![]() |
#2251 |
Konto usunięte
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Skrzatki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Ufff to dobrze
![]() Ale getry masz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Wtajemniczenie
|
#2254 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Raczkowanie
|
zaplanowałam nic nie robić z włosami, żadnych pasemek itp. chociaż kolega ostatnio stwierdził że fajnie wyglądałam w krótszych
![]() ...wkleiłam bym zdjęcie ale ostatnio mam lekkie obawy... Cytat:
![]() ja zapuszczam ![]() puchatko lubisz brodziatych ![]() na pewno ma ![]() takie seksowne z koronką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Aaa!
![]() Tyle czasu mnie tutaj nie było. Przyjmiecie mnie z powrotem? Proszę o streszczenie w maksymalnie 5 zdaniach co tu się działo przez ostatnie 2 tygodnie. ![]()
#2259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jesteś jedną z nas ![]() U nas stara bieda. Ja jestem bob którego dobrze znasz ![]() Gdzie byłaś jak Ciebie nie było??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Dobrze znam? Aha, no to domyślam się, co to za bobbek.
![]() Co robiłam? Ehh, nic w sumie. Byłam 2 razy w 3mieście na zakupach, trochę imprezowałam, czytałam fajne książki. I miałam bardzo kiepski humor. Chyba zaczyna mi odbijać i trzeba mnie odizolować od ludzi, bo albo się z nimi kłócę (rodzice, przyjaciółka - nasza pierwsza kłótnia ever), albo jestem dla nich oziębła. Pocieszam się jednak, że to może skutek uboczny tabletek anty, które biorę od ponad tygodnia. Pierwsze opakowanie często działa dziwnie.. Mam nadzieję, że to tylko to. ![]()
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero to zobaczyłam backie
![]() A no wywiad dzielnicowy mam ![]() A na poważnie to tak stwierdzam bo zdjęciach w albumie ![]() Uuuu, to muszą być sexy ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie lubię ![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie, bob wymiótł ![]() Witaj NiEBiE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Raczkowanie
|
backie też sie tak odrywasz od roboty jak ja?
![]() Mam idealne warunki do tego aby się skupić na pracy a i tak mi jest ciężko ![]() no dokładnie o tego bobka chodzi ![]() Cytat:
![]() Bardzo prawdopodobne że Twój kiepski nastrój może być przez tabsy..oby szybko to mineło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Zakorzenienie
|
Wyszłam na dobre dwie godz a naskrobałyscie full postów
![]() ale juz nadrobiłam... byłam u lekarza i dentysty ale niestey moja pani dentystka juz nie przyjmnuje ![]() ![]() ![]() pogoda w sam raz... Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaz dzis znow mnie rozpiera energia ![]() ![]() cos sie ze mna dzieje... wczoraj przypalilam Ex-dupka a dzis mam zamiar zrobic porzadek z bratem... jejku robie sie niebezpieczna ![]() ide posprzatac... biore sie za nauke... ![]()
![]() |
#2265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Już się przestraszyłam, bo jestem tam rozpoznawalna. ![]() Długi staż mam. ![]() bobbbie, co za niezręczne pytanie. ![]() Przy całej swojej dyplomacji moje wybrnięcie z niego wygląda tak: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | ||||
Zakorzenienie
|
Witaj.
![]() Na początku, jak widziałam bobka, to myślałam, że to jakiś mężczyzna do nas dołączył. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja niedługo znowu zniknę. ![]() I niestety, nie wiem na jak długo. Cytat:
Bo inaczej chyba będę musiała udać się na jakąś terapię. Nie potrafiłam sobie ostatnio poradzić z negatywnymi emocjami, aż buzowałam nimi. ![]() Najpierw się kłóciłam, a potem zżerały mnie wyrzuty sumienia. ![]() Cytat:
![]() Porozstawiaj ich wszystkich po kątach. ![]()
![]() |
#2267 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tu jeden lichy bobek Cię zagioł ![]() Cytat:
![]() bob dylan - czupiradło ale też facet. Póki co to moje dwa wcielenia ![]() Chyba że Niebie chcesz jakiegoś innego boba? tylko nie bobka koziego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ..popatrz jak kozły ładnie przyjeły do siebie 16-letniego boba spod znaku bliźniąt ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Ja jestem świeżynka
![]() ![]() Ale bądź spokojna - nie chodzę po dzielnicy i nie pytam gdzie jest backie ![]() Ale nam się pogoda popsuła od rana co ![]() ![]() ![]() Cytat:
bobie!!! Po prostu padłam jak przeczytałam o niesmacznym avatarze!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
moze to dziwne ale zyskałam duza siłę wewnetrzna, odwage...
mam w sobie energie jak nigdy ![]() ![]() ![]() to przez powrot Ex-dupka ![]() wczoraj zdałam sobie sprawe z tego jak wielka wladze mam nad nim ![]() wygrałam wojne z nim... mimo ze ma inna... to ja mam sile i wladze ![]()
#2270 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() madziaczku, czy ja już pisałam, że śliczny ten Twój av? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Nic takiego nie pisałaś
![]() Mi też się bardzo podoba... ![]() yovi po co Ty się w ogóle z nim spotykasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz nad nim władzę..tylko nie wchodź w tą zabawę za daleko - żeby tylko coś znowu nie zaiskrzyło bo nie warto tęsknić za kimś kto zasypia przy innej ![]() Ty lepiej uważaj na boba z niego jest niezły gagatek ![]() On tylko tak niewinnie wygląda w tych ogrodniczkach i kasku ![]() czyli? ![]() Ja dziś na luzaka - krótkie spodenki i koszulka moro, do tego sandały ![]() i tak nikt mnie nie tutaj nie odwiedzi ![]() Dwie "czarownice" miały przylecieć a póki co ich nie widać ![]() o tak śliczny ![]() ..smutny... ...smutny anioł.... Ja myśle że Yovi sie z nim spotyka bo ją to bawi ![]() Yovi a co to za bajkowy avat?Przecie to mój kolega po fachu - puchatek. ![]() Madziaczku jeśli chodzi o anioły - to ten też jest fajny ![]() EDIT - Twój zdecydowanie ładniejszy i delikatniejszy ![]() ten jest taki męski - dla boba ![]() ten drugi obrazek jest świetny ![]() Ale jak głupoty robię ![]() Edytowane przez bobbb Czas edycji: 2008-08-11 o 13:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem to dobre pytanie.
Właśnie ktoś bliski memu sercu - platonicznie ![]() ![]() ![]() "Koziorożca albo się kocha albo nienawidzi". Sam nim jest. ![]() Co o tym myślicie? ![]() Czasem dajemy ludziom w kość? ![]() <backie czysto teoretycznie pyta> ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak zwykle wepcham się przed szereg i odpowiem pierwsza ![]() Koziorożce to "trudne" znaki ![]() Nie wiem kto mnie nienawidzi .. tak naprawdę unikam ludzi którzy nie nadają na tych samych falach co ja więc nienawiść nie ma szans wykiełkować ![]() A czy dajemy w kość ![]() Zdecydowanie tak! Ja daję w kość ale tylko tym na których mi bardzo zależy. Przykład mój partner życiowy - od wczoraj musi znosić moją urażoną dumę ![]() Potrafię też powalczyć z obcymi ale staram sie to robić kulturalnie ![]() Tak naprawdę tylko TŻ wie jaki ze mnie potrafi być potwór ![]() Pewnie zaś pytanie zrozumiałam na opak i napisałam bezsensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Raczej pokochać jak i znienawidzić nas trudno, bo w ogóle dość trudno nas poznać naprawdę.
![]() |
#2278 |
Konto usunięte
|
Ja dzięki niemu po części tak naprawdę poznaję samą siebie.
To tak jak odbicie w lustrze... Wiem, że są rzeczy, które przez innych ludzi są odbierane nie tak, jak wydaje się nam że są... Parę razy "dostałam baty". ![]() Wydaje mi się, że "zakręciłam", więc skończę temat. bobbie, zgadzam się z Tobą - to "trudne" charaktery... I tu również. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zresztą mój towarzysz życiowy często kompletnie mnie nie rozumie ..nie wierzę że chodzi tu tylko o odmienność płci ![]() Po tylu latach ![]() A ja im starsza jestem tym bardziej uparta ![]() backie zazdroszczę "odbicia lustrzanego" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.