![]() |
#2071 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
ice miłego wypoczynku i zakupowania
![]() ![]() gayenko, zizou próbki poleciały do Was dzisiaj rano poleconym priorytetem ![]() bossy trzymam kciuki żeby Lowe Krowe zadziałał ![]() 4 dzień odwyku...ble. Idę się czymś nasmarować, bo muszę trochę balsamów zużyć, bo się z tym majdanem do Warszawy nijak nie zabiorę ![]()
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ice: czekamy na relacje z frontu ![]()
![]() |
#2073 |
|
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
Mi już mija 12 dzień odwyku
![]() ![]() BTW. Narazie bardziej niż kosmetyki kuszą mnie nowe kolekcje ciuchów w sklepach ![]()
#2075 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja tak sobie myślę, że to mieszkanie na wsi ma swoje plusy w tej kwestii: najbliższa drogeria jest 10 km od domu ![]() ![]() Boję się trochę co będzie we wrześniu, bo jadąc na uczelnię mam po drodze 2 galerie a tam Rossman, SP itd. ![]()
#2077 | |
|
Cytat:
![]() Lublin niby nie wieś ![]() ![]() Wczoraj byłam w pobliskim sklepie, a tam wszystkie smaki balsamów Joanny. No myślałam, że się zapłaczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wracam do świata żywych ![]() Ostatni tydzień to u mnie prawdziwa rzeźnia ![]() Na dokładkę Tofcio chorował, w piątek w nocy zaczął się dusić, przesiedzieliśmy pół nocy u weta - miał jakąś infekcję dróg oddechowych, był cały opuchnięty, bolał go brzuszek, ale po serii zastrzyków i głodwce wszystko minęło. W pracy prawdziwy sajgon, zostałam rzucona na głęboką wodę, co mi akurat bardzo odpowiada ![]() ![]() Z oczywistych względów kosmetycznie nie szaleję, w ub. tyg. kupiłam tylko jednego smackersa, który wala się gdzieś po jakiejś torebce, ponieważ nie podpasił mi kompletnie ![]() Z braku czasu nie złożyłam nawet zamówienia aptecznego, co muszę dziś nadrobić - wyciskam resztki Active C i toniku. Chcę jeszcze zamówić krem pod oczy Shiseido - przy zakupie LU i peelingu Shiseido dostałam próbkę Future Solution - jestem z niej bardzo zadowolona - pompuje zmarszczki i likwiduje wszystkie sińce, których mam teraz bez liku ![]() PS zwracam honor LU, jednak odpowiednio nałożony daje cudny efekt i przywraca blask mojej zmęczonej skórze. Nie wiem, czy dam radę dziś nadrobić wszystkie zaległości wątkowe, ale postaram się przynajmniej część przeczytać.
#2079 |
Zakorzenienie
|
nosku we wrześniu już nie, ale kasa mi pójdzie na poprawki
![]() ![]() EDIT: Aguś dobrze Cię widzieć ![]() ![]()
#2080 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hih, ja też się cieszę jak głupia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdjęcia wieczorem bo wczoraj padłam. Mam za sobą 3h snu, bo mi bestie spać nie dały. Ledwo od cycka zabrane, półdzikie, płakały za mamą. Ale są... Boskie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za ciepłe słowa, i miłego wywczasu berlińskiego ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj, a ja tak spłukana jestem i wyłączona ze świata kosmetyków, że nawet odwyku mi nie trzeba. Kupiłam ostatnio 3 takie saszetkowe maseczki z wyciągami z Galerii Centrum (wiecie, te takie kolorowe, podzielone na 3 części) - nawilżającą na noc, odżywczą i jakąś taką kojącą z aloesem. Fajne całkiem, aloesu jesio nie próbowałam. Jedyne co potrzebuję to jakiś intensywny nawilzacz do ciała w stylu Lipikar Baume, tylko żeby tak nie śmierdział ![]() --- Dziewczęta z NK - zidentyfikowałam oczywiście Agabil, Ziz, Hosenkę, Gayenkę, Annfas, Ise i Noska (bo się przyznała jedyna ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Ja ze swojego jestem nawet zadowolona
![]() Dałam sobie szlaban na pielęgnację - od 25.07 z pielęgnacji kupiłam tylko: - odżywkę do rzęs i brwi Pierre Rene (w promocji za 5,50 ![]() - krem do rąk z Avonu - obecny się kończy - żel/maseczka chłodząca z Avonu - mam tylko 1 maseczkę nawilżającą - co prawda wymówka lekko naciągana, ale ... ![]() - krem do depliacji Bielendy: nie dość ze promocyjna cena - 4,99 to jeszcze mleczko po depilacji gratis. Poza tym takie kremy szybko schodzą - antyperspirant w żelu Lady Speed Stick - obecna Rexona sie kończy a nie jestem zadowolona, szukam dalej ideału ![]() Na żadne toniki, żele pod prysznic, do mycia twarzy, balsamy/kremy/masełka itd nie chcę nawet w sklepach patrzec ![]() Wczoraj wzorowo oparłam się micelowi i peelingowi Daxa ![]() Troszkę nadrabiam kolorówką, ale w sumie to nie jest źle porównując z innymi miesiącami: - eyeliner Eveline - ten co mam: Volare juz chyba przetrminowany, ale i tak mi szkoda wyrzucić, bo daje inny efekt ![]() - cień Clinique Foxy - chodził za mną, ale w sumie to podobny efekt do posadanego juz przeze mnie cienia Inglota - AOH Essence - tłumaczyć nie muszę, poza tym kupiłam go w urodziny ![]() - 2 róże Essence - poniosło mnie wczoraj ![]() - róż Deborah - kolejny spontaniczny zakup Ale .... zrobiłam kolejny pzreglad kolorówki i pielęgnacji - zestaw z pielęgnacja jest juz na All, a kolorówka lada dzień sie poajwi - nie mam weny do opisywania ![]()
![]() |
#2082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak wytrzymuję? Sama nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
pakosta, chyba Snow wieczorem do Ciebie napisze
![]() Aga nie zazdroszczę nawału pracy ![]() isa ja też mam jesienne ciuchy, ale bezustannie również ochotę na nowe. Chyba jednak wiele z tego nie będzie, mam inne wydatki ![]() nosku ja kiedyś na odwyku wytrzymałam 2 miesiące - zero kolorówki, zero pielęgnacji. Jak wróciło, to myślałam, że się z długów nie wygrzebię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
|
Hosenko, jaka profesjonalna lista
![]() ![]() ![]() ![]() Aga, ja również podziwiam Twoją wytrzymałość i pracowitość ![]() snow, no właśnie te nawroty są straszne ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie przypomniało mi się, że nie jadłam dziś jeszcze śniadania, a zastanawiałam się co ja taka głodna dzisiaj..
![]() |
#2085 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Póki co mam tylko upatrzone kozaki z Deichmanna i to raczej jest konieczny zakup, bo w tamtym roku mi się jedne kozaki rozpadły ![]() EDIT: Idę robić na obiad cycki z makaronem w sosie pomidorowym z pieczarkami ![]()
![]() |
#2086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aga 0306 podziwiam, ja po takim tygodniu mogłabym tylko leżeć brzuchem do góry - cały dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Z torebkami się opanowałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2090 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Agniesko, jak ogarnę się z tym całym bajzlem w domu i nadrobię braki urodowe postaram się opisać dla Ciebie kosmetyki Bilba, których używałam. Miałam większość wymienionych w Twoim poście, ale niektórych używałam już tak dawno, że ciężko będzie coś o nich teraz napisać. Generalnie wszystkie, których używałam służyły mi zawsze bardzo dobrze. Robię właśnie pranie i porządki w szafie, z pierwszej wypłaty muszę się obkupić ubraniowo ![]() Do pracy obowiązuje mnie tzw. sportowa elegancja, a ubrań w tym stylu mam niewiele ![]() ![]() PS przed chwilką logowałam się na NK i same złe wieści ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Aga
![]() ![]() ![]() Co do zakupów to ja się o kolczykach nie wypowiadam(niech lepiej zlikwidują H&M i C&A, bo ja zawsze tam coś wynajdę do uszu ![]() ![]() ![]() Teraz latem miałam taką krótką "fazę" na zieleń i biały ![]()
#2093 |
Zakorzenienie
|
Aga
![]() ![]() Dziewczyny chyba przyszły moje Incanto, po 2,5 miesiąca oczekiwania! Siostra dzwoniła, że listonosz zostawił awizo i wpisał cło, w końcu, w końcu! ![]() Jeszcze tylko czekam na Inermis, ale wnioskuję, że oni wysyłają zwykłą paczką, bo priorytet powinien już być. |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już wiem, co dolega tej przyjaciółce. Właśnie jedna z koleżanek z klasy napisała, że choruje na SM, podobno już nie widzi i porusza się na wózku. Jakiś czas temu występowała nawet u E. Drzyzgi w odcinku poświęconym SM - czemu ja nie oglądam TV ![]() Wiem, co to za przerażająca choroba, we wrześniu ubiegłego roku lekarze podejrzewali ją u mnie. Na szczęście na podejrzeniach się skończyło, ale aż dostałam drgawek, kiedy przeczytałam o Jadzi.
![]() |
#2095 | ||
Zakorzenienie
|
RZuczek
![]() Z tego co kojarzę to jakieś 3-4 E No ot mnie zaciekawiłaś ![]() Miło Cie widzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ojojoj, już prawie połowa sierpnia, miałam w tym tygodniu iść na jeden z egzaminów, ten najłatwiejszy a jeszcze nic nie zaczęłam robić ![]() ![]() Po co ja szłam na studia jak nie lubię się uczyć ![]()
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie
![]() Pakosto-gratuluję miłości, trzymam kciuki!! na nk Cię odkopałam ![]() ![]() Aguś (0306)-nie miej wyrzutów, każdy zajmusię się swoim życiem i tym co w nim aktualnie ważne. Przykro mi z powodu twojej koleżanki, zadzwonisz do dniej? może wsparcie bliskich osób pomoe jej wytrwać. (co to jest SM?) Mnie od kilku dni męczą bóle w klatce piersiowej, tak jakby mnie coś uciskało, a nie mam czasu iść do lekarza, ba! nie mam nawet czasu iśc na test toksoplazmozy i do dentysty! bosh..jak ja nie lubię życia w biegu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
|
coś dla Ice!!!
http://allegro.pl/item417488451_mini..._atomizer.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre wiesci - przyszly pryzmy! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------- dowiedzialam sie dzis, ze w sobote popelnila samobojstwo taka tam znajoma TZa - w takim malym miescie wszyscy sie znaja, moj wujek uczyl ja w podstawowce wuefu. popelnila samobojstwo - nikt nie wie dlaczego. sprawa jest o tyle straszna, ze ona byla bardzo zdesperowana bo... pociela sobie gardlo, nie bylo zadnej szansy na uratowanie jej. dziewczyna miala 24 lata, konczyla studia, na pozor byla szczesliwa. az tu nagle takie cos. makabra, bardzo wspolczuje jej rodzicom. samobojstwo dziecka? grrr ![]() poza tym zmarl sasiad mojej babci. mial raka watroby z przerzutami na pluca. nie musze mowic, ze moja babcia bardzo to przezywa - dowiedziel sie o chorobie w tym samym czasie ![]()
![]() |
#2100 |
|
zizou ten facet ma dużo miniaturek w fajnych cenach
![]() testuj pryzmy i dawaj znać co to za cudo ![]() a ja się wściekam, bo już 11 dni czekam na przesyłkę z perfumami, do sprzedającej się nie da dodzwonić, na maile nie odpisuje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.