Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-12, 15:22   #2971
Amira_2007
Rozeznanie

http://www.supermozg.pl/supermozg/1,...o_zrobic_.html może tak ograniczyc konsumpcjonizm i ślubować ekologicznie

Mam zboczenie ślubne - słuchając muzyki czyli analizuję zasłyszane utwory pod kątem przydatności weselnej, i po odpowiedniej pory zagrania ich przez zespół

Znalazłam kolejne złe opinie o salonie "Promesa" z Warszawy - kilka PM zdecydowało sie na podanie ich do sądu po tym jak nie otrzymały zamówionych sukni ślubnych. Ten salon skreślam z mojej listy

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-08-12 o 20:33 Powód: przypominam o funkcji "edytuj" i proszę nie pisac post pod postem!
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:12   #2972
Joasia***
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Znalazłam kolejne złe opinie o salonie "Promesa" z Warszawy - kilka PM zdecydowało sie na podanie ich do sądu po tym jak nie otrzymały zamówionych sukni ślubnych. Ten salon skreślam z mojej listy
Masz zupełną rację, po drugie pamietasz, że jak weszłyśmy do tego Salonu to w sumie nawet niewiele było do mierzenia. Od razu mi sie to nie spodobało

Dziewczyny żegam się z wami na 2tyg , wyjeżdzamy z tż na zasłużony urlopik
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:27   #2973
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
http://www.supermozg.pl/supermozg/1,...o_zrobic_.html może tak ograniczyc konsumpcjonizm i ślubować ekologicznie

Mam zboczenie ślubne - słuchając muzyki czyli analizuję zasłyszane utwory pod kątem przydatności weselnej, i po odpowiedniej pory zagrania ich przez zespół
Amira ja mam to samo ! z tą muzyką. Ostatnio wieczorem siedziałam i przełączałam po kolei piosenki i mówiłam do TŻta ta do kasety (bo taka śliczna) ta na pierwszy taniec, ta też na kasetę ;D.... hehe Na szczęście mój TŻ zrozumiał, że jak tylko kobieta sie urodzi to już zaczyna myśleć jak będzie wyglądał jej ślub ;D i stara się być wyrozumiały i często pyta "a co tam na wizażu słychać" . Ja mam jeszcze inne zboczenie. Na pulpicie mam plik z suwaczkiem i potrafię go 5x dziennie włączyć w zasadzie przecież wiem że w przeciągu dnia się tam nic nie zmieniło ale i tak go włączam

Jeśli chodzi o kolory sukien dla ciemnych włosów itp to nie mam zupełnie zdania ;D Ale może to zależy od większej ilości czynników niż tylko kolor włosów i karnacja (?) oj sama nie wiem Jak będę chodzić przymierzać sukienki to sie przekonam w czym mi dobrze . Puki co byliśmy z moim TŻtem w niedziele zmierzyć sandałki (chciałam zobaczyć czy są wygodne i jaki rozmiar dla mnie gdybym chciała zamówić przez net) byliśmy w salonie sukien ślubnych w Blue City i niestety były tylko z 8cm obcasem i w kolorze ecri ale na szczęście mój rozmiar 39 i muszę przyznać że b. wygodne (normalnie sie w nich zakochałam i TŻ sie bardzo podobały) ale stwierdziłam, że muszę dorwać jeszcze gdzieś na mniejszym obcasiku no i wczoraj byłam przelotem w salonie Młoda Para (czy jakoś tak) na Świętokrzyskiej by zmierzyć na mniejszym i były tylko że też ecri i rozmiar 36 :/ ale kulminacją wszystkiego była cena ...... 350 zł! Za parę paseczków..... no masakra. (wklejam zdjęcie - już je kiedyś chyba dodałam... ale nie szkodzi raz jeszcze).
Idąc za ciosem zaszłam jeszcze do salonu Caratlia ( z zaproszeniami )w stacji metra świętokrzyska ale były 2 panie które coś tam robiły i jakiś pan przeglądający katalogi w zasadzie nie było ani gdzie usiąść i poczekać aż skończą ani gdzie sie podziać postałam w zasadzie na środku ze 2 min. i poszłam. W zasadzie zależało mi na obejrzeniu ksiąg gości (bo szukam jakiś ładnych bo zrobiłam już "wnętrze" takiej księgi dla rodziców ) no ale się nie udało.

Joasia miłego wypoczynku! wracaj do nas szybko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 329490052_2.jpg (57,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (30,6 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2008-08-12 o 17:15
Miira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:32   #2974
Amira_2007
Rozeznanie

Miira a co tam ciekawego w Blue City mają? Rzuć jakimś linkiem koleżanko
Joasiu pamiętam nasza krótka wizytę w Promesie - pierwszą i ostatnia. Jeszcze raz zycze miłego urlopu. Ponieważ od jutra odłączam sie od pracy i netu tez życzę sobotnim PM cudownego dnia, nocy i całej reszty zaobrączkowanego życia!
Stary 2008-08-12, 16:40   #2975
tola3804
Zakorzenienie

Chciałam napisać, że mam ciemne włosy i jasna karnację, z pośpiechu sie pomyliłam. Ale nie chcę mi się już gadać na ten temat, bo widzę, że wszystkie rozumy pozjadałaś i mimo, że Ci wszystkie dziewczyny mówią, że nie masz racji, to na siłę chcesz kogos przekonać, nie bardzo wiem w jakim celu. Chyba bardziej siebie. Mnie jest tam wszystko jedno, w jakim kolorze będziesz miała suknię. A pisanie, że panie ekspedientki w lubelskich salonach się nie znają jest chyba zbyt dużym uogólnieniem. Jak powiedziałam dla mnie koniec tematu.
Stary 2008-08-12, 16:55   #2976
esarenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Chciałam napisać, że mam ciemne włosy i jasna karnację, z pośpiechu sie pomyliłam. Ale nie chcę mi się już gadać na ten temat, bo widzę, że wszystkie rozumy pozjadałaś i mimo, że Ci wszystkie dziewczyny mówią, że nie masz racji, to na siłę chcesz kogos przekonać, nie bardzo wiem w jakim celu. Chyba bardziej siebie. Mnie jest tam wszystko jedno, w jakim kolorze będziesz miała suknię. A pisanie, że panie ekspedientki w lubelskich salonach się nie znają jest chyba zbyt dużym uogólnieniem. Jak powiedziałam dla mnie koniec tematu.

Ale po co tyle nerwów?
esarenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 16:58   #2977
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Drogie Dziewczyny

miss.hot
katey
calva
cannabis84

chciałabym życzyć Wam w Waszym dniu ŚLUBU wszystkiego co najlepsze, duuużo miłości, spełnienia wszystkich marzeń, aby ten dzień był najpiękniejszym w waszym życiu no i wspaniałej zabawy na weselu. Żeby ani jeden smutek nie pojawił się na waszych twarzach i wszystko się udało tak jak tego chciałyście.

Tego oraz całą masę innych życzeń już dziś wam składam, z tej racji że nie będzie mnie przez 2tyg i ominą mnie wszystkie wasze wypowiedzi jeszcze PRZED. Za to liczę że jak wrócę będzie co czytać i wszystkie wasze wrażenia PO bedą super

Całusów moc
Joasia dziękuję ślicznie za życzenia
Na pewno będziesz miała co czytać po powrocie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Amen

Ja dziś byłam ostatni dzień w pracy, a teraz ostatnie przygotowania, właściwie to już dopinanie na ostatni guzik

Pozostało 4 dni ...

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:01   #2978
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Joasia dziękuję ślicznie za życzenia
Na pewno będziesz miała co czytać po powrocie

Amen

Ja dziś byłam ostatni dzień w pracy, a teraz ostatnie przygotowania, właściwie to już dopinanie na ostatni guzik

Pozostało 4 dni ...
Miss.Hot bo ja zapomniałam o której ślubujesz??
Stary 2008-08-12, 17:10   #2979
martynka81
Rozeznanie

Hej dziewczyny czy moze ma ktoras z was namiary na bardzo dobra krawcowa, najlepiej prywatnie, potrzebuje skrocic sukienke i obciac tren. najlepiej zeby byla to krawcowa z profesjonalnego zakladu lub ktora szyje suknie.
z gory dzieki za odpowiedz
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-12, 17:20   #2980
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Miira a co tam ciekawego w Blue City mają? Rzuć jakimś linkiem koleżanko
Joasiu pamiętam nasza krótka wizytę w Promesie - pierwszą i ostatnia. Jeszcze raz zycze miłego urlopu. Ponieważ od jutra odłączam sie od pracy i netu tez życzę sobotnim PM cudownego dnia, nocy i całej reszty zaobrączkowanego życia!
Dziewczyny co wy tak uciekacie
W Blue City jest sporo (koło 5?) salonów sukien ślubnych ale to co wisiało na manekinach hmmm.... nic powalającego z nóg ale co mają na wieszakach to nie wiem Jak ja bym chciała poszukać już swojej sukni ale wiem że trzeba poczekać do nowej kolekcji. Poza tym jak ja patrze na te zdjęcia modelek na stronach to od razu mi przychodzi do głowy że one są takie hmm... chude no to może i ładnie to wygląda... a ja? w czymś takim? im dłużej na nie patrze tym grubsza sie czuje też tak macie?
Stary 2008-08-12, 17:26   #2981
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Miss.Hot bo ja zapomniałam o której ślubujesz??
No wiesz

O 16:00

Stary 2008-08-12, 17:34   #2982
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz

O 16:00
moja pamieć w tym tygodniu szwankuje zastanawiałam sie czy 16 czy 18 ?? ale nie wiem skąd mi sie ta 18 wzięła???

aaa i w związku z tym że nie pracujesz i masz za dużo czasu to proszę mi się nie stresować!!!!
Stary 2008-08-12, 18:58   #2983
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Dziewczyny co wy tak uciekacie
W Blue City jest sporo (koło 5?) salonów sukien ślubnych ale to co wisiało na manekinach hmmm.... nic powalającego z nóg ale co mają na wieszakach to nie wiem Jak ja bym chciała poszukać już swojej sukni ale wiem że trzeba poczekać do nowej kolekcji. Poza tym jak ja patrze na te zdjęcia modelek na stronach to od razu mi przychodzi do głowy że one są takie hmm... chude no to może i ładnie to wygląda... a ja? w czymś takim? im dłużej na nie patrze tym grubsza sie czuje też tak macie?

Czuję, że mam za mało talii i za mało bioder o górnych partiach nie wspomnę
Stary 2008-08-12, 19:27   #2984
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
moja pamieć w tym tygodniu szwankuje zastanawiałam sie czy 16 czy 18 ?? ale nie wiem skąd mi sie ta 18 wzięła???

aaa i w związku z tym że nie pracujesz i masz za dużo czasu to proszę mi się nie stresować!!!!
Tak jest

PS Jeszcze nie zdążyłam poczuć tego "niepracowania"

Stary 2008-08-12, 20:23   #2985
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jest

PS Jeszcze nie zdążyłam poczuć tego "niepracowania"
proszę jaki posłuch panuje ;P
Stary 2008-08-12, 20:59   #2986
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
proszę jaki posłuch panuje ;P
Tiaa

Stary 2008-08-12, 21:12   #2987
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
[/b]Czuję, że mam za mało talii i za mało bioder o górnych partiach nie wspomnę
Chciałabym mieć za mało

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2008-08-13 o 21:49
Miira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 09:43   #2988
omikrona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czy moze ma ktoras z was namiary na bardzo dobra krawcowa, najlepiej prywatnie, potrzebuje skrocic sukienke i obciac tren. najlepiej zeby byla to krawcowa z profesjonalnego zakladu lub ktora szyje suknie.
z gory dzieki za odpowiedz
Zajrzyj tutaj http://www.sukniemariola.pl/ ja w czwartek odbieram od niej swoja suknię
Poza tym parę stron wcześniej któraś z wizażanek pisała o swojej krawcowej na Narutowicza chyba.
Stary 2008-08-13, 12:30   #2989
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

o jak cichutko tutaj dzisiaj dziewczyny jedne na urlopie inne w wirze pracy . Wczoraj przeglądałam suknie ślubne w http://www.madonna.pl kolekcje
MANUEL MOTA i spodobały mi się 2 suknie i dzisiaj patrze na onecie a Reni Jusis w jednej z nich do ślubu poszła Swoją drogą co o nich myślicie? Strasznie mi sie podoba ostatnia z Cymbeline no jest przecudna..!! ale niestety do niej trzeba mieć idealną figurę.... kto wie może uda mi sie zrzucić parę kilo do ślubu ale nawet wtedy dysproporcja góra-dół zostanie u góry wystające gnaty i totalny brak biustu a na dole pupa ok! A raczej do ćwiczeń się nie zmuszę więc chociaż jak na nią patrze.......
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg camelia_1.jpg (9,6 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (107,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg clara_1.jpg (8,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 152_withone.jpg (12,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gown_d214008d52d49d81bd756dc6644daace.jpg (137,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 414215833.jpg (129,9 KB, 42 załadowań)
Stary 2008-08-13, 12:43   #2990
AgaOp
Raczkowanie

Dziewczyny.U mnie już dokładnie miesiąc został Ciągle mi się wydaje,że zapomniałam coś załatwić,ale to już chyba moja paranoja Wczoraj zamówiliśmy księgę gości,podziękowania dla Rodziców,dekorację samochodu i winietki.Już powoli zbliżamy się do kresu załatwień.Mam nadzieję,że dzięki temu,że wcześniej wszystko załatwiamy unikniemy strasznej bieganiny tydzień przed ślubem,jak to było u moich koleżanek...Ale zobaczymy,może wtedy wyjdzie,że o czymś zapomnieliśmy Ale najgorsze jest to,zę mam tragiczny egz 2 września,a tak mi sie nie chce uczyć
Stary 2008-08-13, 12:46   #2991
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

cd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 414215833_1.jpg (50,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dddemetrios1341.jpg (126,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios941.jpg (99,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (36,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a.JPG (33,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.JPG (19,6 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-08-13, 12:48   #2992
edytka27101982
Rozeznanie

też właśnie oglądałam zdjęcia na onecie
rzeczywiście figura musi być, bardzo ładne te suknie
tylko w przypadku Reni chyba trzeba było troszkę pomyśleć o usztywnieniu biustu, nie znam się może ale troszkę tak nisko poszedł...
nie lubię jak panny młode co chwile sobie podciągają gorset,

Aga, przygotowując się do ślubu z wizażem, chyba nie jest się w stanie o niczym zapomnieć
wszystko będzie dobrze! zobaczysz! cudnie i przepięknie!
powiedz mi jak z zapraszanymi gośćmi, jeden właściciel restauracji powiedział nam ze statystycznie 15 % gości odmawia.. ja planując listę mam troszkę problemów, właściwie z dalszą rodziną... babcia chce ja nie chce... takie to dziwne ale trzeba iść na kompromisy, sama sobie wszystkiego nie sponsoruję...

Mirra ja mam ślub 2 tyg. po tobie, suknie też namiętnie oglądam, teraz na allegro, ale z drugiej ręki chyba odpada, bo właśnie babcia się uparła ze mi za sponsoruje i musi być nowa i w ogóle...
bukiet zdecydowanie drugi!
suknia najbardziej przedostatnie z ostatniego postu.

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:02   #2993
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez Daisy_80 Pokaż wiadomość
Do sex shopu jakoś nie odważyłabym się pójść.. Już widzę te przenikliwe spojrzenia sprzedawcy . Chyba bezpieczniej i bardziej anonimowo jest kupowac takie rzeczy przez net.
hehe a my na panienski kumpelki poszlysmy i fakt facet oblesny ale co sie usmialysmy to nasze
a i teraz dziewczynki musialy odwiedzic taki sklep bo dostalam w prezencie -lady finger a TZ uznal to za swietny masazer karku
Cytat:
Byłam w FASHION i widziałam jedną dziewczyne właśnie z welonem
jak to byla sobota 9 to pewnie mnie widzialas bo chyba innej wariatki z welonem nie bylo

Cytat:
Napisane przez omikrona Pokaż wiadomość
Polecam Martę Banach http://www.makijaz.lublin.pl/
Byłam w lipcu na próbnym i oczywiście na ślub też będzie mnie malowała. Nawet sobie wcześniej nie wyobrażałam że mogę mieć mocny makijaż na ślubie

Co do koloru sukni to p prostu wybierz to, co Tobie a nie mamie , cioci, babci będzie sie podobało Z resztą najlepiej jest po prostu przymierzyć.
Mnie siostra i krawcowa namawiały na ekri. Na pewno kolor pasowałby mi bo noszę czeto ubrania w podobnej tonacji, poza tym bardziej "pasowałabym" do oliwkowego munduru PM, ale ja uparta jak osiołek powiedziałam, że ma być biała i koniec Znalazłam model, krawcowa uszyła i w czwartek odbieram moją suknię
TŻ już kombinuje jakby pojechać ze mną do Lublina i zobaczyć jak ją przymierzam
pozatym biala sukienka bedzie pasowala do bialej koszuli Twojego TZ wiem bo tez mam mundurowego a oni przeciez nie zaloza sobie koszul ecru do mundurow!

Cytat:
Drogie Dziewczyny

miss.hot
katey
calva
cannabis84

chciałabym życzyć Wam w Waszym dniu ŚLUBU wszystkiego co najlepsze, duuużo miłości, spełnienia wszystkich marzeń, aby ten dzień był najpiękniejszym w waszym życiu no i wspaniałej zabawy na weselu. Żeby ani jeden smutek nie pojawił się na waszych twarzach i wszystko się udało tak jak tego chciałyście.

Tego oraz całą masę innych życzeń już dziś wam składam, z tej racji że nie będzie mnie przez 2tyg i ominą mnie wszystkie wasze wypowiedzi jeszcze PRZED. Za to liczę że jak wrócę będzie co czytać i wszystkie wasze wrażenia PO bedą super

Całusów moc
dzieki wielkie za pamiec

Cytat:
Napisane przez AgaOp Pokaż wiadomość
Dziewczyny.U mnie już dokładnie miesiąc został Ciągle mi się wydaje,że zapomniałam coś załatwić,ale to już chyba moja paranoja Wczoraj zamówiliśmy księgę gości,podziękowania dla Rodziców,dekorację samochodu i winietki.Już powoli zbliżamy się do kresu załatwień.Mam nadzieję,że dzięki temu,że wcześniej wszystko załatwiamy unikniemy strasznej bieganiny tydzień przed ślubem,jak to było u moich koleżanek...Ale zobaczymy,może wtedy wyjdzie,że o czymś zapomnieliśmy Ale najgorsze jest to,zę mam tragiczny egz 2 września,a tak mi sie nie chce uczyć
a u mnie 3 (slownie:TRZY) dni!!!!!!!!!!!!!!!!111:ee k:

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 13:17   #2994
AgaOp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

Z jednej strony to też bym już chciała aby to było za 3 dniBędzie dobrze,nie ma się co martwić,ale znając siebie to już bym była w totalnej panice
Wracają do odmawiających gości,to u nas było tak,że prosiliśmy jakieś 140 osób,a będzie 111 osób,więc odmówiło jakieś 20% jeśli dobrze liczę tyle,że nie rozłożyło się to proporcjonalnie na moich gości i gości Tż-a.U mnie odmówiło 5 osób, a z drugiej strony 24...
Stary 2008-08-13, 13:40   #2995
omikrona
Raczkowanie

Cytat:

pozatym biala sukienka bedzie pasowala do bialej koszuli Twojego TZ wiem bo tez mam mundurowego a oni przeciez nie zaloza sobie koszul ecru do mundurow!
Racja, nie pomyślałam o tym
Stary 2008-08-13, 14:40   #2996
Daisy_80
Raczkowanie

Cytat:
ja bym chciała, żeby było 3 dni.. mam jeszcze 23 Teraz mamy najwięcej bieganiny i załatwiania..
Jutro idziemy z rodzicami moimi i TŻ do restauracji ostatecznie wybierać menu, pojutrze TŻ chciał do kościoła pozałatwiać do końca wszelkie formalności, nie mamy skończonego albumu dla rodziców.. narazie tylko teksty wydrukowane, trzeba je poprzyklejać na kartki i zdjęcia wybrać i zanieść do wywołania, goście jakoś nie chcą potwierdzać pewnie będziemy sami musieli wydzwaniać i się dowiadywać kto będzie...
Jak tyko będziemy znali ostateczną liczbę gości bierzemy się za ich "usadzanie" przy stołach.
AgaOp - gdzie zamawialiście księgę dla gości? My też planujemy taką zamówić do wpisów... Na allegro może?
Acha, TŻ wymyślił że mamy jeszcze zamówić butlę z helem dla gości do zabawy ...

Jeszcze tyle do załatwiania..
Oj, jeszcze kwiaty na samochód. Nawet nie pomyśleliśmy jak chcemy przystroić samochód.. a co najgorsze jeszcze do końca nie wiemy jakim będziemy jechać..

Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:58   #2997
lenka79
Raczkowanie

Witam
Próbuję nadrobić od kilku dni zaległości i nie mogę a nie było mnie jakieś 1,5 tyg. i już dałam sobie spokój, będę czytać na bieżąco
Miss.hot ale ja Ci zazdroszczę.... wiem, że mi też szybko zleci ale jednak.... Trzymam kciuki

lenka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 15:31   #2998
Itenka
Raczkowanie

Popadłam w stagnację: nic kompletnie nic się nie dzieje Odnośnie załatwień weselnych nie wiem w co mam ręce włożyć więc nie robię nic.. A jak znam życie to pewnie przed samym ślubem czasu zabraknie Dobrze ze mozna chociaz oko nacieszyc Waszymi wiadomosciami

katey powodzenia i zeby wszytsko tego dnia poukładało się po Twojej myśli

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 15:48   #2999
AgaOp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Daisy_80 Pokaż wiadomość
AgaOp - gdzie zamawialiście księgę dla gości? My też planujemy taką zamówić do wpisów... Na allegro może?
Tak na Allegro,ja tam prawie wszystko pozamawiałamA nasz księga ma wyglądać tak,tylko będą nasze imiona i data ślubu oczywiście
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ksiega_wpisow_gosci0.jpg (52,6 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ksiega_wpisow_gosci209.jpg (76,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kw36.jpg (29,9 KB, 43 załadowań)
Stary 2008-08-13, 15:51   #3000
AgaOp
Raczkowanie

A w środku ma być zadrukowane pierwsze pięć kartek.Pierwsza ma być taką kartą z kalendarza,a pozostałe są poniżej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 01_pl.jpg (84,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06_pl.jpg (77,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08_pl.jpg (125,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09_pl.jpg (70,9 KB, 28 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości