|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
W tych 30 zł jest już przesyłka? I ostatnie pytanie - czy te próbki są dosyć spore?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyć nie umierać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1384 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ludzie mają tupet. Miałam podobną sytuację z bluzą - niby nową. I jeszcze dostałam negatywa przy okazji ![]() Cytat:
. Ona pisze tak plastycznie, że ja z podziwu wyjść nie mogę. Ma wspaniałą wyobraźnie i wielki dar - umie myśli przelać na papier Cytat:
![]() Cytat:
Edit: O widzę, że Agnieszka już napisała
|
||||
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie zrobiłaś fotek... Ale mam nadzieję, że plamy zejdą i będziesz mieć piękną suknię ![]() Cytat:
Mam wrażenie, że mamy podobne odczucia co do rozświetlaczy (biała czekoladka, kulki APC, różowość Isadory), więc idąc za ciosem przeniosłam to na pudry i chciałam usłyszeć prawdę ![]()
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Annmarie, też się przymierzam do pryzm i zdecydować się nie mogę Ciekawe jaki Sabbath ma kolor.Agnysko, jakie próbki zamawiałaś? Też mam w planach zamówić próbki od nich bo dawno nic z niszy nie wąchałam
|
|
#1388 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
chyba tez sie skusze na jakies probeczki Agnysko co profumum polecasz? i czy dają ich probki firmowe czy robione? ![]() ojojjjj przepadłam musze miec wiekszosc tych profumum
|
|
#1389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już jestem na etapie, gdy mama mimo wieku ma być szczupła, ubierać się na czasie, być na luzie i umieć gadać z koleżankami ( i nie tylko ) córki . Ale fajnie jest, gdy czasem usłyszysz: ale Ty masz fajną mamę. Moja córka jest dumna, a mi jest przyjemnie |
|
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ust - jakze sie ciesze, ze mojemu szefowi tak humor poprawilam. Normalnie sikal ze smiechu. Powazna rozmowa, jedna kobieta cos nawija powaznie a on 'czekaj... patrze na Babs' no to ja ryk smiechu i on tez. Caly dzien tak bylo, calutki. Blue - sytuacja z suknia poprostu straszna, ludzie wstydu nie maja. I sumienia. negatyw. |
|
|
|
|
#1392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj mało brakowało, żeby na pewnym waniającym delikwencie wylądował malowniczy pawik Cytat:
też muszę w końcu przestać się przymierzać i dla odmiany wziąć się za zamawianie
|
|
#1393 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ale na jedna paczuszke to sie skusze tych pro fumum musze wąchnąć co nieco
|
|
#1394 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1396 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
to sie nie oplaca wam powiem, bo ja za kazdym razem do 5szt tez dostawałam 2 gratis...
|
#1397 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Próbki dotarły, dziękuję
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że dotarły bo poczta mi ostatnio działa na nerwy i kiedyś zawału przez nich dostanę
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
No to idzie Chergui
![]() Cytat:
Też dostałam dwie gratis: Incensi Villoresi (dobrze, bo za mną znowu chodzą) i Andy Warhol Union Square Bonda. Mama o mocnych nerwach ![]() Moja mi powiedziała, że sobie uszy przebiję jak skończę 18 lat, bo ona nie ma ochoty patrzeć jak mi uszy ropieją i wysłuchiwać moich jęków. Słodka jest
|
|
#1400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy wstydu nie mają... Trzymam kciuki, żeby udało się sukienkę doprowadzić do dobrego stanu. Cytat:
Znalazłaś? ![]() Cytat:
A tak z innej beczki - nie myślałaś, żeby podciągnąć się w angielskim? Im więcej umiesz, tym większa radocha z nauki języka. A później ta nauka pięknie procentuje.
|
|
#1401 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
mnie rodzice zaprowadzili do kosmetyczki na przeklucie uszu jak mialam 3 lata ![]() czekam na relacje z testow pro fumum to po weekndzie dlugim sie skusze i zamowie
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Papuziu - myślałam, tylko myślałam też o tym, że fajnie jest mieć certyfikaty jeżykowe ale jednocześnie cały czas języka używać,ćwiczyć, komunikować się. Tylko pętla się zamyka - na kurs potrzebna jest kasa, a mnie jest ciężko poprosić o nią rodziców ( a wiem, że by mi dali).
Teraz chodziłam na ten niemiecki z UP, Ameryki tam nie odkryliśmy, bo to był poziom początkujący, ale frajda była niesamowita- to fakt - poczucie,że coś robię, że rozumiem, że wchodzi łatwo, że drugi język...
|
|
|
#1403 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak testnę to napiszę, choćby wstępnie, coś.
|
|
#1405 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bluegirl, skandal z ta kiecką Ja bym zdecydowanie ją odesłała a na weselicho kupiła coś na przecenie Cytat:
i szybko minie Może przeanalizuj raz jeszcze w czym jesteś dobra, jakie marzenia miałaś kilka lczy kilkanaście lat temu...Cytat:
Przecież to iwestycja w siebie, dzieki dokształceniu znajdziesz lepszą pracę.
|
|||
|
|
|
#1407 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ja tez, ehh czytam te opisy i mam ochote jechac jutro do warszawy, zeby je od razu obwąchać
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo włączanie sobie filmu, który już znasz, bez pl. napisów - i wyłapywanie słów. Ewentualnie z napisami w obcym języku. Czytanie książek w oryginale. Chociaż oczywiście Nauczyciel Wszechwiedzący też się przydaje. Oprócz powyższych, lubiłam czytywać sobie słownik (wiem, jak to brzmi ale zauważyłam, że po takiej lekturze mało co w głowie zostaje.
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papuziu, musze przyznać, że najlepiej u mnie z czytaniem i rozumieniem tekstu. Ostatnio wzięłam sobie do poczytania w angielskim biografię Scorsese i z zadowoleniem stwierdziłam, że ...kumam Nie mam problemu z tekstem, słówka czy pojedyńcze zwroty zawsze mogę sprawdzić.Gorzej z wymową Kiedyś miałam fajnie, angielski na studiach, kurs, chłopak przyjaciółki był Irlandczykiem, więc nawijałam w tym języku praktycznie 5-6 dni w tygodniu Teraz...no cóż- ma się blokadę
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prośbę wielką. Robiłyśmy zakupy na Lucky, sprawdzam lokalizację paczki po numerze, a tam: "Your item cleared customs in POLAND at 3:42 PM on August 12, 2008." Ja paczki nie odebrałam, czy wobec tego znaczy to, że UC ją przejął? Czy mimo to jest jeszcze szansa, że cła nie dowalą, czy jak przejmują to automatycznie znaczy, że cło będzie?
Edit: Ech, mój angielski jest bardzo podupadły Za mało się starałam, żeby mi nie wywietrzał z głowy i teraz mam. Jakoś mi ta myśl wcześniej nie zaświatała, ale fajnie byłoby zapisać się gdzieś, a poza tym samej się wziąć. Ale całkiem źle ze mną nie jest: w roku szkolnym mam raz w tygodniu uczennicę z 5 klasy. Jak jej tłumaczę to ona kuma, w tym roku miała 6 z ang. Taką bystrą dziewczynkę to aż przyjemnie uczyć
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Ludzie mają tupet. Miałam podobną sytuację z bluzą - niby nową. I jeszcze dostałam negatywa przy okazji
Jestem pod olbrzymim wrażeniem
. Ona pisze tak plastycznie, że ja z podziwu wyjść nie mogę. Ma wspaniałą wyobraźnie i wielki dar - umie myśli przelać na papier 
Ciekawe jaki Sabbath ma kolor.

tych pro fumum musze wąchnąć co nieco
Albo włączanie sobie filmu, który już znasz, bez pl. napisów - i wyłapywanie słów. Ewentualnie z napisami w obcym języku. Czytanie książek w oryginale. Chociaż oczywiście Nauczyciel Wszechwiedzący też się przydaje.