|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię w sierpniu cały wątek na coś symbolicznego
Nieaktualne
Bardzo zależy mi na wymianie tych rzeczy, dlatego w 90% przypadków nie będę przeliczała ceny produktów i chętnie oddam prawie cały wątek np. za zestaw żeli z Isany, czy innej marki, żele do prania, albo kapsułki, olejki eteryczne, woski, herbaty, itp. Po prostu chcę, żeby mi się zwrócił koszt wysyłki i zostało coś symbolicznego. Tylko przy rzeczach na ostatnim zdjęciu będę ciut bardziej wybredna ![]() Zapraszam do wymiany Do wymiany mam: 1. Skin 79 Miniaturki kremów Pink i Orange 7g, trudno ocenić zużycie, myślę, że na pewno jest ponad połowa 2.Dwie nowe pomadki ochronne Delia z filtrem Spf 25 3.Folie do usuwania hybryd Provocater, zużycie widoczne na zdjęciu, pojemność wyjściowa to 100 folii, nie chce mi się liczyć ile zostało, ale na pewno jakieś 3/4 opakowania 4. Puder The Balm Sexy Mama zużycie widoczne. Jest dobry, ale jakoś ostatnio nie mogę się dogadać z prasowanymi pudrami i nawet do torebki biorę sypkie. 5. Krem BB Delia przetestowany raz 6. Podkład Delia przetestowany raz 7. Waciki bezpyłowe Provocater nowe, zafoliowane opakowanie 8. Próbki męskich kosmetyków dezodorant i żel pod prysznic STR8 obie po 50 ml nowe 9. Minus 417 Catharsis Rejuvenation Hair Mud Mask â Odnawiająca maska do włosów z błotem pozostała połowa opakowania 10. Perfumetki Avon, zużycie na zdjęciach -Avon Life by Kenzo -Attraction Rush for her 11. Palette nowa brązowa szamponetka 12. 2 pomadki w kredce Bell, użyte ze 2-3 razy kolory to ciepła czerwień i ciemny, intensywny róż. 13. Doborah Milano Dress Me Perfect podkład w odcieniu 0 Fair Rose użyty ze 3 razy. Zużycie jest praktycznie niewidoczne. Świetny kryjący podkład, ale niestety nie mój odcień, najchętniej wymieniłabym go po prostu na inny odcień, ale inne rzeczy też rozważę. 14. Dezodorant Fa- raz psiknięty w celu poznania zapachu 15. Lakier Sally Hansen odcień Arm Candy 175, kilka razy użyty, zużycie widoczne 16. Błyszczyk Irena Eris Provoke odcień n3 Romantic cream, użyty ze 3-4 razy- śliczny, błyszczący nudziak, ale jednak nie lubię błyszczyków 17.O3zone Biały krem-Nowy, nietestowany i nieotwierany 18. Krem Tria Cosmetics na noc regenerująco-nawilżający z ekstraktem z imbiru- nowy 19. Kueshi, krem z filtrem Spf 50, użyłam raz na całą twarz 20. Jantar Farmona Mgiełka z Wyciągiem z bursztynu nowa 21 Revlon Colorstay do normalnej/suchej skóry odcień 150 Buff, użyty 3 razy na całą twarz. 22. Mała czarna sztywna, kuferkowa torebka na łańcuszku. Jest prześliczna zdjęcie nie oddaje jej uroku. Niestety dla mnie jest po prostu za mała. Mam ją od roku i zabrałam ze sobą tylko raz, także jest w stanie idealnym, a oddam za drobiazg, bo szkoda, żeby leżała i się kurzyła. Wymiary torebki: Długość 17cm Wysokość 13cm Szerokość na dole 5cm 23. Vichy Ideal Soleil Mleczko po opalaniu 24. Podkład Bourjois Healthy Mix odcień 51, użyty max 5 razy zużycie niewidoczne przez ściankę butelki.25. Rimmel podkład Match perfection odcień 010 light porcelain, zużycie 50% 26. Eveline intensywnie regenerujące serum do ust, nowe, trochę pognieciony kartonik 27. Cienie, wszystkie nowe i nieużywane, tylko kilka kolorów maznęłam palcem w celu sprawdzenia koloru z ciekawości ![]() Dokładam: 1. Maybelline Colossal volum'express maskara używana, trudno określić zużycie, na pewno jest jeszcze dobra i "mokra" mogę dorzucić na testy 2. Costance Carrol cień pojedynczy 02.Supernowa- piękny metaliczny odcień rose-gold użyty 3-4 razy 3. Joko mineralny róż spiekany nr 8 brzoskwinia ze złotymi drobinkami, przetestowany raz The Balm bronzer Bahama Mama zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu 4 RSS Beauty Cleaner produkt do czyszczenia i dezynfekcji gąbek oraz profesjonalnych akcesoriów makijażowych, zużycie na zdjęciu 5 Cece Of Sweden Masło do ciała olejek z konopi jędrność i relaks, tylko powąchałam zapach ale kompletnie nie dla mnie 6 minus 417 żel do mycia twarzy z luffą- około połowy 7, lampa led-niewiele używana
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2018-09-09 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w sierpniu cały wątek na coś symbolicznego
Wymiana za 8,9,10,13 i 14?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam w wątku herbatke odchudzającą, a w poza wątkiem olejki eteryczne Damai, tylko musiałabym sprawdzic zapachy i ile ich zostało.
Podoba mi się: Skin 79 Miniaturki kremów Pink i Orange 7g, trudno ocenić zużycie, myślę, że na pewno jest ponad połowa Puder The Balm Sexy Mama zużycie widoczne. 10. Perfumetki Avon, zużycie na zdjęciach -Avon Life by Kenzo -Attraction Rush for her 6. Podkład Delia przetestowany raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
3.Folie do usuwania hybryd Provocater, zużycie widoczne na zdjęciu, pojemność wyjściowa to 100 folii, nie chce mi się liczyć ile zostało, ale na pewno jakieś 3/4 opakowania 7. Waciki bezpyłowe Provocater nowe, zafoliowane opakowanie 8. Próbki męskich kosmetyków dezodorant i żel pod prysznic STR8 obie po 50 ml nowe 14. Dezodorant Fa- raz psiknięty w celu poznania zapachu 20. Jantar Farmona Mgiełka z Wyciągiem z bursztynu nowa
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Was
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Palmarosa
Koper włoski Bazylia Kocanka Grejpfrut Mandarynka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
I jak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się Twoja torebka, mogłabyś podać wymiary
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj, może coś u mnie za Mała czarna sztywna, kuferkowa torebka na łańcuszku ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wymiary
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej może coś u mnie za torebke, dezodorant fa,próbki męskich kosmetyków i miniatury skin79 ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Oj,byłam pewna że odpisałam,przepraszam
Paletki wolę wymienić na inne paletki lub perfumy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za torebkę?
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 1. Skin 79 Miniaturki kremów Pink i Orange 7g, 8. Próbki męskich kosmetyków dezodorant i żel pod prysznic STR8 obie po 50 ml nowe Mała czarna sztywna, kuferkowa torebka na łańcuszku. 21 Revlon Colorstay do normalnej/suchej skóry odcień 150 Buff, użyty 3 razy na całą twarz. 24. Podkład Bourjois Healthy Mix odcień 51, użyty max 5 razy zużycie niewidoczne przez ściankę butelki.25. Rimmel podkład Match perfection odcień 010 light porcelain, zużycie 50% 27. Cienie, wszystkie nowe i nieużywane, tylko kilka kolorów maznęłam palcem w celu sprawdzenia koloru z ciekawośc 17.O3zone Biały krem-Nowy, nietestowany i nieotwierany 20. Jantar Farmona Mgiełka z Wyciągiem z bursztynu nowa ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam np maskę do włosów odżywcza insiht około połowy z 500 ml, róż sephora raz maźnięty pędzlem, minerały w woreczkach strunowych, błyszczyk Victorias Secret nowy, odlewkę Angela sucree, około połowy kremu bb bourjois, krem pod oczy vianek kilka razy użyty
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać te rzeczy:
Yves Rocher, So Elixir EDT, ok. 15/30 ml farba Schwarzkopf Golden Rose, Matte Liptick Crayon, kolor nude a u Ciebie podoba mi się najbardziej: 1. Skin 79 Miniaturki kremów Pink i Orange 7g, 8. Próbki męskich kosmetyków dezodorant i żel pod prysznic STR8 obie po 50 ml nowe 21 Revlon Colorstay do normalnej/suchej skóry odcień 150 Buff, użyty 3 razy na całą twarz. 24. Podkład Bourjois Healthy Mix odcień 51, użyty max 5 razy zużycie niewidoczne przez ściankę butelki.25. 27. Cienie - pierwsza i ostatnia paletka 17.O3zone Biały krem-Nowy, nietestowany i nieotwierany 10.Perfumetki Avon, zużycie na zdjęciach -Avon Life by Kenzo -Attraction Rush for her co chciałabyś oddać i jak widziałabyś wymianę? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.