|
|
#1381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Już sprzedałaś
Tak szybko, nie szkoda Ci? Moja ma kryształki i też martwię się czy nie odpadną Jak uprałaś garnitur? My oddamy do pralni
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
kalex a masz już jakieś proesjonalne zdjecia w domu? bo chętnie bym (pewnie nie tylko ja) obejrzała
![]() gratuluje sprzedaży sukni. szybko się uwinęłaś. ja pewnie bede miała mase kłopotu ze sprzedarzą sukienki. a szkoda to chyba nie jest bo lepiej zeby komuś się jeszcze przydała niż żeby leżała w szafie kurzyła się i żółkła
|
#1383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po praniu była jeszcze bielsza niż przed
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
dałam ogłoszenie i po paru dniach znalazła się chętna
trochę było mi szkoda, nie powiem, ale w sumie po co miała mi wisieć w szafie? a tak to przynajmniej podwójna korzyść - ja zadowoona i kupująca też, bo kupiła suknię o jakiej marzyła i to sporo taniej ![]() moja suknia też miała kryształki i tylko jeden zadyndał na niteczce, reszta pozostała nietknięta ![]() garnitur uprałam ręcznie - napuściłam wody do wanny trochę się nad nim poznęcałam, ale delikatnie, ja generalnie bardzo lubię robić pranie i prasować ![]() madziadominik-zdjęcia i film mam już dawno kilku dziewczynom z forum wysyłałam na maila
|
|
|
|
#1385 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ją mama uprała? Chyba nie w pralce? No i czym?
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gorset delikatnie chwilę pomoczyła i zaraz się zrobił bielutki.
|
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
Ja próbuję sprzedać moją suknię, ale jakoś nie mogę
Chyba oddam ją komuś za darmo...)Kalex pochwal się jakimś zdjęciem????
|
#1389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dałam ogłoszenia w kilku komisach internetowych plus allegro i po dwóch czy trzech miesiącach się kupiec znalazł
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma sie co martwić bo to ma byc zabawa i radość dla was a nie stres że cos nie wyjdzie
|
|
#1393 |
|
Przyczajenie
|
dziewczynki POMOCY ! poszukuje dobrego kamerzysty z kielc .....słyszałam o panu K.Bieńku....ale nie widziałam jeszcze jego filmów ...ktoś może miał z tym panem styczność???
|
|
|
|
#1394 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dla mnie troszkę zbyt mało oryginalne i ciekawe, choć jeśli chodzi o wykonanie, ostrość, światło to wszystko ok. Ale osobiście zależy mi na bardziej artystycznych. Czy ktoś może coś wie o Styczniach- jakie są u nich ceny? Zdjęcia bardzo mi się podobają. Madziadominik pisała, że ok 1300 zł, czy to prawda?
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co ja pamietam to Styczniowie biorą trochę więcej ale nie powiem ci ile bo nie pamietam dość dawno z nimi gadałam ale około 1500 albo więcej. Nie chcem cię wprowadzać w błąd
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
Nauzy ja mam u Kuby (jeśli o tym samym mówimy) zamówione jestem zadowolona prze bardzo, zdjęcia będzie mi robić jego mama, mam nawet płyty i zdjęcia koleżanki jakbyś chciała to wyślij mi na prv meila mogę Ci przesłać kilka zdjęć bo filmu się raczej nie da
![]() Kasiaher ja też miałam wątpliwości chyba większość przez to przechodzi ![]() a co do tańca to ja z miną sobie poradzę tylko teraz jest mi ciężko Dziękuje dziewczęta za rady dotyczące grawerku na obrączkach Zdecyduje się chyba na imiona nasze zdrobniale (moje i TŻ razem) i datę a jak się nie zmieści to będziemy kombinować.
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszego grona, co prawda jestem z okolic Kielc, ale i tak tu większość rzeczy załatwiam heh i może dowiem się czegoś pożytecznego od Was
Od razu mam pytanko czy kupowała któraś suknię w Cymbeline albo Paryżance? Ja wprawdzie jeszcze mam czas, bo ślub biorę 05-09-09 ale już w styczniu chciałabym kupić suknię, bo ponoć wtedy największy wybór jest Myślałam jeszcze nad Krk, bo i tam są fajne salony, ale co myślicie o tych dwóch?
|
|
|
|
#1398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=dagunia24;8581802]
Kasiaher ja też miałam wątpliwości chyba większość przez to przechodzi ![]() a co do tańca to ja z miną sobie poradzę tylko teraz jest mi ciężko Widzę że prawie każda miała taki mały dylemacik Myśle że jak bedziesz sie patrzeć w oczy swojemu ukochanemu Sorki jak będzie post pod postem
|
|
|
#1400 |
|
Przyczajenie
|
Witam drogie wizażanki
Chciałam się udzielać troszkę na tym forum, i czerpać od was jak naj wiecej cennej wiedzy. Ale niestety okazło się że z mojego ślubu nici. Szkoda że tak późno doszłam do tego wniosku a jestem 11 m- cy po zaręczynach . Niestety musiałm już odwołać część rzeczy które udało mi się narazie załatwić ale lepiej późno niz wcale. Będę czasmi zaglądać na te forum może kiedyć przydadzą mi się wasze cene przemyślenia i rady. Teraz bedę sie udzielać na innym forum |
|
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Życzę powodzenia i serdecznie pozdrawiam
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie się tak jedna suknie podobała ale niestety 5000zł to lekka przesada co do paryżanki - nie mam pojęcia jak tam z cenami ms moda - ceny w granicach 1500-2500 takie przynajmniej widziałam w styczniu ![]() kraków - zależy gdzie trafisz ale ceny w niektórych salonach szczgólnie na długiej lub w madonnie powalają na kolana
|
|
#1403 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja zbytnio nie udzielam się na forum tylko czytam i czerpę informację! ja miałam ślub niedawno i chciałam wam powiedzieć że byłam dzisiaj u Andrzeja Janoty wybierać zdjęcia(mój fotograf i kamerzysta) i powiem wam że jestem bardzo zawiedziona, zdjęcia są oklepane i nudne(wszystkim parom robi w pałacu biskupim i na sienkiewicza) jego zona zadnej inwencji twórczej gdybym sama nie wymysliła kilku zdjęć to kjlapa na całej linii także nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
|
|
|
#1404 |
|
Rozeznanie
|
[quote=malwina2208198721;8 581872]Hej Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Waszego grona, co prawda jestem z okolic Kielc, ale i tak tu większość rzeczy załatwiam heh i może dowiem się czegoś pożytecznego od Was
Od razu mam pytanko czy kupowała któraś suknię w Cymbeline albo Paryżance? Ja wprawdzie jeszcze mam czas, bo ślub biorę 05-09-09 ale już w styczniu chciałabym kupić suknię, bo ponoć wtedy największy wybór jest Myślałam jeszcze nad Krk, bo i tam są fajne salony, ale co myślicie o tych dwóch?[/quoteja swoja kupilam w Paryzance ![]() jestem bardzo zadowolona! ceny mniej wiecej porownywalane,zalezy jaka sukieneczka i z czego. w cymbeline owszem tez byly ladne,w MS Moda tez mi sie podobaly ale ta z Paryzanki mnie ujela ![]() zreszta jak poprzymierzasz kilka to bedziesz wiedziala(czula)ktora tak naprawde Cie wyroznia,ze czujesz sie pieknie i wyjatkowo-mierzyc i jeszcze raz mierzyc! mialam rozne pomysly na swoja suknie ale TA mnie wybrala ![]() cenowo tez nie jest to jakas rujnacja trzeba tylko okreslic swoj budzet i nie dac sie zwariowac.proponuje odwiedzic wszystkie salony,pomierzyc suknie i zdecydowac. Bardzo odradzam salon sukni slubnych w Krakowie"Maja"!!! Moja kolezanka przezyla z nimi gehenne!!! Wystawiaja sie na targach slubnych,gdzie kolezanka upatrzyla sobie suknie.Dwa razy byla na przymiarce a na tydzien przed zjawia sie do odbioru a tam co ![]() suknia nie gotowa,brudna(poplamiona krwia,widac gdzie byly szpilki),uszyta zupelnie nie tak jak miala byc,i do tego uslyszala takie teksty ze ja to oslabilo! Babki byly nie niemile a wrecz chamskie!To co uslyszalam z jej opowiesci mnie zmrozilo!na kilka dni przed slubem szukala sobie sukni!teraz bedzie sprawa bo podala ich do izby konsumenta i moze chociaz zaliczke odzyska!poprostu szok!! |
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mamy super zdjęcia, które nie tylko nam się podobają, ale i całej rodzinie a powiększone do rozmiaru 20x30 robią niesamowite wrażenie my nie mieliśmy zdjęć na sienkiewicza ![]() za to mieliśmy w ogrodach, ale sami tam chcieliśmy, bo nigdy w nich nie byliśmy i nawet ze zwykłej ciekawości chcieliśmy je zobaczyć ![]() poza tym każdy lubi co innego, my preferowaliśmy naturalne, uśmiechnięte zdjęcia a nie takie wydumane jak np. u styczniów. Każdy ma inny gust i dlatego wybiera to, czego szuka. Dlatego my np. nie wzięliśmy styczniów, bo dla nas ich zdjęcia są za bardzo pozowane i po prostu sztuczne, a takich nie chcieliśmy Cytat:
co do cen - ceny są rożne (tak jak wszędzie) - wszystko zależy od firmy i modelu sukni, którą wybierzesz ale ceny nie różnią się chyba jakoś drastycznie (głównie zagranicznych modeli) od cen tych samych modeli w Krakowie |
||
|
|
|
#1406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
panie chamskie i wredne. obiecują a póżniej nie dotrzymują terminów i wychodzi zupełnie co innego. natomiast jest jeszcze drugi salon Maja na ulicy topolowej który sobie wszyscy chwalą.
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
[poza tym każdy lubi co innego, my preferowaliśmy naturalne, uśmiechnięte zdjęcia a nie takie wydumane jak np. u styczniów. Każdy ma inny gust i dlatego wybiera to, czego szuka. Dlatego my np. nie wzięliśmy styczniów, bo dla nas ich zdjęcia są za bardzo pozowane i po prostu sztuczne, a takich nie chcieliśmy]
Nie chce nikogo bronic ani ganic - ale my swoja sesje zrobilismy u styczniów. Moze na zdjeciach tak to wyglada ale zdjecia nie sa jakos specjalnie ustawiane. Wiadomo mowią stańcie tak czy tak, moze spójrzcie sie na siebie ale na tym sie konczy (choc moim zdniem to wąłsnie rola fotografa powiedziec jak sie ustawic na zdjeciu). Generalnei nawet nie wiadomo w którym momencie robione jest zdjecie. Ale tak jak slusznie wspomniałąs Kalex kazdemu co inengo sie podoba - jednym pałac biskupów a innemu łaczka i kwiatki Jedyne małe zastrzezenie to moze troszke przeswietlili zdjecia , ale mam nadzieje ze da sie to jeszcze uratowac
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jeszcze odnośnie Elli podkreślam że byliśmy ostatnią parą i dlatego obsługiwali nas pracownicy. Moimi zdjęciami rodzina i znajomi zachwycają się,zresztą nie mogę powiedzieć że są nieładne. Ale właśnie oklepane i mało oryginalne, robiliśmy je w trakcie wesela więc wiadomo że byliśmy zbyt zakręceni żeby wykazać się jakąś inwencją. I uważam że rolą fotografa jest podpowiadać jakieś fajne ujęcia czy pozy. Chłopak który robił nam fotki nie miał żadnych pomysłów więc zdjęcia są standardowe. Fakt że nie odbiegają od większości które widuję ale ja właśnie marzyłam o takich bardziej oryginalnych... Ale cóż, mogłam zrobić sesję po ślubie i wtedy miałabym pewnie ciekawsze, chciałam odwalić i mieć z głowy to mam
A teraz chcę z plenerowych wybrać dwa, powiększyć i powiesić na ścianie i mam problem bo w każdym czegoś mi brakuje...A co do sukni, próbuję właśnie sprzedać swoją i echhh na razie nic z tego. Zresztą wiedziałam że tak będzie, w dobie rybek kto zechce bezę...
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
no git
![]() najważniejsze to być zadowlonym ![]() gosik: spokojnie czekaj az ktos się znajdzie, trafisz na dziewczynę , która tak jak Ty nie szuka rybki, tylko sukni rozłozystej |
|
|
|
#1410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

Tak szybko, nie szkoda Ci? Moja ma kryształki i też martwię się czy nie odpadną
Jak uprałaś garnitur? My oddamy do pralni 

Od razu mam pytanko czy kupowała któraś suknię w Cymbeline albo Paryżance? Ja wprawdzie jeszcze mam czas, bo ślub biorę 05-09-09 ale już w styczniu chciałabym kupić suknię, bo ponoć wtedy największy wybór jest