|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
znalazłam w końcu jakieś staniki w rozmiarze 65D
![]() http://www.intymna.pl/katalog/index....ze&sizeslt=168
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Zakorzenienie
|
annfas, biedactwo.. ło matko w głowe... jestes bidulina, ale chyba troszku przesadzasz, celulitis?
![]() jaga bo Ty mlodo wygladasz, ja na codzien sie wogole nie maluje i pewnie przez to co chile chca dowod ![]() ![]() ciesze sie ze tz sie postawil ojcu, to moze gdzies pojedziecie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Spadam kobietki
![]() ![]() Miłych snów babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh..wrocilam styrana z pracy.... lece spac bo jutro kolejny dzien w tym miejscu mnie czeka... ![]() wypiłabym jakiegoś drinola na sen ![]()
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
atomufka takie małe suknie to na allegro!
![]() a fotki fajneeeee ![]() ![]() wczoraj o 00.00 suszyłam jeszcze włosy suszarką, bo po tańcach zajęliśmy się obklejaniem drzwi i szafek przez remontowym pyłem. Jeszcze rano dziś kończyliśmy i się spóźniłam do pracy, pech chciał że się na schodach nacięłam na kierownika ![]() ![]() a dziś chyba śpimy u tesiów. w najlepszym wypadku będziemy się tam tylko myć i wracać do nas. tylko gorzej, że jak wypróją wszystko z łazienki to nawet nie będzie gdzie siku zorbić. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Już wczoraj Tż móiwłam żeby butelke zabrał do sypialni na siusiu ihihih
Bo po ciemku w nocy myślał że się może zabić o te kotary foliowe ![]() ![]() ![]() Nawet gdyby gdzie to potem wyleję ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie to remont łazienki czy kuchni jest najgorszy, wręcz koszmarny Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Wtajemniczenie
|
Rosi, a może przejdzcie się do jakiegoś doradcy prawnego. To nie jest nic złego, że człowiek jest zapobiegliwy.
My mieszkamy w domu babci razem z nią i mamy już wszystko prawnie uregulowane, że po jej śmierci TŻ zostaje właścicielem domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Rosette niestety zupełnie nie orientuję się w tych sprawach, więc nie mogę pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane. Wracam po krótkiej nieobecności a ty tyle naskrobałyście że aż się
![]() ![]() ![]() I kolejna wiadomość... zawsze z TZ mówiliśmy ze zaczniemy planować nasze wesele po weselu jego siostry. Wesele siostry minęło i przyszedł na nas czas. Wszystko poszło w oszałamiającym tempie. Zespół bardzo nam sie spodobał wiec zapytaliśmy o wolne terminy... Nie rezerwowaliśmy bo nie mieliśmy wybranego dnia. Poszliśmy z tZ na mały spacer i po szybliej selekcji ustaliliśmy 1 sierpień 2009. Maj nie, bo szkoła wrzesień, nie bo tz mowi ze za poźno i tak pozostał wybrany dawno dawno temu 1 sierpień. wiec zamówiliśmy wstępnie zespół, na drugi dzień zamówiliśmy kucharki, a w czwartek jedziemy oglądać salę. Wszystko poszło tak szybko że aż sie przeraziłam, bo dotarło do mnie,że WYCHODZĘ ZA MĄŻ. Narazie nie moge opanować myśli. Ogarnął mnie strach. To normalne??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3917 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybraliście piękną datę ![]() Ostatnio tj 8 sierpnia, na rok przed naszym ślubem mówię do mamy, że to już za rok, a ona tylko spojrzała na mnie i powiedziała " o matko" w głosie wyczuwałam, że się cieszy, a z drugiej strony jakoś nie może uwierzyć, że jeszcze tylko rok będę panienką. A mnie energia rozpiera bo się doczekać nie mogę! MisQa mój Tż też już cały w stresie, jak mu mówię, że jeszcze rok to ten już cały blady, mówi mi cały czas, że boi się mszy i pierwszego tańca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
nie moge ogladać meczu bo coś program się zepsół
![]()
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie pomoge Ci, ale idz do radcy prawnego bo pamietaj ze kazda sytuacja jest inna... i nie wiadomo czy np jakis precendes nie byl w podobnej sprawie czy cos..
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Wtajemniczenie
|
A propos tego stresu, to mój Łuki tak się zestresował na ślubie kolegi teraz w sobotę, że się zastanawiam jak on sobie poradzi na naszym ślubie.
Zrobiło mu się słabo, ręce miał spocone jak nie wiem co i w ogóle niedobrze to wyglądało. Chyba trzeba będzie jakieś tabletki uspokajające mu załatwić na ten dzień ![]() Pomyśleć, że zestresował się tylko za kolegę a co dopiero jak sam będzie się hajtał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
a sytuacji gdy jest się obłożnie chorym nie może przyjść urzędnik do domu po podpis??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
no wlansie teraz mi sie prztypomnialo, jak bylam w szpitalu u mojej iwony to przyszedl notariusz do takiej strasuszki ktora byla sparalizowana i ledwo ledwo juz z nia bylo i zapytal czy przekazuje pelnomocnictwo w kazdej decyzji na siostre i ona kiwnela glowa on jej dal ppierek do podpisania - no ona postawila krzyzyk bo niepotrafila nic wiejcej notariusz zatwierdzil i xsiostra zajela sie wszystkimi sprawami - moze i u was tak bedzie notariusz do domu pelnomocnictwo na tate i tata niech wykupi i przepisze na siebie czy na was... napewno tak sie da
![]() |
#3924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
myszka_maj ale od wklejenia zdjęć z tego wesela się nie wywiniesz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
to może chociaż przekaząc pełnomocnictwo przy notariuszu jak pisała martucha ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 |
Wtajemniczenie
|
W ogóle jaki numer.
Wczoraj dzwoni mama TŻta, tak około 21 i okazało się, że kuzyn TŻta (22lata) zaciążył i we wrześniu się hajta. Właśnie są na etapie szukania sali. Ale jaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj TZ troszke mnie zaskoczyl ![]() ![]() ![]() ![]() jak wróciłam do domku o 24.40 to TZ siedzial u nas w sypalni i czekał. jak weszłam to mówi"no to moge isc juz spac"i ze czeka w łózku na mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny i prosze or ade. bo ja dalej nie mam tego pierscionka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Wtajemniczenie
|
Madzia, może on myśli, że nie chcesz tego pierścionka, albo po prostu nie wie czy to dobry pomysł dać Ci go, skoro Ty mu go oddałaś. Wydaje mi się, że może być trochę zmieszany tamtą sytuacją i za bardzo nie wie co zrobić teraz.
Jak ja oddałam TŻtowi mój pierścionek, to on też mi go nie dawał. Czekał po prostu aż sie o niego upomnę. Zresztą później powiedział mi, że jak coś to leży w szufladzie i że jak będę gotowa, żebym go założyła. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-08-12 o 09:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.