![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dior Shimmer Estee Guerlain Versace Clarins Givenchy i inne:..
Cytat:
No i nie wiem, czy to i tak nie byłoby za mało? Na razie się pozastanawiam ![]() W sumie to sporo mi się u Ciebie podoba, tylko problem w tym, że shimmerka za to nie oddam, olejek tak ![]() ![]() Na razie mam tak: -Tołpa, Hydrativ, Żel-krem do demakijażu, można zmywać wodą lub ścierać jak mleczko, tuba 150 ml; nowy, nieużywany -Pantene Pro-V, Restoratives, maska nawilżająca Pełna Kontrola, ubytek równy jednemu użyciu na krótkie włosy - czy to jest do spłukiwania czy nie? -Elseve, Regenium, Odżywka przywracająca gęstość włosom, zostało ok. 85% z 200 ml -Dove, Szampon orzeźwiający, nieużywany -Gliss Kur, odżywka dwufazowa do włosów w spray’u, użyta pięć razy -John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Release Volumizing Shampoo, szampon dla brunetek/szatynek, zwiększający objętość włosów, zużycie 10% z 250 ml -John Frieda, Brilliant Brunette, Light Reflecting Moisturizing Conditioner, odżywka dla brunetek/szatynek, nawilżająca, zużycie max. 10% z 250 ml Co byś chciała za olejek, ewentualnie czy widzisz coś jeszcze u mnie (poza shimmerkiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
![]() Intersuje mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli smashboxa już nie chcesz? A ponieważ mam kilka ofert na rozświetlacz, muszę pomyśleć i wybrać najlepszą ![]() Wkrótce dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyśl komu i za co oddasz rozświetlacz,a w ostateczności zdecyduję się na paletę ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
napisze Ci o firmie z której mam maseczki i tonik mam też mikrodermabrazje , firma jest ze Stanów jest to klasa kosmetyków porównywalna z estee lauder, lancome, ja używam tych kosmetyków i jestem bardzo zadowolona, maseczki mam 3 nawilżający oczyszczająca i piling , tonik-każda ma 75 ml i tonik 200 ml oraz mikrodermabrazje -2 kosmetyki,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za shimmera?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
podaje link do pielęgnacji mary kay http://www.marykay.pl/28 to jest na temat mikrodermabrazji
http://www.marykay.pl/44 to jest na temat maseczek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
-Pantene Pro-V, Restoratives, maska nawilżająca Pełna Kontrola, ubytek równy jednemu użyciu na krótkie włosy to jest do spłukiwania czy nie? Bo jak do spłukiwania to wezmę. Te rzeczy są w kolejności priorytetowej dla mnie, wiec idąc od góry, ile dasz za olejek ? Wszystkie? ![]() ![]() -Tołpa, Hydrativ, Żel-krem do demakijażu, można zmywać wodą lub ścierać jak mleczko, tuba 150 ml; nowy, nieużywany -Pantene Pro-V, Restoratives, maska nawilżająca Pełna Kontrola, ubytek równy jednemu użyciu na krótkie włosy - czy to jest do spłukiwania czy nie? -Elseve, Regenium, Odżywka przywracająca gęstość włosom, zostało ok. 85% z 200 ml -Dove, Szampon orzeźwiający, nieużywany -Gliss Kur, odżywka dwufazowa do włosów w spray’u, użyta pięć razy -John Frieda, Brilliant Brunette, Shine Release Volumizing Shampoo, szampon dla brunetek/szatynek, zwiększający objętość włosów, zużycie 10% z 250 ml -John Frieda, Brilliant Brunette, Light Reflecting Moisturizing Conditioner, odżywka dla brunetek/szatynek, nawilżająca, zużycie max. 10% z 250 ml niestety nic - wybredna jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A na ile kosztuje maseczka nawilżająca i tonik, no i jak z datami ważności? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
tonik i maseczki data do 2010 r a pojemnośc maseczki to 113 g a nie 75 , cena jednej maseczki to 65 zł tonika również 65 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ok ![]() Mam jeszcze kompakt pudrowy Biotchermu Touch Soft Radiant Compact Foundation SPF 15 nr 330, uzylam go doslownie dwa razy, tu sa recenzje KLIK i kremowy podklad Shiseido Hydro - Liquid Compct odcien I20 natural light ivory, raz mazniety palcem ![]() ![]() i jeszcze DiorGlam 001 wersja dla chlodnej karnacji, z malym ubytkiem. ![]() fotki jakby co, zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ofert mam sporo i muszę pomyśleć, co mi się najbardziej przyda, albo co może najdłużej leżeć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Na rozświetlacz raczej nie mam szans
![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
a własnie doczytałam, że te maseczki to uzywałaś raz - tak czy nie, bo już się zgubiłam?
I tak się zastanawiam, czy cenowo mniej więcej by to wypadało ok, czy może coś jeszcze dołożysz? ![]() Cytat:
![]() a za co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
a bo ja nieprzytomna jestem i powinnam iść spać
![]() ale niestety nic, te cienie praktycznie już wymienione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Czy znajdziesz u mnie cos za SMASHBOX - Transforming Eye Shadow ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260961 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo część rzeczy oddam chętniej, część mniej chętnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy miniaturrki, obie tubki maja po 50ml, byly w zestawie z perfumką.
a co bys powiedziala na taka jeszcze oto propozycje, wszystko co Cie do tej pory interesowalo za krem + maly blyszczyk JT? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.