Starania o dziecko od 2018, cz. 8 ! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-08-27, 22:39   #811
wynn
Zadomowienie

Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !

Robotek zobacz sobie przepisy kodeksu rodzinnego i opiekunczego, tu masz linka https://www.arslege.pl/kodeks-rodzin...unczy/k2/s103/
Generalnie jest tak ze jak koles jest w niedostatku (ale nie ze postanowil ze nie bedzie pracowac bo jest pasozytem tylko np nie moze pracowac ze wzgledu na wiek, orzeczenie o niezdolnosci do pracy-kazda sytuacja jest inna i ta ocena nalezy do sedziego) a syn ma mozliwosci finansowe (mozliwosci funansowe to nie rzeczywiste zarobki ale takie ktore mozna osiągnąć przy nalezytych staraniach-znow ocenne) to ma prawo do alimentow, ale jest magiczny przepis 144(1)kodeksu rodzinnego i opiekunczego ktory pozwala na uchylenie sie od obowiazku alimentacyjnego jesli byloby to sprzeczne z zasadami współżycia społecznego. To są pojęcia nieostre i ocenne ale chodzi o swobodę orzekania, wiadomo ze sedzia musi wziąć pod uwagę wiele różnych okolicznosci, ty nam napisalas tu duzy skrót, ale na tyle na ile to przedstawilas wydaje sie ze ojciec ktory ze swojej winy nie mial kontaktu z dzieckiem i sam nie wspieral go finansowo to nie powinien miec przyznanych alimentów.
wynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-27, 22:47   #812
Honcia
Zakorzenienie

Drociu super wieści silny chlopak z Antka

Gaju nic innego nie pozostaje jak czekać, tulać , karmić i cierpieć. Przejdzie za jakiś czas. I będzie fajnie podawać cyca i patrzeć jak mała łapka gładzi go jak największy skarb

Paula iść na rozmowę i starać się. Co ma być to będzie oby był i etat i ciąża

Robotku na pewno idźcie do adwokata. Lepiej wydać kilka stów na prawnika niż tysiące na pasożyta

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-27, 22:55   #813
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wynn Pokaż wiadomość
Robotek zobacz sobie przepisy kodeksu rodzinnego i opiekunczego, tu masz linka https://www.arslege.pl/kodeks-rodzin...unczy/k2/s103/
Generalnie jest tak ze jak koles jest w niedostatku (ale nie ze postanowil ze nie bedzie pracowac bo jest pasozytem tylko np nie moze pracowac ze wzgledu na wiek, orzeczenie o niezdolnosci do pracy-kazda sytuacja jest inna i ta ocena nalezy do sedziego) a syn ma mozliwosci finansowe (mozliwosci funansowe to nie rzeczywiste zarobki ale takie ktore mozna osiągnąć przy nalezytych staraniach-znow ocenne) to ma prawo do alimentow, ale jest magiczny przepis 144(1)kodeksu rodzinnego i opiekunczego ktory pozwala na uchylenie sie od obowiazku alimentacyjnego jesli byloby to sprzeczne z zasadami współżycia społecznego. To są pojęcia nieostre i ocenne ale chodzi o swobodę orzekania, wiadomo ze sedzia musi wziąć pod uwagę wiele różnych okolicznosci, ty nam napisalas tu duzy skrót, ale na tyle na ile to przedstawilas wydaje sie ze ojciec ktory ze swojej winy nie mial kontaktu z dzieckiem i sam nie wspieral go finansowo to nie powinien miec przyznanych alimentów.
Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Drociu super wieści silny chlopak z Antka

Gaju nic innego nie pozostaje jak czekać, tulać , karmić i cierpieć. Przejdzie za jakiś czas. I będzie fajnie podawać cyca i patrzeć jak mała łapka gładzi go jak największy skarb

Paula iść na rozmowę i starać się. Co ma być to będzie oby był i etat i ciąża

Robotku na pewno idźcie do adwokata. Lepiej wydać kilka stów na prawnika niż tysiące na pasożyta

Dzięki dziewczęta za wsparcie napewno do kogoś pójdziemy żeby właśnie zapisami prawa to rozegrał

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Robotek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-27, 23:03   #814
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość

Dzień dobry
Witam się w 26 tygodniu
o matko, ale zleciało. Dopiero foty testu wkejałaś
Cytat:
Napisane przez wynn Pokaż wiadomość
Ja wychodze z zzałożenia ze pracodawca zatrudniajac kobiete w wieku rozrodczym liczy sie z tym ze może pojawic sie ciaza-czy to planowana czy nieplanowana, skoro nie proponuja tego stanowiska jakiemus mezczyznie to co ty sie tym bedziesz martwic-to ich decyzja i ich ryzyko bedzie co ma byc i juz, jestem przeciwna planowaniu kariery zawodowej pod ciążę ktorej jeszcze nie ma ��
u mne ostatnio przyjęli młodą mężatkę. I powiem Wam, że smiać mi się chce jak między sobą gadali, że o 24 lata to na bank nie będzie chciała zaraz w ciążę zajść
Stary 2018-08-27, 23:04   #815
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
o matko, ale zleciało. Dopiero foty testu wkejałaś

u mne ostatnio przyjęli młodą mężatkę. I powiem Wam, że smiać mi się chce jak między sobą gadali, że o 24 lata to na bank nie będzie chciała zaraz w ciążę zajść
Tak poczeka do wieku emerytalnego pewnie

Stary 2018-08-27, 23:08   #816
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robotek9 Pokaż wiadomość
Siłacz zresztą już zaraz wrzesień i jego czas!! Ile już waży? Ojoj czytam o kupię i nawet tego zazdraszczam A no widzisz... Tacy najgorsi ogólnie od roku z tym się borykamy jakieś wyjaśnienia już ze 3 pisaliśmy a teraz rozprawa... Z terminem na listopad

Z dobrych rzeczy WŁAŚNIE mknie do mnie 45 testów ciążowych więc jak z filmu "maska" - NIECH MNIE KTOŚ POWSTRZYMA

No to popłynęłaś

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-27, 23:09   #817
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Tak poczeka do wieku emerytalnego pewnie

Jedna przyjęli okazało się, że w ciąży była miesiąc później. I wielki szok bo jak to.

I na siłę szukali dla niej zajęcia. Nawet stwierdzili, że na kasie przecież mogłaby siedzieć. Taaa przerzucić dziennie kilkadziesiąt opakowań po 10 kg. I się denerwować na bezczelność ludzi. I jeszcze większe zdziwienie bo się dziewczyna nie zgodziła na to i na zwolnienie poszła.

Stary 2018-08-27, 23:10   #818
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Witajcie. Z mężem staramy sie od czerwca tego roku. Mogę dołączyć?

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-27, 23:17   #819
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Jedna przyjęli okazało się, że w ciąży była miesiąc później. I wielki szok bo jak to.

I na siłę szukali dla niej zajęcia. Nawet stwierdzili, że na kasie przecież mogłaby siedzieć. Taaa przerzucić dziennie kilkadziesiąt opakowań po 10 kg. I się denerwować na bezczelność ludzi. I jeszcze większe zdziwienie bo się dziewczyna nie zgodziła na to i na zwolnienie poszła.

Szok i niedowierzanie 🤣myślę że u mnie też będzie szefuncio w szoku

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość

To jak my zapraszamy!!

Opowiedz coś więcej

Stary 2018-08-27, 23:27   #820
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Szok i niedowierzanie 🤣myślę że u mnie też będzie szefuncio w szoku

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka[COLOR="Silver"]
mi jest z jednej strony trochę szkoda, bo mimo wszystko w jakiś sposób lubię swoją pracę, lubię tam chodzić. Mimo, że szef robi w D*#&. Ale też wiem, że jak w końcu uda mi się po ponad dwóch latach zobaczyć upragnione dwie kreski to wiem, że nie mam tam czego szukać. Bo pracuję tam trzy lata i wiem, że oni nie są w stanie zapewnić miejsca pracy dla kobiety w ciąży. I mają gdzieś, że nerwy, dziwiganie itp są niewskazane. Siła przerobowa musi się zgadzać

Zresztą Mój Mąż wie jak tam jest i w życiu nie zaryzkowałby, żebym w ciąży chodziła tam. I narażała zdrowie swoje i dziecka.
Stary 2018-08-27, 23:38   #821
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Mojego męża ojciec biologiczny który został pozbawiony praw pozwał go o alimenty i mamy wezwanie na sprawęmąż nie ma z nim kontaktu żadnego od ponad 15 lat, bo został przysposobiony przez nowego tatę. Jak myślisz jakie szansę żeby sąd nam kazał płacić na darmozjada?

Bez wnikania w szczegóły, z tego co piszesz - marne szanse.
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Drocia, wiem, że to dużo, ale młody inaczej się nie najada. Zassał dziś 50ml, zesrał sie soczyście, zassał kolejne 50ml i dopiero poszedł spać. Położna w szpitalu mówiła, że nasze zalecenia żywieniowe to mama bez ograniczeń i mm max 15ml jeśli się nie naje. A skoro mam chronić cycki to nie mogę mu pozwolić memłać cały dzień, bo mi autetycznie oderwie cyca - prawy jest w agonii dziś podjadał godzinę, bo przysypial i spoko, ale to godzina memłania. Najgorsze, że wiecej leci z tej bardziej obolałej. Mam nadzieję, że niebawem się zahartuje, ale póki co, agonia.

Za to chyba powoli zdrowieje, bo dziś bez problemu już siadam po turecku

Wietrze, smaruje i tak dalej, ale nadal bardzo boli

Wg notatek z sr mleko w nawale jest białe. Moje jest żółte, więc to nie nawał

Co tu opowiadać...mało snu, ryk na zawołanie i rozczulanie się milion razy dziennie nad malusimi paluchami. Normalnie przezmaciczna lobotomia

Drocia, to super, ze Antek znika z ojomu krok bliżej domu właściwego

Madz, idź na rozmowę! Dziewczyny dobrze piszą - masz prawo zajść w ciążę

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
Gaja nie pozwalaj spać przy cycku, bo będziesz żałować. Cycki są do jedzenia i niech tak w Adama głowie się zakoduje. Jak przysypja to masuj mu stopki od spodu albo rączki, ale tak mocniej, wyraźnie aż znów zacznie ssać. Nie chcesz chyba robić za stacjonarny smoczek
Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Spokojnie, najlepiej zawsze zapytac jakiegos radcy, najlepiej wyjaśni
Ale tak jak mowie moim zdaniem nie ma co sie martwic ojciec dzieckiem sie nie interesował przez lata, stracił prawa, dziecko ma prawnie innego ojca, nie ma czym sie martwić

Swoja droga jakim trzeba byc czlowiekiem zeby przez lata miec swoje dziecko gdzies..a potem chciec od niego kasy

Ja sie zbieram zeby pojsc do sadu z tym wnioskiem o pozbawienie władzy, mam nadzieje ze w tym roku w koncu to zrobie

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Co to masz za sprawę niezalatwioną? Opowiadaj.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Drocia! Świetna nowina.

Edytowane przez UltraMarryna
Czas edycji: 2018-08-28 o 00:19
UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 00:51   #822
Rozesmiana92
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
W sumie racja... jest oferta trzeba brac... a ciąża no coz albo sie uda teraz albo za pol roku albo za rok... albo.... no wlasnie...
Chyba juz sama sobie odpowiedzialas na pytanie. Ja bym pracy nie stawiala ponad starania bo co jesli wyjda jakies problemy, oczywiscie tego ci nie zycze, ale roznie bywa. Zdecydowaliscie, ze to jest dobry moment na dziecko to dzialajcie, zebys pozniej nie musiala niczego zalowac.
I nie rozumiem tego przejmowania sie pracodawca to chyba normalne, ze kobieta kiedys bedzie chciala miec dziecko. Zyj tak jak tobie pasuje i nie ogladaj sie na innych.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
No wiec drogi ciotki wizazowe, melduje, ze maly dostal dzis eksmisje z oiomu i na koniec pozegnal tamtejsze towarzystwo tak soczystym strzalem w pieluche, ze sie po calej sali roznioslo i nie uszlo uwadze pielegniarek
(Miejsce na oklaski) Niemniej jednak zeby nie bylo zbyt rozowo na jego miejsce wraca ktos z sali z pogorszeniem stanu, wiec.. Widac jak to bywa.
Pozatym Maly od dwoch dni jest juz na wlasnym oddechu. Po operacji troche schudl, bo jednak mial wstrzymane jedzenie i tylko dozylnie, niemniej poki co wszystko wyglada, ze goi sie dobrze

Gaja - 100ml na jedno odciagniecie? Boj sie jeza, dziewczyno, po co az tyle? Znaczy wiesz, sciagaj, na zdrowie, ale zebys w bledne kolo nie wpadla, jak potem bedzie podaz wieksza od popytu bo to chyba jeszcze czas okolo nawalowy jest? Nie wiem, pytam, bo u mnie nawal to jak u Ciebie skurcze

Padlo pytanie o supersmoka - Medela Calma sie on nazywa. Wystepuje do kupienia w zestawie z laktatorem lub zupelnie oddzielnie, ale chyba nie pasuje na butelki inne niz medeli.

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
Super wiesci, jeszcze troche bedziecie w domu we trojke Adas to silny chlop
Stary 2018-08-28, 06:43   #823
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj i tu opowiadaj coś więcej
Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
Bez wnikania w szczegóły, z tego co piszesz - marne szanse. Gaja nie pozwalaj spać przy cycku, bo będziesz żałować. Cycki są do jedzenia i niech tak w Adama głowie się zakoduje. Jak przysypja to masuj mu stopki od spodu albo rączki, ale tak mocniej, wyraźnie aż znów zacznie ssać. Nie chcesz chyba robić za stacjonarny smoczek Co to masz za sprawę niezalatwioną? Opowiadaj.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Drocia! Świetna nowina.

Musze wreszcie wziac sie za porządne napisanie i zlozenie wniosku o pozbawienie praw rodzicielskich "ojca"(tfffu) mojego młodego

Kaamilaaa0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 06:59   #824
kasia1221
Zadomowienie

Cytat:

Witaj

kasia1221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 07:13   #825
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:

Hej znamy się z innego wątku więc historie znam to tylko kciuki trzymam

A propo karmienia piersią, wypowiem się jako teoretyk, który poczytał ksiazki
Otóż było w jednej napisane, że piersi będą boleć jak dziecko będzie źle przykładane. Chodzi o to aby brało do buzi nie sam sutek tylko z całą otoczkę i trzeba mu poprawiać wargę na dole aby obejmował więcej. I że tak nie powinno boleć.
Tyle oczywiście teoria a życie sobie. Ale może warto spróbować

Ja dziś na połówkowe idę, trzymajcie kciuki żeby z Małą było wszystko ok i żeby nie zmieniła się w Małego
A wczoraj to ona tam nieźle dokazywała, zresztą znowu zaczęła. Pewnie ćwiczy jak Tatuś

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 07:15   #826
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnnLady Pokaż wiadomość

Otóż było w jednej napisane, że piersi będą boleć jak dziecko będzie źle przykładane. Chodzi o to aby brało do buzi nie sam sutek tylko z całą otoczkę i trzeba mu poprawiać wargę na dole aby obejmował więcej. I że tak nie powinno boleć.

Ja dziś na połówkowe idę, trzymajcie kciuki żeby z Małą było wszystko ok i żeby nie zmieniła się w Małego
A wczoraj to ona tam nieźle dokazywała, zresztą znowu zaczęła. Pewnie ćwiczy jak Tatuś

Daj znać bo jestem ciekawa czy nic nie uroslo 🤣powodzonka!!

Stary 2018-08-28, 07:22   #827
dorotka1066
Wtajemniczenie

Cytat:

Na tym wątku wszystko się może zdarzyć powodzenia!

dorotka1066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 07:27   #828
coco00
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Nadrobilam wszystko, ale pozapominalam 🤭
Miałam wczoraj wyjście z pracy i objadlam się niesamowicie, 5-6 miesiąc było widać jak nic, a to dopiero szósty tydzień 🤣

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 08:15   #829
CiastkoveLove
Zakorzenienie

Hej
Drocia świetne wieści
Gaja, czyli te jednorożce, rzyganie tęcza itd to jednak prawda
Ja dziś idę na wizytę

CiastkoveLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 08:17   #830
msyska
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Co do alimentów od dorosłych dzieci to jak ktoś trafia do ośrodka opieki itp.to te ośrodki ponoć z automatu wnioskują o alimenty od dzieci bo wiadomo, nie wszyscy się znają na tyle, czy będą chcieli walczyć i część faktycznie zacznie płacić.. ale konkluzja tam była taka, że sądy patrzą obiektywnie na sprawę i nie pociągają do alimentów dzieci nad którymi rodzice utracili prawa rodzicielskie lub gdy np.rodzice dopuszczali się przemocy itp.. bo to jest właśnie niezgodne z zasadami współżycia społecznego żeby dziecko które było źle traktowane musiało potem płacić na rodzica..
msyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 08:17   #831
Kelpie
Zakorzenienie

Bry
Lecę dzisiaj do kosmetyczki na rzęsy. Kusi mnie jeszcze zrobić paznokcie, ale to robię sama i mam wszystko w domu i trochę to wywalanie pieniędzy w sumie.
I się z rana wkurzyłam bo mąż mój wlulił mi załatwienie jakiejś rzeczy w gminie, która on miał załatwić, a ja nie mam bladozielonego pojęcia o co chodzi. Najgorzej że to jest kupę czasu po terminie. I muszę tam iść i udawać głupią. Zresztą udawać nie muszę bo i tak nie kumam o co w tym chodzi.

Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 08:22   #832
kaaarii
Zakorzenienie

Dorcia: bardzo się cieszę, że z Antosiem wszystko w porządku ;*

AnnlAdy: kciuki za wizytę

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 08:23   #833
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CiastkoveLove Pokaż wiadomość
Hej
Drocia świetne wieści
Gaja, czyli te jednorożce, rzyganie tęcza itd to jednak prawda
Ja dziś idę na wizytę

Cytat:

Trzymam kciuki za wasze wizyty

Stary 2018-08-28, 08:31   #834
Angel7891
Wtajemniczenie

Kobietki mam zagwozdke, chciałabym poznać wasze zdanie otóż pierwszy okres po visanne miałam 3 dni. Później koło 8 dc zaczęły się bóle jajnika, śluz płodny. Robiłam testy żeby sprawdzić czy ta owulacja wgl jest, testowe były jaśniejsze niż kontrolne czyli negatyw. Ale czy zdarzyło się którejś, że test ją oszukał? Od 14dc podbrzusze i jajniki ciągle bolą i mam takie uczucie jak na okres kiedyś przed braniem visanne. Obecnie 18dc. Sluz cały czas przezroczysty i rozciagliwy, raz dzienne uplaw mleczny ale rozciagliwy. Zglupialam bo boję się, że endo nawet na miesiąc mi nie dała spokoju, chyba, że mogę mieć jednak nadzieję? jak sądzicie? Wiem, że wróżkami nie jesteście ale tak bardzo się boję tego powrotu endo

Angel7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 08:37   #835
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Angel, nie ma co wierzyc w 100% testom owu czasami niektorym nie wychodza a owu jest

Stary 2018-08-28, 08:40   #836
Angel7891
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Angel, nie ma co wierzyc w 100% testom owu czasami niektorym nie wychodza a owu jest

Chciałabym żeby tak było bo albo wielkie szczęście albo znowu coś się dzieje i tym razem pewnie nie unikne laparo

Angel7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 08:56   #837
Robotek9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Angel7891 Pokaż wiadomość
Kobietki mam zagwozdke, chciałabym poznać wasze zdanie otóż pierwszy okres po visanne miałam 3 dni. Później koło 8 dc zaczęły się bóle jajnika, śluz płodny. Robiłam testy żeby sprawdzić czy ta owulacja wgl jest, testowe były jaśniejsze niż kontrolne czyli negatyw. Ale czy zdarzyło się którejś, że test ją oszukał? Od 14dc podbrzusze i jajniki ciągle bolą i mam takie uczucie jak na okres kiedyś przed braniem visanne. Obecnie 18dc. Sluz cały czas przezroczysty i rozciagliwy, raz dzienne uplaw mleczny ale rozciagliwy. Zglupialam bo boję się, że endo nawet na miesiąc mi nie dała spokoju, chyba, że mogę mieć jednak nadzieję? jak sądzicie? Wiem, że wróżkami nie jesteście ale tak bardzo się boję tego powrotu endo

Ja bym się testem ovu w ogóle nie sugerowala jak raz miałam okazję robić 3 x w ciągu dnia tylko raz wyszła ciemna pozostałe jasne więc ja myślę że test ovu żeby był pozyt to trzeba się też godzinowo wstzelic xD

Stary 2018-08-28, 09:02   #838
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Dzień dobry

Kamila, tak z ciekawości, kiedy powinnaś mieć @?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-08-28, 09:04   #839
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Kamila, tak z ciekawości, kiedy powinnaś mieć @?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
30.08
Od kilku dni juz mnie brzuch boi, wiec niech juz przychodzi franca

Stary 2018-08-28, 09:20   #840
Honcia
Zakorzenienie

Ann, Ciastku kciuki za wizyty

Kelpie kciuki za gminę jeśli nie musisz udawać niewiedzy to tym lepiej

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości