![]() |
#121 |
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 13
Xzora oby szybko rana sie wygoiła
![]() Tylko, ze Niko je dużo od dawna a ten „problem” jest od kilku dni ![]() Nie przykrywam Niko niczym bo sie budzi od razu ![]() Faith zdrówka dla Emilki! Brawo dla Bartka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Umieram.
W dodatku od 3 dni non stop kloce się z tz o pestke. Denerwuje mnie jego podejście. Oczywiście topór wojenny nie jest zakopany pomimo chorobska i ledwo żyję robiąc wszystko chora. Jeszcze dostałam @ Xzora pestka dziś spala pod kołdrą bo chciałam, żeby się wygrzala. Rozkopala się rano. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Taedio u nas tez podpisane i chusteczki użyły nasze. Ale nie dały pudru. Chyba? W każdym razie nie znalazłam go w pieluszce. Może ja więcej sypie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Morelle, kuruj się! Współczuję upadku Pestki. Ja sobie nie wyobrażam jeszcze zmiany łóżeczka.
Xzora, myślę że z drugą ciąża po prostu będziesz musiała dłużej poczekać. A powiem Ci że te przepukliny niestety lubią wracać jeśli nie założą siatki. Mozliwe że po drugiej ciąży znowu się zrobi przepuklina -.- Uważaj teraz z powrotem do treningu i zabePieczaj to tejpami. Domyślam się że nie leżysz i nie pachniesz ale może chociaż uda Ci się troszkę poleżeć ![]() Ostatnio też się zastanawiałam nad posiecielą i w końcu ku uciesze dziadków kupiłam poduszkę:p zostajemy przy kocyku bo Wojtek nie lubi w ogóle być odkrywany. Mam śpiworek też taki grubszy bo dostałam ale nie wyobrażam sobie takiego dużego dziecka w śpiworku chyba... Wojtek wstaję, siada w łóżeczku. Chyba by mu przeszkadzał... Taedio, a szafki macie na sali? Bo u nas są na zewnątrz. W grupie 27 dzieci. Wcale się nie dziwię że używają jednych chustę żel dopóki się nie skończą. Masakra z tymi kupami w nocy! Faith, zdrówka! Brawo dla Bartka i Emilki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Pestycyda ja z sis spałam w śpiworze do 7 r z.
![]() U nas półki na pampersy ect. Są na sali. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#126 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017
![]()
Xzora super, że nie ma wielkiego bólu. Biedna Klaudia z odparzeniami
![]() ![]() ![]() ![]() Morelle ogromnie współczuję choróbska, wracajcie z Pestką do zdrowia szybko! Piona z tymi kłótniami, my też ostatnio non stop na siebie warczymy. Przytulam z powodu @ ![]() ![]() Pestycyda Wojtek też biedny z odparzoną pupą ![]() ![]() ![]() ![]() Faith zdrowia dla Emilki! Ja też myślę że szybciej pójdzie, skoro już się puszcza i stoi sama ![]() ![]() Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2018-09-09 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Sill kobieto jak Ty mnie dobrze rozumiesz!
Musi tylko zmienić się atmosfera ![]() U nas tez dluga piżama. W zimie spr znowu ze śpiworem. Chociaż nie wiem czy da radę bo ubralam jej ostatnio pajac ze stopami i był dramat. Ale masz fajnie! Też chcę 2!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#128 |
Wtajemniczenie
|
U nas Lila z małym katarem i pokasłuje, ja już cała w nerwach z wizją chorej Łucji i kolejnego przechorowanego roku. Mam takiego doła przez to, że mam ochotę wyjść z domu i gdzieś uciec
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
U nas water wipes spr się rewelacyjnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz racje, ze nasze dzieci za duże sa na spiworek, spod kołdry wstanie, a spiworek by ją wkurzał. Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Teraz na pewno lekarza o te ciąże zapytam ![]() Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Dużo zdrowia dla chorujących
![]() ![]() Xzora, trzymam kciuki za szybki powrót do pełni sił, odpoczywaj jak tylko możesz ![]() Nocne kupy są najgorsze! U nas na szczęście raczej się nie zdarzają ale ostatnio się trafiła i weź tu człowieku przebierz... światła głównego nie włączysz bo rozbudzisz dziecko, mała nocna lampka za dużo nie daje i wycierasz na oślep ![]() ![]() U nas z kolei ostatnio problem bo robi takie twarde i nie za dużo, widzę ze czasem musi postekac i się wysilać żeby coś wycisnąć ![]() Dziewczyny, jutro mam ostatni wolny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Hahaha pokrzepiające ![]() Przytulaski i kciuki za spokojny powrót do pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- U nas na szczęście nie ma kup nocnych. Rzeczywiście ciężko byłoby przewinąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#135 |
MerDer 4ever
|
Pestycyda mamy szafę na sali
![]() Ja juz w domu. Niko ma trochę podwyższona temperaturę. Podejrzewam, że to szczepienie. Tata mi powiedzial, że nie zyje jego kolega z pracy. Byli razem ostatnio 2,5 msc we Francji na robocie. Miał wypadek samochodowy. Zostawił malutkie dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie zawsze sobie radzi. Jak zaczyna płakać to jest problem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#137 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myśle, ze warto przeczytać książkę czy zacząć ten kurs. Szkoda tracić czasu na nerwy. Cytat:
Przykra wiadomość o śmierci kolegi taty ![]() Cytat:
Udanego wolnego poniedziałku! Na pewno bedzie dobrze po powrocie do pracy. Rozumiem obawy, bo tez na pewno bede ich mnóstwo miała. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Sili, używamy z babydreama chusteczek tych zielonych albo z nagietkiem pomarańczowych. O waterwipes też myślałam szczególnie że wyhaczylam ostatnio w dobrej cenie (6 zł za 65-70 sztuk) w jakimś nowootwartym sklepie Dealz.
Brawo za brum brum ![]() Oby ten katar u Lili się nie rozwinął ![]() ![]() ![]() Aggs, dasz radę! Najgorsze są początki ale będzie dobrze;*! Taedio, współczuję straty tacie ... Aż się serce kraje... Zdrówka dla Nikosia! Wojtek daje do wiwatu w ten weekend. Dziś wstal rano z płaczem potem po drzemce to samo. Nie chciał za bardzo nawet z dziadkami się bawić i wręcz płakał jak go próbowali zabawiać. Teraz już wracamy i na szczęście śpi. Jutro znowu żłobek . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Pestycyda powodzenia jutro!
U nas dalej warczenie. Prezent, który kupiłam nie podoba się. Do zwrotu. Zjadłam 3 kawałki tortu Kusze ![]() Musze jutro ciągnąć pestke do wro :/ Zamówiłam wózek na adres mamy, a nikogo nie będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Tort
#141 |
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤️ cz. 13
Śliczny, gratuluje! Szkoda, ze prezent do zwrotu. Na mnie wczoraj była naszykowana zasadzka ciastowa! Często teściowa przywoziła muffiny dla mnie i dla Klaudii (a nawet prawie zawsze). Wczoraj teściowie tez byli, ale ja spałam i tez specjalnie nie chciałam sie pokazywać po operacji (nic nie wiedzą). Jak sie obudziłam to było cicho, zeszłam na dół, a na stole ciasto (z wyglądu jak to na muffiny). Zajrzałam do pokoju, ze M spi, Klaudia tez spała w wozku. Wiec wzięłam kawałek. Na szczęście po sekundzie uzmysłowiłam sobie, ze lepiej nie ryzykować i wyplułam. Potem M. napisał do teściowej i okazało sie ze ciasto było z glutenem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że wyplulas! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Morelle, wpsolczuje atmosfery w domu. A może umów kuriera na inny dzień?
Jaki tort! Mmmm! I jak on może warczeć?! Xzora, ooo dobrze że się opamiętałaś! ![]() Dostałam maila ze otwierają rekrutację na Vojtę. Stos dokumentów muszę wypełnić. Specjalna komisja wybiera 1-2 osoby z województwa. Zabiłbym żeby się dostać. Nie wiem z kim trzeba się przespać ale nawet TŻ mówi że by mi pozwolił hehe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
HAHA pestycyda dobre
![]() Zrezygnowałam z kuriera. Mam nadzieję, że nie będzie problemu. Znalazłam taniej ten wózek. Tylko teraz się zastanawiam czy go chce. ... Znalazłam 3 kg lżejszy. Taki. .. Co robić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#145 |
Zakorzenienie
|
1 ma 10.3 kg. Składa się na 3
#146 |
Zakorzenienie
|
2 ma 7.5kg. Składa się na 1. Tylko , że nie ma pozycji calkowicie leżącej tylko pół. No i jest tylko tyłem do rodzica.
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taedio zdrowia dla Niko, oby temp nie rosła. Xzora na razie nafaszerowaliśmy wit. C, miodem, natarliśmy vaporubem, zrobiliśmy inhalację, ale do przedszkola nie idzie jutro, bo spory ten katar, choć przezroczysty. Pewnie przeziębiła się wczoraj nad Zalewem ![]() ![]() ![]() Pestycyda ![]() ![]() I kciuki za wszystkich żłobkowiczów jutro! ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Morelle dwa razy pisałam do Ciebie odp i coś nie dodaje, albo mi nie wyświetla, dziwne ![]() ![]() ![]() ![]() http://mamawozibardziej.pl/2013/08/m...obecny-idea-p/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Morelle, oba wózki fajne ciężko doradzić. Szkoda że na żywo nie możesz ich zobaczyć. Rekrutacja jakoś na początku października.
Sili, to nie znaczy że 2 osoby za darmo tylko w ogóle. Sam kurs kosztuje 12 tys ale to i tak taniej niż Bobathy ![]() Ja też mam opory przed piciem srebra. Zdrówka dla Was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam rowniez https://www.empik.com/espiro-magic-s...B&gclsrc=aw.ds Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez anusia1990 Czas edycji: 2018-09-10 o 06:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤️ cz. 13
Cytat:
Z tej firmy co mam jest różowy City Tour Lux o wadze 8,8kg. https://strolleria.com/products/baby...r-lux-stroller Cytat:
Kciuki za rekrutacje! Co ten TZ mówi! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez xzora Czas edycji: 2018-09-10 o 06:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.