![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Cytat:
![]() My mamy taką: https://www.smyk.com/catalog/product...RoCizgQAvD_BwE Ale szału nie robi ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zua jasne ze pamietam i z niecierpliwością czekam na wszystkie wizyty i spotkania. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Karolinka ekstra wynik z mlekiem !!! Tez musze kupic tą dużą butelke aventu, bo czasem musze ściągać do dwóch i jest to problematyczne
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://www.smyk.com/catalog/product...hoCkLsQAvD_BwE Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdza się? ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Nasz spacer skończył się na tym, że siedzę na ławce i czytam książkę ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak ma być ![]() ![]() Kurczę, ta mi się podoba: https://www.fabrykawafelkow.pl/mata-...E#FWPPqW81K6wj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Dorka, a w tej macie na gorze cos gra i swieci ? Mi dzisiaj tez dziecko podmienili. Pojadla i spi na mnie a ja czytam książkę ! Jakies cuda dzisiaj dziewczyny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Wiecie co właśnie spotkałam koleżankę która ma dziecko kilkanaście dni starsze od mojego i ona mi mówi że karmi dziecko 12-15 razy.. Jak ja jej powiedziałam że ja zazwyczaj 7-8 razy to popatrzyła na mnie jakbym co najmniej dziecko glodzila ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
A moja to ma bardzo krótkie drzemki,męczące to jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Camelitos jeszcze 1,5 tygodnia temu moj E nie schodził z piersi wcale. Mogłam go karmic 3 godziny a jak Tz go brał zebygo ponosić to bul ryk ze głodny i wracać na piers. To dlatego głownie zakończyłam karmienie piersią i wole odciągać i mu podawac w butelce bo wtedy kontroluje dawkę i widze ze Sue najada na przynajmniej 2 godziny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Już 2x pisze posta i gdzieś mi je wcięło więc tak na szybko tylko się przywitam
![]() Siedzę właśnie u fryzjera ![]() ![]() Karolina super wynik z mlekiem, gratulacje ![]() ![]() Miłego popoludnia ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Karolinka to Ty juz calkiem przeszlas na butelke ? Ja to w ciagu dnia jezeli nigdzie nie wychodze to staram sie tylko piers podawać. Dzis poli co wychodzi
![]() Cami to grubo że dziecko koleżanki je 15 razy, gdzie to sie mieści ! Kupilam schab w biedrze w promce za 8.49 kg, bedzie na schabowe na chrzciny hue hue, musze sobie wymyslec jakis Grażynowy hashtag biznesu hahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Aaa i jeszcze mężowi kotlety uklepalam na wyjazd to takie wielkie wyszly, ze wymyslilam ze na chrzciny kazdego na pol przetne to będZie wiecej hahahahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Zadomowienie
|
Piszecie o tych podmienionych dzieciach to u mnie też dzisiaj była podmiana tylko w drugą stronę
![]() Cieszę się że takie u was dobre zmiany z dzudziulkami oby tak zostało ![]() Zua pytasz gdzie to dziecko mieści tyle zjedzonego mleka, jak to gdzie w pampersie ![]() ![]() Skorzystałam z chwili gdy mała spala i zrobiłam remanent w szafie u starszej córy. Boziu ile ja rzeczy odłożyłam za małych, uzbierało się chyba ze 6 dużych reklamówek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tym 15 razy na dobę to się nie dziwie- myśmy pewnie tez około tyle jedli- bo godzinę w dzień o pare razy w nocy. Teraz rzadziej/ co 2 godz, czasem co 3. W nocy szczerze mówiąc nie wiem/ tylko pierwsze karmienie rejestruje a potem przez sen. No ale bardziej standardowo na pewno to te 8 karmien. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- A i nas dziś Mały dużo śpi. Jak Mie śpi to marudzi, jedynie chwile w łlezaczku polezal choć bez entuzjazmu. No i pojawił się katar. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy wam zaczęły wypadać włosy po ciąży? Bo u mnie strasznie zaczęły, jak tak dalej pójdzie to będę łysa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zua tak jest mi znacznie wygodniej. Czasami jeszcze mu daje piers w ciagu dnia ale to juz rzadko. W nocy za to karmie ake tylko na jedna pobudkę. Reszta daje ściągnięte mleko. E mnie chyba triche pogryzł i teraz boli za kazdym razem jak go przystawiam. Poza tym nie lubie chodzić pol nago po domu a wiem ze on i tak sie nigdy nie naje z piersi, tylko bedzie przysypiał tak w kółko. Lusterko super, gra, śpiewa, zabawia. Ma oczy i usta i jest na pilota. Jutro jak mi sie uda zainstalować to pojedziemy do miast i sprawdzimy czy E tez lubi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ile razy dziennie ściągasz mleko i jak długo? I ile udaje ci się dziennie zebrać? Ja dziś dopiero czwarty raz jestem przy laktarorze bo mała mi nie daje i nie wiem czy długo w takim wypadku dam rade utrzymać laktację ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nie włosy ale wzrok mi sie pogorszył. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgrusia ściągam trzy razy dziennie rano, w południe i wieczorem. W całości ściągnie około 500 ml w ciagu całego dnia, reszta okolo200 ml podaje mm ale prawie nigdy nie zje całości mm. Moje mleko podaje mu w pierwszeństwie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Mi włosy bardzo zgęstaniały w czasie ciąży,jeszcze nie zauważyłam,aby wypadały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Mi wypadaja wlosy garsciami.
Karolinka a jaki masz laktator ? Ja sciagam mlekojak sie uda w ciągu dnia po karmieniu ale nie po wszystkich, potem na wieczór przed kąpielą Małej, w nocy i rano jak wstaję. Nigdy nie liczylam tak dobowo ile sciagam w takim trybie, moze jutro sprobuje ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zua mam Avent ale tylko jenda ściągaczke. Żałuje ze nie dwie bo zajęło by polowe czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Zadomowienie
|
Ooo a to ci niespodzianka z tym wzrokiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bursztynek okularów na codzien nie nosze, nigdy nie musiałam nosić mam jedna pare ale to jedynie mam do zakładania jak mam zmęczony wzrok wieczorem do tv. Ale teraz to musze isc do sprawdzenia autentycznie bo widze znaczna rozńice w czytaniu na tablecie tak z odległości 50 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.