Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 14:09   #1381
Puchatek M.
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Już sprzedałaś Tak szybko, nie szkoda Ci? Moja ma kryształki i też martwię się czy nie odpadną Jak uprałaś garnitur? My oddamy do pralni
Stary 2008-08-13, 14:09   #1382
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

kalex a masz już jakieś proesjonalne zdjecia w domu? bo chętnie bym (pewnie nie tylko ja) obejrzała

gratuluje sprzedaży sukni. szybko się uwinęłaś.
ja pewnie bede miała mase kłopotu ze sprzedarzą sukienki.

a szkoda to chyba nie jest bo lepiej zeby komuś się jeszcze przydała niż żeby leżała w szafie kurzyła się i żółkła
Stary 2008-08-13, 14:12   #1383
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Już sprzedałaś Tak szybko, nie szkoda Ci? Moja ma kryształki i też martwię się czy nie odpadną Jak uprałaś garnitur? My oddamy do pralni
Moja suknia miała cały gorset w kryształach. Moja mama stwierdziła, że boi się ją oddać do pralni i sama ją uprała, jak my byliśmy w podróży poślubnej...Cały dzień jej to zajęło Po praniu była jeszcze bielsza niż przed
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:16   #1384
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dałam ogłoszenie i po paru dniach znalazła się chętna była zachwycona suknia i od razu po 1 przymiarce ją kupiła;

trochę było mi szkoda, nie powiem, ale w sumie po co miała mi wisieć w szafie? a tak to przynajmniej podwójna korzyść - ja zadowoona i kupująca też, bo kupiła suknię o jakiej marzyła i to sporo taniej

moja suknia też miała kryształki i tylko jeden zadyndał na niteczce, reszta pozostała nietknięta

garnitur uprałam ręcznie - napuściłam wody do wanny i prałam trochę się nad nim poznęcałam, ale delikatnie, ja generalnie bardzo lubię robić pranie i prasować

madziadominik-zdjęcia i film mam już dawno kilku dziewczynom z forum wysyłałam na maila
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:16   #1385
Puchatek M.
Rozeznanie

Thumbs down Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Moja suknia miała cały gorset w kryształach. Moja mama stwierdziła, że boi się ją oddać do pralni i sama ją uprała, jak my byliśmy w podróży poślubnej...Cały dzień jej to zajęło Po praniu była jeszcze bielsza niż przed
Ja też mam z Agory, troszkę podobną do Twojej Jak ją mama uprała? Chyba nie w pralce? No i czym?
Stary 2008-08-13, 14:24   #1386
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
kalex a masz już jakieś proesjonalne zdjecia w domu? bo chętnie bym (pewnie nie tylko ja) obejrzała

gratuluje sprzedaży sukni. szybko się uwinęłaś.
ja pewnie bede miała mase kłopotu ze sprzedarzą sukienki.

a szkoda to chyba nie jest bo lepiej zeby komuś się jeszcze przydała niż żeby leżała w szafie kurzyła się i żółkła
dokladnie, super ze udało Ci sie uwinąć ze sprzedaza tak szybko, ale one maja powodzenie( wiem bo sama chciałam w ten sposob kupic) ja z moja pewnie bede sie meczyla :/
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:31   #1387
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Ja też mam z Agory, troszkę podobną do Twojej Jak ją mama uprała? Chyba nie w pralce? No i czym?
Nie wiem czym to prała, pewnie jakimś płynem do delikatnego prania.. Oczywiście ręcznie. Dól prała warstwa po warstwie, powiesiła sobie suknię nad wanną A gorset delikatnie chwilę pomoczyła i zaraz się zrobił bielutki.
Stary 2008-08-13, 14:32   #1388
marysia_258
Zadomowienie

Ja próbuję sprzedać moją suknię, ale jakoś nie mogę Chyba oddam ją komuś za darmo...)
Kalex pochwal się jakimś zdjęciem???? Na pewno są przepiękne...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:39   #1389
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Ja próbuję sprzedać moją suknię, ale jakoś nie mogę Chyba oddam ją komuś za darmo...)
Kalex pochwal się jakimś zdjęciem???? Na pewno są przepiękne...
Cierpliwości Ja dałam ogłoszenia w kilku komisach internetowych plus allegro i po dwóch czy trzech miesiącach się kupiec znalazł
Stary 2008-08-13, 14:47   #1390
bartolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
Mam pytanko do naszych kochanych mężatek tym razem, czy któraś z Was tańczyła walca podczas pierwszego tańca, jeśli tak to do jakiej melodi, piosenki?
Coś mi się ta nasza nie bardzo widzi może jakieś propozycje
My będziemy tańczyć walca wiedeńskiego do piosenki Kancelarii Zabiorę Cię właśnie tam. Tylko zobaczymy jak nam z tym walcem pójdzie bo narazie kiepsko to widzę
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 14:55   #1391
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
Napisane przez bartolina Pokaż wiadomość
My będziemy tańczyć walca wiedeńskiego do piosenki Kancelarii Zabiorę Cię właśnie tam. Tylko zobaczymy jak nam z tym walcem pójdzie bo narazie kiepsko to widzę
My tez będziemy mieć Kancelarie...ale my to raczej będziemy tańczyć jak nas nogi poniosą
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 15:03   #1392
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez bartolina Pokaż wiadomość
jak sie nogi poplontają to trzeba improwizować.
nie ma sie co martwić bo to ma byc zabawa i radość dla was a nie stres że cos nie wyjdzie
Stary 2008-08-13, 19:40   #1393
nauzy
Przyczajenie

dziewczynki POMOCY ! poszukuje dobrego kamerzysty z kielc .....słyszałam o panu K.Bieńku....ale nie widziałam jeszcze jego filmów ...ktoś może miał z tym panem styczność???
nauzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:09   #1394
magdalenar84
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
może coś wyjaśnimy;

Pan Andrzej z żoną obsługują ze swojej firmy (ELLA) pierwszą parę, która na dany termin się zapisze i akurat p.Andrzeja jako kamerzystę i jego żoną jako fotografa ja (i Puchatek chyba też) mogę śmiało polecić

Reszte par obsługują inni pracownicy ELLA i na ich temat ja już się nie wypowiem.
Widzę tylko, że gosik była przez takich pracowników obsługiwana i zadowolona nie jest

Także jak piszemy o ELLA to może okreslajmy kto nas obsługiwał, żeby uniknąć nieporozumień i nie generalizować wszystkich pracowników pod p.Andrzeja

Ja w swoim i męża imieniu napiszę: u nas film kręcił p.Andrzej, foto-jego żona i jesteśmy mega zadowoleni

Dla mnie troszkę zbyt mało oryginalne i ciekawe, choć jeśli chodzi o wykonanie, ostrość, światło to wszystko ok.
Ale osobiście zależy mi na bardziej artystycznych. Czy ktoś może coś wie o Styczniach- jakie są u nich ceny? Zdjęcia bardzo mi się podobają. Madziadominik pisała, że ok 1300 zł, czy to prawda?
magdalenar84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:25   #1395
kasiaher
Wtajemniczenie

z tego co ja pamietam to Styczniowie biorą trochę więcej ale nie powiem ci ile bo nie pamietam dość dawno z nimi gadałam ale około 1500 albo więcej. Nie chcem cię wprowadzać w błąd
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:30   #1396
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Nauzy ja mam u Kuby (jeśli o tym samym mówimy) zamówione jestem zadowolona prze bardzo, zdjęcia będzie mi robić jego mama, mam nawet płyty i zdjęcia koleżanki jakbyś chciała to wyślij mi na prv meila mogę Ci przesłać kilka zdjęć bo filmu się raczej nie da

Kasiaher ja też miałam wątpliwości chyba większość przez to przechodzi
a co do tańca to ja z miną sobie poradzę tylko teraz jest mi ciężko

Dziękuje dziewczęta za rady dotyczące grawerku na obrączkach
Zdecyduje się chyba na imiona nasze zdrobniale (moje i TŻ razem) i datę a jak się nie zmieści to będziemy kombinować.
Stary 2008-08-13, 21:34   #1397
malwina2208198721
Zadomowienie

Hej Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszego grona, co prawda jestem z okolic Kielc, ale i tak tu większość rzeczy załatwiam heh i może dowiem się czegoś pożytecznego od Was Od razu mam pytanko czy kupowała któraś suknię w Cymbeline albo Paryżance? Ja wprawdzie jeszcze mam czas, bo ślub biorę 05-09-09 ale już w styczniu chciałabym kupić suknię, bo ponoć wtedy największy wybór jest Myślałam jeszcze nad Krk, bo i tam są fajne salony, ale co myślicie o tych dwóch?
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 21:44   #1398
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszego grona, co prawda jestem z okolic Kielc, ale i tak tu większość rzeczy załatwiam heh i może dowiem się czegoś pożytecznego od Was Od razu mam pytanko czy kupowała któraś suknię w Cymbeline albo Paryżance? Ja wprawdzie jeszcze mam czas, bo ślub biorę 05-09-09 ale już w styczniu chciałabym kupić suknię, bo ponoć wtedy największy wybór jest Myślałam jeszcze nad Krk, bo i tam są fajne salony, ale co myślicie o tych dwóch?
to zalezy ja oglądałm suknie i tu i tu także mnie ceny trochę powalały i raczej bedę się decydować na M&sS Moda bo znalazłam tam świetne sukienki godne uwagi. Jeśli nie żałujesz sobie na suknie to śmiało, mają naprawdę duży wybór tylko tak jak psze cena jest za markę nie za sukienkę. to moje zdanie może dziewczyny mają odmienne
Stary 2008-08-13, 21:48   #1399
kasiaher
Wtajemniczenie

[quote=dagunia24;8581802]
Kasiaher ja też miałam wątpliwości chyba większość przez to przechodzi
a co do tańca to ja z miną sobie poradzę tylko teraz jest mi ciężko

Widzę że prawie każda miała taki mały dylemacik

Myśle że jak bedziesz sie patrzeć w oczy swojemu ukochanemu do tego wczujesz sie w sytuację to bedzie super

Sorki jak będzie post pod postem
Stary 2008-08-13, 22:01   #1400
piramida
Przyczajenie

Witam drogie wizażanki

Chciałam się udzielać troszkę na tym forum, i czerpać od was jak naj wiecej cennej wiedzy. Ale niestety okazło się że z mojego ślubu nici. Szkoda że tak późno doszłam do tego wniosku a jestem 11 m- cy po zaręczynach . Niestety musiałm już odwołać część rzeczy które udało mi się narazie załatwić ale lepiej późno niz wcale.

Będę czasmi zaglądać na te forum może kiedyć przydadzą mi się wasze cene przemyślenia i rady. Teraz bedę sie udzielać na innym forum
piramida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:14   #1401
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez piramida Pokaż wiadomość
Witam drogie wizażanki

Chciałam się udzielać troszkę na tym forum, i czerpać od was jak naj wiecej cennej wiedzy. Ale niestety okazło się że z mojego ślubu nici. Szkoda że tak późno doszłam do tego wniosku a jestem 11 m- cy po zaręczynach . Niestety musiałm już odwołać część rzeczy które udało mi się narazie załatwić ale lepiej późno niz wcale.

Będę czasmi zaglądać na te forum może kiedyć przydadzą mi się wasze cene przemyślenia i rady. Teraz bedę sie udzielać na innym forum
Najważniejsze podejmować w swojim życiu decyzję których potem nie będziesz żałować.
Życzę powodzenia i serdecznie pozdrawiam
Stary 2008-08-13, 22:28   #1402
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
cymbeline jest dość drogie. tak jak mówiła kasiaher płacisz za nazwe - niestety.
mnie się tak jedna suknie podobała ale niestety 5000zł to lekka przesada

co do paryżanki - nie mam pojęcia jak tam z cenami

ms moda - ceny w granicach 1500-2500 takie przynajmniej widziałam w styczniu

kraków - zależy gdzie trafisz ale ceny w niektórych salonach szczgólnie na długiej lub w madonnie powalają na kolana
Stary 2008-08-13, 23:33   #1403
Madzia 23
Przyczajenie

hej dziewczyny ja zbytnio nie udzielam się na forum tylko czytam i czerpę informację! ja miałam ślub niedawno i chciałam wam powiedzieć że byłam dzisiaj u Andrzeja Janoty wybierać zdjęcia(mój fotograf i kamerzysta) i powiem wam że jestem bardzo zawiedziona, zdjęcia są oklepane i nudne(wszystkim parom robi w pałacu biskupim i na sienkiewicza) jego zona zadnej inwencji twórczej gdybym sama nie wymysliła kilku zdjęć to kjlapa na całej linii także nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Madzia 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 01:47   #1404
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

[quote=malwina2208198721;8 581872]Hej Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszego grona, co prawda jestem z okolic Kielc, ale i tak tu większość rzeczy załatwiam heh i może dowiem się czegoś pożytecznego od Was Od razu mam pytanko czy kupowała któraś suknię w Cymbeline albo Paryżance? Ja wprawdzie jeszcze mam czas, bo ślub biorę 05-09-09 ale już w styczniu chciałabym kupić suknię, bo ponoć wtedy największy wybór jest Myślałam jeszcze nad Krk, bo i tam są fajne salony, ale co myślicie o tych dwóch?[/quote

ja swoja kupilam w Paryzance
jestem bardzo zadowolona!
ceny mniej wiecej porownywalane,zalezy jaka sukieneczka i z czego.
w cymbeline owszem tez byly ladne,w MS Moda tez mi sie podobaly ale ta z Paryzanki mnie ujela
zreszta jak poprzymierzasz kilka to bedziesz wiedziala(czula)ktora tak naprawde Cie wyroznia,ze czujesz sie pieknie i wyjatkowo-mierzyc i jeszcze raz mierzyc!
mialam rozne pomysly na swoja suknie ale TA mnie wybrala
cenowo tez nie jest to jakas rujnacjatrzeba tylko okreslic swoj budzet i nie dac sie zwariowac.
proponuje odwiedzic wszystkie salony,pomierzyc suknie i zdecydowac.

Bardzo odradzam salon sukni slubnych w Krakowie"Maja"!!!
Moja kolezanka przezyla z nimi gehenne!!!
Wystawiaja sie na targach slubnych,gdzie kolezanka upatrzyla sobie suknie.Dwa razy byla na przymiarce a na tydzien przed zjawia sie do odbioru a tam co
suknia nie gotowa,brudna(poplamiona krwia,widac gdzie byly szpilki),uszyta zupelnie nie tak jak miala byc,i do tego uslyszala takie teksty ze ja to oslabilo!
Babki byly nie niemile a wrecz chamskie!To co uslyszalam z jej opowiesci mnie zmrozilo!na kilka dni przed slubem szukala sobie sukni!teraz bedzie sprawa bo podala ich do izby konsumenta i moze chociaz zaliczke odzyska!poprostu szok!!
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:03   #1405
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Madzia 23 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja zbytnio nie udzielam się na forum tylko czytam i czerpę informację! ja miałam ślub niedawno i chciałam wam powiedzieć że byłam dzisiaj u Andrzeja Janoty wybierać zdjęcia(mój fotograf i kamerzysta) i powiem wam że jestem bardzo zawiedziona, zdjęcia są oklepane i nudne(wszystkim parom robi w pałacu biskupim i na sienkiewicza) jego zona zadnej inwencji twórczej gdybym sama nie wymysliła kilku zdjęć to kjlapa na całej linii także nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
oj to szkoda,że nie jesteś zadowolona
my mamy super zdjęcia, które nie tylko nam się podobają, ale i całej rodzinie
a powiększone do rozmiaru 20x30 robią niesamowite wrażenie

my nie mieliśmy zdjęć na sienkiewicza
za to mieliśmy w ogrodach, ale sami tam chcieliśmy, bo nigdy w nich nie byliśmy i nawet ze zwykłej ciekawości chcieliśmy je zobaczyć

poza tym każdy lubi co innego, my preferowaliśmy naturalne, uśmiechnięte zdjęcia a nie takie wydumane jak np. u styczniów. Każdy ma inny gust i dlatego wybiera to, czego szuka. Dlatego my np. nie wzięliśmy styczniów, bo dla nas ich zdjęcia są za bardzo pozowane i po prostu sztuczne, a takich nie chcieliśmy

Cytat:
ja kupowałam suknię w Paryżance - jestem zadowolona i z sukni i z obsługi
co do cen - ceny są rożne (tak jak wszędzie) - wszystko zależy od firmy i modelu sukni, którą wybierzesz
ale ceny nie różnią się chyba jakoś drastycznie (głównie zagranicznych modeli) od cen tych samych modeli w Krakowie
Stary 2008-08-14, 08:25   #1406
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość

Bardzo odradzam salon sukni slubnych w Krakowie"Maja"!!!
Moja kolezanka przezyla z nimi gehenne!!!
Wystawiaja sie na targach slubnych,gdzie kolezanka upatrzyla sobie suknie.Dwa razy byla na przymiarce a na tydzien przed zjawia sie do odbioru a tam co
suknia nie gotowa,brudna(poplamiona krwia,widac gdzie byly szpilki),uszyta zupelnie nie tak jak miala byc,i do tego uslyszala takie teksty ze ja to oslabilo!
Babki byly nie niemile a wrecz chamskie!To co uslyszalam z jej opowiesci mnie zmrozilo!na kilka dni przed slubem szukala sobie sukni!teraz bedzie sprawa bo podala ich do izby konsumenta i moze chociaz zaliczke odzyska!poprostu szok!!
masz racje też słyszałam o tym salonie koszmarne rzeczy.salon Maja na ksztanowej.zresztą nie wierze w suknie - niezależnie jakie i niezależnie z jakiego materiału- za 800zł.
panie chamskie i wredne. obiecują a póżniej nie dotrzymują terminów i wychodzi zupełnie co innego.

natomiast jest jeszcze drugi salon Maja na ulicy topolowej który sobie wszyscy chwalą.
Stary 2008-08-14, 08:54   #1407
malgorzatkka
Raczkowanie

[poza tym każdy lubi co innego, my preferowaliśmy naturalne, uśmiechnięte zdjęcia a nie takie wydumane jak np. u styczniów. Każdy ma inny gust i dlatego wybiera to, czego szuka. Dlatego my np. nie wzięliśmy styczniów, bo dla nas ich zdjęcia są za bardzo pozowane i po prostu sztuczne, a takich nie chcieliśmy]

Nie chce nikogo bronic ani ganic - ale my swoja sesje zrobilismy u styczniów. Moze na zdjeciach tak to wyglada ale zdjecia nie sa jakos specjalnie ustawiane. Wiadomo mowią stańcie tak czy tak, moze spójrzcie sie na siebie ale na tym sie konczy (choc moim zdniem to wąłsnie rola fotografa powiedziec jak sie ustawic na zdjeciu). Generalnei nawet nie wiadomo w którym momencie robione jest zdjecie. Ale tak jak slusznie wspomniałąs Kalex kazdemu co inengo sie podoba - jednym pałac biskupów a innemu łaczka i kwiatki Jedyne małe zastrzezenie to moze troszke przeswietlili zdjecia , ale mam nadzieje ze da sie to jeszcze uratowac
malgorzatkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 09:05   #1408
gosikk_s
Zakorzenienie

Tak, jeszcze odnośnie Elli podkreślam że byliśmy ostatnią parą i dlatego obsługiwali nas pracownicy. Moimi zdjęciami rodzina i znajomi zachwycają się,zresztą nie mogę powiedzieć że są nieładne. Ale właśnie oklepane i mało oryginalne, robiliśmy je w trakcie wesela więc wiadomo że byliśmy zbyt zakręceni żeby wykazać się jakąś inwencją. I uważam że rolą fotografa jest podpowiadać jakieś fajne ujęcia czy pozy. Chłopak który robił nam fotki nie miał żadnych pomysłów więc zdjęcia są standardowe. Fakt że nie odbiegają od większości które widuję ale ja właśnie marzyłam o takich bardziej oryginalnych... Ale cóż, mogłam zrobić sesję po ślubie i wtedy miałabym pewnie ciekawsze, chciałam odwalić i mieć z głowy to mam A teraz chcę z plenerowych wybrać dwa, powiększyć i powiesić na ścianie i mam problem bo w każdym czegoś mi brakuje...
A co do sukni, próbuję właśnie sprzedać swoją i echhh na razie nic z tego. Zresztą wiedziałam że tak będzie, w dobie rybek kto zechce bezę...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 09:08   #1409
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

no git
najważniejsze to być zadowlonym

gosik: spokojnie czekaj az ktos się znajdzie, trafisz na dziewczynę , która tak jak Ty nie szuka rybki, tylko sukni rozłozystej
Stary 2008-08-14, 09:46   #1410
Kocurski
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
My tez będziemy mieć Kancelarie...ale my to raczej będziemy tańczyć jak nas nogi poniosą
My też miesliśmy Kancelarię i był pełen spontan. Dla mnie tak jest najfajniej, przeżywa sie bardzo mocno. Oglądałam płytkę z wesela, gdzie młodzi mieli wyuczony układ, odliczali sobie pod nosem kroki. Porażka. Ale jak macie fajnego instruktora, to pewnie warto
Kocurski jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości