![]() |
#331 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. IV
Cytat:
Zdecyduje sie na wit K. domiesniowo, bo doustnie podaje sie 3 miesiace.. nie jestem w takie rzeczy najelpsza.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na ktg będę pewnie chodzić od kolejnej wizyty, ale to w przychodni gdzie mam ginekologa. W obu ciążach zaczynałam mieć robione około 34-36 tc. ------------------------- Byliśmy dzisiaj w odwiedzinach u tygodniowej còreczki przyjaciòł i zostałam poproszona o bycie chrzestną ![]()
![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Kupiłam dziś w rossku ręczniczki bawełniane https://www.rossmann.pl/Produkt/Tami...zt,403893,6375, fajne struktura jak chusteczek nawilżanych tylko suche. Mogły by być jednak trochę tańsze
![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
My w szpitalu wyrażamy zgody na zabiegi i wit. K domięśniowo, bo przynajmniej jedna dawka i spokój, no i wiadomo, że się wchłonie, a o tej doustnej trzeba potem pamiętać i może ulać itp.
Co do imion, to najpierw rozmawialiśmy o dwóch i drugie wtedy byłoby po moim zmarłym tacie, ale jakoś od dłuższego czasu stanęło na samym Adasiu i pewnie przy jednym zostaniemy. U nas chyba każdy w rodzinie ma dwa, my też, ale w zasadzie to do niczego nie potrzebne, a tylko więcej wypisywania w papierach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pamietam pierwszy raz uzywalam w usa takich papierkow do suszarki fajna tez sprawa u nas wreszcie sie pojawily ![]() ![]() A jaki kolor dostalas bo ja niebieska wiec wogole nie trafiona ![]()
![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit. Już doczytałam ![]()
"Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt". ![]() ![]() I picture you in the sun wondering what went wrong... ![]() Edytowane przez Suqub Czas edycji: 2018-08-29 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co my to sie tak bardziej smialismy z tego ze dostal termin i musi wykonac zlecenie w rodzinie tez z tego lali ![]() On ma swiadomosc ze czas leci i ze trzeba to zrobic wiem,ze wczesniej upaly tez mu dawaly w kosc bo w pracy tez maja cieplo wiec no srednio mial sily caly lipiec byla tez szkola rodzenia w pon i srody wiec tez w tyg malo czasu . I jak tak pomysle to dobrze,ze wczesniej tego nie robil bo w te upaly to ja zawsze okna zamkniete rolety i dopiero wieczorami otwieralam a tak to co musialby otwierac te okna podnosic rolety i byloby jeszcze gorzej na mieszkaniu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() Pamietam jak dostal w paczce z pracy te takie perelki zapachowe do pralki tez z coccolino a u nas ich nie bylo w sklepach a poten nagle sie zaczely pojawiac i w rossmanie wlansie sa takze to tez pewnie wejdzie ![]()
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Jedi
|
Do suszarki bebnowej można kupić chusteczki pachnące na allegro
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC6535LVW przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
W czy któraś się kiedyś spotkała z czymś takim
Co się wkurza do bębna i zbiera sierść psa ? Ktoś mi ostatnio mówił o czymś takim ale nigdzie nie widziałam ! Esti a to są dwa różne materiały ? Który cieplejszy ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#344 | |
Jedi
|
Cytat:
![]() O, za takie coś do zbierania sierści to dałabym się pokroić... u mnie po praniu i suszeniu zostają całe kłęby na tej gumie przy drzwiach ![]() Wysłane z mojego HTC6535LVW przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Od tygodnia obiecuje sobie spakowac torbe do szpitala. Od wczoraj jestesmy certyfikowani rodzice po SR.. poki co leze bez zycia po lekach na cisnienie i nieprzespanej nocy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam jeszcze moze kiedys zrobia promocje na te z jonami srebra to bym kupila rozowy i juz koniec mialabym wszystkie jakie chce ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Wpisz sobie kule antyklaczki pelno tego w necie ![]()
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2018-08-30 o 08:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny byłam wczoraj w dwóch rossmanach i w żadnym nie było tych ręczniczkow Tami
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#349 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do KTG to ja w sumie mam nadzieję, że lekarka nie każe mi jeździć co chwilę, bo mam w jedną stronę prawie godzinę drogi... Myślałam, że takie KTG to dopiero po terminie się robi, albo jak coś jest nie tak... Z tymi terminami dla TŻtów to ja serio tak robię ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To łaski mi nie robią. Pójdę do drugiej przychodni ![]() Druga mam nawet bliżej niż te co wybrałam. Moj wczoraj sam zadzwonił ze mam mu zrobić listę rzeczy do zrobienia haha ale w sumie ze potrzebujemy do tych rzeczy sprzętów typu wkrętarka, brzeszczot i katowke to ogarnął tylko swoje dwa kartony w których leżały np stare reklamy z banków, ulotki itd..... dzięki temu mamy miejsce na wózek w graciarni, ale jeszcze jakieś małe przemeblowanie będziemy musieli zrobić. Bo w tym pokoju tz ma biurko z komputerami do pracy .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Jedi
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC6535LVW przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myśle ze co 2 tyg bym chodziła ![]() Zreszta na szczepienie to chyba nie trzeba się umawiać tylko się przychodzi do poradni dzieci zdrowych i tyle ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Moj TZ jak ma cos zrobic to robi natychmiast. On po prostu cierpi ze ma cos na glowie i nie moze sie skupic na niczym. Typowy facet.. sa tez takie rzeczy, ktore sie odklada i zapomina, ale ogolnie nie narzekam. Ten rok byl dla niego ciezki, bo wymyslilam kupno mieszkania i ze jak najwiecej zrobimy sami, zeby zaoszczedzic. I tak wyszlo ze robil sam.. jest tylko pare spraw w ktorych mu pomoglam.. jestem z niego mega dumna. Chyba ja jestem w naszym zwiazku odkladaczem na pozniej i robienie na ostatnia chwile-jak mam za duzo czasu, to nie czuje motywacji
![]() Z tymi szczepieniami u nas moze byc podobnie, ale nie zrazam sie.. spodziewam sie, ze beda nam robic pod gorke, bo nie chce placic za skojarzone.. znajde jakas przychodnie w koncu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
No o ile wiem to trzeba, przynajmniej w mojej poradni. I jest określona godzina dla dzieci zdrowych. Najpierw wizyta u lekarza czy dziecko mozna zaszczepić, a potem szczepienie przy okazji zmierzą i sprawdzą ile waży
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Jedi
|
Ale jak do innej przychodni? A to nie jest tak, że mogę iść do tej gdzie jest dziecko zapisane?
Przecież gdzie indziej nie ma karty. Nie rozumiem ![]() Wysłane z mojego HTC6535LVW przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Mamy październikowe 2018 cz. IV
Cytat:
To założysz xd Ja jestem w 2 przychodniach zapisana np i w tych dwóch mam otwarte kartoteki do lekarza internisty. No to najwyżej będę szczepić , a potem dzwonić i mówić ze chce zaszczepić skąd będą wiedzieć ze byłam 2 tyg temu ![]() Będę musiała zobaczyć jak jest w tej przychodni bo w mojej starej były 2 „oddziały” dzieci zdrowe i chore i można było przyjść normalnie a nie ze tylko w konkretne godziny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PEDAGOG ![]() Edytowane przez xxboo Czas edycji: 2018-08-30 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Jedi
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.