![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do świadkowej to też mam problem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Staram sie tyle nie myśleć o weselu. Masz racje, musze sie jakoś zrelaksować ![]() Dzieki za słowa otuchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Ale mam problem z grajkami ![]() ![]() Może polecacie jakiś zespół bo już tyle obdzwoniłam i wszyscy zajęci........ Co do fotografa to waham się między Panem Andrzejem Partyka z Ostrowca, a między Panią Małgorzatą Stępnik..............Kame rzysty nie będę miała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
Witaj na forum Justkaost
![]() ![]() Co do sali to super wybrałaś justkaost, jak już nie raz pisałam byłam tam na weselichu. Jedzonko było pyszne, te okrągłe stoliki są po prostu super ![]() Co do fotografów to nie pomogę, bo ich nie znam ![]() Na pv mogę wysłać Ci numer telefonu do zespołu, który ja będę mieć na swoim weselu- Orion. Daj znać jeśli Cię interesuje!
#845 |
Zakorzenienie
|
Witam Cię justkaost
![]() Jeżeli chodzi o zespół to ja wszystkim polecam ten, który grał u nas na weselu w czerwcu - Forte - ale oni są z Cedzyny, więc nie wiem czy byłabyś zainteresowana. Jakby co to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
również witam nową forumowiczkę
![]() ![]() też niestety nie znam tych fotografów, a co do zespołu to jeśli jesteś zainteresowana mogę ci przesłać namiary na mój zespół ale oni są z sandomierza/tarnobrzega jeśli chcesz nr do nich to daj znać (biora ponad 3000 za 2 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zadomowienie
|
Witam justkaost
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
azakowana mam pytanko w zwiazku z zespołem Forte, który grał u Ciebie na weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od nas wzięli 2500 za jeden dzień z dojazdem. Bardzo fajni ludzie. Jedna z Pań jest skrzypaczką i mogą grać podczas ślubu (oczywiście zależy, w którym kościele - bo w Michale odpada - siostra się nie zgadza ani na wejście na chór ani nawet na podłączenie mikrofonu gdzieś na dole ![]() Zabawy robią takie jak chcecie, a jeśli nie macie żadnych propozycji tak jak my nie mieliśmy - a właściwe to chcieliśmy jak najmniej - to idą spokojnie na rękę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie
![]() ![]() ![]() Mój ślub odbędzie się 12 września 2009 roku ![]() No mi też się sala spodobała a szczególnie okrągłe stoliki ![]() Zespół Orion nie ma wolnych terminów więc odpada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Przyczajenie
|
Witam!Jesli chodzi o zespol Riva Band to jezeli ktos jest chetny to z przyjemnoscia oddam mu swoj termin-czerwiec 2009
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
No i właśnie dzwoniła moja mama ............ chodzi o zespół
![]() Czy ktoś może wie coś o tym zespole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Fantastyczny wątek. Od jakiegoś czasu staram się przebrnąć przez wpisy ale duuużo tego
![]() ![]() Ja weselisko mam 23.05.2009, zamówiony fotograf, zespół Orion Band i sala Venus. Brak kamerzysty i samochodu. No właśnie...jak pomyślę o Venus to nie jestem do końca przekonana...otoczenie mnie dobija...jak pomyślę o tych rampach rozładunkowych... ![]() ![]() Jenny21 - jeśli jeszcze tu jesteś, miałaś kamerzystę? Nie wyszla sala ciemno? Bo mam wrażenie że sufit jest nisko... Ojojoj coś czuję że jakby się znalazło coś innego to bym się zastanowiła jeszcze. Dobre opinie są o Smykowie ale nie mam pojęcia gdzie to jest...czy ta restauracja jakoś sie nazywa? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Raczkowanie
|
Wiesz ja mam zamówioną salę w Smykowie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2008-08-11 o 19:33 Powód: dois |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
dzięki Dziewczyny! Poszukam i z ciekawości się przejadę
![]() Osiwieję przez to wesele...czemu się tak stresuje? Masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Dziś byłam ustalac menu i dowiedziałam się (uwaga....), że 14 i 15 tez jest ślub i dostęp do sali, aby ją udekorowa mamy... w piątek od 21!!!!!
Absolutnie mi się to nie podoba, ale niestety tego już nie zmienię - w każdym razie to bardzo nie fair.
![]() |
#859 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta potrzebuje szybko konkretnych opinii o zespole Axis Band
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Przyczajenie
|
Pomimo, ze juz miesiac po slubie, to zagladam jescze na forum. Wlasnie wrocilismy z podrozy poslubnej.
Do Lis: Na poczatku nie bylam wcale przekonana do Venus. Wiele rzeczy nie podobalo mi sie w tej sali i jej otoczeniu. Jednak jak zalatwialismy rozne rzeczy w Ostrowcu i mowilismy gdzie mamy wesele, to wszyscy chwalili wybor. Mowili, ze swietne jedzenie, obsluga, organizacja. No i rzeczywiscie tak bylo. Wlascicielka przemila, konkretna, mozna sie z nia dogadac, obsluga bardzo dobra a jedzenie pyszne. Mialam gosci praktycznie z calej Polski i wszyscy byli naprawde zadowoleni. Zeby troche uatrakcyjnic sale, wypozyczylam biale pokrowce na krzesla, wiec sala wygladala naprawde elegancko. A otoczeniem nikt sie nie przejmowal. I w dniu wesela ja tez nie. Sala rzeczywiscie troche niska, ale nasza kamarzystka miala swoje oswietlenie, ktore rozstawila, wiec nie mysle, zeby film byl ciemny. Jeszcze go nie mam, jak tylko go obejrze to dam znac, czy faktycznie tak jest. Jeszcze wszystkim szukajacym zespolu moge polecic zespol Hawana. Ciezko u nich z terminami, ale warto pytac. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostrowczanko ![]() A jak po wieczorze panieńskim?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
Jenny21 - Nawet nie wiesz jak sie cieszę, pocieszyłas mnie i od razu mi lepiej
![]() Mialabym jeszcze kilka pytań: - Dużo osób było u Ciebie na weselu? Pytam orientacyjnie bo nie mam wyobraźni przestrzennej i nie wiem czy 100 to duzo jak na tą salę czy mało ![]() -A gdzie wypozyczaliście pokrowce...to naprawdę dobry pomysł, podoba mi sie - DZIĘKI. -Czy przystrajaliście jeszcze salę? Z tego co wiem to jakas Pani tam robi dekoracje..ale w sumie nie jestem pewna. Będę wdzięczna jak napiszesz wrażenia z filmu. Jeszcze raz baaaardzo dziękuję ![]() Jeśli miałabyś jakieś zdjęcia z wesela i miałabys ochotę się nimi podzielić to bardzo chetnie obejrze. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. M. |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Zgadza się, totalnie nie fair!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Po wieczorze nawet ok, mam tylko "bóla", że moja świadkowa nawet nie zadzwoniła z pytaniem jak poszło.
Byłyśmy tylko 2 (bo 4 moje koleżanki napisały tego samego dnia, że nie mogą z różnych przyczyn). Siedziałyśmy w knajpie, piłyśmy piwko, dostałam żabę na szczęście (bo podobno kasę przynosi ![]() ![]()
![]() |
#865 |
Przyczajenie
|
Pokrowce wypozyczalam tu http://www.savares.pl/
Dekoracja sali zajmuje sie pani, do ktorej nr tel da wlascicielka. Zbyt duzego pola do popisu nie ma, bo sala jest niska, ale to co ta Pani nam przygotowala bylo w porzadku, nie przesadzone z ozdobami. Pojdz do Venus w sobote tak przed weselem, to zobaczysz jak to wyglada. Wesele mialam na 100 osob. sala na taka ilosc w sam raz. Nie bylo tloku. Tak ok 20 wiecej tez mogloby byc, ale nie wiecej. I naprawde nie ma sie czym przejmowac. Ja nie pochodze z Ostrowca, wpadalam tam tylko sporadycznie na weekendy i bylam troche zestresowana i zniechecona ta organizacja, ale jak sie pozniej okazalo zupelnie niepotrzebnie, bo wszystko w dniu wesela bylo swietnie dograne. Akurat trafilam na swietnych ludzi, ktorzy znaja sie na swoim fachu i dlatego wszystko swietnie wypadlo. |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostrowczanko trzeba było dać znać, chętnie bym wpadła ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
Ostrowczanko Cieszę się bardzo, że jesteś zadowolona z wieczoru panieńskiego. Ą ja mam właśnie odwrotny problem- z panną młodą. Chętnie bym coś zorganizowała a ona najwyraźniej nie ma ochoty. W kółko tylko, że w ten dzień pracuje, w ten coś załatwia i tak bez przerwy. Szkoda, martwię się tylko by później nie byóło, że to ja nie okazałam żadnej inicjatywy. eh......
lis nic sie nie martw, sala w Venus jest naprawdę fajowa, jedzenie mmmmmmm kelnerki uwijają sie jak tylko mogą i wystrój też ok. Jedynie jeśli bedziesz miała na weselu małe dzieci to mogą szkraby rozbierać dekorację( jest dość nisko) ale to taki drobiazg ![]() aaaaa........... WITAM OCZYWIŚCIE WSZYSKIE NOWE KOLEŻANKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cześć Ninuska! Dzięki wielkie za słowa otuchy ![]() ![]() Co do wieczorów panieńskich...hmmm, w sumie to nie wiem jak sie do tego zabrać, niektórzy sami organizują...no bo jak powiedzieć swojej śwadkowej że ma zrobic panieński...a jak sie nie domyśli ? hihihi Sama jestem świadkową u mojego brata...no i kiszka jest taka,że panna mloda z Opola, na oczy widziałam ja raz..., mam jej panieński organizować? Kiedy??? Gdzie? mam tu maly problem logistyczny ![]() ![]() Ninuska, a co do Twojego paneińskiego to chyba musisz ją zaskoczyć, wybadać kiedy ma wolny wieczór i ja "porwać" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ile płaci się księdzu za ślub? Ksiadz nie chciał sie określic, a ja nie mam bladego pojęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.