrówkę, a ja teraz proszę go o telefon zamiast niej, tylko tak z jak najlepszym aparatem to by mi się bardziej przydał bo mój gratofon 2-letni służy wprawdzie tylko do wysyłania sms-ów i dzwonienia (czasem robię nim zdjęcia) i chociaż nie jest najgorszy to i tak wolałabym mieć lepszy, bo wszyscy mają teraz jak najlepsze a ja oczywiscie jakieścoś . I nie wiem czy namawiać na telefon czy cyfrówkę Mam dosyć mało czasu na zastanowienie się i namówienie, więc muszę działać .
ja interesiki bez Ciebie? a gdzież tam, kochana. ja lojalny wspólnik jestem, haha. wydaje mi się, że lepszy będzie telefon z jakimś porządnym aparatem- takie 2 w 1. po pierwsze- raczej tańszy niż cyfrówka [to argument, by przekonać tatę], po drugie- z telefonem chodzisz wszędzie i więcej korzystasz niż z aparatu, prawda?

a nazwa firmy- no kurdesz, Kury Domowe, któraś Wizażanka wyżej podrzuciła taką myśl, co Ty na to?

Cytat:
Cytat:
Kurcze a ja bym tez chciała pobiegac i kombinuje jak tu biegac zeby mnie nikt nie widział-ostatnio jak biegałam to potem sąsiadka doniosła mojej mamie ze czemu ja biegam, pewnie się odchudzam...Wscibskie babsko....ale mnie to jakos zniechęciło-wiem, wiem nie powinnam się tym przejmować ale jednakslonce, a czym ty sie przekmujesz?! ze jakas baba sie gapi?i niech sie gapi,na zdrowie. Ja zakladam sluchawki na uszy i zasuwam i mam centralnie w dupeczce czy ktos sie gapi czy nie
Orzeszek, ja nie wiem czemu ale odbieram ciebie jako straszna pesymistke wybacz jesli sie myle , moze czytam akurat wybrane posty

hello laleczki,

ja wlasnie jem lunch,pogoda bez zmian czyli porazka...nie moge sie doczekac az ten dzien sie skonczy..

milego popoludnia wam zycze
haha, agolek, mocna jesteś- 'i mam centralnie w dupeczce, czy ktoś się gapi, czy nie.' prawidłowo, kochana, prawidłowo niech lepiej się ten gruby [zapewne tak jest] sąsiedzki babsztyl zastanowi, czy jej się by nie przydało pobiegać, a nie chodzi i donosi na innych, o.

malinko- ojej.. kondolencje, Kochana. ;* bardzo mi przykro, ale z jednej strony to piękne, że ludzie do późnej starości tak się kochają, że jedno bez drugiego nie przetrwa. oby jednak tym razem tak się nie stało..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2008-08-11, 12:32   #674
orzeszek01
Zakorzenienie

[quote=agolek;8549032]
Cytat:

a gdzie skąd
tak na powaznie, to moze troche racji masz z ta pesymistką
ale to tylko czasami

po prostu nie lubie upałów

Stary 2008-08-11, 12:34   #675
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
ja interesiki bez Ciebie? a gdzież tam, kochana. ja lojalny wspólnik jestem, haha. wydaje mi się, że lepszy będzie telefon z jakimś porządnym aparatem- takie 2 w 1. po pierwsze- raczej tańszy niż cyfrówka [to argument, by przekonać tatę], po drugie- z telefonem chodzisz wszędzie i więcej korzystasz niż z aparatu, prawda?

a nazwa firmy- no kurdesz, Kury Domowe, któraś Wizażanka wyżej podrzuciła taką myśl, co Ty na to?
Właśnie miałam pisać co do tej nazwy, że nawet nawet ; DD

a tato się uparł na cyfrówkę i za nic nie mogę go dlatego przekonać do fona, eh. Trza się jeszcze postarać.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 14:34   #676
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:

Tez o tym słyszałam własnie!
U mnie w tej małej miescinie chyba nikt nie biega własnie -a szkoda, ale ja to zmienie-postaram się, będe biegac po lesie i postaram się zebyte wscibskie spojrzenia spływały po mnieA tym bardziej ze ja lubię biegac-odkryłam to niedawnoi nie robię tego tylko dlatego zeby schudnac

Ja dziś całą godzinę-skakałam na skakance-jak mi się to udało to nie wiem....ale mi się tak fajnie skakało-do muzykiI patrze mineło poł godziny-ale ja mam jeszcze duzo siły, potem mineło 15 minut, a potem jescze 15-i sobie mysle dobra chyba doścI dopiero jak przestałam skakać to się poczułam taaaka zmęczona heheh

Cytat:
Czołem

Wiec wizażuję aktywnie
Mercy-wysłałam

Orzeszku widziałam Cię -strasznie ładnie Ci w tej grzywce-wyglądasz tak jak taki aniołeczek -strasznie mi się podobasz

Cytat:

Wyjaśnienie:
Pewnie pamiętacie, jak wspominałam o chorym dziadzi? Dzisiaj zmarł... Jadę do rodziców, rodziny... I na pogrzeb...

Tam było tak, że dziadkowie i rodzice moich dziadków umarli w przeciągu tygodnia bo nie mogli, żyć bez siebie... Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie...

ojej Malinko, współczuje naprawde, mi juz tez została tylko 1 babcia, pamietam jak to było jak dziadek umarł-trzymaj się kochana

Cytat:
j

bo to uczucie jest bardzo przyjemne.. i te hormony szczęścia wydzielające się podczas aktywności fizycznej, no.. coś w tym jest. a jaką nazwę proponujesz pajączku? : D hah, a biegaj sobie- chyba mamie dasz radę wytłumaczyć, że to dla przyjemności i kondycji. ;> z moją nie byłoby problemu w tej kwestii, bo ona sama jako nastolatka startowała w różnych zawodach, maratonach.

tadadadam:

mam zaszczyt poinformować wszystkie Wizażanki, że otrzymujecie 50% zniżki na wszelkie produkty FTBNATSN [Firmy Tymczasowo Bez Nazwy Ale To Się Nadrobi] wszelkie omdlenia z radości w reakcji na powyższą wiadomość mile widziane.
Myslałam ,myslałam ale dzis mam mała wene....ale mam pomysł na reklame: ze one-te jajka w ciemnych okularach są i garniturach-faceciki i kobiety w czerwonych sukienkach-tanczą jakis latynoski taniec a na koncu robia taki korytarz i z pomiędzy nich wychodzicie Ty i Ewelka w złotych futrach i bizuterii ,po czerwonym dywanie i wszystkie jajka bija Wam brawo

[quote=agolek;8549032]
Cytat:
Kurcze a ja bym tez chciała pobiegac i kombinuje jak tu biegac zeby mnie nikt nie widział-ostatnio jak biegałam to potem sąsiadka doniosła mojej mamie ze czemu ja biegam, pewnie się odchudzam...Wscibskie babsko....ale mnie to jakos zniechęciło-wiem, wiem nie powinnam się tym przejmować ale jednakslonce, a czym ty sie przekmujesz?! ze jakas baba sie gapi?i niech sie gapi,na zdrowie. Ja zakladam sluchawki na uszy i zasuwam i mam centralnie w dupeczce czy ktos sie gapi czy nie
Hahaha i bardzo dobrze
Masz racje Agolku, ale ta moja mała miescina, i ludzie tutaj tak mnie denerwuja ze....we wszystko nos wsadzaja, postaram się tym nie przejmowac tylkonormalnie sobie biegać

Cytat:
j
haha, agolek, mocna jesteś- 'i mam centralnie w dupeczce, czy ktoś się gapi, czy nie.' prawidłowo, kochana, prawidłowo niech lepiej się ten gruby [zapewne tak jest] sąsiedzki babsztyl zastanowi, czy jej się by nie przydało pobiegać, a nie chodzi i donosi na innych, o.

No własnie!!ona jest gruba bardzo, bardzo

Nazwy jakie mi wpadły teraz co do Waszej firmy:
Jajobombo, Gwiezdne Jajo-tylko nie wiem czy się tu Ewelka nie poczuje pominięta

To ja Mercy!
Stary 2008-08-11, 14:50   #677
lovelytraces
Raczkowanie

GG do lovelytraces Wyślij wiadomość przez MSN do lovelytraces

Baby Oj mam nadzieję, że jutro się ona pokazę! W końcu musi się udac

Niezapominajka Jutro obowiązkowo obie biegamy! i nie ma bata..
lovelytraces jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 14:51   #678
madame_apple
Zadomowienie

hej kochane
ja tak daję znac, że zyje i ze o Was pamietam
generalnie to czuje to samo co lolcia,mango,agolek i milka - ciężko mi sie wdrozyc w watek, tyle nowych osob i tyyyyyle postow, ze nie daje rady ich wszystkich ogarnac po prostu... staram sie w miare mozliwosci, ale nie zawsze mam tyle czasu...
U mnie generalnie wszystko dobrze, po staremu Dziś mam wolne, od niepamietnych czasow w koncu mi sie przytrafilo W zwiazku z tym bylam na zakupach, kupilam sobie spodnie (ciemne dzinsy, super skrojone) i upatrzylam tramposze, ale niestety byly uszkodzone w zwiazku z tym musze pojechac do innego sklepu zobaczyc czy tam je maja bo bardzo sie na nie napalilam
Przed chwila wrocilam do domu, zjadlam cos i zaraz mknę spotkac sie na kawuche z dawno nie widzianymi kolezankami no, a pozniej zaatakuje sklep trampkowy Na wieczor tez cos planuje, ale jeszcze do konca nie wiem co
Takze korzystam z wolnego dnia pełną para
Poza tym staram sie zdrowiej odzywiac i oczywiscie nie jest tak wzorcowo jak bywalo, ale i tak jest lepiej z czego jestem dumna Nie zamierzam przesadzac z perfekcjonizmem, troche grzeszkow nie zaszkodzi

Sciskam Was wszystkie mocno, a nawet jeszcze mocniej, buuuuzzzzka

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 15:03   #679
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hej kochane
generalnie to czuje to samo co lolcia,mango,agolek i milka - ciężko mi sie wdrozyc w watek, tyle nowych osob i tyyyyyle postow, ze nie daje rady ich wszystkich ogarnac po prostu... staram sie w miare mozliwosci, ale nie zawsze mam tyle czasu...
U mnie generalnie wszystko dobrze, po staremu Dziś mam wolne, od niepamietnych czasow w koncu mi sie przytrafilo W zwiazku z tym bylam na zakupach, kupilam sobie spodnie (ciemne dzinsy, super skrojone) i upatrzylam tramposze, ale niestety byly uszkodzone w zwiazku z tym musze pojechac do innego sklepu zobaczyc czy tam je maja bo bardzo sie na nie napalilam
Przed chwila wrocilam do domu, zjadlam cos i zaraz mknę spotkac sie na kawuche z dawno nie widzianymi kolezankami no, a pozniej zaatakuje sklep trampkowy Na wieczor tez cos planuje, ale jeszcze do konca nie wiem co
Poza tym staram sie zdrowiej odzywiac i oczywiscie nie jest tak wzorcowo jak bywalo, ale i tak jest lepiej z czego jestem dumna Nie zamierzam przesadzac z perfekcjonizmem, troche grzeszkow nie zaszkodzi

dobre podejście z tym jedzeniem, ze zdrowym odżywianiem nie można też popadać w przesadę. miłego dnia i wieczoru, więc. ; *

Cytat:
Ja dziś całą godzinę-skakałam na skakance-jak mi się to udało to nie wiem....ale mi się tak fajnie skakało-do muzykiI patrze mineło poł godziny-ale ja mam jeszcze duzo siły, potem mineło 15 minut, a potem jescze 15-i sobie mysle dobra chyba doścI dopiero jak przestałam skakać to się poczułam taaaka zmęczona heheh

Myslałam ,myslałam ale dzis mam mała wene....ale mam pomysł na reklame: ze one-te jajka w ciemnych okularach są i garniturach-faceciki i kobiety w czerwonych sukienkach-tanczą jakis latynoski taniec a na koncu robia taki korytarz i z pomiędzy nich wychodzicie Ty i Ewelka w złotych futrach i bizuterii ,po czerwonym dywanie i wszystkie jajka bija Wam brawo

Nazwy jakie mi wpadły teraz co do Waszej firmy:
Jajobombo, Gwiezdne Jajo-tylko nie wiem czy się tu Ewelka nie poczuje pominięta
siedzę przed tym kompem i pieję. no po prostu pieję na głos! świetna ta wizja reklamy, ahahaha. ; D udała Ci się Ewelka, bierzemy Tarantulka za wspólnika, co? będzie naszym agentem od pomysłów, haha. ;D a co do skakanki- narobiłaś mi ochoty, muszę sobie kupić, bo starej nie mogę nijak znaleźć. gdzieś w szufladach się zawieruszyła biedaczka. a ja nazwę firmy proponuję: 'jajeczna eksplozja' xD

Studentka
Stary 2008-08-11, 15:44   #680
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Yh, a co ja mam powiedzieć, jak nawet ogrodu nie mam, a książek czytać nie lubię wypróbowałam tyyle sposobów na zabicie nudy, żaden nie chce pomóc.
hehe, na co dzień to ja też ogrodu nie mam, tylko jak u rodziców siedzę (czyli ostatnio dość często )

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
niemożliwe, ze nie miałaś okazji to jak sie nadarzy, to na koncert marsz! atmosfera jest niesamowita
bardzo przyjemnie
właśnie w piątek byli w Mysłowicach i żałowałam że nie mogłam być, ale już się wcześniej na imprezkę umówiłam...
a kiedy ten koncert w Krk?

Cytat:

haha, panią nauczycielką? poważnie? a czego będziesz uczyła i gdzie- w podstawówce, gimnazjum? opowiadaj : D
w liceum będę uczyła łaciny

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
praktyki?

a tak serio - ja bym umarła. Chociaż prowadziłam kiedyś takie warsztaty dla dzieciaków w szkole (tylko kilka spotkań) i w sumie nie było źle, ale nie wiem czy bym się jeszcze odważyła
ano praktyki nie chce mi się strasznie bo tyyle mam godzin do zrobienia ze zwiędnę w tej szkole no ale jak mus to mus

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Przetrzepalam juz chyba wszystkie mozliwe miejsca i znalazlam dosłownie wszystko, tylko nie to czego szukam no coz, raczej szybciej bedzie zrobic odpis, mam nadzieje ze nie bedzie z tym zbyt wiele zachodu
no to oby chociaż z tymi odpisami łatwo poszło

Cytat:
kupilam przewodnik po Meksyku bo za 2 miesiace jedziemy, a drugi Nowa Anglia Boston bo tam miedzy innymi sie wybieramy w przyszlym roku. wiem,ze troche wczesnie zeby juz przewodnik kupowac ale byla okazja wiec sie skusilam.
zupełnie nie za wcześnie na kupowanie przewodnika moim zdaniem w sam raz żeby się zacząć wdrażać w klimat

Cytat:
Cześć dziewczyny
opowiadaj a nie gadaj głupot phi, taka weteranka a miałaby nie mieć nic do powiedzenia, skandal

Cytat:
na wieczór umówiłam się z natrętnym kolegą. jak będzie zimno to będę miała pretekst, by przełożyć spotkanie. [na 'nigdy'] życzę miłego dnia wszystkim Wizażankom. ; *
hehe, nie ma jak długo oczekiwana randka

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

W związku z powyższym wpadłam tylko serdecznie podziękować dziewczyną za życzenia (bo nie odpisałam jeszcze wszystkim) Jeszcze raz bardzo Wam dziękuje skarbeczki
następna!! będzie bicie!! opowiadaj jak na urodzinach było

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

łooo, taką prawdziwą prawdziwą;P, czy praktykantką Pytam, bo ja na praktykach też miałam do czynienia z dzieciakami, tylko, że tymi trudniejszymi z różnych zamkniętych ośrodków. Chociaż prowadziłam też zajęcia z maluchami ze świetlicy szkolnej ;-) Całkiem niezłe doświadczenie, ale wiem, że panią nauczycielką nie zostanę za żadne skarby! Oł noooł
no na szczęście tylko praktyka na razie i mam nadzieję ze nie będę skazana na nauczycielstwo bo powołanie to ja słabo czuję

Cytat:
no jasne że nie powinnaś sie przejmować kopnij babę w d***
Cytat:

Cytat:

nieźle

Cytat:

no to super że weekend udany

Cytat:

Wyjaśnienie:

współczuję bardzo Kochana wiem co czujesz... ale pomyśl że dziadziusiowi już jest teraz lepiej, jak jego cierpienia się skończyły...

Cytat:
ja bym brała cyfrówkę, bo telefonem choćby nie wiem jakim i tak dobrych zdjęć nie zrobisz....

Cytat:
hej kochane
oj Ty córo marnotrawna pisuj co u Ciebie częściej i bez stresów, to przecież tylko my
a odżywianiem się zaczniesz przejmować po wakacjach

wróciłam z Kato wspaniale spędziliśmy czas z TŻ-em, aż nie chciało nam się wracać, no ale cóż, praca, nauka, obowiązki, nie ma lekko (zwłaszcza ze na ten tydzień i tak już mamy mnóstwo planów )
BTW Już za tydzień lecimy szkoda że później ten tydzień w Turcji tak szybko minie no ale jeszcze o tym nie myślę, na razie się stresuję samolotem bo nigdy nie latałam

udanej reszty dnia życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 15:45   #681
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Milka dobrze, ze bratu nic powazniego sie nie stalo

Orzeszku ciesze sie, ze impreza sie udala i milo spedzilas weekend
ja tez nie lubie upalow

Malinko wspolczuje trzymaj sie jakos

Star no ja biegalam tak 2-3 razy w tygodniu, ale teraz mialam 2 tyg przerwy z kilku przyczyn, a pogoda cos nie chce, zebym to bieganie wznowila

Ewelka ja wlasnie tez chce sobie telefon zmienic, bo mam start stary ale nie wiem jaki warto kupic, nie jestem na biezaco i dlatego wciaz sie wstrzymuje

moze ktoras z Was moglaby polecic jakis telefon fajny??

Lovelytraces no ja zamierzam jutro na to bieganie wyruszyc, zobacze co wyjdzie

Madameapple ja tez sciskam mocno i pisz, jak bedziesz miala chwile, nie czuj sie obco, bo nie ma powodu

Tarantulek niezla raklama haha

Ewusia nie boj sie samolotu to extra sprawa ^^

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Edytowane przez 88niezapominajka88
Czas edycji: 2008-08-11 o 15:51 Powód: dopisek
Stary 2008-08-11, 16:13   #682
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Miłego dnia Gwiazdki

ojej, dobrze że gorzej to się nie skończyło! dzieci są nieokiełznane....

Cytat:

Wyjaśnienie:

strasznie mi przykro trzymaj się Malinko

Cytat:
hej kochane

dobre podejscie w srpawie odzywiania pisz do nas częściej, dużo energii wyplywa z Twojego tekstu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja bym brała cyfrówkę, bo telefonem choćby nie wiem jakim i tak dobrych zdjęć nie zrobisz....
dokladnie, ja to wogole aparatow w telefonach nie uznaje

A lotem się nie przejmuj, sama przyjemnosc - przynajmniej dla mnie

Nie zdążyłam dziś nic zalatwic, wiec zalatwie te odpisy dopiero za tydzien no ale trudno. moze wczesniej jeszcze znajde jednak te papiery

uppppppppaaaaaaaaaaaaaaaa ł.................

buziaki!
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 16:28   #683
orzeszek01
Zakorzenienie

[quote=Tarantulek;8550797]

Orzeszku widziałam Cię -strasznie ładnie Ci w tej grzywce-wyglądasz tak jak taki aniołeczek -strasznie mi się podobasz
/quote]

Aniołeczek
Pieroński ze mnie aniołeczek

hihi ..

u mnie wieje nudą nudą i jeszcze raz nudą...

Tęsknie za Tz tem, a nic nie pisze czy dzis przyjedzie czy nie

Stary 2008-08-11, 17:25   #684
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
hej kochane

No pewnie, grzeszki też muszą byćJa cię tez sciaskam mocno i przychodz tu częsciej-postaraj się

Cytat:
dobre podejście z tym jedzeniem, ze zdrowym odżywianiem nie można też popadać w przesadę. miłego dnia i wieczoru, więc. ; *

siedzę przed tym kompem i pieję. no po prostu pieję na głos! świetna ta wizja reklamy, ahahaha. ; D udała Ci się Ewelka, bierzemy Tarantulka za wspólnika, co będzie naszym agentem od pomysłów, haha. ;D a co do skakanki- narobiłaś mi ochoty, muszę sobie kupić, bo starej nie mogę nijak znaleźć. gdzieś w szufladach się zawieruszyła biedaczka. a ja nazwę firmy proponuję: 'jajeczna eksplozja' xD

O fajne-moze być jajeczna eksplozjahehehe jak najbardziej moge być w firmie-jak to się nazwywa spec od reklamy i promocji??heheheJ a mam taka starą wysłuzona skakankę z plastiku ale uwielbiam ja

Cytat:

w liceum będę uczyła łaciny

Ja miałam w lo łacine ale się nie przykładałam i nic nie umiem-pozatym u nas się nie wliczała do sredniej a w pierwszym roku uczył nas 70 letni ksiądz i najgorszą ocenę jaką dawał była 4, a potem w 2 klasie przyszła taka jedna baba i jak nas zaczeła kosic a my nic nie umielismy hehehe-ale udało mi się wyjsc na marna 3
łatwy to język czy trudny, bo jak sobie przypomne te koniugacje czy coś, deklinacje to...

t][/color]
nieźle

wróciłam z Kato wspaniale spędziliśmy czas z TŻ-em, aż nie chciało nam się wracać, no ale cóż, praca, nauka, obowiązki, nie ma lekko (zwłaszcza ze na ten tydzień i tak już mamy mnóstwo planów )
BTW Już za tydzień lecimy szkoda że później ten tydzień w Turcji tak szybko minie no ale jeszcze o tym nie myślę, na razie się stresuję samolotem bo nigdy nie latałam

udanej reszty dnia życzę

Jaaaa jak ja był chciała samolotem leciec -nigdy nie leciałam

Cytat:

Aniołeczek
Pieroński ze mnie aniołeczek

hihi ..

u mnie wieje nudą nudą i jeszcze raz nudą...

Tęsknie za Tz tem, a nic nie pisze czy dzis przyjedzie czy nie
Oj wiem jak to jest czekać na głupi sms...trzeba się uodpornić na to i znalezc ciekawe zajęcie i nie myslec-ja juz to praktykuje od pewnego czasu i nawet mi się udaje

Miłego popołudnia!

To ja Mercy!
Stary 2008-08-11, 18:20   #685
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

[quote=star15;8549262]haha, agolek, mocna jesteś- 'i mam centralnie w dupeczce, czy ktoś się gapi, czy nie.' prawidłowo, kochana, prawidłowo niech lepiej się ten gruby [zapewne tak jest] sąsiedzki babsztyl zastanowi, czy jej się by nie przydało pobiegać, a nie chodzi i donosi na innych, o.
no, masz racje. Dlaczego niby czlowiek ma sie czuc zestresowany,ze biega i da o zdrowie i kondycje. Zagranica jakos setki ludzi iegaja po parkach,przy ulicach na chodnikach i jakos nie wzbudzaja takiej sensacji...
Cytat:

Wyjaśnienie:
Malinko,szczerze ci wspolczuje...

Cytat:
Hahaha i bardzo dobrze
Masz racje Agolku, ale ta moja mała miescina, i ludzie tutaj tak mnie denerwuja ze....we wszystko nos wsadzaja, postaram się tym nie przejmowac tylkonormalnie sobie biegać
i prawidlowo co to kogo obchodzi,dbaj o zdrowie i konsycje i sie przejmuj. Ja ym soie jeszcze nadruk na koszulce zrobila ''nie jestem psychiczna, tylko sobie biegam''

Cytat:
hej U mnie generalnie wszystko dobrze, po staremu Dziś mam wolne, od niepamietnych czasow w koncu mi sie przytrafilo W zwiazku z tym bylam na zakupach, kupilam sobie spodnie (ciemne dzinsy, super skrojone) i upatrzylam tramposze, ale niestety byly uszkodzone w zwiazku z tym musze pojechac do innego sklepu zobaczyc czy tam je maja bo bardzo sie na nie napalilam
gratuluje zakupow,fajnie ze wpadlas sie przywitac

Takze korzystam z wolnego dnia pełną para i tak trzymaj
Poza tym staram sie zdrowiej odzywiac i oczywiscie nie jest tak wzorcowo jak bywalo, ale i tak jest lepiej z czego jestem dumna Nie zamierzam przesadzac z perfekcjonizmem, troche grzeszkow nie zaszkodzi bardzo zdrowe podejscie

ja tez Ciebie sciskam Jabluszko

Cytat:
Już za tydzień lecimy szkoda że później ten tydzień w Turcji tak szybko minie no ale jeszcze o tym nie myślę, na razie się stresuję samolotem bo nigdy nie latałam
udanej reszty dnia życzę
ale ci zazdroszcze Ewcia! to juz za tydzien? kurde ale czas leci..ja mam slu za 4 tygodnie. co do samolotu to sie nie stresuj kochana, zoaczysz,ze fajnie zwlaszcza start uwielbiam jest troche jak w autousie tyle ze nie trzesie tak

dobry wieczor,

ja wlasnie zjadlam obiad i siadam na forum Slubne i zaczynam sie rozgladac za bukietem bo nie mam jeszcze nic wybranego..

Bede tu zagaldac
Stary 2008-08-11, 18:22   #686
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Agolek slub <marzy> jak romantycznie pochwal sie bukietem, jak wybierzesz

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-11, 18:53   #687
Tarantulek
Rozeznanie

[quote=agolek;8553175]
Cytat:
no, masz racje. Dlaczego niby czlowiek ma sie czuc zestresowany,ze biega i da o zdrowie i kondycje. Zagranica jakos setki ludzi iegaja po parkach,przy ulicach na chodnikach i jakos nie wzbudzaja takiej sensacji...

No własnie, chyba lepiej biegać i wygladac dobrze niz potem toczyc się jak beczka po chodniku i tez się będą gapić- i gadać ooo jaki grubas

i prawidlowo co to kogo obchodzi,dbaj o zdrowie i konsycje i sie przejmuj. Ja ym soie jeszcze nadruk na koszulce zrobila ''nie jestem psychiczna, tylko sobie biegam''

Ty!Dobre,dobre!!Tak szrobie, tylko czym by to napisać-mazakiem by było?

ale ci zazdroszcze Ewcia! to juz za tydzien? kurde ale czas leci..ja mam slu za 4 tygodnie. co do samolotu to sie nie stresuj kochana, zoaczysz,ze fajnie zwlaszcza start uwielbiam jest troche jak w autousie tyle ze nie trzesie tak

dobry wieczor,

ja wlasnie zjadlam obiad i siadam na forum Slubne i zaczynam sie rozgladac za bukietem bo nie mam jeszcze nic wybranego..

Bede tu zagaldac

Jeju!4 tygodnie?!Pamiętam jak mowiłas ze 8...ale ten czas leci....

To ja Mercy!
Stary 2008-08-11, 19:39   #688
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

ja też dokładnie tak samo
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 19:59   #689
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja też dokładnie tak samo
no Laski nie przesadzajcie dacie rade sie wdrozyc po prostu piszcie, co u Was i juz

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-11, 20:03   #690
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
no Laski nie przesadzajcie dacie rade sie wdrozyc po prostu piszcie, co u Was i juz
No własnie, nie krępujcie się

To ja Mercy!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości