![]() |
#481 | |
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
witaj katarzinka
![]() ![]() fajnie że do nas dołączyłas...napewno będzie miło ![]() widzą że z ciebie...i naukowiec i sportowiec...co to za sport uprawiasz i z czego ten doktorat....????? i na ślub jeszcze czas pięknie pięknie ![]() witam jeszcze raz ![]() miłego dnia dziewczynki Cytat:
![]() |
![]() |
#482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Energetyka.... ![]() Karate... ![]() fajowo! ![]() Fakt - z facetami bardzo dobrze się współpracuje - mam porównanie ![]() Ale z kobietami też jest ok - tyle, że z takimi konkretnymi, bo mam uczulenie na miągwy... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
zgłębiam te Wasze wynurzenia i zgłębiam i obiecuję że do końca tygodnia postaram się zglębic. już mi się co nie co w główce składa - przepraszam jeśli coś pomieszam na początku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Wtajemniczenie
|
to podziwiam zarówno za karate i za doktorat
![]() 1listopad dlaczego mam uciekać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Wtajemniczenie
|
tak źle nie będzie
![]() ![]() a z salonu dalej nie dzwonią:czekam: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko może na PM2008 żebyśmy Dziewczyn nie zanudziły ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-11 o 12:36 Powód: dopisek o PM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam dzis kiepski humor, kiepski dzień, nic mi sie nie układa więc nie bede Was maltretować swoim nastrojem - pozdrawiam tylko, buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |||
Rozeznanie
|
heyhey fajnie było ale.. ciesze sie ze znów wiza
![]() madlen28 co tu pisac to rza widziec..... ![]() ![]() poznałam przystojengo araba.... uch fajowy był.... ale ja zamezna wiec tylko podpatrywałam go zza przeciwsłonecznych okularów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
piszpisz pisz Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Raczkowanie
|
pisz tigresska moZe pomżemy...jakoś czasmi wygadanie się pomaga uwież mi
![]() kybele arabi fajni są ale tylko żeby pooglądać za okularów...uwierz mi wiem coś o tym ![]() ![]() a co do owoców morza to nie bardzo wszystkiego próbowałam ale to nie mój smak ![]() ![]() LiLstar katarzinka jak ja wam zazdroszczę,,,że wy już wkrótce na ślubnym kobiercu.....jak ja bym chciała....ten rocznik i dziewczyny pawie wszystki już z kimś albo po ślubie....a ja czekam na księcia???!!!! ![]() 1Listopad pewnie niech mąż się stara...od czego jest ![]() ![]() ![]() ![]() buziaczki ![]() ![]()
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() jeszcze raz dziękuję wszystkim za ciepłe przywitanie - już mi się podoba w Waszym gronie ![]() dzielnie czytam i juz sporo wiem, więc mam nadzieję, że będę już w miarę na bieżąco ![]() wszystkim życzę udanego wtorku (lub po puchatkowemu ftorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() wpadłam się przywitać ![]() dalej czekam na telefon z salonu w sprawie przymiarki ![]() miłego dzionka do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Wtajemniczenie
|
LilStar pozwoliłam sobie rzucić okiem w Twą galerię i już wiem co oznaczał zachwyt nad TWoją burzą loków - przyłączam się są naprawde piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję bardzo za komplement
![]() wcześniej rzeczywiście nie lubiłam loków i prostowałam je. teraz pokochałam je ![]() uwielbiam je traktować dyfuzorem i mieć taką burzę loków ![]() a gdzie reszta Naszego Rocznika????????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Wtajemniczenie
|
a gdzie reszta Naszego Rocznika?????????????????[/quote]
tak zauważyłam, że Nasz Rocznik buszuje częściowo rano a chyba więcej wieczorkiem, ja niestety wieczorkiem wypadam, bo przychodząc z treningu to padam, a jeszcze domowe obowiązki i ta chęć pobycia z moim mężczyzną jak wróci z pracy i najczęściej padam na nos wieczorkiem po prostu ![]() ale postaram się rano wyczytać coście wytworzyły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
O matko, o matko!
![]() Mój rocznik ![]() Witajcie kochane!! ![]() ![]() ![]() Od razu piszę troszkę o sobie ![]() Jestem mężatką i mam córeczkę, która właśnie 7 sierpnia skończyła 2,5 roku ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
tak zauważyłam, że Nasz Rocznik buszuje częściowo rano a chyba więcej wieczorkiem, ja niestety wieczorkiem wypadam, bo przychodząc z treningu to padam, a jeszcze domowe obowiązki i ta chęć pobycia z moim mężczyzną jak wróci z pracy i najczęściej padam na nos wieczorkiem po prostu
![]() ale postaram się rano wyczytać coście wytworzyły ![]() skąd ja to znam ![]() trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() gratuluję Córeczki-mała Lwica ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2,5 roku? To "cudowny" wiek, kiedy dziewczynki zaczynają pyskować ![]() ![]() katarzinka ja sie szczerze dziwię, że Ty w ogóle znajdujesz jeszcze czas na cokolwiek... ![]() LilStar - większość dziewczyn przechodzi chyba przez etap prostowania ![]() ![]() Ale wiesz co? To jest jeden z przywilejów posiadaniu tych dwudziestu paru lat na karku - człowiek już przetestował masę głupich rzeczy i w końcu wyszedł na prostą. Nie tylko w kwestii włosów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() zgadzam się 1listopad ![]() teraz czasem jak czytam pamiętnik to śmieję się z moich wielkich problemów wieku nasto i dwudziesto paro ![]() podobnie było z włosami-nikogo nie słuchałam i na siłę je katowałam-nawet rozważałam prostowanie na stałe-niby bo potem one odrastają kręcone i co.... ![]() a poza tym B nie lubi jak prostuję- i więcej z nimi wtedy kłopotów-bo jak się spoce, albo jak wilgotno to nie podobna jestem ani do pudla ani do zmokłej kury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
jezu Lilstar teraz spojrzałam - piekne masz te loczki ja tez mam ale nie takie super. kiedys miałam bardziej krecone a teraz oststnio jakos mi sie prostuja w efekcie mam falowane ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zuzia jest z lutego, więc jest Wodniczkiem ![]() ![]() Wiem, że to jest najlepszy rocznik. W końcu najfajniejsze ludki się w tym roku urodziły <skromna> ![]() Ja też jestem lokowana ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a może to kwestia doboru kosmetyków? Cytat:
fakt napisałaś, że Twoja Córcia skończyła 2,5 roku a nie 2 ![]() taki wiek jest chyba najfajniejszy u Dziecka? bawią mnie niekończące się pytanka :a po co?, dlaaczego? , bo co? jestem na bierząco bo B. ma bratanicę-3 latka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak do 4 roku życia. Potem zaczyna się "bunt" i nie jest wesoło ![]() ![]() Tak czy siak ja dopiero zaczynam odżywać i za nic nie chcę na razie 2go dziecka - ojj nieeee!!! Właśnie znalazłam cudowne miejsce parę kroków od domu, gdzie mogę poćwiczyć a w tym czasie dziecko się bawi z opiekunami - ale czad ![]() ![]() Od jutra zaczynam więc stepa ![]() ![]() B. to Twój narzeczony? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale super z tymi ćwiczeniami-wiedzą jak przyciągnąć Młode Mamy ![]() na studiach chodziłam na step ![]() bardzo fajnie wspominam-niestety tylko wspominam ![]() tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja sąsiadka ma parkę. Właśnie ostatnio jej mówiłam, że to jak 6ka w lotka ![]() Ja też miałam ciążę bliźniaczą, ale jedno dziecko było za słabe i jak to ładnie ujęła Pani Ginekolog "organizm je wchłonął" przez co miałam również zagrożoną ciążę, więc przy 2giej ciąży też mogę mieć bliźniaczą..dlatego raczej podziękuję ![]() O ty już niedługo masz swój WIELKI DZIEŃ - fajnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Wtajemniczenie
|
1listopad podobno ludzie najbardziej zajęci mają najwięcej czasu (gdzieś taką mądrość przeczytałam) i to sie sprawdza w moim przypadku, póki co daję radę połączyć pracę, treninigi swoje własne + prowadzenie zajęć, rodzinę i jeszcze mieć czas na jakieś przyjemności no i dla mojego P.
candace1 ja też Cię witam w tym gronie ![]() dziewczyny trzymajcie kciuki za wyniki badań mojego brata - oby wszystko było dobrze!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.