|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Indian Summer
Czy ktos zna te cudowne perfumy? Ich zapach jest przecudny, (i szczegolnie dziala na mezczyzn aaach...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
mam i uwielbiam
![]() o i nawet jeszcze są http://www.allegro.pl/search.php?string=indian+summer tylko te ceny! ![]()
Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-08-06 o 22:38 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Indian Summer
Używała ich moja mama (prezent od mojego taty). Bardzo mi sie na niej podobały i lubiłam ten obłoczek babiego lata wokół niej. Całkiem niedawno zauważyłam te perfumy w drogerii, ale... na mnie ten zapach był zupełnie inny. Wiem że jest kilka wersji IS, ale to była ta klasyczna, której używała moja mama. Zupełnie inny zapach. Bywa jeszcze u nas na Śląsku w małych drogeriach. W Rossmannie też widziałam, ale te właśnie inne odmieny (green, blue i zdaje się red)
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Sa u mnie w Rossmanie. Właśnie wczoraj mi mignęło - ostatnie pudełeczko. A zapamiętałam, bo właśnie na ich widok mignęło mi "To jeszcze je produkują?"
![]() Zapomniałabym o opinii... kiedyś uraczono mnie w drogerii próbeczką. Dla mnie zapach był męczący, taki "apteczny" (nie wiem dlaczego?) Próbkę podarowałam przyjaciółce, która zapałała do Indian Summer miłością i prędko na jej półce zagościł flakonik ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mi się bardzo podobają, takie herbaciano owocowe super, także zauważyłem nagły wzrost cenowy na allegro i to jaki, a zastanawiałem się nad kupnem jak jeszcze były po ok 30 zł
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie,ceny na Allegro szaleja-nie wiem czy jest to spowodowane bo calkiem niedawno kupowalam testery i placilam ok.40zl za 30ml nawet ulubione Roses and More ma histeryczna cene a za 50ml dalam 35zl....a teraz...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a swoja droga strasznie lubie ten zapach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Na mojej skorze klasyczne Indian Summer jest w granicach 3-4 godzin,uwazam,ze to calkiem niezly efekt jak na edt
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kiedys uzywalam i mam do nich sentyment
![]() Klasyczna wersja, na mojej skorze, jest podobna do Alchimie. Widzialam je ostatnio w rossmanie, ceny nie pamietam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Żeby nie śmiecić odgrzebałam stary wątek
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Aktualnie kilka flakonów jest na Allegro, ale ceny są szałowe- za 20 ml edt 90,00 - 110, 00 zł.
![]() Miałam kiedyś tą wodę, bardzo ładny zapach. Miłe wspomnienia się z nią wiążą. Szkoda,że już nie produkują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Moja mama ma te perfumy.Są boskie!Czasami zdaża mi sie je podkradać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
A ja powtórzę pytanie którejś z wizażanek powyżej:
czy znacie zapachy podobne do Indian Summer? Ja jestem w IS zakochana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamietam jak za nimi szalalam gdy bylam mala. Podkradalam je wtedy siostrze^^ A jaka bylam happy gdy oddala mi pusta buteleczke :P (stoi do dzis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Odkopuję wątek..
![]() Dziewczyny, od jakiegoś czasu chodzi za mną ten zapach Indian Summer i nie daje mi spokoju. Musze go mieć! Tylko skąd? Ceny na allegro są, że tak powiem kolosalne. Pamiętam, że dawniej one kosztowały ok 60zl za 50ml, a teraz.. Dziewczyny, a może znacie jakiś podobny zapach do IS, piszcie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
up..
chyba nikt mi nie pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Używałam Indian Summer lata temu. Od tamtego czasu poznałam mnóstwo zapachów, ale żaden nie był do tamtych podobny.
Nie widziałam ich w sklepach od dawna. Jedynie na all. Proponuję nabywać póki są, np. tu http://www.allegro.pl/item325385019_...ellperfum.html można też spytać czy mają większe pojemności. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Chyba zostało mi jedynie allegro
![]() A może znacie jakiś zapach chociaż w minimalnym stopniu podobny do IS? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT Po przypomnieniu sobie tego zapachu na skórze stwierdziłam, że przez ostatnie lata gust mi się chyba troszkę zmienił, a może to te nowe zapachy są takie niesamowite... W każdym razie IS w mojej kolekcji pozostawię, choćby przez czysty sentyment... ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2008-07-29 o 06:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wynajduje je gdzies zakurzone w drogeriach, wacham, zachwyca mnie jak wiele wspomnien przywoluja, kupuje - a potem nie jestem w stanie ich uzywac, bo sa takie wlasnie...lekko juz staroswieckie ![]() Nie liczac Roses and More - ktore kocham i zawsze kochac bede ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
MOJE DROGIE!
Jakze dawno zalzoylam watek o perfumach mojego zycia... Znalazlo sie kilka osob, ktore moja milosc rozumieja i podzielaja... I do Was wlasnie kieruje swoje pytanie: czym pachniecie teraz? Po wycofaniu Indianinki?:/ Moze to dziwne i niepowazne, ale ja nie moge sobie dobrac zadnego ciekawego zapachu:/ Jak jakis mi sie spodoba,to pachnie nim pol miasta :-P. Ratujcie, cena nie gra roli :P Zapach musi byc i sloki i gorzki,cieply i seksowny...tak jak moja niezastapiona Indianinka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
indian summer
kiedys byl taki zapach, chyba prisilla presley"indian summer", cudownie go wspominam, czy ktos wie czy mozna gdzies jeszcze go dostac????
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
ja mam w wątku ponad połowę z 50 ml
![]() Edytowane przez sharlottek Czas edycji: 2008-08-11 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dobrze, że był. Na pewno był jakiś, ciekawy, inny. Wart poznania. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hehe więc czym teraz pachniecie?
![]() Moim zdaniem tamten zapach był taki hmm wyjatkowy, a teraz co z tego,ze w drogerii jest kilka ladnych zapachow, wyjde na ulice i co 2 osoba pachnie tym samym drogeryjunym hitem :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w miejsce Indian Summer pokochałam Nothing i też nikt tak nie pachnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ten wątek przypomniał mi moją traumę związaną z Indian Summer
![]() Moja mama dostała kiedyś flakonik na urodziny, pamiętam tylko, że zapach bardzo przypadł mi do gustu. Oczywiście podkradałam ![]() Od tamtej pory nie odważyłam się przetestować zapachu na nadgarstku, na którym mam akurat zegarek ![]() Szkoda, że ceny na All są tak kosmiczne, bo chętnie sprawdziłabym, jak teraz odbieram ten zapach. Myślę, że awersja już mi minęła. Może wróciłoby dawne zauroczenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.