Starania o dziecko od 2018, cz. 8 ! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-08-24, 22:16   #451
Nurek1119
Zakorzenienie

Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !

Uff Przeczytałam wszystko

Któraś z Was pisała o tym, ze bedzie miała prace z umowa na 1 rok. To w czyms przeszkadza ? (Oprócz tego ze potem chyba nie musisz miec gdzie wracać)?

Zapisałam sie do lekarza na 30.08 i na 4.09 i dumam kiedy isc 30.08 to bedzie 6+2

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nurek1119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-24, 22:19   #452
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość
Co dwa, ale pewnie i zdarzyło się i codziennie. Musiałabym sprawdzić Dokładnie

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Dobra czyli jak przełoże z wieczora na rano to da radę xD po 4 dniach pod rząd i 5 dniach pracy popatrzylismy na siebie dziś wzrokiem mówiącym jutro

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Nurek1119 Pokaż wiadomość

Któraś z Was pisała o tym, ze bedzie miała prace z umowa na 1 rok. To w czyms przeszkadza ? (Oprócz tego ze potem chyba nie musisz miec gdzie wracać)?

Zapisałam sie do lekarza na 30.08 i na 4.09 i dumam kiedy isc 30.08 to bedzie 6+2

A wytrzymasz do 4.09?

Robotek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-24, 22:21   #453
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
A no to już. Ty masz l4 czy pracujesz normalnie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Już na L4 siedzę z moją pracą nie byłoby innej opcji

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

pajka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-24, 23:02   #454
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
A ja sie zastanawiam czy znow nie poszalec w empiku

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja mam bon na 50 zł i chyba czas poszaleć.

Ogólnie zaniedbałam ostatnio książki. Padam zmęczona do łóżka i od razu zasypiam. Mam nadzieję, że na urlopie nadrobię. Tyle czeka w kolejce....

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Ja to sie stresuje nawet rozmowa z obca osoba np przez tel jak mam cos zalatwic z kilka dni sie zbieram a i tak serce mi wali jakbym z 10kaw wypiła 1

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Yyyy, ja też. Wolę osobiście coś załatwić (mniejszy stres), ale dzwonić? Straszne.... xD Muszę wcześniej sobie ustalić co powiem.

A nieznajomych numerów to w ogóle nie odbieram.

Cytat:
Napisane przez CiastkoveLove Pokaż wiadomość
Ja się nie stresowałam matura, egzaminem na prawo jazdy, przeprowadzka, rozpoczęciem pracy, no niczym. A stresuje mnie nasikanie do kubka. Także nie wiem jakie są kryteria tego stresowania ale takie zwykłe wku*wianie to chyba norma u kazdego, ja tam to robię codziennie

Ja za to przed egzaminem na prawo jazdy, maturami, obroną potrafiłam się tak stresować, że aż wymiotowałam.

Wpisałam testujące, jak kogoś pominęłam to piszcie. Nadrobiłam na szybko.
Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-24, 23:10   #455
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Ja mam bon na 50 zł i chyba czas poszaleć.

Ogólnie zaniedbałam ostatnio książki. Padam zmęczona do łóżka i od razu zasypiam. Mam nadzieję, że na urlopie nadrobię. Tyle czeka w kolejce....

Yyyy, ja też. Wolę osobiście coś załatwić (mniejszy stres), ale dzwonić? Straszne.... xD Muszę wcześniej sobie ustalić co powiem.

A nieznajomych numerów to w ogóle nie odbieram.

Ja za to przed egzaminem na prawo jazdy, maturami, obroną potrafiłam się tak stresować, że aż wymiotowałam.

Wpisałam testujące, jak kogoś pominęłam to piszcie. Nadrobiłam na szybko.
Myślę że z tym dzwonieniem to jak ktoś pisał z czasem już normalka jak się zatrudnialam i mialam dzwonić to wybieralam klientów nawet przez nazwisko i panika a teraz lecę od góry do dołu ten po drugiej stronie i tak najczęściej nawet nie wie z kim rozmawia to co ja się będę stresować xD nasz zejście rzadko są takie dni że siedzę na tel

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

We wrześniu sikanie codzienniejuż się boję że nie wytrzymam w tych emocjach do mojego terminu i będę sikac po kątach

Robotek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-24, 23:16   #456
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Napisane przez Robotek9 Pokaż wiadomość
Myślę że z tym dzwonieniem to jak ktoś pisał z czasem już normalka jak się zatrudnialam i mialam dzwonić to wybieralam klientów nawet przez nazwisko i panika a teraz lecę od góry do dołu ten po drugiej stronie i tak najczęściej nawet nie wie z kim rozmawia to co ja się będę stresować xD nasz zejście rzadko są takie dni że siedzę na tel

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

We wrześniu sikanie codzienniejuż się boję że nie wytrzymam w tych emocjach do mojego terminu i będę sikac po kątach

Nooo, wrzesień może być owocny w kreski.

U nas we wrześniu rocznica ślubu, ale prezentu nie będzie, bo testowałabym pod koniec września.
Cisza, ja i czas...

Stary 2018-08-24, 23:25   #457
Paulina 87
Wtajemniczenie

Zgqdzam sie co do ovuview... cos dziwnie dzien owulacji mi wyznacza.. wprowadzilam kilka poprzednich cykli... i wychodzi na to ze apka "mysli", ze dniem owu jest dzien w ktorym test owu jest pozytywny, a dzien po niej jest najnizsza temperatura.. dziwne to... na ovufriend dawno temu dzien owu wyznaczalo w dniu najnizszej temperatury albo nawet w dniu skoku...
A jesli ovuview sie nie myli to wychodzi na to ze sie zawsze spozniamy z serduszkowaniem..

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Nooo, wrzesień może być owocny w kreski.

U nas we wrześniu rocznica ślubu, ale prezentu nie będzie, bo testowałabym pod koniec września.
A Ty nie mialas testowac? Czy cos przeoczylam

Edytowane przez Paulina 87
Czas edycji: 2018-08-24 o 23:24
Paulina 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-25, 00:12   #458
kasia1221
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wynn Pokaż wiadomość
Tez nie lubię gadać przez tel bo mnie to stresuje, czasem sobie piszę dokladnie to co powiem żeby ze stesu nie zapimniec, mysle ze to jest dziwne ale chyba wiem skad sie u mnie wzięło
Moja praca jest na szczescie spokojna ale jednak praktycznie caly czas przed kompem. Niby to nie ma wplywu no ale nie wiem czy to tak super w ciazy sie napromieniowywac

U mnie 23 dc a owu brak (mierze znow tempke to przynajnniej wiem) jest śluz jak białko wiec pewnie sie zbliża. Mowie wam że zastrzelic sie można z takimi dlugimi cyklami ale w sumie dobrze ze owu przede mna to jutro sobie coś wypije na weselu znajomych
U mnie niby po owu ale jutro też mam wesele i coś tam wypije sobie

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Dziewczyny jestem załamana, wiem że są gorsze problemy ale jutro mam wesele tańce żarcie i zabawa a mi się ząb ukruszył, kurcze nie wiem czy dobrze to nazywam, jest to dwujka :/ czyli przód :/ a miałam na niej taka licówke chyba :l i ona tak na pół pękła w pionie, rusza się to i zaraz pewnie odpadnie. Nikt mnie dziś nie przyjął a do jutra pewnie to odpadnie :/
Jak żyć :/

kasia1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-25, 00:13   #459
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Zgqdzam sie co do ovuview... cos dziwnie dzien owulacji mi wyznacza.. wprowadzilam kilka poprzednich cykli... i wychodzi na to ze apka "mysli", ze dniem owu jest dzien w ktorym test owu jest pozytywny, a dzien po niej jest najnizsza temperatura.. dziwne to... na ovufriend dawno temu dzien owu wyznaczalo w dniu najnizszej temperatury albo nawet w dniu skoku...
A jesli ovuview sie nie myli to wychodzi na to ze sie zawsze spozniamy z serduszkowaniem..

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

A Ty nie mialas testowac? Czy cos przeoczylam
Testowałam i nic nie było, powtarzam w niedzielę dla formalności, ale nie liczę na krechy. Chyba, że @ przyjdzie wcześniej, chociaż brzuch mnie jeszcze nie boli.... Oby się nie opóźniło za bardzo.
Cisza, ja i czas...

Stary 2018-08-25, 02:11   #460
drocia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madz88 Pokaż wiadomość
A gdzie można sprawdzić te ankiety w medicover? Bo ja nadal mam dylemat czy babka czy facet jak będę w ciąży. Babkę mam w poniedziałek i zobaczę na żywo jaka jest.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Do kitu te ankiety, ja np ich nigdy nie wypełniam... no dobra, raz wypełnilam jak mnie lekarz wnerwil (cos w stylu tego Haneczkowego)...

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ----------

A i jeszcze - uwazajcie, bo teraz w Medicoverze zaczela przyjmowac ta, na ktora trafilam wtedy na IP na Zelaznej... Zdecydowanie jej nie polecam, skoro wtedy nawet usg nie zrobila, tylko byle szybciej, bo messenger warczy... Tzn moze na recepte po pigulki sie i nadaje, ale badan bym u niej nie robila...

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-25, 05:22   #461
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Już na L4 siedzę z moją pracą nie byłoby innej opcji

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Ja bym chciała pracować tyle ile bede mogła bardziej niż o prace martwie sie o dojazdy bo mam min 1h w jedna str

Stary 2018-08-25, 05:30   #462
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdzie można sprawdzić te ankiety w medicover? Bo ja nadal mam dylemat czy babka czy facet jak będę w ciąży. Babkę mam w poniedziałek i zobaczę na żywo jaka jest.

https://www.medicover.pl/lekarze/
I pofiltruj sobie po mieście i specjalizacji. Drocia napisała, że ona ankiet nie uzupełnia, ja dawniej też nie, teraz różnie, ale popatrzec zawsze można bo czemu nie, jest napisane na podstawie ilu głosów jest nota
Cytat:

Jak ten sam lekarz to poszłabym wcześniej

O właśnie dziewczyny skłaniam się poczekać do babki, ale nie napisałam jeszcze ważnego info, gość pracuje w szpitalu w którym prawdopodobnie chciałabym rodzic, a babka nie.. No nie wiem czy na to zwracać uwagę, bo niby mała szansa na swojego trafić, a z drugiej strony różnie bywa, a w razie cesarki może ustawilby tak żeby on był ale co tam lekarz, jak to niby położna ważniejsza, miotam się troszeczkę

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-25, 05:35   #463
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robotek9 Pokaż wiadomość
[/COLOR]A wytrzymasz do 4.09?

Jak sie sie upre to wytrzymam problem w tym ze 30.08 mam wizytę prywatna za 200zle i boje sie ze nic nie zobaczy a 04.09 mam z lux medu w pakiecie

---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia1221 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczyny jestem załamana, wiem że są gorsze problemy ale jutro mam wesele tańce żarcie i zabawa a mi się ząb ukruszył, kurcze nie wiem czy dobrze to nazywam, jest to dwujka :/ czyli przód :/ a miałam na niej taka licówke chyba :l i ona tak na pół pękła w pionie, rusza się to i zaraz pewnie odpadnie. Nikt mnie dziś nie przyjął a do jutra pewnie to odpadnie :/
Jak żyć :/

Ojej współczuje

Stary 2018-08-25, 05:36   #464
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak sie sie upre to wytrzymam problem w tym ze 30.08 mam wizytę prywatna za 200zle i boje sie ze nic nie zobaczy a 04.09 mam z lux medu w pakiecie

---------- Dopisano o 04:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ----------

Ojej współczuje

Jak masz pakiet w luxmedzie to poszłabym z pakietu, po co płacić prywatnie

Stary 2018-08-25, 05:39   #465
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
O właśnie dziewczyny skłaniam się poczekać do babki, ale nie napisałam jeszcze ważnego info, gość pracuje w szpitalu w którym prawdopodobnie chciałabym rodzic, a babka nie.. No nie wiem czy na to zwracać uwagę, bo niby mała szansa na swojego trafić, a z drugiej strony różnie bywa, a w razie cesarki może ustawilby tak żeby on był ale co tam lekarz, jak to niby położna ważniejsza, miotam się troszeczkę

A czy to jest tak ze jak sie chodzi do lekarza który pracuje w szpitalu X to potem sie tam tez rodzi? Czy jest jakas taka zależność ?

---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ----------

Cytat:

Bo w tym lux medzie sa niezbyt Ci lekarze i docelowo chciałabym chodzić do lux medu po skierowania a prywatnie do lekarza który ma dobre opinie itd.

---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ----------

Jak dobrze ze ktoś oprócz mnie nie śpi

Stary 2018-08-25, 05:40   #466
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy to jest tak ze jak sie chodzi do lekarza który pracuje w szpitalu X to potem sie tam tez rodzi? Czy jest jakas taka zależność ?

Nie musisz rodzic tam gdzie twój lekarz pracuje. Po prostu mi się wydawało, że może takie połączenie jest hm korzystne, może zmyslam, ja mam obecnie tysiąc rozkmin na minutę

Stary 2018-08-25, 05:43   #467
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Nie musisz rodzic tam gdzie twój lekarz pracuje. Po prostu mi się wydawało, że może takie połączenie jest hm korzystne, może zmyslam, ja mam obecnie tysiąc rozkmin na minutę

Ale ja mam podobna rozkmine dlatego pytam wiec gdzie chciałabym rodzic i wybrałam lekarza który wlasnie tam pracuje

Stary 2018-08-25, 05:49   #468
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ja mam podobna rozkmine dlatego pytam wiec gdzie chciałabym rodzic i wybrałam lekarza który wlasnie tam pracuje

Rozumiem, ja mam nadzieję że jeden z dwóch lekarzy na których poluje okaże się ok i będę normalnie z pakietu prowadzić ciąże u siebie. Jakoś nie widzę sensu chodzić poza pakietem, ktoś sensowny się w końcu znajdzie jakbym miała chodzić prywatnie to pewnie poszłabym do tego lekarza, gdzie obie moje siostry prowadziły, trudno będę przecierac nowe szlaki
Nie śpię już, bo o 21 zasnęłam mogłabym spać jeszcze, ale zawsze można porozkminiac

Stary 2018-08-25, 05:53   #469
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, ja mam nadzieję że jeden z dwóch lekarzy na których poluje okaże się ok i będę normalnie z pakietu prowadzić ciąże u siebie. Jakoś nie widzę sensu chodzić poza pakietem, ktoś sensowny się w końcu znajdzie jakbym miała chodzić prywatnie to pewnie poszłabym do tego lekarza, gdzie obie moje siostry prowadziły, trudno będę przecierac nowe szlaki
Nie śpię już, bo o 21 zasnęłam mogłabym spać jeszcze, ale zawsze można porozkminiac

Ja usnęłam jakos o 23 ale ostatnio codziennie sie budzę z zegarkiem w ręku o 5:/
Dzis przyjeżdzają rodzice tz i musze trochę posprzątać, wymyślec jakis obiad i go przygotować i chyba szarlotkę jeszcze

Stary 2018-08-25, 05:58   #470
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja usnęłam jakos o 23 ale ostatnio codziennie sie budzę z zegarkiem w ręku o 5:/
Dzis przyjeżdzają rodzice tz i musze trochę posprzątać, wymyślec jakis obiad i go przygotować i chyba szarlotkę jeszcze

Macie zamiar mówić już rodzicom tż?
My jak się uda to się wstrzymamy już do wizyty

Dziewczyny nas zabija za te posty z rana w takiej ilości

Edytowane przez coco00
Czas edycji: 2018-08-25 o 06:00
Stary 2018-08-25, 06:01   #471
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Macie zamiar mówić już rodzicom tż?
My jak się uda to się wstrzymamy już do wizyty

A kiedy masz wizytę ?
Tez chce sie wstrzymać do wizyty ale widzę ze tz juz przeskakuje z nogi na nogę zeby powiedzieć i boje sie ze nawet niechcący mu sie wymsknie

---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ----------

Cytat:
A kiedy masz wizytę ?
Tez chce sie wstrzymać do wizyty ale widzę ze tz juz przeskakuje z nogi na nogę zeby powiedzieć i boje sie ze nawet niechcący mu sie wymsknie

Ale jestem na 100% pewna ze bedą bardzo zadowoleni

Stary 2018-08-25, 06:06   #472
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
A kiedy masz wizytę ?

---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ----------

Ale jestem na 100% pewna ze bedą bardzo zadowoleni

Jeśli do babki w końcu pójdę to 12.06 na 7+2
Ja mam wrażenie że u nas to prędzej ja bym gadała, choć no wiem ze może jeszcze warto chwilę poczekać, póki nie ma okazji do powiedzenia to możemy czekać. Mój tż stwierdził ostatnio, że do 12 tyg to w sumie taki nie człowiek nawet jeszcze także tego, jakoś też ma z tyłu głowy że różnie bywa

Stary 2018-08-25, 06:08   #473
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli do babki w końcu pójdę to 12.06 na 7+2
Ja mam wrażenie że u nas to prędzej ja bym gadała, choć no wiem ze może jeszcze warto chwilę poczekać, póki nie ma okazji do powiedzenia to możemy czekać. Mój tż stwierdził ostatnio, że do 12 tyg to w sumie taki nie człowiek nawet jeszcze także tego, jakoś też ma z tyłu głowy że różnie bywa

12.09? to jeszcze trochę masz czekania masz juz jakies objawy ?

Stary 2018-08-25, 06:13   #474
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
12.09? to jeszcze trochę masz czekania masz juz jakies objawy ?

Tak 12.09
W czwartek mnie mdlilo i śpię sporo, ale ja zawsze lubię spać więc nie wiem czy to objaw, teraz sobie po prostu pozwalam hahaha pozatym jest ok

Halo dziewczyny pobudka, bo nie nadrobicie
Jakie plany na weekend? Dopiero kelpie prawie za tydzień najwcześniej testuje?
My mamy wolny weekend w końcu w sumie dziś mija tydzień od moich 2 kresek, dluzy się bo mam wrażenie że dłużej to trwa a to raptem tydzień

Stary 2018-08-25, 06:25   #475
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Tak 12.09
W czwartek mnie mdlilo i śpię sporo, ale ja zawsze lubię spać więc nie wiem czy to objaw, teraz sobie po prostu pozwalam hahaha pozatym jest ok

My mamy wolny weekend w końcu w sumie dziś mija tydzień od moich 2 kresek, dluzy się bo mam wrażenie że dłużej to trwa a to raptem tydzień

Ja w planach mam tylko rodziców tz dzis a jutro spotkanie z kolezanka

Stary 2018-08-25, 07:11   #476
vivian58
Zadomowienie

hej dziewczyny, pisałyście o lekarzach w Medicoverze (chyba część z Was o Warszawie), podeślecie jakieś nazwiska? szukam kogoś dobrego, żeby chodzić już do jednego a nie za każdym razem do kogoś innego, zrobić badania i też żeby już na przyszłość był dobry, najlepiej właśnie z certyfikatem

vivian58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-25, 07:35   #477
madz88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Do kitu te ankiety, ja np ich nigdy nie wypełniam... no dobra, raz wypełnilam jak mnie lekarz wnerwil (cos w stylu tego Haneczkowego)...

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ----------

A i jeszcze - uwazajcie, bo teraz w Medicoverze zaczela przyjmowac ta, na ktora trafilam wtedy na IP na Zelaznej... Zdecydowanie jej nie polecam, skoro wtedy nawet usg nie zrobila, tylko byle szybciej, bo messenger warczy... Tzn moze na recepte po pigulki sie i nadaje, ale badan bym u niej nie robila...

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
A jak się nazywa, pamiętasz?

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:

Dokładnie ja tak samo.
Mój tz nie chce zmieniać pracy bo mamy pakiet medicover i w nim prowadzenie ciąży więc powiedział że dopiero po dziecku zmieni

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Cytat:
Tak 12.09

Ja testuje za tydzień, chyba, wg spodziewanej @ Ale serio nie wiem co moja owu. Dziś jest 0.02 więcej na temp. Pomału rośnie sobie.

Ja dziś muszę popracować, posiedzieć przy dokumentach, a dokładniej napisać opinie. Muszę też jakiś obiad zrobić i zakupy. A wieczorem idziemy na urodziny kolegi.
Ja nie śpię bo TZ dziś do pracy, więc ja psa wyprowasdzialm i teraz leze, nie wiem czy usnę jeszcze

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
Napisane przez vivian58 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, pisałyście o lekarzach w Medicoverze (chyba część z Was o Warszawie), podeślecie jakieś nazwiska? szukam kogoś dobrego, żeby chodzić już do jednego a nie za każdym razem do kogoś innego, zrobić badania i też żeby już na przyszłość był dobry, najlepiej właśnie z certyfikatem

Ja byłam u Marka Szachadela batdzo fajny lekarz, koleżanka prowadziła u niego ciążę i też chwaliła.
A w poniedziałek idę do Agnieszki Harabin Matysiak

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-25, 07:37   #478
sunshine16
Zakorzenienie

Cześć
Obudziła mnie córka o 5.30 bo wstała z rykiem. Potem poszła spać dalej a ja już nie mogłam zasnąć tz dziś caaaaly dzień w robocie więc planów brak

sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-25, 07:42   #479
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja testuje za tydzień, chyba, wg spodziewanej @ Ale serio nie wiem co moja owu. Dziś jest 0.02 więcej na temp. Pomału rośnie sobie.

Miałaś ogólnie wcześniej jakieś problemy? Zastanawiam się tylko po co tak wnikliwie się analizujesz skoro jesteście na początku starań. Wiem, że tutaj dużo dziewczyn się mierzy itd, nie neguję tego, ale może najpierw warto spróbować bardziej spontanicznie?

Znowu jestem na etapie, żeby jednak iśc do faceta on jest bardziej doświadczony, ma certyfikat, a babka jest w trakcie specjalizacji, on do tego w tym szpitalu pracuje...

Edytowane przez coco00
Czas edycji: 2018-08-25 o 07:44
Stary 2018-08-25, 07:56   #480
vivian58
Zadomowienie

Cytat:
Ja byłam u Marka Szachadela batdzo fajny lekarz, koleżanka prowadziła u niego ciążę i też chwaliła.
A w poniedziałek idę do Agnieszki Harabin Matysiak

ta babka chyba ma certyfikat z tego co pamiętam, właśnie próbowałam do niej znaleźć termin, daj znać jak u niej

---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

ogólnie to nie ogarniam tego Medicoveru, klikam na nią a tam wizyt brak, w ogóle nie ma, nawet na jakiś odległy termin

vivian58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości