Wszystko o Avonie 4 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-10, 18:24   #1411
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
ale tu chodzi o to, że trudno się otwiera
Moja się otwiera normalnie, bez problemów

Dla mnie pianka zielona jest b.wydajna. Mamy ją zawsze ze 2 miesiące(tak na oko mówię, może i więcej, nigdy nie liczyłam), a używam ja i mama codziennie. Moja mama sobie nią całkiem zmywa makijaż. Nic nie zostaje.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 18:47   #1412
agusiia69
Zakorzenienie

Dziewczyny czy ma z Was któraś tusz do rzęs SuperShock o kolorze Plum i mogłaby zrobić fotki oraz wkleić je na forum Avonu ze zdjęciami? Chciałabym zobaczyć czy tusz na rzęsach faktycznie jest fioletowy
Stary 2008-08-10, 19:52   #1413
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

nie było mnie parę dni a Wy tak się rozpisałyściezastanawia m się nad ponownym wejściem do avonu-kusi mnie nowy TPSjeśli chodzi o zamówienia z k11 to wyszło na ok 650zł-chciałam składać dopiero po urlopie(18.08)ale nie wiem czy nie przegapie
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:21   #1414
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
nie było mnie parę dni a Wy tak się rozpisałyściezastanawia m się nad ponownym wejściem do avonu-kusi mnie nowy TPSjeśli chodzi o zamówienia z k11 to wyszło na ok 650zł-chciałam składać dopiero po urlopie(18.08)ale nie wiem czy nie przegapie
wydaje mi się że możesz złożyć od razu bo zamówienie do realizacji pobiorą dopiero w Twoim regularnym terminie składania zamówień, w ten sposób nie przeoczysz a w razie czego zawsze możesz je jeszcze edytować, ja kiedyś tak zrobiłam, złozyłam zamówienie w poniedziałek a czekało aż do czwartku nieruszone (jestem dniem A) nie wiem jak teraz ale było to całkiem niedawno więc myślę że od tamtej pory wiele się nie zmieniło
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:27   #1415
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86

Dzisiaj testowałam Idealnie trwały podkład z próbek. Mimo iż pozamawiałam wszystkie odcienie, to nie udało mi się dobrać pasującego do koloru mojej cery. Cream i Almond były o dużo za jasne, a Warmest Beige za ciemny, wręcz pomarańczowy :/ Co prawda nie zdążyłam jeszcze wypróbować Nude, bo spieszyłam się na spotkanie, ale po jego odcieniu w katalogu to wydaje mi się że także będzie jasny. Mam nadzieję, że uda mi sie w końcu dobrać jakiś kolorek Poza tym podkład jest boski. Mam mieszaną cerę, która zawsze świeci się w strefie T, a podkład ten idealnie utrzymał się cały dzień (wręcz upalny), nadając twarzy matowy wygląd i taką aksamitna gładkość. Aż tyle się po nim nie spodziewałam. Miodzio!
Planowałam zakup rozświetlająco-antystresowego, ale chyba teraz zmienię zdanie Co prawda jeszcze nie znalazłam odpowiedniego koloru, ale muszę nad tym popracować jeszcze Najwyżej kupię jaśniejszy i będę miała na zimę
Chyba że ktoś testował i ten idealnie trwały podkład z Perfect Wear i ten rozświetlająco-antystresowy i może coś na ten temat powiedzieć? Który lepszy? Jaki jest ten drugi?
ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 20:37   #1416
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Moja się otwiera normalnie, bez problemów
.
A moje wszystkie tuby (peeling z granatem, krem antycellulitowy, mleczko solutions, żel solutions...) ciężko się otwierają. Mamy te same opakowania, tylko ty dobrze sobie z nimi radzisz, a ja (i nie tylko ja) się męczę.
Ale u innych firm tego typu zamknięcia lekko się otwierają, więc to nie ja a avon powinien nad tym popracować, hehe

ceres86 - ja używałam Perfect Wear (starego) i antystresowego. Oba fajne. Perfect Wear bardziej kryjący i matujący, antystresowy - lżejszy, bardziej naturalny. Ja używałam głównie PW, bo miałam dużo do ukrycia

A tak w ogóle to jestem ciekawa czy nowy idealnie trwały Perfect Wear różni się starego Perfect Wear?
Stary 2008-08-10, 21:01   #1417
wertusia
Zakorzenienie

czy moge gdzies w internecie dostać formularz zamowienia do katalogu nr 11 ? Tam gdzie są te oferty demo i spis kodow do próbek?
Bo mam 12, a 11 nie mogę znaleźć

A czy te oferty demo to mozna np 2 sztuki zamowić ? Np jak są perfumy to wziąć dwie szt czy nie?

Z góry dziekuje za pomoc ;*

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 21:09   #1418
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez wertusia Pokaż wiadomość
A czy te oferty demo to mozna np 2 sztuki zamowić ? Np jak są perfumy to wziąć dwie szt czy nie?

1 sztuka się należy. Nawet jak są różne kolory czy zapachy tej samej serii to jest napisane : wpisz 1 przy wybranym zapachu/kolorze.
Stary 2008-08-10, 21:13   #1419
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
A moje wszystkie tuby (peeling z granatem, krem antycellulitowy, mleczko solutions, żel solutions...) ciężko się otwierają. Mamy te same opakowania, tylko ty dobrze sobie z nimi radzisz, a ja (i nie tylko ja) się męczę.
Ale u innych firm tego typu zamknięcia lekko się otwierają, więc to nie ja a avon powinien nad tym popracować, hehe
Kremu antycellulitowego miałam kilka opakowań i nigdy nie było problemu

Za to czasem psuły nam się w domu zamykania od żeli Senses(odpadało zamykanie), ale od jakiegoś czasu o dziwo nie odpadają i jest z nimi wszystko ok.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-10, 21:32   #1420
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam się, ja mam ten sam problem, ostatnio właśnie wojuję z opakowaniem z jogurtem waniliowym pod prysznic, z wszystkimi tubami z anew czy też podobnie jak Ty kremem antycellulitowym solutions lub żelem solutions również miałam ten problem, potwornie ciężko się je otwiera, kiedyś mało sobie paznokci nie połamałam tak się zakleszczyło..
Stary 2008-08-10, 21:35   #1421
sheryl
szeryfcio

No, a jak są mokre ręce to już w ogóle można się pożegnać z myciem
(w przypadku żelu)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-10, 21:37   #1422
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
No, a jak są mokre ręce to już w ogóle można się pożegnać z myciem
(w przypadku żelu)
żebyś wiedziała ostatnio byłam już tak zdesperowana że zęby poszły w ruch... a czasami to w ogóle daję za wygraną i odkręcam dziada bo mam dość wojowania z tym "zatrzaskiem"..
Stary 2008-08-10, 22:07   #1423
sheryl
szeryfcio

A ja w desperacji nożem odpiłowałam ten bolec co wchodzi w dziurkę i powoduje zatrzask. No i żel już nie był szczelny i cały czas wyciekał, musiałam wyrzucić...
Stary 2008-08-11, 05:30   #1424
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
czy moge gdzies w internecie dostać formularz zamowienia do katalogu nr 11 ? Tam gdzie są te oferty demo i spis kodow do próbek?
Bo mam 12, a 11 nie mogę znaleźć

Chciałam Cię odesłać do strefy, ale okazuje się, że usunęli go z zakładki plików do ściagania
Jedyne co mogę Ci zasugerować, to próbowanie poprzez wyszukiwarkę, choć wiem jakie to uciążliwe, jeśli tych produktów chcesz sporo zamówić
Jeśli masz jeszcze czas do złożenia zamówienia, to podjedź do COK, powinni tam mieć formularz i na miejscu możesz wypełnić na papierze lub przez internet
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 09:06   #1425
wertusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Chciałam Cię odesłać do strefy, ale okazuje się, że usunęli go z zakładki plików do ściagania
Jedyne co mogę Ci zasugerować, to próbowanie poprzez wyszukiwarkę, choć wiem jakie to uciążliwe, jeśli tych produktów chcesz sporo zamówić
Jeśli masz jeszcze czas do złożenia zamówienia, to podjedź do COK, powinni tam mieć formularz i na miejscu możesz wypełnić na papierze lub przez internet

No wlasnie tez mi sie wydawalo, że tam na stronie było zawsze do sciagniecia ... a tu kuku i nie ma

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 09:54   #1426
MagdaP
Zadomowienie

Cytat:
No wlasnie tez mi sie wydawalo, że tam na stronie było zawsze do sciagniecia ... a tu kuku i nie ma
Trzeba by chyba do nich napisac w tej sprawie. Zawsze moze sie zapodziac Zwlaszcza ze formularz wysylaja tylko raz, nawet jak sie zamawia pare razy
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:18   #1427
wertusia
Zakorzenienie

A nikt nie ma tego formularza w domu by zeskanowac mi?
Jakby ktos mial to bardzo prosze

Stary 2008-08-11, 10:23   #1428
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

ja dostaję formularz w paczce w każdym terminie
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:46   #1429
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
A nikt nie ma tego formularza w domu by zeskanowac mi?
Jakby ktos mial to bardzo prosze

wysłałam Ci pw
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 12:42   #1430
jagoda352
Zadomowienie

Witam dziewczyny !

Może włączę się do dyskusji na temat tubek do żeli i peelingów.
Ja probelmów z otwieraniem nie miałam, może troszkę przy peelingu,
gdy miałam mokre ręce, ale było ok Poza tym b. lubię żele Senses,
a peeling z granatem był wydajny, pachnący, a skóra po nim wygładzona
i mięciutka.

Serum na noc (to nowe) naprawdę fajne. Wyglądam młodziej , nie wiem
tylko czy po urlopie czy po serum, ale wart jest polecenia.

Zamówiłam jeszcze serum na dekolt i szyję, ale zobaczymy czy będą efekty?

Do Ceres 86 - Przy skórze mieszanej u mnie nie sprawdził się podkład antytresowy, za bardzo się świeciłam, a w musie był latem za ciężki, może
wykorzystam jesienią, ale poszukam czegoś matującego w płynie.

Pozdrawiam.
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 15:46   #1431
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Hej!!
Przyjmiecie zbłąkaną owieczkę Ja tu jeszcze kiedyś dawno, dawno się trochę udzielałam, jak była pierwsza część wątku - lata świetlne temu Potem miałam mały odwyk wizażowy i ciężko było sie wkręcić z powrotem.
Dziś dostałam paczkę z 11. Dla siebie brałam tylko tonik bezalkoholowy i balsam do ust z CT truskawowy

Wiecie coś o tym urządzonku do manikiuru z 12 Czy warto brać Pamiętam, że kiedyś Avon już wprowadzał coś takiego-zamówiłam i nie przyszedł-mieli totalne braki w produkcji i po 2-3 katalogach zniknął.
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 15:56   #1432
Deborah100
Zakorzenienie

Czy używałyście odżywki lub serum wygładzającego Advance Techniques? Warty kupna? Nie mam kręconych włosów ale czasami końcówki wywijają się w różne strony i chciałabym je jakoś ujarzmić.

Jeszcze nie dostałam zamówienia Na dodatek nie połączyli mi 3 zamówień. Składałam w środę ale jakieś 20minut później siostra coś chciała zamówić więc edytowałam i zrobiło mi się odzielne zamówienie, godzinę później zadzwoniła koleżanka to znowu edytowałam i tak powstały 3 zamówienia z czego 2 będą realizowane z kosztami małego zamówienia.
Oczywiście jeśli tak będzie to zwrócę bo nie będe płacić 20zł
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 17:19   #1433
90natalia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Czy używałyście odżywki lub serum wygładzającego Advance Techniques? Warty kupna? Nie mam kręconych włosów ale czasami końcówki wywijają się w różne strony i chciałabym je jakoś ujarzmić.

Ja uzywam tego serum, chyba juz 3 buteleczke mam wlosy falowane i uzywam tego tylko na koncowki, wlosy sa gladkie i u mnie dluzej utrzymuje sie efekt po prostownicy. Polecam jak najbardziej to serum
90natalia jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 17:26   #1434
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
Hej!!
Przyjmiecie zbłąkaną owieczkę Ja tu jeszcze kiedyś dawno, dawno się trochę udzielałam, jak była pierwsza część wątku - lata świetlne temu Potem miałam mały odwyk wizażowy i ciężko było sie wkręcić z powrotem.
Dziś dostałam paczkę z 11. Dla siebie brałam tylko tonik bezalkoholowy i balsam do ust z CT truskawowy

Wiecie coś o tym urządzonku do manikiuru z 12 Czy warto brać Pamiętam, że kiedyś Avon już wprowadzał coś takiego-zamówiłam i nie przyszedł-mieli totalne braki w produkcji i po 2-3 katalogach zniknął.
witaj Ja Cie pamiętam z 1 części
teraz z K11 skladałam skromne zamówienie na biuro. Niecałe 70 zł, a dla siebie wzięłam zmiękczający krem do pięt. Z K12 póki co zapowiada się to samo. Zamawiam dwa żele do mycia twarzy z nowych naturalsów + żel Senses Reflection i tyle. Tak ostatnio skromnie
Stary 2008-08-11, 17:35   #1435
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 90natalia Pokaż wiadomość
Ja uzywam tego serum, chyba juz 3 buteleczke mam wlosy falowane i uzywam tego tylko na koncowki, wlosy sa gladkie i u mnie dluzej utrzymuje sie efekt po prostownicy. Polecam jak najbardziej to serum
Dziękuje za odpowiedź, w II terminie zamówie sobie. Tylko że będę używać bez prostownicy
Stary 2008-08-11, 17:37   #1436
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

ja też używam serum wygładzającego,jest gęstsze niż to na końcówki i faktycznie poskramia puszące się włosy dla mnie jest super,moje włosy,które niestety mają tendencję do puszenia się są po nim (i uprzednim prostowaniu na szczotę) gładkie i lejące i nie mam problemu z rozdwojonymi końcówkami.
paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 17:53   #1437
dixie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ma z Was któraś tusz do rzęs SuperShock o kolorze Plum i mogłaby zrobić fotki oraz wkleić je na forum Avonu ze zdjęciami? Chciałabym zobaczyć czy tusz na rzęsach faktycznie jest fioletowy
ja mam ten tusz zdjecie koloru na kartce wrzucilam na watek. a co do koloru na rzesach postaram sie zrobic jutro lub w najblizszych dniach. ja mam bardzo ciemne wrecz czarne rzesy i na moich lekko zalatuje na fioletowo ale jesli ktos ma jasniejsze mysle ze bedzie dobrze widoczny kolor.

REKLAMA
Stary 2008-08-11, 18:07   #1438
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixie Pokaż wiadomość
ja mam ten tusz zdjecie koloru na kartce wrzucilam na watek. a co do koloru na rzesach postaram sie zrobic jutro lub w najblizszych dniach. ja mam bardzo ciemne wrecz czarne rzesy i na moich lekko zalatuje na fioletowo ale jesli ktos ma jasniejsze mysle ze bedzie dobrze widoczny kolor.
ale mimo wszystko poprosiłabym fotki tego tuszu na rzęsach
Stary 2008-08-11, 18:33   #1439
mischelle
Rozeznanie

Dla zorientowanych - dostałam odpowiedź od Avonu w sprawie tych nieszczęsnych kosztów realizacji małego zamówienia (brakowało mi 0,20 gr - bo źle policzyłam).
Rozpatrzyli pozytywnie - anulowali mi te koszty i dodali do kolejnego zamówienia reklamówki.

mischelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 18:34   #1440
Deborah100
Zakorzenienie

Właśnie oglądałam katalog nr. 14 i pojawi się precyzyjny ołówek do kresek ale się ciesze, wreszcie kupie to cudeńko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości