|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
![]() Cytat:
a czasem,jak mam takie dziwne ciagoty,to wlasnie tak,jak pisze Iza,kupuje cole light i ja popijam i potem zuje gume i zawsze troche mi przechodzi ![]() Cytat:
![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do capoeiry i tych innych Twoich pomysłów, to naprawdę super. sama chętnie bym coś takiego sobie zorganizowała, ale nie bardzo wiem, jak to się do tego zabrać. póki co czytam książki, na tym kończy się moja ambicja. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [quote=vixeen89;8569400] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witajcie, dziewczynki. ;* wczorajsze spotkanie z kolegą się udało. posiedzieliśmy przy herbatce u mnie w domu, moja mama trochę też z nami porozmawiała, bo lubi tego kolegę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
BAN stały
|
chcesz znaleźć osoby o tych samych chorobach i dolegliwościach - tam masz wyszukiwarkę osób o tych samych chorobach, możesz napisać bezpośrednio do osoby i podpytać Okazało się, że czasami (niestety) choroby potrafią łączyć ludzi, nie tylko szkolne doświadczenia. Dla kogo rak płuc, rak sutka, szyjki macicy, żołądka czy torbiel ale też astma, zawał serca stanowi życiowy problem któremu warto stawić czoło.
Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-08-13 o 15:57 Powód: edycja linku |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz chyba mam jakis kryzys spowodowany tym że jestem sama, ze za duzo jem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1445 |
Wtajemniczenie
|
iza napisze Ci tylko, ze tak jest lepiej, ja sie tak lepiej czuje
![]()
#1446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o jak miło, że mnie kojarzysz ^^ Fajnie, że spotkanie Ci się udało i ehehe musisz mieć spoko mamę :p ![]() Nie słyszałam o tym filmie, poczytam sobie recenzję, ja kiedyś miałam fazę na horrory, ale już mi przeszło ^^ Chociaż czasami "bać " się lubię :P Taki dreszczyk adrenalinki i emocji.
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() .. ech, orzeszku, orzeszku.. może wyjdź na rower? poczytaj coś? zajmij się czymś, co sprawi Ci przyjemność..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Filifionko wierzę, że Ci się wszystko ułoży jak najlepiej ![]() I helloł, Iza ![]() Vixen, kurczę, rzeczywiście taka chudzinka z Ciebie na tej fotce . Kikuś co jest, jaka lipa ? aa, Kochanie nie ma być żadnej lipy, zrozumiano ?! ![]()
![]() |
#1449 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny problem z glowy - kupilam sobie inna sukienke ;P taka elegancka ale dosy skromna
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jesli macie duzy apetyt to jedzcie tyle zeby go zaspokoic...moze zjecie cos np w odstepie 2 godzin a potem juz wam sie odechce i bedzie normalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wcale nie głupia, każdy się czegoś boi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. też uwielbiam horrory ![]() Iza nic a nic...zero... Tarantulku mam nadzieję, że tak będzie ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozumiem Cię, ale przecież chcesz przytyć więc nie bój się, rozsądna z Ciebie kobitka, napewno będziesz potrafiła stwierdzić kiedy zaprzestać ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez plameczka Czas edycji: 2008-08-13 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Orzeszku - jeny,przecież jesteś taka śliczna i szczupła... nie wiem kiedy w końcu w to uwierzysz... Vix - może pochwal się sukienką ![]() Wiosenko - witaj ponownie kochana ![]() ![]() Fifionka - mam nadzieję,że wszystko sobie ułożysz przez te pare dni od wizażu ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Wtajemniczenie
|
star15 ja cole uwieeeeeelbiam
![]()
#1457 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() rozumiem ![]() ![]() Cytat:
![]() a więc... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1458 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dalej tarantulek bo nikt sie nie oddzywa z Admin a ja miałam czekac cierpliwie-no to czekam...ale pewnie z tego bedzie tyle ze Tarantulek nabije 500000000 postow i juz zostane Tarantulkiem heheh ![]() ![]() ![]() Cytat:
Yyyyy na biologię..ale coś czuję ze to chyba nie to....w ogole nie wiem co mam robić, narazie mam umyslane ze jak się nie dostane to pojde gdzies na zaoczne, albo do szkoły policealnej jakiejsc i na kurs jezykowy, a za rok bede startowac-moze wtedy bede miała bardziej sprecyzowane plany, bo narazie to mam kupe pomysłow na minute,a tak serio to sama nie wiem co chce ![]()
![]() |
#1459 |
Zadomowienie
|
Ja horrory lubię, zawsze oglądam je tzrymając ręce blisko twarzy żeby móc sobie zasłonić oczy ;-)
Vixeen, na pewno wszystkich olsnisz na weselu ![]() Wróciłam z zakupów dziewczyny - mam nowe spodnie... ![]()
#1460 |
Gość
|
Vixeen - chętnie sukienkę zobaczę.
O cześć Iza i gadaj gdzie cię wywiało ![]() Mercy - a książeczkę sobie kup - wcześniej o niej pisałam - predyspozycje ci pokaże. ![]() Meredith - ja hororów nie znoszę, jakieś dobre komedie romantyczne są ok. Jeszcze jutro i mam wolny weekend. |
![]() |
![]() |
#1461 |
Wtajemniczenie
|
Vixeen czekamy na fotki sukieneczki
![]() co do horrorow - ja lubie ![]() co do coli - nie przepadam, ale srednio raz w miesiacu kupuje litrowa light i ja wypijam w ciagu dnia ![]() a u mnie dzis...srednio... ![]() ![]() trudno - zalozmy,ze podkrecam dzis metabolizm. mialam dzis miec wolne od cwiczen, ale jednal pocwicze z godzine wieczorem,zeby troche spalic. a od jutra bede sie pilnowac. staram sie nie dolowac tym, ze za duzo zjadlam, bo to jeszcze nie tak duzo,jak na moje mozliwosci.no ale... bardziej boje sie tego, ze za tydzien chyba pojade do rodzinki na tydzien...co tam bedzie z jedzeniem i moja R?? zeby to chociaz bylo U przez ten tydzien...ale boje sie, ze tam przytyje ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |||
Zakorzenienie
|
i Ty, i większość ludzi. ;P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ech nie martw się, jedz małe porcje tego co ci dadza-wiem wiem łatwo powiedziec jak beda pysznosci...ale moze jakos się uda....ja własnie tez mam kryzys ale wierze ze on przejdzie niedługo ![]() ![]() Vix-pokaz się w sukience Twojej potem ![]() ![]() A co do horrorow tak w ogole-to ja się strasznie boje!raz byłam w kinie i powiedziałam-nie nie wiecej nie pojde-cały fim zamykałam oczy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1464 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() muszę szybko uciekać ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |||||||||||
Rozeznanie
|
Witam. ^^
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam podobnie z rozmiarami, zresztą zawsze uważałam że to śmiech na sali - skoro żakiet mam dwa rozmiary większy niż spódnicę i w każdym sklepie zawsze inaczej wszystko wychodzi. ![]() Cytat:
![]() Sympatycznie z kolegą, bardzo dobrze. ^^ Moja mama też czasem takie ma akcje. ;D Ostatnio zawiozłam ją do salonu Toyoty, bo tam miała auto w serwisie i bardzo nalegała, żebym z nią weszła do środka, cobym mogła kogoś zobaczyć. Chodziło o jednego młodego pracownika. "Takiego zięcia chciałabym mieć" - usłyszałam, jeszcze takim roszczeniowym tonem powiedziane, myślałam że padnę. ![]() Cytat:
![]() Tez obejrzałam sobie brzuszek na fitnessie - jej, Orzeszku co Ty od siebie chcesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1466 |
Gość
|
Proszę mercy - oto i ona http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1288 - w tym poście jest wszystko wyjaśnione
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny, strasznie przepraszam, że się nie odzywałam. Ale nie było sensu. Jest źle. Bardzo źle. Moja kondycja psychiczna i fizyczna jest na skraju wyczerpania. Brak mi słów żeby opisać co teraz czuję. Chciałabym nie żyć. Wiem, to chore, ale już tego nie dźwigam.
Na szczęście jutro mam wizytę u psychiatry. Wiem, że od tej wizyty moje życie będzie się zmieniało. Boję się tego, ale nic mi nie pozostaje. Nie wiem co zostanie postanowione. Naprawdę strasznie się boję. To jakiś koszmar. Nie wiem jak to wszystko przejdzie mi jutro przez gardło. Trzymajcie się.
#1468 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ps. Nawet pokonałam ten dzisiejszy poranny apetycik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1469 |
Wtajemniczenie
|
Agatko
![]() ![]() ![]() ![]() jakos dzis nie moge ogarnac tych Waszych postow, bo mnie w sumie caly dzien tu nie bylo, tak wiec przepraszam, ze nie odniose sie do Waszych wypowiedzi zbytnio ![]() zamiescilam dzis na fitnessie zdjecia mojego brzucha...to tak, jakby chcial ktos zobaczyc ![]() a tak poza tym...srednio,srednio,ale nie jest zle,mam wyrzuty, bo dzis za duzo zjadlam, w sumie to taki kompuls byl troche ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.