|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Ja bralam tabletki Duphaston przez 10 dni i nie utylam nic a nic
Apetyt tez nie ulegl zmianie.
|
#1382 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Ja brałam luteinę, Duphaston i teraz mam 3. miesiąc Yasmin i oczywiście cholera nie przytyłam! ;] A bardzo chciałam.
Strasznie mnie też wkurza branie tabletek anty tak właściwie... po nic, bo moje serduszko wciąż samotne. ;D No dobra, wiem że nie po nic, dla zdrowia itp, ale zawsze sobie wyobrażałam, że to inaczej będzie jak sobie je kupię pierwszy raz. ![]() Cytat:
![]() Ja po mieście też lubię, w ogóle jestem totalną automaniaczką, ale tak szybko to aaaach, bez porównania jednak. ;D Cytat:
![]() Cytat:
Co Ty, nikt nie patrzy na "latające" uda, nie sądzę żeby to ktokolwiek zauważył. Po mojemu to mama właśnie chciała przekazać Ci, że Ci się ubzdurało. ;] Nie martw się, wszystko wróci do świetności, tylko ładnie jedz. Cytat:
![]() Przestań, proszę Cię, tak Ci dobrze szło, co to są węgle na noc! Weź się w garść, już Ci pisałam, żeś atrakcyjna, nie będę się powtarzać. ![]() Cytat:
Plameczko! Nie denerwuj się tak. ![]() Cytat:
Mam ten sam problem wagowy. :| Pomaga mi latte, ale cappuccino też by dało radę. ;D Kolegą się nie przejmuj, jeszcze się spotkacie, może coś mu jak to mówią wypadło, rzeczywiście ważnego. Co się odwlecze, to nie uciecze, jeszcze pewnie i spławić będzie okazja. ;]Baw się dobrze o tej 19 i kąciki ust znów k'górze! ![]() Masakra, obudziłam się o 4 i nie mogłam zasnąć już. ;D To sobie czytałam, a potem w pracy urrrrwanie głowy, tyle roboty. Ale mam jakąś taką aktywnościową fazę, że pójdę posprzątać, a potem może na basenik. ![]() Miłego wieczoru życzę. ^^
I can ride my bike with no handlebars ![]() Edytowane przez monochrome Czas edycji: 2008-08-11 o 20:23 |
||||||
|
|
|
#1383 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Również nie przytyłam. Nie miałam zwiększonego apetytu, a wręcz przeciwnie - nie miałam ochoty na jedzenie.
|
||
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki udało się
którego wcinałam o 20,ale od tamtej pory nie miałam nic w ustach,no i bardzo się z tego cieszę,bo wczoraj po 22 to wcinałam węgle .Trochę jestem głodna,ale przetrzymam...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1385 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na jakie studia się wybierasz? kurcze chemię i ja lubię, tak jak matmę dziś przeglądałam kierunki studiów na UJ![]() Cytat:
tylko, że wiesz u mnie jest taki problem, że ja wstaję po 5 żeby dojechać do szkoły i wracam z niej około 16-17, potem obiad, lekcje, kolacja i spaciu na nadmiar czasu w roku szkolnym nigdy nie narzekałam![]() Cytat:
jeśli chodzi o warzywka to w mojej diecie ich nie brakuje, jem ich na prawdę dużo a tym bardziej, że teraz mamy taki sezon na nie tak samo jest z owocami w salonie już byłam i to nie jednym...szkoda gadać...dają mi odżywki, które są nieskuteczne, dermatolog prepisuje jakieś "robione cuda", ale istny badziew z tego za przeproszeniem. wiesz dziś będąc z Mama na zakupach szłam i obserwowałam włąśnie inne dziewczyny i doszłam właśnie do takiego wnisku-i jeszcze do jednego moje nie trzęsą się tak tragicznie, ale coś z nimi muszę zrobić, kiedyś były takie jędrne i zbite, dziewczyny mi ich zazdrościły, a teraz...ja zazdroszczę innym... a co do tej obsesji kochana to Tobie nie powinno to być znane, jesteś taka śliczniutka i zgrabna, że hej![]() ![]() Cytat:
ja już mam takie prześwity, muszę na prawde jakąś chustkę/opaskę wykombinować bo inaczej będzie lipa ale dziękuję za wsparcie Cytat:
wiesz więcej na głowie-większe wrażenie jem, jem, staram się nie zawalać, a nawet zwiększać stale jedzenie tylko ostatnio w zeszłym tyg był szok, zwiększyłam jedzenie a po kilku dniach 2 kg...w dół! ale już jest ok, to jakieś wahanie wagi było chyba muszę przytyć minimum 5kg oby mi poszło w ręce, trochę biodra, zgadzam się na pupę nawet, ale w nogi tak minimalnie módlmy się za to![]() ![]() dziewczyny a miała któraś agrafkę /motylka?
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||||
|
|
|
#1386 |
|
Gość
|
Dziewczyny - poryczałam się wczoraj. Moja matka nigdy nie będzie z mnie dumna - jest perfekcjonistką, wiecznie rozpamiętuje gimnazjum, uważa że nie znam wartości pieniądza, że jestem leniwa. Ojciec na mnie wrzasnął, wszystko się sypie. Uważa że dumna byłaby tylko wtedy gdybym dostała się na państwowe studia. Nie będę chyba mieszkać w warszawie, mam tego serdecznie dosyć. Chcę wynieść się od tej dwójki - mam tego masakrycznie dość. Dwa razy się popłakałam - nawet filmik mi nie pomógł. Uważa na dodatek, że maturę zdałam słabo i że ledwo się dostałam (a powinna być szczęśliwa, że się dostałam) na SWPS.
Kurde chce mieć faceta co powie mojej matce, że niewolno tak z mnie kpić (kilkakrotnie się śmiała) - mam tego serdecznie dosyć. Wieczorem wam odpisze. Pa. |
|
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
Werka chcialabym Ci cos napisac, ale po prostu nie wiem co, wiec tylko Cie przytule
|
#1388 |
|
Wtajemniczenie
|
Werka
ja tez nie wiem, co napisac przykro mi, ze masz taka sytuacje
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1389 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
młoda jesteś, książę się znajdzie. ;D zresztą wiem, co czujesz.. : ) miłej wyprawy na basen, aktywistko nasza. ;* tylko najedz się porządnie, bo znowu schudniesz!Cytat:
oby u mnie było podobnie.Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że mogę przynajmniej jakoś pomóc, wiem, jak liczy się wsparcie. kurde, myślałam, że w salonie mogliby Ci pomóc, ale skoro już próbowałaś.. no szkoda. to nie rezygnuj z warzywek, owoce też, z umiarem nie chcę tu się po raz kolejny użalać, więc nie będę komentować, po prostu podziękuję. ![]() Cytat:
a co u mnie? nocowała dziś u mnie Moja było bardzo sympatycznie. a wczoraj wieczorem dla rozładowania emocji pojeździłam sobie trochę na rowerku, poczułam ten wiatr we włosach- coś, co kocham. i uznałam, że trzeba cieszyć się tym, co się ma, bo tak naprawdę mam mnóstwo powodów do radości. zrobiło mi się lżej [może od tego sportu, w końcu też ma dobroczynny wpływ na psychikę ], spotkałam kolegów, trochę z nimi porozmawiałam, pośmiałam się, chcieli mnie wyciągnąć do klubu na bilard i gdyby nie fakt, że byłam już umówiona z Beatą, chętnie bym z nimi poszła. ale nic straconego, jeszcze to nadrobimy ogólnie moje życie towarzyskie zaczęło się jakoś rozwijać, dziś pewien kolega [bez żadnych podtekstów, naprawdę kolega.] ma do mnie wpaść na herbatkę, wieczorem. wcześniej będę farbować mamie włosy i się trochę chyba prześpię, bo nieźle zarwałam noc przez tego głupka. wygłupów było co nie miara i mnóstwo śmiechu, naprawdę miło spędziłam czas i po raz kolejny dziękuję Bogu, że ją mam. : )) mam też drugą, bardziej 'szkolną' przyjaciółkę, ale z nią kontakty ostatnio nieco zawaliłam.. no, ale już nie będę Wam zawracać głowy, miłego dnia i dużo uśmiechu na buźkach! ; *
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
|
|
|
#1390 |
|
Wtajemniczenie
|
star15 super, ze tak Ci sie rozwija zycie towarzyskie, extra spedzilas czas
![]() A mi sie nudzi
|
#1391 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak długo nie masz już okresu star ? Cytat:
Cytat:
|
|
#1392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jest coraz lepiej, a sama ze sobą też możesz przecież miło spędzić czas. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A, i jeszcze jedno - szukam i szukam i nie mogę znaleźć wątku Nasz codzienny jadłospis.. w jakim on jest dziale? Kurcze, jestem tu od niedawna i jeszcze troche nie ogarniam tego forum więc wybaczcie liczbe pytań kóre zadaje i które Wam pewnie wydają się głupie
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dziale Dietetyka , a dokładnie tutaj -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...51188&page=163
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam humor beznadziejny...posprzecza lam sie z mama, mam dosc wszystkiego,najchetniej bym gdzies uciekla,tylko gdzie ;/ mam wrazenie, ze moja mama mnie nigdy nie zrozumie i ma jakies pretensje dziwne, ale to nie moja wina, ze sobie tak zycie beznadziejnie poukladala, a ja mam prawo miec swoje poglady i priorytety, nie musze miec takiego zycia,jak ona.
ogolnie jestem jakas nerwowa od rana, czuje takie napiecie, ktore nie pozwala mi normalnie funkcjonowac, denerwuje sie wszystkim...najgorsze jest to, ze totalne glupoty wyprowadzaja mnie z rownowagi ;/
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przynajmniej wiem, że tutaj mogę się wygadać i ktoś się tym w pewnym stopniu zainteresuje (chyba) byłam już w salonach i u lekarzy różnych szkoda słów nie wiem co będzie dalej![]() bardzo fajnie, że znowu masz ciekawe życie towarzyskie to bardzo ważne i na pewno pomaga w zapomnieniu o codziennych problemach za takich przyjaciół na prawdę powinniśmy dziękować, oni są wyjątkowi, jak taki skarb, nie łatwo takiego zdobyć, ja myślałam, że mam taką kol, ale okazała się taka jak inne, kiedy potzrebowałam pomocy...odwróciła się ode mnie cóż tak bywa życie aaa i nie zawracasz nikomu główki udanego spotkania z kolegą (bez podtekstów![]() ![]() :rolleyes baw się dobrze![]() Werka musi się niedługo wszystko ułożyć, zobaczysz uszka w górę, będzie lepiej Kochana! znajdziesz wymarzonego księcia z bajki i ułożysz sobie z nim wspaniałe życie, rodzice na pewno Cię bardzo kochają tylko może nie potrafią tego odpowiednio okazać ![]() Niezapominajko znam ten stan, często miewam podobne nastroje, ale potem wszystko się jakoś układa, wraca do normy i jest ok, z Mama zapewne się pogodzisz, ale masz rację możesz mieć swoje zdanie i inne poglądy niż ona, może spróbuj z nią o tym porozmawiać, ale tak spokojnie, wytłumacz, że nie zawsze musicie chcieć tego samego i nie musicie mysleć tak samo, a teraz śliczny uśmiech i zapomnij o tym, wyjdź na spacer, może to pomoże ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
|
#1398 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na wszystko jest sposób, nie dołuj się tą sprzeczką
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja zostałam stworzona przez pomyłke?
Dla zartu? Zebym siebie nienawidziła całe zycie? Zebym sie przeklinała codziennie, patrzyła z obrzydzeniem w lustro? Po co.. Jestem jedna wielka pomyłką.
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
aa u mnie dosłownie masakra.
po obiedzie miałam wyrzuty sumienia i wiadomo co poszłam zrobić. pech chciał, że bidet się zatkał. Nie mogłam sama nic zrobić, męczyłam się z tym cholerstwem, a w łazience nie było Kreta czy innego dziadostwa tego typu! Wreszcie poszłam do mamy i zaczęłam płakać. A ona.. nie była zła, nie krzyczała. Powiedziała, że jeśli jeszcze raz jakaś wpadka załatwia mi oddział zamknięty. I teraz po jedzeniu nie mogę chodzić do łazienki... Pewnie teraz myśli, że jestem ohydną bulimiczką..
|
#1401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolega ma przyjść za jakieś pół godzinki, a ja póki co siedzę i odpoczywam. a co do przyjaciół- święta prawda i doceniam, że mi się udało znaleźć taką osobę. trzymaj się i dużo uśmiechu na buzi. ;*Cytat:
a ja wróciłam właśnie z zakupów. mierzyłam tysiące par spodni i nic nie kupiłam! pff, zgrzałam się jak myszka przy tych zakupach. ;p jeśli chodzi o mój rozmiar spodni to jest to 26/27. nie wiem, jakiej rozmiarówce to odpowiada jeśli chodzi o te S, M, itp. okrutny upał u mnie panuje. relaksuję się właśnie muzyką w słuchawkach, popijam capuccino [czyżby nowe uzależnienie?], czekam na kolegę i wieczorem jak nie będzie jeszcze późno, jak już nieco się schłodzi, wyjdę może na rower. póki co poczytam, co u Was i poodpisuję. miłego wieczorku. ; *
||||
|
|
|
#1402 |
|
Wtajemniczenie
|
Orzeszku
wiesz, ja dzis myslalam dokladnie to samo o sobie i nawet mojej mamie powiedzialam, ze wolalabym,zeby mnie nie bylo,no ale niestety jestem i musi ze mna jeszcze miesiac chociaz wytrzymac :/ zanim wyjade na studia ;/ Starlight a czemu te wyrzuty?? przeciez malenko wazysz...mnie przed wymiotowaniem w domu powstrzymuje to, ze mam w lazience drzwi przesuwane,ktore sie nie zamykaja na zamek i wlasciwie wszystko slychac...i ciesze sie z tego, bo nie mam glupich mysli, a mama prawie caly czas jest w domu. tak czy siak, ja juz postanowilam tego nie robic,bo po tym czulam sie jeszcze gorzej ![]() a u mnie tak srednio...z mama dalej nie za bardzo mila atmosfera, pojechala po zakupy. byl moj tata, troche posiedzial i pojechal, powiedzialam mu, ze do niego przyjade moze w czwartek lub piatek...nie chce mi sie nic...
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój rozmiar spodni to 26-27 mój duzo wiekszy wiec moze stąd Twój optymizm ![]() Mam rodzinę?Skąd wiesz? Jestem sama jak palec, patologiczna rodzina, ojciec alkoholik, rozbita rodzina. Uroda? nie zgodze sie. Mlodosc? owszem. Cały swiat przede mną stoi otworem? Wątpie. Tak, masz racje, wymyslam sobie problemy.
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówię to szczerze. dopóki Ty sama się nie przełamiesz, to zawsze coś stanie Ci na drodze do szczęścia. i nigdy go nie osiągniesz. takie jest moje zdanie.. mam nadzieję, że Ci się uda.
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie potrafie sie zaakceptowac, nie umiem. Próbuje, naprawde chce siebie pokochac- ale gówno mi z tego wychodzi. Nienawidze swojego grubego ciała ![]() Moje Kobiece kształty mnie przerazają;/
|
|
#1406 | |||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że dogadacie się z rodzicami i będzie OK.Cytat:
Bardzo się cieszę, że Twoje życie towarzyskie tak się rozkręciło, poszalej sobie! ^^ Cytat:
Cytat:
oczywiście, że masz prawo żyć jak chcesz, rodzice niestety czasem nie mogą tego zrozumieć. :| Ale zawsze, zawsze trzeba domniemywać, że chcą dla nas dobrze. ;] Emocje po sprzeczce opadną, ułoży się, trzymam mocno kciuki za to. ![]() I nigdy nie mów innym o sobie źle, a zwłaszcza nie myśl. ![]() Cytat:
Starlight, nie rób już tego, co na ten obiad jadłaś strasznego, że od razu wyrzuty sumienia? dużo uścisków dla Ciebie, nie przestawaj walczyć.Cytat:
Też mi się chce zakupów, tak ostatnio jak czytam Wizażową Modę, to się zastanawiam, czy by na jakieś lumpeksy nie uderzyć. Nie miałam o nich zbyt dobrego zdania, ale podobno rzeczywiście perełki można wyłowić, hmmm, potem się trzykrotnie wypierze. I będzie. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym zakresie? ![]() Cytat:
Cytat:
Orzeszku, nie pisz tak o sobie, nie myśl tak! Pomyłką jest jedynie to, że nienawidzisz siebie, dlaczego tak na dobrą sprawę? Z powodu wyglądu? Bezpodstawnie. Nie rozumiem, dlaczego mogłabyś do tego stopnia nie mieć do siebie szacunku. Dobry, wartościowy człowiek, młoda fajna dziewczyna, z perspektywami, może nie układa się dobrze w domu rodzinnym, ale za to jest mężczyzna, z którym może być szczęśliwa. To ma być pomyłka? Orzeszku, przestań.
|
|
#1407 |
|
Gość
|
Dziękuję
.Jak widzę nie tylko u mnie rodzinka fiksuje - Starlight, orzeszku, moniu ![]() Wizytę mam 4 września o 16:30 - trzymajcie kciuki za dobry wynik na wadze. A i daję linka do filmiku - po niemiecku, ale można coś zrozumieć http://www.ron-matz.de/movieclip.php?id=6 - link dostałam od Madzi w - ze stronki autora serialu Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-08-12 o 20:01 Powód: dopisek |
|
|
|
#1408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że nie potrzeba Ci faceta, bo sama potrafisz się obronić. wyglądasz na całkiem silną osobę i asertywną. taką, która sobie radzi. Cytat:
też jestem singlem i mam już tego po dziurki w nosie, ale co zrobić? co do lumpeksów, to śmiało możesz kupować, ja sama w sumie nie przepadam, ale jeśli ktoś lubi szperać, to zawsze znajdzie coś ładnego w przystępnej cenie. ^^ jestem ZA. Cytat:
zapytaj swojego tż-ta, co on w Tobie kocha, niech powie szczerze. na pewno wymieni jakieś cechy wyglądu, a Ty się tym częściom ciała przyjrzyj, może od tego warto zacząć, zrobić krok naprzód, może to coś da?
|||
|
|
|
#1409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojej Werko kochana- Dasz sobie radę ty jestes silna dziewczynaCytat:
Ech tez tak czasem mam, ale to przejdzie.... Kurczę u mnie tez nie za fajnie, dietka mi nie idzie....albo jem za mało, abo za duzo..a tłuszczyk rosnie...siedze w domu, z jednej strony chciałabym gdzies wyjsc a z drugiej chce pod kołdrą siedzieć i nic nie robić, z jednej strony chciałabym się dostac na studia dzienne-czekam na liscie rezerwowej a z drugiej chyba mnie ten kierunek nie kręci i wolałabym inny...tylko jaki?Nie wiem co chce robic w zyciu-mogłabym się wreszcie dowiedzieć Nie wiem w czym jestem dobra, ech....moze się kiedyś dowiem wreszcie....kurde no ale znowu się nie wolno załamywac no...moze być gorzej-takie problemy to nie problemy a ja po coś tu jestem i tak samo Wy-Orzeszku szczegolnie do Ciebie to mowię-napewno jest jakis paln dla nas i nie wolno mowic o sobie ze jest się pomyłką Starlight kurcze....nie fajnie musisz coś z tym zrobic koniecznie..jej...bo się wykomnczysz...;(
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ten rozmiar spodni, nie ta uroda? A pomyśl o swoich zaletach - na pewno masz ich sporo. Dużo więcej niż tego, czego w sobie nie lubisz. Na pewno tak jest!
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

Apetyt tez nie ulegl zmianie.

a chce by bylo pozytywnie
jeśli o włosy chodzi to juz tracę powoli nadzieję, że kiedykolwiek będa takie jak były
żeby tylko inni też tak myśleli, a mnie się wydaje, że oni cały czas patrzą na to jak "latają" mi uda kiedy idę np, ja już sama nie wiem...wczoraj powiedziałam do mamy: zobacz jak trzęsą mi się uda kiedy chodzę, myślałam, że zaprzeczy lub powie, że coś mi się ubzdurało, a ona powiedziała" przestań, jak stawiasz nogę to to jest normalne" i od razu wydawało mi się, że chce powiedzieć, że tak masz rację, popatrz jak to wygląda...

którego wcinałam o 20,ale od tamtej pory nie miałam nic w ustach,no i bardzo się z tego cieszę,bo wczoraj po 22 to wcinałam węgle
oby mi poszło w ręce, trochę biodra, zgadzam się na pupę nawet, ale w nogi tak minimalnie

wygłupów było co nie miara i mnóstwo śmiechu, naprawdę miło spędziłam czas i po raz kolejny dziękuję Bogu, że ją mam. : )) mam też drugą, bardziej 'szkolną' przyjaciółkę, ale z nią kontakty ostatnio nieco zawaliłam.. no, ale już nie będę Wam zawracać głowy, miłego dnia i dużo uśmiechu na buźkach! ; *
A jak długo nie masz już okresu star ? 

Nie miałam o nich zbyt dobrego zdania, ale podobno rzeczywiście perełki można wyłowić, hmmm, potem się trzykrotnie wypierze.