Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 10:03   #2071
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

ice miłego wypoczynku i zakupowania

gayenko
, zizou próbki poleciały do Was dzisiaj rano poleconym priorytetem

bossy trzymam kciuki żeby Lowe Krowe zadziałał

4 dzień odwyku...ble.

Idę się czymś nasmarować, bo muszę trochę balsamów zużyć, bo się z tym majdanem do Warszawy nijak nie zabiorę

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:05   #2072
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Idę się czymś nasmarować, bo muszę trochę balsamów zużyć, bo się z tym majdanem do Warszawy nijak nie zabiorę
Ciekawe co na to Doda

Ice: czekamy na relacje z frontu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:09   #2073
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ciekawe co na to Doda

biegam
Stary 2008-08-12, 10:26   #2074
isa666
Zakorzenienie

Mi już mija 12 dzień odwyku W przyszłym tygodniu będą nowe gazetki Natury i SP i może być wtedy pewien kryzys, ale damy radę
BTW. Narazie bardziej niż kosmetyki kuszą mnie nowe kolekcje ciuchów w sklepach
Stary 2008-08-12, 10:28   #2075
noseknosek

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Mi już mija 12 dzień odwyku W przyszłym tygodniu będą nowe gazetki Natury i SP i może być wtedy pewien kryzys, ale damy radę
isa podziwiam za wytrwałość ja to jednak słaba jestem

biegam
Stary 2008-08-12, 10:34   #2076
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tak sobie myślę, że to mieszkanie na wsi ma swoje plusy w tej kwestii: najbliższa drogeria jest 10 km od domu A ja leń jestem i jak już się wygramolę z domu, to wtedy robię zapas zakupów na miesiąc
Boję się trochę co będzie we wrześniu, bo jadąc na uczelnię mam po drodze 2 galerie a tam Rossman, SP itd.
Stary 2008-08-12, 10:40   #2077
noseknosek

Cytat:

Ja tak sobie myślę, że to mieszkanie na wsi ma swoje plusy w tej kwestii: najbliższa drogeria jest 10 km od domu A ja leń jestem i jak już się wygramolę z domu, to wtedy robię zapas zakupów na miesiąc
Boję się trochę co będzie we wrześniu, bo jadąc na uczelnię mam po drodze 2 galerie a tam Rossman, SP itd.
A to we wrześniu też planujesz odwyk?
Lublin niby nie wieś a najbliższy Rossmann w centrum miasta, SP w ogóle nie ma (nad czym niezmiernie ubolewam i boję się każdej gazetki, że będzie jakieś cudo, a ja nie będę miała gdzie upolować). Tylko Natura jest blisko, ale na moje szczęście bez szafy Essence

Wczoraj byłam w pobliskim sklepie, a tam wszystkie smaki balsamów Joanny. No myślałam, że się zapłaczę

biegam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 10:42   #2078
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cześć Dziewczyny
Wracam do świata żywych .
Ostatni tydzień to u mnie prawdziwa rzeźnia . Pracowałam bez przerwy od 8 rano do 23 wieczorem. Dziś mam dzień wolnego i jestem tak zmęczona, że ledwo się ruszam. Muszę wysprzątać mieszkanie, nagotować obiadów na kilka dni i jeszcze oprać i wyprasować garderobę na kolejny tydzień pracy oraz załatwić depilację i fryzjera, porobić jakieś maseczki, pomalować pazurki, etc.
Na dokładkę Tofcio chorował, w piątek w nocy zaczął się dusić, przesiedzieliśmy pół nocy u weta - miał jakąś infekcję dróg oddechowych, był cały opuchnięty, bolał go brzuszek, ale po serii zastrzyków i głodwce wszystko minęło.

W pracy prawdziwy sajgon, zostałam rzucona na głęboką wodę, co mi akurat bardzo odpowiada . Narzekam tylko na godziny pracy, bo zero wolnego, z TZ widuję się jedynie w łazience. TZ przestrzegał mnie, ze tak to będzie wyglądać, ale ja oczywiście wiedziałam swoje, no i teraz mam .

Z oczywistych względów kosmetycznie nie szaleję, w ub. tyg. kupiłam tylko jednego smackersa, który wala się gdzieś po jakiejś torebce, ponieważ nie podpasił mi kompletnie .
Z braku czasu nie złożyłam nawet zamówienia aptecznego, co muszę dziś nadrobić - wyciskam resztki Active C i toniku. Chcę jeszcze zamówić krem pod oczy Shiseido - przy zakupie LU i peelingu Shiseido dostałam próbkę Future Solution - jestem z niej bardzo zadowolona - pompuje zmarszczki i likwiduje wszystkie sińce, których mam teraz bez liku .
PS zwracam honor LU, jednak odpowiednio nałożony daje cudny efekt i przywraca blask mojej zmęczonej skórze.

Nie wiem, czy dam radę dziś nadrobić wszystkie zaległości wątkowe, ale postaram się przynajmniej część przeczytać.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:44   #2079
isa666
Zakorzenienie

nosku we wrześniu już nie, ale kasa mi pójdzie na poprawki Więc lepiej żebym omijała galerie(nie tylko ze względu na zakupy kosmetyczne, ale też ciuchowe, bo mam masę sweterków, bluzek itp. i nie powinnam na jesień nic kupować a pewnie mnie będą kusić ).

EDIT: Aguś dobrze Cię widzieć Jak wytrzymujesz takie tempo? Ja bym nie dała rady.
Stary 2008-08-12, 10:44   #2080
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

pakosta, bardzo się cieszę z Twojego szczęścia i zazdroszczę..
Hih, ja też się cieszę jak głupia

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość

Pakosto,czy ty wiesz,ze masz sie strasznie cieszyc tym kochanacieszyc,przezywa c i wogole nawet naszym kosztem ,poczekamy az zamieszkacie razem (za jakis miesiac ) i sie nacieszymy toba.Nawet nie wiesz jak sie ciesze
A i kochana dziekuje za info o tuszu dostalam w douglasie i poprawilo mi to humor bardzo
No dzieje się, dzieje

Cytat:

pakosta miło się czyta takie miłosne historie jak Twoja Niech Wam uczucie pięknie kwitnie
I co z tą kicią?
Kicia... Są ich dwie
Zdjęcia wieczorem bo wczoraj padłam. Mam za sobą 3h snu, bo mi bestie spać nie dały. Ledwo od cycka zabrane, półdzikie, płakały za mamą. Ale są... Boskie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Boszzz... dwa wesela pod rząd ale przeżyłam

Marta gratuluję i zazdroszczę nowej miłości
Dzięki Aguś Zapraszam na ploteczki w przyszłym tygodniu

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Bo... Mi się spodobał taki jeden na siłowni (...). No i napisałam wczoraj mu wiadomość...

A on nie odpisuje

A wiem, że mu się podobam
Ja go chcę.
Allleś Ty niecierpliwa Daj mu chwilę, mój Ukochany ostatni raz na N-K był... 2 m-ce temu : Jak się podobasz, to wyjmij te piekielne słuchawki z uszu i pilnuj, czy nie zagaduje

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Witam jestem już od kilku godzin w Berlinie, popijam niemieckie piwo (uwielbiam ) i zajadam się kaczką od Chińczyka z naprzeciwka. Uwielbiam to miasto, ale tym razem czuję sie trochę jak na Bliskim Wschodzie - moja siostra przeprowadziła sie do dzielniy, gdzie jest sporo Turków i Arabów.

Pakosta, gratuluję ukochanego i życzę żeby wszystko dalej było tak super. A ja dostanę zaproszenie na nk?
Ice a ja nie wiem któras Ty na NK
Dzięki za ciepłe słowa, i miłego wywczasu berlińskiego

Cytat:

Pakosta mam cie na NK ale ty ladna jestes. jak ladniejsza siostra Kasi Klich ;*
Ojoj rumienię się Dziękować

Cytat:

4 dzień odwyku...ble.
Cytat:
Mi już mija 12 dzień odwyku
Oj, a ja tak spłukana jestem i wyłączona ze świata kosmetyków, że nawet odwyku mi nie trzeba. Kupiłam ostatnio 3 takie saszetkowe maseczki z wyciągami z Galerii Centrum (wiecie, te takie kolorowe, podzielone na 3 części) - nawilżającą na noc, odżywczą i jakąś taką kojącą z aloesem. Fajne całkiem, aloesu jesio nie próbowałam.

Jedyne co potrzebuję to jakiś intensywny nawilzacz do ciała w stylu Lipikar Baume, tylko żeby tak nie śmierdział A we wrześniu LU 01 do mieszania z 03.

---
Dziewczęta z NK - zidentyfikowałam oczywiście Agabil, Ziz, Hosenkę, Gayenkę, Annfas, Ise i Noska (bo się przyznała jedyna ) I chyba Snow. Czy pozostałe piękności mogą mi na NK przesłać wiadomość, że to one ? Bo chciałabym się upewnić w swoich podejrzeniach

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 10:48   #2081
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ze swojego jestem nawet zadowolona
Dałam sobie szlaban na pielęgnację - od 25.07 z pielęgnacji kupiłam tylko:
- odżywkę do rzęs i brwi Pierre Rene (w promocji za 5,50 )
- krem do rąk z Avonu - obecny się kończy
- żel/maseczka chłodząca z Avonu - mam tylko 1 maseczkę nawilżającą - co prawda wymówka lekko naciągana, ale ...
- krem do depliacji Bielendy: nie dość ze promocyjna cena - 4,99 to jeszcze mleczko po depilacji gratis. Poza tym takie kremy szybko schodzą
- antyperspirant w żelu Lady Speed Stick - obecna Rexona sie kończy a nie jestem zadowolona, szukam dalej ideału

Na żadne toniki, żele pod prysznic, do mycia twarzy, balsamy/kremy/masełka itd nie chcę nawet w sklepach patrzec

Wczoraj wzorowo oparłam się micelowi i peelingowi Daxa

Troszkę nadrabiam kolorówką, ale w sumie to nie jest źle porównując z innymi miesiącami:
- eyeliner Eveline - ten co mam: Volare juz chyba przetrminowany, ale i tak mi szkoda wyrzucić, bo daje inny efekt - Eveline to matowa czerń, a Vollare daje taki "mokry" efekt, mimo iż jest suchy na powiece
- cień Clinique Foxy - chodził za mną, ale w sumie to podobny efekt do posadanego juz przeze mnie cienia Inglota
- AOH Essence - tłumaczyć nie muszę, poza tym kupiłam go w urodziny
- 2 róże Essence - poniosło mnie wczoraj
- róż Deborah - kolejny spontaniczny zakup

Ale .... zrobiłam kolejny pzreglad kolorówki i pielęgnacji - zestaw z pielęgnacja jest juz na All, a kolorówka lada dzień sie poajwi - nie mam weny do opisywania

Instagram

Stary 2008-08-12, 11:01   #2082
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
EDIT: Aguś dobrze Cię widzieć Jak wytrzymujesz takie tempo? Ja bym nie dała rady.
Dziękuję .
Jak wytrzymuję? Sama nie wiem , jakoś daję radę póki co, ale na dłuższą metę nie wiem jak to będzie. Wprawdzie zawsze byłam pracoholikiem i przez ostatnie dwa miesiące bardzo cierpiałam z powodu niedoboru zajęć. Teraz nadrabiam te braki .

Stary 2008-08-12, 11:13   #2083
snowqueen
Zakorzenienie

pakosta, chyba Snow wieczorem do Ciebie napisze Hihi

Aga nie zazdroszczę nawału pracy Ważne, że Ci się podoba, ale podziwiam, że dajesz radę.

isa ja też mam jesienne ciuchy, ale bezustannie również ochotę na nowe. Chyba jednak wiele z tego nie będzie, mam inne wydatki

nosku ja kiedyś na odwyku wytrzymałam 2 miesiące - zero kolorówki, zero pielęgnacji. Jak wróciło, to myślałam, że się z długów nie wygrzebię
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 11:19   #2084
noseknosek

Hosenko, jaka profesjonalna lista Ale widać zmiany Gratuluję opierania się pielęgnacji, dla mnie to coraz trudniejsze A Lady Speed Stick polecam bo od kilku lat tylko jego używam Ale żelowego jeszcze nie testowałam.

Aga, ja również podziwiam Twoją wytrzymałość i pracowitość Ale oby wkrótce pracy było trochę mniej..

snow, no właśnie te nawroty są straszne Pamiętam dawno, dawno temu był taki okres że przez trzy miesiące nie kupiłam żadnych perfum. A potem jak mi wróciło to trwa do tej pory

Właśnie przypomniało mi się, że nie jadłam dziś jeszcze śniadania, a zastanawiałam się co ja taka głodna dzisiaj..

biegam
Stary 2008-08-12, 11:21   #2085
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Kicia... Są ich dwie
Zdjęcia wieczorem bo wczoraj padłam. Mam za sobą 3h snu, bo mi bestie spać nie dały. Ledwo od cycka zabrane, półdzikie, płakały za mamą. Ale są... Boskie
Ojejku, takie są najfajniejse Czemu kotki i pieski nie mogą wiecznie być takie maleńkie i kochane?

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Dziękuję .
Jak wytrzymuję? Sama nie wiem , jakoś daję radę póki co, ale na dłuższą metę nie wiem jak to będzie. Wprawdzie zawsze byłam pracoholikiem i przez ostatnie dwa miesiące bardzo cierpiałam z powodu niedoboru zajęć. Teraz nadrabiam te braki .
Tylko się nam nie przepracuj i zaglądaj tu do nas czasem

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
isa ja też mam jesienne ciuchy, ale bezustannie również ochotę na nowe. Chyba jednak wiele z tego nie będzie, mam inne wydatki
U mnie mania ciuchowa idzie na równi z kosmetykową, a nawet nieraz jest większa. Nie żal mi wydać kasy na nowe spodnie czy bluzkę, ale niestety sieciówki strasznie zawyżają ceny(zwłaszcza na początku, gdy wchodzą nowe kolekcje)
Póki co mam tylko upatrzone kozaki z Deichmanna i to raczej jest konieczny zakup, bo w tamtym roku mi się jedne kozaki rozpadły

EDIT: Idę robić na obiad cycki z makaronem w sosie pomidorowym z pieczarkami
Stary 2008-08-12, 11:34   #2086
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj pół dnia spędziłam przeglądając pakamerę i wylęgarnię, pod kątem jesieni oczywiście Ostatecznie udało mi się zmniejszyć koszt zamówienia z 1200zł na 118 ale jaki to był ból!

Aga 0306 podziwiam, ja po takim tygodniu mogłabym tylko leżeć brzuchem do góry - cały dzień
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 11:39   #2087
noseknosek

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Ja wczoraj pół dnia spędziłam przeglądając pakamerę i wylęgarnię, pod kątem jesieni oczywiście Ostatecznie udało mi się zmniejszyć koszt zamówienia z 1200zł na 118 ale jaki to był ból!

Aga 0306 podziwiam, ja po takim tygodniu mogłabym tylko leżeć brzuchem do góry - cały dzień
agniesko, torebki?

biegam
Stary 2008-08-12, 12:05   #2088
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
agniesko, torebki?
Z torebkami się opanowałam ale z broszkami i kolczykami już nie broszki polubiłam od zeszłego roku, mały gadżet - drewniany, niebiesko-miodowy ptaszek, a każdy o niego pytał, nawet faceci kolczyków mam ogromną kolekcję, ale jakoś w tym roku nie chciało mi się nosić, może na jesień wróci mi ochota
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg broszki-100093_488742899_mainpic.img.jpg (105,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg broszki-100093_539428557_mainpic.img.jpg (134,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyki-101414_409897724_mainpic.img.jpg (11,7 KB, 8 załadowań)
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:06   #2089
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, jaka profesjonalna lista Ale widać zmiany Gratuluję opierania się pielęgnacji, dla mnie to coraz trudniejsze

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 12:12   #2090
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga nie zazdroszczę nawału pracy Ważne, że Ci się podoba, ale podziwiam, że dajesz radę.
Cytat:
Aga, ja również podziwiam Twoją wytrzymałość i pracowitość Ale oby wkrótce pracy było trochę mniej..
Cytat:

Tylko się nam nie przepracuj i zaglądaj tu do nas czasem

Cytat:

Dziękuję Dziewczyny . Postaram się nie przepracować i zaglądać częściej.
Agniesko, jak ogarnę się z tym całym bajzlem w domu i nadrobię braki urodowe postaram się opisać dla Ciebie kosmetyki Bilba, których używałam. Miałam większość wymienionych w Twoim poście, ale niektórych używałam już tak dawno, że ciężko będzie coś o nich teraz napisać. Generalnie wszystkie, których używałam służyły mi zawsze bardzo dobrze.

Robię właśnie pranie i porządki w szafie, z pierwszej wypłaty muszę się obkupić ubraniowo . Moja szafa to albo bardzo eleganckie klasyczne kostiumy, albo sportowe ciuchy, albo supersexowne fatałaszki na specjalne okazje.
Do pracy obowiązuje mnie tzw. sportowa elegancja, a ubrań w tym stylu mam niewiele . Wśród naszych gości królują marki Hugo Boss, Lacoste, Ungaro, Rocco Barocco, itd. , co dzień jest u nas rewia mody i... urody, bo nasze paby to miejsce spotkań miejscowej "elity" i jak ja to określam wszyscy bywający cierpią na syndrom lansowania, a ja czuję się czasem między nimi wszystkimi jak kopciuch .

PS przed chwilką logowałam się na NK i same złe wieści . Dwa tygodnie temu zmarła 26-letnia żona mojego przyjaciela z dzieciństwa, zaś moja przyjaciółka z czasów ogólniaka, która nie kontaktowała się ze mną ostatnio, co mnie bardzo martwiło, jest ciężko chora . Nie wiem, co się dzieje, bo nikt z nas (tzn. z naszej ogólniakowej paczki) nie ma teraz z nią kontaktu, ale ktoś ze znajomych usłyszał od jej siostry, że jest bardzo źle .

Stary 2008-08-12, 12:18   #2091
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
PS przed chwilką logowałam się na NK i same złe wieści . Dwa tygodnie temu zmarła 26-letnia żona mojego przyjaciela z dzieciństwa, zaś moja przyjaciółka z czasów ogólniaka, która nie kontaktowała się ze mną ostatnio, co mnie bardzo martwiło, jest ciężko chora . Nie wiem, co się dzieje, bo nikt z nas (tzn. z naszej ogólniakowej paczki) nie ma teraz z nią kontaktu, ale ktoś ze znajomych usłyszał od jej siostry, że jest bardzo źle .
rzeczywiście złe wieści i to bardzo Nie wiem co napisać bo słowa i tak niewiele pomogą

Instagram

Stary 2008-08-12, 12:25   #2092
isa666
Zakorzenienie

Aga

Co do zakupów to ja się o kolczykach nie wypowiadam(niech lepiej zlikwidują H&M i C&A, bo ja zawsze tam coś wynajdę do uszu ), ale mam manię kupowania ciuchów i dodatków w danym kolorze np. teraz na jesień mi się ubzdurały ciuchy w kolorze zgaszonej żółci(taka musztarda, jak to na Modzie nazywają ), fioletu i granatu, ale takiego bardziej chabrowego, beżu i jasnego brązu(taka kawa z mlekiem albo toffi)
Teraz latem miałam taką krótką "fazę" na zieleń i biały A w zeszłym roku na jesień kupowałam same czarne ciuchy i teraz pół szafy mam w czerni i trzeba do tego jakieś żywsze dodatki dokupić, bo mi sama czerń nie pasuje za bardzo.
Stary 2008-08-12, 12:32   #2093
snowqueen
Zakorzenienie

Aga

Dziewczyny chyba przyszły moje Incanto, po 2,5 miesiąca oczekiwania! Siostra dzwoniła, że listonosz zostawił awizo i wpisał cło, w końcu, w końcu!
Jeszcze tylko czekam na Inermis, ale wnioskuję, że oni wysyłają zwykłą paczką, bo priorytet powinien już być.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 12:55   #2094
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
rzeczywiście złe wieści i to bardzo Nie wiem co napisać bo słowa i tak niewiele pomogą
Cytat:
Aga
Cytat:
Aga
Dziewczyny jest mi wstyd i mam kaca moralnego, tyle cierpienia wokół mnie, a ja zaprzątam myśli takimi pierdołami...
Już wiem, co dolega tej przyjaciółce. Właśnie jedna z koleżanek z klasy napisała, że choruje na SM, podobno już nie widzi i porusza się na wózku. Jakiś czas temu występowała nawet u E. Drzyzgi w odcinku poświęconym SM - czemu ja nie oglądam TV .
Wiem, co to za przerażająca choroba, we wrześniu ubiegłego roku lekarze podejrzewali ją u mnie. Na szczęście na podejrzeniach się skończyło, ale aż dostałam drgawek, kiedy przeczytałam o Jadzi.

Stary 2008-08-12, 13:14   #2095
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyfrako droga..co masz w avie przyznaj sie?
RZuczek
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ile róże Catrice kosztują?
Z tego co kojarzę to jakieś 3-4 E
Cytat:
No własnie nie jest ani słodki ani nie-słodki
No ot mnie zaciekawiłaś
Cytat:
Cześć Dziewczyny
Miło Cie widzieć
Cytat:
kolczyków mam ogromną kolekcję, ale jakoś w tym roku nie chciało mi się nosić, może na jesień wróci mi ochota
Cudne te fioletowo-zielone ja szukam brązowych kulek, sama nie wiem jakich
Cytat:

Ojojoj, już prawie połowa sierpnia, miałam w tym tygodniu iść na jeden z egzaminów, ten najłatwiejszy a jeszcze nic nie zaczęłam robić Trzeba się sprężyć, żeby ostatnie 2 tyg sierpnia wykorzystać na dwie masakryczne kobyły
Po co ja szłam na studia jak nie lubię się uczyć
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:27   #2096
truheart
Zakorzenienie

Witam wszystkie
Pakosto-gratuluję miłości, trzymam kciuki!! na nk Cię odkopałam czekm na zdjęcia kotków
Aguś (0306)-nie miej wyrzutów, każdy zajmusię się swoim życiem i tym co w nim aktualnie ważne. Przykro mi z powodu twojej koleżanki, zadzwonisz do dniej? może wsparcie bliskich osób pomoe jej wytrwać. (co to jest SM?)
Mnie od kilku dni męczą bóle w klatce piersiowej, tak jakby mnie coś uciskało, a nie mam czasu iść do lekarza, ba! nie mam nawet czasu iśc na test toksoplazmozy i do dentysty! bosh..jak ja nie lubię życia w biegu
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:28   #2097
noseknosek

coś dla Ice!!!

http://allegro.pl/item417488451_mini..._atomizer.html

biegam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-12, 13:33   #2098
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Aguś (0306)-nie miej wyrzutów, każdy zajmusię się swoim życiem i tym co w nim aktualnie ważne. Przykro mi z powodu twojej koleżanki, zadzwonisz do dniej? może wsparcie bliskich osób pomoe jej wytrwać. (co to jest SM?)
Stwardnienie rozsiane

Instagram

Stary 2008-08-12, 13:50   #2099
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ooo jak ice nie wezmie to ja sie pisze

dobre wiesci - przyszly pryzmy! bez cla, chociaz pieczatke UC mam nabita ale napisano, ze dopuszczono do obrotu doslali tez moj szampon IR a, i mam trzy miniaturki wod lalique

----------------

dowiedzialam sie dzis, ze w sobote popelnila samobojstwo taka tam znajoma TZa - w takim malym miescie wszyscy sie znaja, moj wujek uczyl ja w podstawowce wuefu. popelnila samobojstwo - nikt nie wie dlaczego. sprawa jest o tyle straszna, ze ona byla bardzo zdesperowana bo... pociela sobie gardlo, nie bylo zadnej szansy na uratowanie jej. dziewczyna miala 24 lata, konczyla studia, na pozor byla szczesliwa. az tu nagle takie cos. makabra, bardzo wspolczuje jej rodzicom. samobojstwo dziecka? grrr

poza tym zmarl sasiad mojej babci. mial raka watroby z przerzutami na pluca. nie musze mowic, ze moja babcia bardzo to przezywa - dowiedziel sie o chorobie w tym samym czasie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 13:54   #2100
noseknosek

zizou ten facet ma dużo miniaturek w fajnych cenach
testuj pryzmy i dawaj znać co to za cudo

a ja się wściekam, bo już 11 dni czekam na przesyłkę z perfumami, do sprzedającej się nie da dodzwonić, na maile nie odpisuje

biegam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości