![]() |
#211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
![]() Mogłaby juz tak pozostać ale wiadomo że jak zechce to się znów przekręci. Spać nie mogłam i czytałam w internecie o tym żołądku. Po co po co po co po co ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
Mlody tez mi wczesniej w poprzek lezal i pchal sie na prawo a kopal po lewej stronie. A teraz sama niewiem, bo dzisiaj czuje nad pepkiem, wczoraj w pecherzu.. Ale za 2 tygodnie skan, zerkne jak to dziecie sie ulozylo/. Wiem, ze latwo nam mowic, ale moze nie czytaj o tym zoladku, tylko niepotrzebnie sie nakrecisz, a stres powoduje spiecie miesni i mniejszy przeplyw tlenu do lozyska, takze wypoczywaj, oddychaj gleboko i czekaj na kolejne badanie, na pewno okaze sie, ze wszystko jest ok. Dzisiaj pani w sklepie mi powiedziala, ze mam sliczny brzuszek i jak na 7 miesiac to jestem malutka.. ja nie wiem czy ci ludzie mi to z litosci mowia czy co, bo malutka to ja na pewno nie jestem ![]() IMG_1535532566.148107.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w plusie, w mixie już od 14 lat :P Nigdy żadnych problemów z siecią nie miałam, a jedyne co mnie wkurza, to to że dla stałych klientów przedłużających umowę mają takie słabe oferty :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Dzieki za wszystkie komplementy o moim kocyku
![]() ![]() Co do imienia... mysle, ze jeszcze z miesiac i sie oswoje. Musze sie sama przyzwyczaic, a pozniej puszcze to info w swiat ![]() ![]() Ja dzis w domu, po sniadanku, popralam koszule meza, zmiotlam klaki psa, teraz chwila odpoczynku i siadam do kompa. Jeszcze dzis chce zalatwic kupno nowych cycnikow, lekarza i prasowanie. Oby starczylo sil! ![]() Milego dnia wszystkim! ![]() IMG_20180829_104847.jpegIMG_20180829_104926.jpegIMG_20180829_104939.jpeg Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ta twoja mama tak cie krytykuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Bo ona sama duzo robi - szaliki, czapki, swetry, koce, przytulanki. Na drutach, na szydelku - co chcesz. Chyba myski, ze jak ona potrafi, to ja tez zrobie tak dobrze... a ja sie dopiero ucze :-P
Ona zawsze miala co do mnie duze wymagania. Siostry nie cisnela, ale mnie bardzo... pamietam jak przychodzilam np. z 5 ze szkoly a ona do mnie "A czemu nie 6?" Takze tego... a to byla podstawowka! Dobrze, ze na etapie gimnazjum jakos przestala ingerowac... w sumie nie musiala, bo zawsze mi dobrze szlo. Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- No ale, co bylo to bylo. Uwazam, ze dzieki temu mam w miare mocna dupe i psyche :-P Jednak cos tam mnie "uksztaltowalo"... moze wlasnie ta krytyka popycha mnie teraz do przodu? Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Karolkowa, a moze jest opcja zrobienia osobnego wejscia w przyszlosci? Jak ten glus jest nauczony ze wszystko jest na jego i nawet matla go broni to po jej smierci bedzie dalej sie szarogesil a jeszcze zniszczy to co wyscie zrobili. Smaileska ma racje musze przyznac, choc tez wolalabym miec nadzieje, ze bedzie inaczej. Moj stary ( nie... to nie jest ojciec, nie mowie do niego "tato" i nic mu nie zawdzieczam procz zniszczonego dziecinstwa ![]() ![]() Powiedzialam, ze moje dziecko nigdy nie bedzie patrzylo na to na co ja patrzylam przez 16 lat. Jej ojciec tez zaczal pic. Nie moge powiedzec bo moj niedoszly tesc zawsze stawal w mojej obronie i nie raz poszarpal sie z Arkiem. Pil duzo - nie bylo dnia bez 6-8 piw. Znosilam to bo mialam przy boku osoby ktore jakos staraly sie ratowc sytuacje.. ale jak mnie uderzyl to byl koniec.. wieie jak to terazwyglada? Dalej chleje. Nie pracuje. Jego obecna partnerka powiedziala ze nawet jak ma jakas prace ogarnieta to sie w niej nie stawia bo nie jest w stanie po poprzednim dniu libacji. Wyzywa ja, jej corke, matke - wszystich. Cala rodzina przeprowadzila sie do anglii do jego siostry, tzn rodzice i brat i sie od niego odcieli. Jak myslicie? Skonczy jak moj ojciec? Tez zawsze chodzil bo przeciez on jest panem swiata, najmadrzejszym, najprzystojniejszym i on ma! Tia.. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tłumaczę sobie że na pewno wszystko jest ok z tym żołądkiem no bo jakby coś miałoby być nie tak to już wcześniej ktoś by chyba zauważył? W necie piszą że może to być przełyk niepołączony z żołądkiem albo przełyk niedrożny. No ale obstawiam że mała była na czczo po prostu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
Niee, mam ginekologa wtedy tylko
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- A czy którąś z Was ma wskazania do wzięcia immunoglobiny? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
Nie. Daje mi skierowanie i robię sama a potem do niego z wynikami. Nie pytaj nawet
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zadomowienie
|
Dews ja tak jak Ty teraz wyglądasz to wygladalam przed ciążą 🤣
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinkowa napewno jest wszystko w porządku, wiem ze my tutaj mozemy sobie pogadac a tak naprawdę Ty odczujesz ulge jak juz wszystko sprawdzą, tak wiec trzymamy kciuki zeby bylo okej ☺ ![]() Karolkowa ladujecie pieniądze w coś co nie jest Wasze i moze nigdy Wasze nie będzie. W cos co w przyszłości moze Wam sie odbic potężna czkawką. Teoretyzujac czysto wasz konflikt bedzie tylko narastal latami, na chrzciny nie przyjdzie, na święta będziecie patrzec na siebie spod byka, a kiedys jak zabraknie rodzicow to co nie zaprosisz go na wigilie tylko bedzie siedzial w drugiej czesci domu? A jak bedzie Wam robil na zlosc? Urządzal imprezy, popijawy albo spraszal kogos do domu? A jak rodzice przepisza na Was oboje i on nie bedzie zamierzał odpuscic to Ty ze swoja rodzina, dzieckiem bedziesz cale zycie w stresie męczyć sie z dziadem za ścianą? To tylko moje przemyślenia. To Wasze życie ale w zyciu bym na taki uklad nie poszla. Moj TZ tez ma brata takiego obiboka i lesera ale z gory matce powiedzial ze on nie chce nawet zaplutego kąta z ich mieszkania bo on nie chce w przyszłości miec z Nim nic do czynienia. Ani go spłacać, ani utrzymywac, a co on z chalupa zrobi to jego to ani ziebi ani grzeje on zlotowki do interesu nie dołoży. Takze ten no Wasza sprawa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dzieki za mile slowa, chociaz i tak sie czuje jak pilka. Coraz trudniej przy biurku siedziec, bo brzuch cisnie w przepone i sie dusze ;p Zamowilam sobie bezprzewodowa klawiature jakis czas temu w pracy i klade sobie na brzuchu haha
![]() Karolkowa ja widze to zupelnie identycznie jak Smileska szczerze mowiac. Wsadziliscie kase i ja rozumiem, ze nie jest latwo to tak odpuscic, ale zadna kasa nie jest warta klotni do konca zycia. Skoro on jest taki roszczeniowy to watpie, ze nagle sie zmieni i bedzie przykladnym bratem.. Od niektorych ludzi trzeba sie odciac, czy to rodzina czy znajomi, bo w zyciu powinno byc z gorki, a ty codziennie piszesz, ze jestes zdenerwowana sytuacja.. Chcesz tak spedzic reszte zycia? Skoro on nawet nie pracuje, to watpie zeby czegokolwiek sie dorobil w zyciu, wiec raczej nie wyprowadzi sie z domu, bo gdzie i po co? ![]() Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-08-29 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Zakorzenienie
|
Dews, komplement był zasłużony! Jesteś bardzo malutka jak na 7 miesiąc
![]() Asia, piękne paputki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Asia, 3 czesc zamknieta, wiec mozesz uzupelnic top gadulki :P Nikogo wynik nie zdziwi pewnie :P Karolkowa_86 833 Vicarika 772 dews 708 jajoanka 524 sara3008 475 |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Właśnie to dopisałam, zobacz na głównej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Wiem laski, ale póki są rodzice, niech spada na drzewo prostować liście
![]() Taka suka jestem że nie zaprosiłabym na wigilię, bo ja pamiętliwa jestem. Dziś jadę do domu na dwa dni bo tu roz☠☠☠☠☠☠☠ na maxa jest a jak zobaczyłam co jest w szafie to się za głowę złapałam (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Haha ej ja znowu na 1 miejscu ? 🤣 Toż to pod uzależnienie podchodzi już ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Zwracam honor
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoooooko ![]() Dopisałam też "wyprawkowe" posty z poprzedniej części, ale znalazłam tylko 2 takie wpisy. Reszta chyba była we wcześniejszych częściach? Sama nie wiem... :P Ale gdyby ktoś potrzebował "ściągi" z wyprawki do domu, dla maluszka i do szpitala - to info jest na pierwszej stronie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo ![]() Jeśli jeszcze chcecie coś dodać, odjąć, uzupełnić - to proszę pisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Jaka bida nie mam nic w domu slodkiego bo dzisiaj zakupy , wiec zrobilam sobie platki czekoladowe z mlekiem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Taki zarcik kosmonaucik
![]() Dziewczyny z cyklu panika przewrazliwionej ciezarnej o nic. Wyczytalam, ze w ciazy mozna nabawic sie rozejscia miesni prostych brzucha. Miala to ktoras? Wiecie jak to rozpoznac? Chodzi o to, ze ja np jak leze na plecach, albo siedze, to tam gdzie mam pepek ewidentnie mam wglebienie i zastanawiam sie, czy to moze zwiastowac problem po porodzie ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.