![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2018, cz. 2 :)
Gratuluję udanych wizyt
![]() Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie mogę się doczekać swojej wizyty aaaaaah ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#63 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zamiar w święta być juz w domu
![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To już był teraz ostatni dzwonek (6 miesiąc) bo potem już mi to lekarz odradzał, bo jest zbyt wielkie ryzyko. Dostałam tutaj od lekarza, takie pudełko z informacjami dla nowych rodziców. Tam były zniżki do sklepów dziecięcych i będę teraz z nich korzystać ![]() Co do laktatorów, to mi kilka osób odradzało ręczny. Co w sumie mnie nie dziwi.
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kto dziś wizytuje z nami? Gratuluję udanych wizyt dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze mam dzisiaj doła jakiegoś. W sobote robię krzywa cukrowa. Od kilku dni sprawdzam sobie cukry na czczo i wychodzą mi podwyższone... 102, 108 oto kurcze w tej ciąży mam niedoczynność tarczycy, miałam anemię, grzybicę, małopłytkowość teraz jeszcz niech mi wyjdzie cukrzyca po raz drugi, bo już mi raz ją zdiagnozowali po czym wykluczyli...mam wrażenie że moje ciało nie stwarza przyjaznych warunków dla Małego, wręcz utrudnia mu wszystko od początku, że jest dla niego wrogie zamiast go wspierać, ehhh...
Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Dubel
Edytowane przez Aleksandriiia Czas edycji: 2018-09-04 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Ooo ja tez zamierzam w swieta juz byc ogarnieta ze wszystkim
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za wizytę ![]() Mamy za sobą słabą noc, mała ma taki kaszel. Ma syrop ale wydaje mi się że nie za bardzo pomaga. Zdarzyło jej się nawet zwymiotować. Nie wiem co mogę zrobić żeby jej ulżyć. Wczoraj mąż był z nią u pediatry i osłuchowo jest czysto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Synek ma jakas alergie na cos z czym ma kontakt tylko w nocy. Nad ranem zatyka mu sie nosek. Wybudza to go (i nas oczywiście). Lekarz każe szukac w domu przyczyny... I tak szukamy... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki za wizytę ![]() Mamy za sobą słabą noc, mała ma taki kaszel. Ma syrop ale wydaje mi się że nie za bardzo pomaga. Zdarzyło jej się nawet zwymiotować. Nie wiem co mogę zrobić żeby jej ulżyć. Wczoraj mąż był z nią u pediatry i osłuchowo jest czysto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Upiorna noc za nami, coraz mniej śpię, spadło mi troszkę problemów na barki o których pisać nie będę, to i rzadziej tutaj bywam. Niestety ale dość mocno przeżywam i to trudny czas i dla mnie i dla dzidziusia (serio aż bałam się, że mu krzywdę zrobiłam).
Tak mam od kilku dni/ kilku nocy. Dzisiaj złapał mnie taki straszny skurcz, tak okropnie bolesny i tak strasznie trzymał, że myślałam, ze po prostu albo rodzę, albo coś jest nie tak ![]() Dziewczyny, czy wy w ciąży też się czymś zamartwiacie i stres was aż paraliżuje? Wszystko mimo wszytstko ok z dzidziusiami ? Cytat:
Może być, że od tarczycy. Ja też mam niedoczynność, też mi co chwila podnoszą letrox, TSH mi ciągle skacze i czuję się ciągle tak jakbym miała kombo : nieleczona tarczyca + ciąża. Cytat:
Trzymaj się mocno, wstanie lepszy dzień zobaczysz. Z małym i ze zdrówkiem też będzie ok i jestem przekonana, że pomimo obaw, dzidziuś ma się dobrze (sama mam taką nadzieję u siebie ![]()
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aleksandria - nie martw się, ja słyszałam że glukometr zawyza cukier ☺ Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Anaitis - ja od początku w stresie. Ciągle się boję o ciążę, o dziecko. To już moja trzecia ciąża, a dziecka wciąż brak
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Anaitis - ja od początku w stresie. Ciągle się boję o ciążę, o dziecko. To już moja trzecia ciąża, a dziecka wciąż brak
![]() ![]() Nie mogłam dziś w ogóle spać w nocy. Tylko się budzilam i kręciłam po łóżku. Coś mi Wizaz szwankuje ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam zrobić badanie moczu na dzisiejsza wizytę :/ robicie za każdym razem?
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Witam i ja w nowym wątku, widzę że większy ruch się tu zrobił
![]() emdees i jak te bóle - ustały? U mnie też noc do bani, zbudził mnie okropny skurcz w łydce i do teraz jeszcze mnie boli ![]() Na wadze 5,5kg na plusie, jak u Was? Co do laktatora to ja też chcę kupić elektryczny, pewnie jakiś model z Medeli. Ale temat karmienia, laktatora, i tych wszystkich gadżetów zw. z karmieniem to dla mnie póki co kosmos ![]() Aleksandria- współczuje problemów ze zdrowiem, ciąża to duże obciążenie dla organizmu i wszystko w tym czasie wariuje. Grunt, że maluch dobrze się rozwija. Anaitis - głowa do góry kochana i mam nadzieję, że ten zły czas i stresy szybko miną. Asioka- zdrowia dla małej! Gratuluję udanych wizyt i kciuki za wszystkie nadchodzące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jak u Was z nabieraniem wody i puchnieciem? Na mnie nie wchodzi obrączka z przed 3 miesięcy.
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh, stres jeszcze tylko tego nam w ciąży brakuje. Mam nadzieję że problemy szybko sie rozwiążą Dzięki dziewczyny za dobre słowa, jakoś tak mam wrażenie, że robię Małemu pod górkę od początku, a wiadomo chce dla niego jak najlepiej Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez Aleksandriiia Czas edycji: 2018-09-04 o 08:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Cześć, ja dziś byłam w pracy zawieźć zwolnienie. Wszyscy bardzo mili i powiedziałam trochę. Ale jak popatrzyłam ile koleżanka musi ogarniać to cieszę się że jestem na zwolnieniu😁
12.09 zapisałam się na warsztaty bezpieczny maluch. Mam nadzieję że mi się uda dotrzeć i będzie fajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zaczynam tęsknić za pracą. Już miesiąc siedzę na zwolnieniu i wcześniej było super, bo ustały migreny, doceniałam to, ze nie muszę się tłuc komunikacja w te upały, itd. Teraz powoli tęsknie za jakimiś zadaniami "niedomowymi". Jak na złość coraz częściej boli i ciągnie mnie brzuch na dole. Wczoraj i dziś musiałam wziąć no-spę. Sam ból pewnie bym wytrzymała, ale no-spa łagodzi skurcze i w tym aspekcie widzę jej pozytywne działanie. Boje się, ze coś z szyjka się dzieje, bo ostatnio gin stwierdziła, że jest trochę za miękka i kazała mi ograniczyć aktywność fizyczną. Jutro mam wizytę, to się dowiem. Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Oj widzę, że co$ ponuro tu o$tatnio, $ame jakie$ problemy i zmartwienia
![]() Anaiti$, ja miałam zaburzenia lękowe, leczyłam je przez kilka lat, dlatego mu$iałam odkładać ciąże na później, bo po pierw$ze brałam antydepre$anty, a po drugie w ciąży w$zelkie lęki czę$to $ię na$ilają, dlatego p$cyahitra nie chciał mnie do niej dopu$cić. W końcu po zakończeniu leczenia, po względnej poprawie i unormowaniu życia, udało $ię zaj$ć w ciążę i początokow było okej, ale był taki okre$, że źle $ie działo w rodzinie, $tre$ związany z nowym mie$zkaniem $powodowały że przez pewiem cza$ chodziłam jak kłębek nerwów, $pać nie mogłam, ciągle $ię zamartwiałam, wymiotowałam ze $tre$u, był taki mie$iąc że przez chwilę za$tanawiałam $ię nad tym czy ludzie, którzy w ogole mi dziecko odradzali, nie mieli racji, ale na $zczę$cie minęło, nic złego $ię Kornelce chyba nie $tało, a w każdym razie rozwija $ie prawidłowo. Cza$em zamartwianie $ię zamartwianiem, je$t je$zcze gor$ze. Głowa do góry, z dzidziu$iem na pewno w$zy$tko okej. Trzymaj $ię Kochana! ![]() $nowflake, ja już prawie dobijałam do 4kg na plu$, ale odkąd mam tą dietę cukrzycową, $chudłam 1kg, my$lę że ginka mnie zabije na najbliż$zej wizycie, bo ona ciągle mi mówi, że za mało i za mało..... Alek$andria, ja też mam dzi$ gor$zy dzień, przez te cukry dune, bo dzi$ wywalają mi aż do 170 po pierw$zym i drugim $niadaniu, a niby ta modyfikacja diety miała być korzy$tniej$za. Mam do$ć..... |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Kamaska nie wiem co tam masz z rana w diecie, ale może spróbuj pokombinować ze śniadaniami bez węgli, białkowo-tłuszczowymi, np. jajecznica z warzywami, omlet itd. Ja wprawdzie nie mam cukrzycy, ale sama często tak jem i super się czuję po takim śniadaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Mam zrobić na kolejna wizytę. I tak mam infekcje wiec wyniki byłyby z D
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Krasulka też nadal walczysz z infekcja ? Co teraz dostałaś? Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.