|
|
#691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
dzięki Soffera-już do tego doszłam
jednak taka ciemna nie jestem![]() mika poradzicie sobie-trzymam kciuki![]() Daget-zgadzam się vista to badziew i habaź-ale jakoś daję rady ![]() biedroneczko a jesteś zadowolona z fryzurki? Malutkaa może spytasz w aptece czy jest jakaś maść przyśpieszająca gojenie takich wylewów podskórnych?zresztą nie przejmuj się-będziesz pięknie wyglądać i nawet siniaki tego nie zburzą Gabi a te wsówki to będą schowane?bo tak odkryte to nie bardzo wyglądają przy blond włosach
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-13 o 21:42 Powód: Gabi |
|
|
|
#692 |
|
Raczkowanie
|
Malutka dzieki za buziaka... teraz siedze czytam co zeście napisały i przykładam lód do policzka, pół godz temu tak mnie bolało że aż płakałam... a przytulić mnie nie ma kto bo Ł jest na wyjezdzie słuzbowym
![]() auuu boli |
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytaj jutro w aptece.
|
|
#694 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Też się staram uspokoić. Cytat:
Co do stresu ja już sama nie wiem. Raz mnie taki stres dopada, że prawie lecę do wc a raz pałam radością i nie mogę już się doczekać. Mnie przeraża jedno. Skierowanie oczu tylko na nas . Możesz nie uwierzyć, ale mogę przez to nieco się krępować. ![]() Cytat:
Matko jedyna .Cytat:
Cytat:
![]() Doriso208 hejka na naszym zwariowanym wątku
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
to jest fryzura próbna, więc kwiatek to taka prowizorka bo będzie prawdziwy, a wsuwki będą oczywiście jasne
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Rzeczywiście sztuczny. A te spinki faktycznie nadają się tylko jaśniejsze. Fajny fryc.
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
Gabi fryzura mi sie podoba
![]() Właśnie się dowiedzialam ze odpada nam zaproszona para (znajomi) z powodu imprezy rodzinnej
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wyprobuj, na mnie masc dziala.Znikam dziewczynki bo wlasnie wzielam sie za stroiki, koszyki i kieliszki .... Ciekawe ile z tego zrobie ![]() soffera Gabi fajna fryzurka, tylko te wsuwki... Moim okiem sadze, ze biale tez bedzie widac, tutaj trzeba je po prostu inaczej powpinac.
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj naklejałam banderole ślubne na wódkę. Trochę się namachałam, ale efekt pożądany jest.
|
|
#700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko będzie pięknie..trzymam kciukaski.. ![]() Cytat:
termin podglądu naszej sali i włoski w innym terminie tylko... ![]() |
||
|
|
|
#701 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
MASAKRA!!!! MAM imprezę nad jeziorem!!! Szlag mnie trafił (Jak będzie zimno i deszczowo to odwołuję tę cała imprezę ![]() załamana (((((mozesz pokazać? sama rozważam banderole ale jakos nie widziałam jak to wygląda i sie zastanawiam...
|
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki wy to naprawdę jesteście niezastąpione
![]() malin30 daget jutro z samiutkiego ranka Pochwalę się Wam, że właśnie skończyłam robić słodkie prezenciki dla gości Zrobiłam też prezent dla mojej kochanej siostry ( zwłaszcza, że kompletnie się tego nie spodziewa To jak się pochwaliłam to się muszę trochę pożalić Im bliżej ślubu to albo ze mną coś jest nie tak albo z ludźmi a konkretnie to Tz i moja mama. Mówią, że marudzę, jęczę, nie da się ze mną wytrzymać i tak w koło Macieju Tz mówi, że wariuję i mam sobie wziąć na wstrzymanie i zacząć pić jakieś ziółka uspokajające Najlepszy tekst wczoraj wysunęła moja mama: "A czym tym możesz się denerwować?" No myślałam, że zaraz się z nią No masakra Byle do soboty I jakoś później to będzie Znaczy się mam nadzieję
|
|
|
|
#703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hejo: ładny kolor włosów posiadasz uczesanie bardzo stylowe super
|
|
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny ja już na nóżkach od 7.00 nie moge jakoś spać , chociaż powiem wam że jak wróciłam do Polski to troszke stres jest mniejszy. W poniedziałek przylatuje moja mama to pomoże mi, bo już sama czasami nie daje rady z tym wszystkim.
ava80 skoro ma być 30 taka pogoda to jeszcze wyjdzie na to że będe cieszyć się z tego mojego bolerka, bo moja mama z siostra twierdzą że powinnam iść w samej sukience, ale ja nie chcę
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja od 6 na nogach bo mialam dzis jechac do Oswiecimia do krawcowej na druga przymiarke i co?
2min przed wyjsciem na pociag dostalam smsa od krawcowej, ze musi pilnie do Bielska jechac i zadzwoni jak wroci a ze ja najpozniej o 13 moge do niej przyjechac to moze sie okazac, ze jej nie bedzie pasowac i nici z dzisiejszej przymiarki i tak sobie teraz siedze i zloszcze ![]() Cytat:
Jak TZ i czy rozmawialismy o tym? Calkiem niedawno TZ powiedzial mi, ze przeciez i tak to wszystko jest bo przeciez teraz sie nie wycofamy a ze w tym momencie az mi lezki polecialy bo troszke do uklulo w serduszko to powiedzial, ze zartuje, ale potem z takim dziwnym niedowierzaniem pytal sie "no a czemu Ty za mnie wychodzisz??" Zbily mnie z tropu te slowa, te Jego watpliwosci, to jak jest naprawde miedzy Nami... czy to nie jest tylko dlatego ze tak kiedys postanowilismy... czy my czasem nie oszukujemy samych siebie?...![]() Edit: Przymiarka przesunieta na jutro |
|
|
|
|
#706 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() a ja dzisiaj ostatni dzień w pracy przed urlopem muszę zadzwonić do orkiestry bo umówiłam sie na przyszły piątek, wtedy co przymiarka i muszę godzinę zmienić ![]() piję kawkę i jem pączka-zapraszam
|
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jestem dziś umierająca na @... Za chwilkę będę martwa ![]() Toverku- za tatuśka Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw się! Impreza nad jeziorem?? bez zadaszenia??
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti widze ze jestes... napisz cos jak sie czujesz ?
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę <jeśli mogę> kilka słów o Kejti!
![]() Pytanie jak się czuje... pewnie nie za dobrze, bo jest bez zmian. Cięzko jest jej pisać nam cokolwiek, widząc jak my tutaj piszemy o przygotowaniach. Czyta nas za to i wie, że się o nią martwimy! A ja osobiście wiem i wierzę w to, że Kejti sobie z tym poradzi!!! Musi być silna i obiecała mi , że będzie ![]() Tak, więc Kejtinku kochany pamiętaj, że wszyscy to przeczytali i nie możesz nam się teraz łamać, bo będziesz niesłowna. Wszystkie tu Cie lofkamy wspaniała kobietko! I pamiętaj::::: Nie łam się!!!!!!!!!!!!!!!
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
ja także popijam kawusię, a zaraz też wszamię kanapeczkę ![]() wczoraj byłam u kosmetyczki, zrobiła mi brwi i maseczkę algową o zapachu cappuccino ![]() pytałam się o te kępki rzęs i tą metodą, jaką ona robi nic moim rzęsom nie grozi, bo sztuczniaki są przyklejane do skóry, a nie do moich rzęs ![]() buziaki |
|
|
|
#711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczynki Kochane podczytuje Was ale ciężko jest mi się udzielać dziękuje Wam wszystkim za wsparcie Ps. dzisiaj w nocy robimy wypad na Bieszczady ze znajomymi, może to nas troche do siebie zbliży (byle nie oddali)
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buziaki |
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Dziewczyny za opinię na temat fryzurki
W ogóle wczoraj bylam zmuszona tak wejść do centrum handlowego i ludzie patrzyli sie na mnie jak na jakąś "obcą" ![]() mieliśmy wczoraj ustalać menu ale w drodze na sale zepsol się nam samochód....
|
|
#714 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za Ciebie, naladuj bateryjki bo to bardzo potrzebne,Cytat:
![]() Cytat:
, ale na kawke chetnie sie zalapie bo dzis jezcze nie pilamCytat:
. W tym dniu mozesz miec swoje zyczenia Wyobrazcie sobie ze ja do kosciola mam zaplanowany ten wlasnie plaszczyk z trenem , natomiast na sale krawcowa wymyslila mi krociotkie bolerko z koronki co bym wychodzac a dwor okryla moje gole plecki. HehehheCytat:
) "Nie ma zlej pogody sa tylko zle dobrane ubrania"
|
||||||
|
|
|
#715 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
już po kawusi i drożdżowie i trochę znowu głodna jestem ale jeszcze ok godziny do właściwego śniadania.Dziewczyny jestem pewna, że macie linki do stron z fryzurami na kompach. Podrzućcie mi coś plis. W sobotę mam wesele u siostry ciotecznej a nie mam pojęcia co z włosami. Cytat:
medialny ślub koniecznie wstaw później link, żebyśmy wszystkie mogły przeczytać.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
po ślubie znowu będziesz "normalna"![]() Kasieńko nie umieraj, plis kto nas będzie rozweselał
|
||||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
smoczyca powiadasz
![]() jak ta ze Shreka? ![]() Cytat:
![]() Kasieńko, a Ty co tak cichutko dzisiaj ![]() przesyłam Ci wirtualny termoforek na bolący brzusio |
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie ta... Och Mili wybacz taka zakrecona jestem ze zapomnialam dac Ci buziaka |
|
|
|
|
#718 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejti
trzymam kciuki i wysyłam pozytywne fluidki w Waszą stronę ![]() Kasieńka może masażyk?nie umieraj mi KInusia to fajnie z tym rzęsiorkami przytulas dla Ciebiekatarzinka jak badania? Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-14 o 09:45 Powód: bo przypomniałam sobie o Bracie Katarzinki:) |
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie uzupełniłam lekturę za wczoraj i jak tak czytałam to doszłam do wniosku,że na podstawie Waszcyh doświadczeń to chyba nic mnie nie zaskoczy
choć już urząd stanu cywilnego dał plamę (jak była potrzeba aktu urodzenia) bo pomieszali nazwiska (adres i imię ok, zaś nazwisko inne ) i pani na poczcie nie chciała pisemka wydać ,a potem trzeba było odkręcać, ale już ok A WIECIE CO DZIŚ MAMY Z P. STUDNIÓWKĘ - 100 DNI DO ŚLUBU
|
|
|
|
#720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukienkę mam czarną z dużym dekoldem, krótką a do tego będą czerwone dodatki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

jednak taka ciemna nie jestem

.
a do slubu mamy tydzien dluzej.... Ale trzymam 

. Wyprobuj, na mnie masc dziala.
hand-made: urodzinowo na 40tkę

a konkretnie to Tz i moja mama. Mówią, że marudzę, jęczę, nie da się ze mną wytrzymać i tak w koło Macieju
Tz mówi, że wariuję i mam sobie wziąć na wstrzymanie i zacząć pić jakieś ziółka uspokajające
Znaczy się mam nadzieję

Byłam dzis po wyniki i wszystko jest ok