|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018, cz. 8 !
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ostateczności jeśli będzie tak bardzo bił że będziecie się obawiać to przytrzymać w bezpiecznym chwycie. Na początku może być gorzej ale potem się ogarnie i będzie już wiedział co i jak. A jeśli chodzi o toxo i rozyczke to ja miałam badane przed staraniami. I to są badania jakie się daje dla staraczek Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak to doszczepic? Tzn warto sie zaszczepic na rozyczke jezeli pracujesz z malymi dziecmi, i po szczepieniu trzeba odczekac trzy miesiace. Ale o doszczepianiu pierwsze skysze. I w ogole o szczepieniu na toxo... Natomiast samo badanie na obecnosc przeciwcial robi sie standardowo na poczatku ciazy i dopiero wtedy jest uznawane za wiarygodne w ciazy... PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem takze nie ma sensu przerywac brania kwasu foliowego..
Co do wiesiolka brałam przed 1 ciążą ok.3tabl.dziennie do owu.. czy akurat one pomogly- ciężko stwierdzić Gin jak go spytałam to sie puknął w głowe i stwierdził że mi prędzej na włosy i cere pomoże.. |
|
|
|
#1958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mały i nierozumny to on był jak miał roczek, a teraz idealnie wykorzystuje swoją pozycję. Jak mi gorąco ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
U mnie raczej dupa z ciazy w tym miesiącu
okres na piatek, a już dzisaj brudzenie :/ w ogole sie denerwuje bo mam krotkie cykle 23-24 dniowe, ktore sa obfite i trwaja ok. 7 dni, a zanim dostane @ mam jeszcze 1-3dni plamienia.. do tego w pierwszy i drugi dzien ledwo zyje, faszeruje sie tabletkami zeby jakos przezyc... zeby zaplanowac jakis wyjazd na urlop to 3 miesiace przed juz zaczynam wielkie obliczanie i kombinacje, zeby w trafic w odpowiedni moment cyklu, bo nie wyobrazam sobie byc na wakacjach z @...ehhh nie moj dzien dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Wczoraj jednak zajechałam się w akcji sprzatanie i ogarnianie domu. Dzisiaj praca plus zakupy i gotowanie na kolejny dzień do tego przeziębienie i jestem dętka Nie miałam kiedy nawet do Was zajrzeć.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
Icannotfly dopisz mi testowanie 2 października
i jak możesz z zaginionych do starających wrzuć.Za mną najgorszy dzień, ból głowy, ból brzucha, wymioty i nie ma że boli i się położę i pośpię bo mam malucha w domu i trzeba się zająć. Czekałam aż wróci i mąż, leki i spanie od 17 do 5. Ja w ciąży brałam prenatal duo ale kupowałam oddzielnie opakowanie classic i dha i wychodziło taniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
@ wreszcie zawitała! Tylko czy dziś będzie płomienie czy już 1dc?
Dzień dobry Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam podobnie ale okazało sie, ze to nie dobrze względem planowania dziecka... idz do gina lepiej... |
|
|
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
|
|
#1966 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gramy dalej, nowe rozdanie! Cytat:
![]() Dzień dobry tak w ogóle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
Tu z dnia na dzień coraz gorzej, same @...
Rrock jak tam? U mnie ból głowy okrutny który zazwyczaj zwiastuje @...takze zobaczymy co dzień przyniesie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
danya
Ja Mam podobnie do Ciebie. Co prawda cykle mam dluzsze bo 24-29dniowe ale tez ostatnio @ zaczyna mi sie od plamien a jak juz sie rozkreci to porzadnie i jest obfity i trwa naweet 8-10dni.. i bol okropny, ketonal nawet za bardzo nie pomaga... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Madz, szkoda ze @ przyszła, ale jak już przyszła, to niech się rozkręca od razu jak powinna ![]() Kurde, muszę sie wygadać... Mojemu w poniedziałek znowu coś skoczyło CRP i dali mu antybiotyk. Na 12 miał założony wenflon, a na 18 juz się ten wenflon popsuł i trzeba nowy. Przez 35 minut szukały, gdzie go wbić i nigdzie im nie wchodził, bo jakieś zrosty po poprzednich wenflonach. Potem na razie odpuściły, żeby się zagrzał i odpoczal, ale mówiły coś, że jak nie, to trzeba będzie w główkę Może dlatego miał odpocząć, że nie chciały przy nas? W każdym razie, mały po tym wszystkim miał taką minę... ni to ból, ni to przerażenie, ale tak... no jak sobie nawet teraz przypomne, to poprostu rycze A druga to już mnie wkurza cały ten szpital... Tzn nie wiem, jak takie zakładanie wenflonu wyglądało wcześniej, bo pierwszy raz akurat trafiłam, że miały to robić przy mnie, ale no... Pierwsza myśl, że jakoś na tym oiomie była lepsza opieka, bo tak to takich problemów nie miały I do tego wczoraj mały prawie że uciekł z inkubatora, tak się wiercił i kręcił że dosłownie się zsunął z materacyka i leżał w takiej dziurze pomiedzy ścianą a materacykiem... Oczywiście płacz, ale no... inkubator tłumi, to ciekawa jestem ile tak leżał? Ehh... ja chce już go w domu
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Drocia
a kiedy małego planują wypisać? Wiesz, dorosłych boli zakładanie wenflonu a co dopiero takiego maluszka.. może rzeczywiście nie chcieli przy Was go zakładać żebyście i wy się gorzej nie denerwowali. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1973 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech już ten czas szybciej leci i leczy przede wszystkim! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz być silna dla niego, a z tymi babami to może pogadaj i zwróć im uwagę? No kurde one tam są do opieki nad tymi maluszkami. Wierzę, że Antoś da sobie radę, w końcu już tak dużo przeszedł i Idzie cały czas do przodu, i już niedługo będziecie razem w domku. A ile on już waży? Coś mówią kiedy go planują wypuścić? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Ja z rok brałam. Z tego co czytałam to każda kobieta która współżyje powinna go przyjmować, nawet jeśli nie planuje dziecka w danej chwili. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już jestem po @ ale mnie takie przezięienie dopadło
![]() Gardło, katar... a mój sprawdzony lek nie dziala na mnie juz tak jak wcześniej
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz biore ponad rok
Kiedys czytalam ze kazda kobieta ktora wspolzyje nawet jesli nie planuje dziecka powinna go przyjmowac (przeciez zdarzaja sie wpadki ) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1980 |
|
Rozeznanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;85829407]Jejku biedny maluszek
niech już ten czas szybciej leci i leczy przede wszystkim! Wszystko przez tą łakomą głupią Ewę co się powystrzmac nie mogła i zjadła zakazany owoc! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

porodem, począwszy od 36. tygodnia ciąży działa zmiękczająca na szyjkę macicy. Dzięki temu podczas porodu będzie ona bardziej elastyczna i podatna na rozwieranie. Od 37. tygodnia ciąży można używać oleju bezpośrednio do masażu krocza – dzięki temu dodatkowo można uelastycznić ten obszar przed porodem."

Pisze "przechodzę" bo ostatnio daje mi się we znaki. Wkurza mnie ta nasza płodność. Trzeba znosić ciężar drugiej fazy wszelkie dolegliwości fizyczne, psychiczne i emocjonalne a dziecka dalej nie ma. To niesprawiedliwe! Jak mam nie zajść w ciążę to po cholerę tak co miesiąc zmagać się z tym. Wrrr.. faceci to jednak mają fajnie!Piękności
Witaj ponownie. Nie napiszę nic nowego: leci ta twoja ciaza jak nie wiem co.
Pierwsze słyszę. Toxo zalecają zbadac już w ciąży.

okres na piatek, a już dzisaj brudzenie :/ w ogole sie denerwuje bo mam krotkie cykle 23-24 dniowe, ktore sa obfite i trwaja ok. 7 dni, a zanim dostane @ mam jeszcze 1-3dni plamienia.. do tego w pierwszy i drugi dzien ledwo zyje, faszeruje sie tabletkami zeby jakos przezyc... zeby zaplanowac jakis wyjazd na urlop to 3 miesiace przed juz zaczynam wielkie obliczanie i kombinacje, zeby w trafic w odpowiedni moment cyklu, bo nie wyobrazam sobie byc na wakacjach z @...ehhh nie moj dzien dzisiaj 

musisz być silna dla niego, a z tymi babami to może pogadaj i zwróć im uwagę? No kurde one tam są do opieki nad tymi maluszkami.