|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
popscene no włąsnie moze i tak jest. dlatego chce sie was poradzic co dalej robic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że jedynie rozmowa mogłaby rozwiązać ten problem. Albo idziesz skruszona i prosisz o wybaczenie i pierścionek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
mozesz mu wieczorem w łóżku jak jesteście wtuleni szepnąć na uszko, że bardzi CI brakuje jego świadectwa miłości na Twoim palcu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
czyli mówicie, ze najlepiej na spokojnie sie lleko o niego upo,niec tak?? a nie dalej milczec albo czepiac sie ze mu chyba nie zalezy abym go noisła tak?? kurcze najgorezj ze my okazje do pogadania bedziemy mieli dopiero w sobote bo ja teraz mam druga zmiane w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że zdecydowanie trzeba po dobroci niż się tak upominać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
robiąc aluzje że mu niezależy możesz sobie pogorszyć atmosferę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się soboty nie mogę doczekać, bo idę mierzyć suknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
ooo ale ci fajnie
![]() dziewczyny a czy w y czesto rozmawiacie z waszymy TZ o slubie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Wtajemniczenie
|
Ja mu coś codziennie gadam
![]() A na tym weselu co byliśmy w sobotę, to cały czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli chodzi o mojego tz i rozmowy o slubie to tak rozmawiamy czesto - tz bardzo sie wkrecil w organizacje. przebieral w ofertach ktore odstalismy a teraz jak pomagalismy olkowi i iwonce to co chciel pytal co na jakis temat mysle bo on by chcial troche inaczej itd.. ale jeszcze czescie rozmawiamy o naszym wposlnym mieszkanku o seryjnej produkcji ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam się wczorak pochwalić kupiłam TZ niespodziankę, ale nie moge tutaj napisać co bo ta podłą Płaszczka czyta czasem
![]()
#3944 |
Zakorzenienie
|
Martucha no masz racje. kurcze czasami jest tak cięzko wczuc sie w sytuacje drugiego czlowieka. w sumie gdybym była na miejscu TZ i jeszcze te ostatnie kłótnie o *******y to nie wiem czy bym oddała mi ten pierscionek
![]() ![]() a my wąłsnie o slubie praktycznie nic nie rozaiwamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() my pewnie bysmy tez mniej rozmawiali bo wkoncu wszytko zalatwione, teraz tylko od wrzesnia kurs tanca.. ale rozwmawiamy o slubie bo bylismy pochlonieci slubem przyjaciol ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
my z Tadzikiem też czasem gadamy o slubie
![]() ![]() ![]()
#3947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jego siostrze juz napewno nic na temat TZ nie powiem. nie bede taka głupia. ![]() uuu jakby mi tak TZ powiedział, to przez długio czas bym z nim chyba o tym nie gadała i bardzo przykro by mi było |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
a my rozmawiamy
![]() ![]() pyrtam się mojego Tz jak sobie rózne sytuacje wyobraża, gdzie pojedziemy na plener itp jak byliśmy na weselu to też uwagi sobie mówiliśmy , co zrobimy tak czy inaczej ![]() Kogo zaprosimy a kogo nie. A co do zaproszenia mojej mamy siostry moja siostra odradziła mi płacenie za bilety czy ewentualny przejazd, bo ponoć ta moja kuzynka śpiewa co tydzień na weselach i niezła kaskę zbija, do tego wcześniej pracowała w knajpie dla biznesmenów i w solarium. Więc kasy mają ponoć ![]() ![]() Najlepsze, że nawet jej mama (jest chrzestną mojej siostry) nie przyjechała chociaż pociągiem to 40 minut ![]() ![]() Najgorsze jest to, że już mi 3 osoby wypadły z listy gości - obie babcie - moja i Tż, i jeden chłopak - który miał być mężem mojej kumpeli ale nie będzie. No i weż tu zapchaj listę gości żeby dobić chociaż do 40 osób. yhyhy |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Wtajemniczenie
|
Kliwia, mogę Ci oddać trochę moich gości, chcesz??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
ja też moge wpaść
![]()
#3952 |
Zakorzenienie
|
No własnie jak tak latalismy po weselach to tZ non stop gadal o naszym. ze tyle potraw jest, ze taki zepsoł ze u nas bedzie tak i tak. ale teraz wiecie praca, nie mamy czasu (poza weekendami ) aby pogadac , wszytsko ze slubem załatwione i kurcze cisza panuje
![]() oo ja tez moge komus oddac częśc moich gosci. jak narazie było ich 170 osób ale kurcze lista ostatnio jakos sie powieksza a ja bym chciała aby było max 150 osób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
laski ....dzis moge na spokojnie omowic wesele na ktorym bylam
a wiec .... na poczatku bylo zimno a ja mialam gole nogii ...brrrr... zmarzlam na szczescie pozniej sie wypogodzilo ![]() kosciol....msza 45 minut co mi sie bardzo podoba...ladnie bylo - ladna dekoracja na sale bylo 50 km ale to co bo autobus weselny tak szalal ze szok ![]() ![]() ( tance na srodku autobusu...piwa wodka...oj dzialo sie na maksa...i to przy muzyce disco polo....autobus to bylo cos ! ![]() sala minus osobno sala do tanczenia osobno do jedzenia polowa siedziala tam gdzie jedzenie i nie brala udzialu np w oczepinach ktore trwaly z 10 min...i byla tylko jedna zabawa.... z butami mlodych no i przyspiewki oczepinowe... rzucanie welonem trwalo kilka sekund bo dziewczyny w kuleczku nie przetanczyly calego kolka a mloda juz rzucila ...ja nie bralam udzialu bo po co ![]() podczas krojenia tortu malo kto sie tym zainteresowal....ja siedzialam na drugim koncu sali i nic nie widzialam...a i tak wiekszosc zajeta byla rozmowa ze soba.... jak dla mnie porazka... jedzenie - dziewczyny...zadnych ryb....!! nikt tego nie ruszyl...nawet na poprawinach ! sledziki owszem na zagryzke ale tylko sledzie krokiety byly same z grzybami.... nie polecam !! z serem o wiele inaczej smakuja kawe trzeba bylo sobie samemu robic i przynosic z dalekiej odleglosci...nie wiem co to za kelnerki... kabanosy zeszly szybko ! ciasto tez nie schodzilo...ja np nie zjadlam ani kawalka... tort byl tak slodki i mdly ze prawie nikt go nie zjadl...ja odrobinke tż nawet nie ruszyl... duzo schodzilo pepsi i coli ! wodka soplica....wszyscy pili na maksa a nikomu nie zaszkodzila ! chyba tez ja kupimy wodka obowiazkowo schlodzona !!! ciepla nie jest za dobra ! winko bylo...plus...choc ja nie pilam ale osoby przed 18-nastka mogly sobie pic zamiast wodki. orkiestra fajnie grala choc robili duze przerwy. na poprawinach byl wiejski stol na dworze oraz keg z piwem...kazdy podchodzil sobie i nalewal piwa ile chcial...polecam !! furora !! w upal na kacu malo kto chce pic wodke....a zimne piwko wszyscy pili z zapalem ![]() z zabaw jakie byly na weselu byl tylko - jedzie pociag z daleka !! ![]() klimatyzacja obowiazkowo !! mimo nie za dobrej pogody bylo goraco wesele trwalo do 5:30 ...pozniej bawilismy sie u mlodego w domu z jego rodzicami i rodzina ![]() 11:00 pobudka...i w domu wiejski stol z wodka debowa !! pycha !! 12:45 autobus...... zajezdzamy do sklepu kupujemy piwa...impreza na calego ![]() poprawiny od 13:00 ( my zajechalismy dopiero na 14:40 hehehe ![]() na poprawinach o wiele wiecej sie dzialo niz na weselu ![]() po poprawinach przenieslismy sie do domu pana mlodego i tam impreza na maksa ![]() tance i swawole poniedzialek ....odpoczynek...i powrot do domu...choc wieczorem znowu byla mala imprezka w domu pana mlodego ![]()
![]() |
#3954 |
Wtajemniczenie
|
Oj to działo się działo. Ja jestem chyba za sztywna, żeby aż tyle się bawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
Strippi no to widze, ze niezła impreza. kurcze coraz wiecej osoób mi mówi aby robic poprawiny z tancami itp. a ja juz sama nie wiem. chciałam tylko taki sniadanio-obiad dla tych co sa z daleka ale sama nie wiem... bo jak widze taka imprezka nastepnego dnia jest swietna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
madzxialnka wszystko zależy od gości. Na weselu na którym byłam,w szyscy byli tak padnięci że nie chcieli nawet słuchać głośniejszej muzyki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
Hm.. no własnie musze sie zastanowic nad tym z TZ. ostatnio moja mama mówila, ze wiele osoób co zamawia pokoje u niej w Hotelu własnie robi takie poprawiny i mówi, ze to super sprawa. a ja do tej nie byłam ich zwolenniczka ale teraz to juz sama mam mętlik w głowie hehe
![]() ps. aaa bym sie wam nie pochwaliła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem czemu ale jeszcze sie jakos nie stresuje tym slubem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.