|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Ech, nie jest kokieteria- dlaczego wstawilam te zdjecia, bo mam wrazenie, ze mam skrzywiony obraz samej siebie, nie potrafie spojrzec ANI TROCHE obiektywnie, zaczyna mnie to martwic. Chcialabym byc z siebie zadowolonej, ale mysle, ze to zadowolenie odbiloby sie kosztem zdrowia, tak wiec zostaje przy sobie jaka jestem.
Na szczescie na razie mam troche tych ciuchow...Wiec do sklepu nie ide, i dobrz! ![]() Hej, Aga!
|
|
|
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to minął pierwszy miesiąc wakacji ,a ja już żałuję,że nie kupiłam niczego z filtrem na włosy... Kolor z ciemnego brązu stał się o wiele jaśniejszy.
||
|
|
|
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
Eyna, Tulipanna-tez nie lubie galerii handlowych, ale z innych powodow. Irytuja mnie krytyczne i porownujace spojrzenia z gory 'elegantek', ktore wygladaja jak wystawa hmu czy reserved, nie ma to jak styl.... fakt-swiatla sa czasami paskudne, ale za to w orsayu sa wyszczuplajace lustra, te duze na zewnatrz przymierzalni. kiedys(jak mialam14-16lat)to zawsze robilam tam zakupy, bo tak dobrze tam wygladalam
![]() Lanessa-rozstepy to nic strasznego spora czesc facetow tego nie zauwaza, raczej zwracaja uwage na ksztalt i jedrnosc to siedzi raczej w kobiecych umyslach napedzanych reklamami. jak juz ktos ma z nimi problem to najlepsze sa dluzsze gatki w stroju kapielowym(a la damskie bokserki...hm kurcze jak to poprawnie okreslic) i po problemie![]() moj byly facet jak wkoncu zauwazyl moje biale kreseczki z boku pupy...to zaczal na tych 'falach' rysowac rybki, delfinki, foczki wieloryby itp...chociaz z tego ostatniego nie bylam zadowolona
|
|
|
|
|
#1684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
twarz i skóra robi się żółta, cały makijaż znika, włosy to jedna wielka kopa siana - wyglądam jak po wstaniu z łóżka I ze spodniami też mam ten problem. Za duży brzuch mam poprostu![]() Cytat:
Aga, witamy po przerwie |
|||
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast rozstępy? Nie mam ich wiele, te które są widoczne... i tak ich nie widać, bo znajdują się pod stanikiem )(Btw. Już trochę schudłam, za to stanik zrobił się za mały. Anomalia.) Jeden zakup, z którego jestem zadowolona, to przeceniona czarna sukienka, (łatwe do zaszycia przedarcie) której zamierzam pozbawić górnej części a zostawić samą długa do kostek spódnicę
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie mam większych zastrzeżeń do krakowskich galerii handlowych. Jak wszędzie i tam zdarzają się nieprzyjemni ludzi, co to lewą nogą wstali i są obrażeni na cały świat. Nie wiem czy już do tego przywykłam i nie zauważam czy jakoś nigdy szczególnie się tym nie przejmowałam Nie wiem czy kojarzyście tą sieć sklepów avant. Kiedyś miała sporo tych butików, teraz ostał się tylko jeden. Tam nie lubie nawet wchodzić Panie się przyczepiają do Ciebie jak pszczoła do miodu, czuje się tam taka osaczona i ten wzrok, który śledzi każdy Twój ruch Już wolę kilka godziń łazić po galerii niż wejść do tego sklepu A w galeriach denerwuje mnie ten wszędobylski bałagan - zwłaszcza w weekendy.Lanessa zgadzam się z Eyną
|
|
|
|
|
|
#1687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dybry ten szary dzień. Ciekawe,czy jeszcze będą upały w te wakacje.
Cytat:
Najpierw chudłam - biust rósł. Teraz przytyłam 3 kg - stanik trzeba było kupić większy. Ja nie rozumiem swojego organizmu. Chociaż właściwie, może to u mnie związane jeszcze z wiekiem dojrzewania ? ![]() Dzisiaj drugi raz w życiu robię sama obiad. Dziś pomidorowa. Trzymajcie kciuki, oby dom przetrwał.
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia z pomidorową Czy tylko ja tutaj wprost nienawidzę gotować![]()
|
|
|
|
|
|
#1689 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dziń dybry Kochane
, wróciłam ![]() Jestem masakrycznie ściorana, chyba nie dam rady zaległości ponadrabiać ![]() Toteż witam się tylko i pędzę dokończyć red bulla, który jako tako mnie postawił na nogi [ciekawe na jak długo ]
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię słońca. To ja już nie wiem, czy iść podciąć te końcówki w czwartek ...Pomidorowa wyszła śliczna jak z reklamy. Zapomniałam o ryżu,ale cicho, dogotowałam osobno ![]() A ja lubię gotować. Rzadko mam dostęp do kuchni,ale lubię "prychcić". Gorzej jest jak później trzeba zmywać naczynia- tego nienawidzę.
||
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mogę zmywać - znaczy wkładać naczynia do zmywarki ![]() Moje gotowanie ostatnio ogranicza się do zagotowania wody albo mleka |
|
|
|
|
|
#1693 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
I wolę zmywanie od gotowania pod warunkiem, że mi nikt w zlewie nie zrobi "piramidy" [czyt. nie powstawia wszystkiego naraz bez ładu i składu i to w dodatku w spiętrzeniu]
|
|
|
|
|
|
#1694 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gotować też nie lubię, jedynie piec ciasta, robić torty (wielkie, strojne, będące bomba kaloryczną, najlepiej w czasie diety ).Przy okazji, kupiłam saszetkę maseczki-glinki do włosów i skóry głowy. Skład prosty - Kaolin Clay, Aqua, Hydrolyzed silk, Propylene glycol, diazolidynyl Urea, Methylparaben, Propylparaben. Koniec. Do konserwantów można by się przyczepić, ale mimo to wygląda na odżywczą i może nawet dałoby się ją wykorzystać zamiast szamponu? Ze względu na glinkę. Hm.
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Tulip śliczną masz tą kotkę. Przypomina mi mojego Kubasa ![]() Dorota masz fajną figurę, proporcjonalną. Nie masz powodu do tego by się katować dietami. Spróbuj inaczej na siebie spojrzeć. Samoakceptacja to podstawa
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
hejka, chcialam sie przylączyc, ze wzgledu na tytul forum.... mam manię na temat swoich wlosow od kąd pamietam, teraz baaardzo dbam o to żeby były sliczne, zapuszczam bo marzą mi się piekne dlugie falowane wloski
a co do tej akceptacji, wloski i paznokcie to jedyne częsci ciała z ktorych jestem dumna reszta hmm nie jest idealna , ale co poradzic, na szczescie chlopak mnie akceptuje i kocha mimo zbednych kilogramów i klopotów z cerą, docenia wszystko , i mowi ze zawsze jestem piekna
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie zajrzałam do kafejki
![]() Pochłaniam ostatnio bardzo fajną książkę – kiedy tylko mam wolną chwilę – i z żalem się od niej odrywam Autorka Ewa Białołęcka (sądzę, ze miłośniczki fantastyki powinny znać tę panią ) a tytuł „Wiedźma.com.pl” Już się śmiałam z dziewczynami, że to tytuł jakby specjalnie dla nas Jest tak zabawna, że postanowiłam Wam o niej napisać ![]() Oto ono: „Są rzeczy na niebie i ziemi, o których nie śniło się internautom... Jak choćby upierdliwa ciotka w stanie skazującym na nie-życie. Obdarza ona spadkiem Reszkę, samotną matkę, redaktorkę z wydawnictwa i netomankę. ( hehe, )Na co dzień przyspawana do laptopa, Reszka musi więc wyrwać się z sieci i rusza do zabitej dechami wsi. W odziedziczonej chałupie udaje jej się nawet rozpalić ogień pod kuchnią. I to bez pomocy Google! Niestety, zaczyna widzieć, na jawie i we śnie duchy, mary i trupy, nie tylko w szafach. Sama nie wie – szajba to czy gen, scheda po ekscentrycznej zołzie... „ Przezabawna książka Niektóre kawałki są naprawdę rozwalające Przepisałam też nawet jeden fragment, żebyście same zobaczyły ![]() „Ta zaraza prawdopodobnie obserwowała mnie od dłuższego czasu, także w domu, choć dopiero teraz się ujawniła. Przeszły po mnie ciarki, ale nadal byłam bardziej zła niż wystraszona. Ostatecznie w Katarzynie nie było nic przerażającego (poza stanem nieżywości, rzecz jasna). Nie prezentowała trupiej bladości, poczerniałych oczodołów i robactwa we włosach, nie cuchnęła zgnilizną, ani też nie próbowała mnie dusić szponiasto powyginanymi paluchami. Ba, nawet nie prześwitywała. Była jedynie strasznie wkurzająca – archetyp starej ciotki, jakie przychodzą na niedzielne herbatki, w celu skrytykowania całego twojego życia, począwszy o koloru firanek, a na wychowaniu dziecka skończywszy. Jeśli Katarzyna nie zmieni tonu, możliwe, że wyjdę z siebie i będę ją próbowała uśmiercić po raz drugi. - Spokojnie, spokojnie – pomyślałam, oddychając głębiej – Po pysku jej przecież nie dasz. Primo: nie ma jeszcze za co, secundo: jest cholernym duchem, więc trochę głupio walić w coś, czego nie ma.” I mój chyba ulubiony fragmencik „Gapiłam się na nią z pozycji siedzącej, prawdopodobnie z miną certyfikowanej debilki. Czułam, jak zdrowe zmysły odbiegają ode mnie truchcikiem, nie pomachawszy nawet rączką na do widzenia.” A wiecie jaka jest ulubiona koszulka głównej bohaterki?? Z króliczkiem samobójcą ![]() I do tego chodzi w glanach ![]() Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że ta babka genialnie pisze Zapomniałabym ![]() Estelle i Porcelainnn dzięki za wszystkie miłe słowa związane z rodziną TŻ Porcelainnn wiesz co jest zabawne w tej sytuacji? Z matką TŻ było dokładnie tak samo jak z matką Twojego - tez miała różne przeprawy z matka swojego męża i do dzisiaj nic sie nie poprawiło - nadal się nie znoszą. I rozwala mnie to, że skoro ona sama przez to przeszła to dlaczego robi dokładnie to samo ze mną?? Ja wiem, że historia lubi się powtarzać, ale bez przesady ![]() A tak poza tym - w zeszłym tygodniu zrobiłam sobie – proszę się nie śmiać - narcystyczną sesję zdjęciową – bagatela – prawie setka zdjęć ![]() Z braku statywu nie mogę sobie robić zdjęć całej postaci (chociaż może to i lepiej, bo wtedy czarno na białym (a raczej na kolorowo ) zobaczyłabym jak wyglądam a tak mogę sobie wmawiać, ze nie jest jeszcze ze mną tak tragicznie ![]() Zrobiłam album i wkleiłam tam 1/4 ... Pewnie i tak nie będzie Wam się chciało przeglądać wszystkich, szczególnie, że większość jest prawie taka sama, ale nie mogłam się zdecydować – jak nigdy, bo zazwyczaj moje zdjęcia mi się nie podobają - które będą ładniejsze i dlatego wrzuciłam aż tyle ![]() Stwierdzam też, że przyzwyczaiłam się już do takiej krótkiej fryzurki Zaczynam się nawet nieśmiało zastanawiać czy dla moich cieniutkich i słabych włosów taka fryzurka nie byłaby lepsza niż długie włosy – ale wtedy to już w ogóle mój TŻ się na mnie obrazi ![]() Dobra, to ja się żegnam, chociaż w zasadzie nie mam z kim - bo znów miałam pecha i nikogo nie było - nie pomogły nawet numery telefonów ![]() Tzn ktoś był tylko mu się pisać nie chciało ![]() No nic, i tak Was pozdrawiam i żegnam Będę dzisiaj u koleżanki więc może tradycyjnie pozwoli na chwilę wejść na wizaż. Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-08-11 o 13:33 Powód: dopisek - bo nikogo nie ma i nikt postów nie pisze :D |
|
|
|
|
#1700 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() I jak było? ![]() Cudna kotka Cytat:
Jak się widzę w takim lustrze, zawsze się zastanawiam, czy naprawdę jestem taka brzydka![]() Cytat:
I do tego śliczna twarz![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój TŻ ostatnio powalił mnie pytaniem (zadanym ze wzrokiem wbitym w mój tyłek) "Gosia jak wygląda ten cellulit?" Minę miał taką: To mnie utwierdziło w przekonaniu, że faceci są ślepi![]() Cześć
|
|||||
|
|
|
|
#1701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mocne nie wiem o kim mowa- ale na wszelki wypadek się tłumaczę- mnie nie było- musiałam niestety wyjść ![]() A zdjęcia fajowe- widzę kholik na oczach. Swoją drogą w końcu opanowałam to "dziadostwo". Robię tak jak się robić powinno- przeciągam kilka razy przy zamkniętym oku- ale nakładam nie patyczkiem a pędzelkiem. Cytat:
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Heh, a ja wlasnie zastanawiam sie nad konczeniem torta,jutro mam 14urodziny.
Sobie mysle, ze niedlugo bede jednym wielkim marudzeniem, ale coz )Witam Sikorke. Finlora, ksiazka rzeczywiscie zabawna A Bialolecka to naprawde swietna autorka fantasy..oho, juz wiem co bede czytac niebawem.
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1704 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko,ze zapłaciłam za nie o wiele, wiele więcej niż 35 zł ![]() Cytat:
||||
|
|
|
|
#1705 | |||||
|
Rozeznanie
|
jaka słodka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj miałam super dzień. Mój TŻ zrobił mi sesję zdjęciową w parku |
|||||
|
|
|
|
#1706 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak powaznie to ciezko to wyglada, najgorszy jest dla mnie moment odrywania sie od ziemi. mam wtedy wrazenie, ze nie mam gruntu pod nogami tylko jedna wielka przepasc, zaczynam panikowac, plakac, wciskac sie w kogos obok i ledwo oddycham. i tak przez pierwsze 30min az nie zasne. o ladowaniu mowic nie bede bo zabawa podobna ![]() taaak, skad ja to znam... zakupy sa przygnebiajace. w jedym sklepie mieszcze sie w 34 w drugim ledwo dopinam 40. chore to jest... dlatego kocham zakupy przez internet![]() Cytat:
![]() jak wroce z grecji to zarzuce fotkami w bikini swojego cielska i zobaczysz co to znaczy cialo z niedoskonalosciami ![]() a jak narazie to baty za bzdurne gadanie! ![]() hej hej [to ja juz wiem jaka ksiazke czytam w najblizszej przyszlosci ]Cytat:
![]() ale na wstepie cos o sobie [imie, wiek, miasto badz okolice, co lubisz itp ]
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Zakupilam dzis kolejne perfumy ![]() Alez to wciaga ![]() I nawet na perfumach wkleilam fotke zbiorku. Cytat:
Co prawda niedlugo ale i tak bylo milo. Rano siedzielismy razem ze 2 h i jeszcze za chwile znowu sie spotkamy Co prawda przyszedl raczej do mojej siostry i szwagra ale zawsze cos![]() sikoreczka111 --> witamy Tak ak blonndee napisala prosimy o podanie wieku, zainteresowan, pochodzenie nicka, imie i co tam jeszcze chcesz to nam opowiedz ![]() Lanessa --> ty to chyba nie widzialas osoby z nadwaga Ladna z ciebie dziewczyna. Dosyc narzekania!A tak w ogole to uciekam na obiadek ![]() Bede pozniej. Buziaki
|
|
|
#1708 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A jak zwykle opóźniona jestem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie kholik a zwykła czarna kredka do oczu Oriflame ![]() Kholika jeszcze nie opanowałam - cholerstwo osypuje się cały czas na policzki i nie mogę się porządnie umalować - ten pędzelek to całkiem dobry pomysł ![]() A jaki ten pędzelek - pewnie cieniutki musi być? Cytat:
Cytat:
I strasznie mi jej brakuje ![]() Cytat:
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-08-11 o 18:31 |
|||||
|
|
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
Coz, dostalam zbiorowy delikatny kop w pupe za te figurowejeczenia, a wiec cii juz bede
![]() Agus, dziekuje Nie chce mi sie wyprawiac tych urodzinani konczyc torta, bo to beda samotne urodziny i wszystko okupione niepotrzebnymi lzami. Dzisiaj naloze sobie sok z czarnej rzepy zmieszany z sokiem z natki pietruszki. Ciekawe jakie beda wlosy...^^ |
|
|
|
|
#1710 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja, jak kilka lat temu byłam ze znajomymi pod namiotami, odwaliłam lepszy numer ;-) O 4 nad ranem (dodam na swoje usprawiedliwienie, ze było jeszcze baaardzo ciemno) wybraliśmy się na wschód słońca. Przed jednym z namiotów zobaczyłam fajnego czarnego psa (siedzącego) - tzn tak mi się wydawało - bo kiedy podeszłam bliżej "pies" okazał się być parą wysokich, czarnych glanów stojących przed namiotem Możecie sobie wyobrazić jaki ubaw miał TŻ i reszta znajomych Co?? Gwiazdki - dla mnie?? A jak wyglądają?? jakiego są koloru?? ![]() Bo nie pamiętam czy wspominałam, ze najlepsze byłyby czarne ![]() Cytat:
Ale byż może masz rację ![]() Cytat:
Ja mam tą do włosów blond - jak na razie chyba się sprawdza, tzn przede wszystkim ma u mnie duży plus za to, że nie obciąża - chociaż jest bez spłukiwania Nie wiem jak z ochroną przed słońcem - filtr jest na 6 miejscu w składzie - później się o tym przekonamy ![]() Cytat:
I powtarzają cały czas, że od tego mycia to łysa zostanę ![]() Wkurza mnie, ze skoro im wystarcza mycie włosów raz czy dwa razy w tygodniu to znaczy, ze mnie też powinno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Iza moje (spóźnione) gratulacje! Atsenka Twoja przygoda z bagażem niesamowita ![]() przede wszystkim gratuluję Ci cierpliwości... bo ja bym tam chyba wyszła z siebie i zrobiła mega awanturę Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-08-11 o 19:07 Powód: dopisek |
|||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

spora czesc facetow tego nie zauwaza, raczej zwracaja uwage na ksztalt i jedrnosc
Bo już wydawało mi się, że stale jest mgła, jak u niego byłam
I ze spodniami też mam ten problem. Za duży brzuch mam poprostu

Nie lubię słońca. To ja już nie wiem, czy iść podciąć te końcówki w czwartek ...
pod warunkiem, że mi nikt w zlewie nie zrobi "piramidy" [czyt. nie powstawia wszystkiego naraz bez ładu i składu i to w dodatku w spiętrzeniu]
To mnie utwierdziło w przekonaniu, że faceci są ślepi
dlatego kocham zakupy przez internet