|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
|
|
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mieścić jeszcze się mieszczą ja nie wiem jak to jest, że niby często coś kupuję, a tak naprawdę patrząc do szafy, to mam nie tak wiele ubrań no i na Allegro ostatnio trochę jakichś rzeczy powystawiałam. mam nadzieję, ze się ktoś skusi na coś.Cytat:
a no i też mi się butelkowa zieleń marzy
|
||
|
|
|
#4383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Ustny z angielskiego to pestka, nei wiem czego wy sie boicie
nawet moj brat mial 15/20 a jakos specjalnie zdolny to nie jest;P
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
też ;/
ja w ogóle nie lubie odpowiadać jak wiem ze nic nie umiem ;| Cytat:
|
|
|
|
|
#4386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też chciałabym wrócić do Pragi
Och rozmarzyłam się... Ja mam piekielnie zły humor... do Taty już się nie odzywam a do reszty domowników staram się nie odzywać bo już sama mam siebie dość. Sydunia Ja uwielbiam lumpki... perełek ile można znaleźć! Cytat:
Głowa do góry! I się tak nie przejmuj
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no można fajne ciuszki znaleźć. No ja już mam ją w du** bo to jets chamskie własnie gadam z kumplem który tam był i był zdziwiony ze mnie tam nie było.. |
|
|
|
|
#4388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Pozdrowienia z Gdańska
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też stawiam na prostotę Cytat:
W Gdańsku jestem do czwartku, więc teoretycznie 4dni, ale ze względu na długą drogę wyjdą 2. Dzisiaj byłam na zamku w Malborku, a potem w Sopocie. Jutro cały dzień w Gdańsku, jak na razie na tyle na ile widziałam to bardzo mi się podoba |
||||
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie watpie ze mozna perelki znalezc ale trzeba umiec tam szukac
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
najlepsze sa te babcie takie niby nie poradne a jak co do czego to ożywione jak cholera ^^
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Sydunia, popróbuj lumpeksowania,
Ja jeszcze jakiś czas temu nigdy tam nie zaglądałam, później zaczęłam sporadycznie, często wychodziłam z niczym, a teraz już coraz częściej udaje mi się coś ustrzelić . To straszliwie wciąga
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
może kiedyś się przełamię w sobie i spróbuję, do wszystkiego trzeba dojrzeć
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle dziewczęta jakiego koloru macie pokoje ;>?
bo ja bede niedugo malowac i nie wiem na jaki kolor chciałabym dwa no zorbic w taki sposób http://www.dulux.pl/images/img/uks2004075_154.jpg |
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miasta widziałam niewiele, ale bardzo mi się spodobało ![]() Oj lumpki- moja miłość większość rzeczy mam tam kupionych, można znaleźć niekiedy cudeńka ![]() Pokój mam pomarańczowo- zielony dłuższe ściany są pomarańczowe, a krótsze zielone Za niedługo i mnie czeka wybór kolory do pokoju i to na poddaszu Będę musiała coś wykombinować żeby rozjaśnić pokój
|
|
#4395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam właśnie pomarańczowy.. miałam juz też zielony, a niebieskiego nie chce ;( mam mały pokój i z jasnego drewna meble :P po jezu jak mi się pokoje na poddaszu podobają ;D! ja myślałam o różu i szarym ale do mebli nie pasują podobno.. mocny żółty z jaśniejszym ;>? |
|
|
|
|
#4397 |
|
Rozeznanie
|
[quote=kamisha;8556834]
po jezu jak mi się pokoje na poddaszu podobają ;D! quote] Mi tez strasznie sie podobaja pokoje na poddaszu. Zawsze marzyłam by mieszkac by miec pokoj na poddaszu
|
|
|
|
#4398 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4399 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
może to i głupie ale nigdy nie mogłam się przekonać żeby tam wejść. ![]() wiecie co? ale odwaliłam numer 11 w nocy, deszcz dopiero co przestał padać więc wszędzie ciemno i mokro, ulice puste idziemy sobie z koleżanką i coś jej tam opowiadałam o spotkaniu z takim jednym. i mówie "no i on wtedy do mnie mówi masz, może ci w cycki pójdzie. " i w tym momencie akurat wyszłyśmy zza rogu a ja na cały głos "taaaaa.... gówno a nie w cycki. w dupe mi pójdzie. zawsze mi w dupe idzie." patrze na lewo a tu na murku siedzi 3 kolesi w tym jeden, za którym bity rok latałam myślałam,że się pod ziemie zapadne
|
||
|
|
|
#4400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
[quote=sosik;8556868]
Cytat:
Cytat:
![]() ale zawsze tak jets ze jak nie masz ochoty kogoś spotkać to go spotkasz w głupiej sytuacji ;P masz mocną czerwień ;>? |
||
|
|
|
#4402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
źle się czuje, wyglądam okropnie = spotkam kogoś kto mi się podoba i dawno go nie widziałam mocna czerwień i wszystkim się teraz strasznie podoba chociaż jak dopiero przymierzałam się do przemalowania pokoju to nie było takiej osoby, która by uważała,że przemalowanie pokoju na czerwony to dobry pomysł ale ja się uparłam i mam ![]() ah i ładny av to Ty?
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w tym mistrzynią ![]() Co do koloru pokoju, teraz mam zielony, przy czym sufit i ściana z oknem jest ciemniejsza. Miałam kiedyś żółty i niebieski, chciałam coś pomarańczowo - czerwonego, ale meble mają taki odcień i nie byłoby zbyt fajnie. Podoba mi się pomysł różowo - szary, myślę że z jasnymi meblami fajnie się będzie komponować! U mnie dziś pada ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
|
#4404 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam pomarańczowo-różowe sciany i do tego dodatki w tych samych kolorach oraz w barwie zoltej dla rozjasnienia. Fajny klimat
|
#4405 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
No ale nie wiem jak się będzie komponowało z resztą. Muszę chyba wziąć jakieś próbki i przypasować.
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Muszę dzisiaj pokój wysprzątać, bo po tych podróżach, to się tu nie za przyjemnie zrobiło. ![]() A propos lumpeksów, moja babcia ma do tego najlepszy stosunek. "A jak ktoś w tym umarł?!" Ja tam nic do lumpeksów nie mam, czasem można znaleźć naprawdę fajne ciuchy.
|
#4407 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Witam Ostatnio mam fazę na wyszukiwanie wszystkiego o studiach itp... i na kupowanie repetytoriów masę Z których pewnie otworzę jedno Niech mnie ktoś nauczy oszczędności....Co do kupowaniu ciuchów w lumpkach to idę tam tylko wtedy gdy mnie coś natchnie, najczęściej(nie wiem skąd się to bierze) jak mam zły humor. Ostatnio kupilam sobie 2 śliczne bluzeczki za, uwaga uwaga - 90 gr Jedna z West One, druga z Gap-a. Aaaa i zapomnialam jeszcze o jednej - z kolekcji Jennifer Lopez
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ale u mnie grzeje A zaraz muszę iść na miasto, tyle że mam nieogolone nogi a tak mi się nie chce ich golić A w taki upał to innych spodni nie chce ubierać jak szorty ![]() U mnie w pokoju bałagan jak zwykle Plecaka nawet jeszcze dobrze nie rozpakowałam tylko leży na podłodze ![]() Miłego dnia
|
#4409 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny rozpisałyście się
![]() Co do lumpeksów to lubie je, ale w sumie chodze do tylko jednego u babci Kupilam tam w ciagu tygodnoa tyle sweterków, że chyba niektóre powrzucam ![]() a pokój mam szary a raczej taka tapete, jakoś tak wyszło, że nigdy nie chciało mi się tego zmieniać a teraz w sumie się już nie opłaca różowo-szary pokój to niezły pomysł, ale rzeczywiscie, meble i łóżko mogą trochę nie pasować.. Jutro wracam do Polski
|
|
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Czytam Was, ale nie piszę, bo generalnie ogladam Igrzyska Olimpijskie Lubicie coś takiego? Ja uwielbiam sport. No oprócz piłki nożnej :PA co do lumpeksów, to ja jakoś średnio lubię do nich wchodzić. Nie wiem, dlaczego. CHociaż kilka rzeczy mam, bo moja mama uwielbia sobie pobuszować
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

ja nie wiem jak to jest, że niby często coś kupuję, a tak naprawdę patrząc do szafy, to mam nie tak wiele ubrań
no i na Allegro ostatnio trochę jakichś rzeczy powystawiałam. mam nadzieję, ze się ktoś skusi na coś.

to Ty? 
Z których pewnie otworzę jedno