|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
również dla siebie. Z tym że zupełnie w ciemno, ale koniec końców spasowałam, może uda mi się wcześniej przetestować, chociaż ceny 15ml maleństw bardzo przystępne.
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Blue na mnie wychodzi piękna wanilia, troche drzewek, ale jest słodko... po jakimś czasie czuje ciut Addictowej nuty w nim... albo to moje nosowe urojenia
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Teza- szybkiego powrotu do formy życzę!
Rozkojarzona jestem. Od rana miałam ostrą jazdę, tysiąc spraw wymagało mojej interwencji. Teraz koncentracja mi już wysiada i siedzę nie robiąc nic. W dodatku denerwuję się trochę- jakieś dziwne plamienie dziś mam, w zasadzie bardzo mało obfite,ale i tak mnie martwi. Biorę tabletki od kilku lat i nigdy nic takiego mi się nie zdarzało, a tu przy 13 tabletce z opakowania nagle takie coś. Nie wiecie co to może oznaczać? Czy przypadkiem nie mam zmniejszonego działania antykoncepcyjnego? |
|
|
|
#1444 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Ivanno, ani mi się waż usychać! Mam nadzieję na wiele jeszcze miłych z Tobą pogawędek, a nie wiem, czy takie uschnięte Ivanny nie bywają czasem milczące...
![]() Piję herbatkę Pu-erh od Ciebie. Po zaparzeniu byłam przerażona - pachniałam mi moczem. Ale w smaku jest naprawdę dobra. Bardzo dobra! Kupię sobie taką (i będę bez oporów piła), jeśli po wakacjach wrócę tłusta jak prosiak. ![]() A ja się cieszę. ![]() Fajnie, że czyta, fajnie, że w końcu jakieś mniej dziecinne książki. Daleka jestem od wybierania mu lektur, muzyki, czy nawet ciuchów. Z resztą - powiedzmy sobie szczerze, że ani Potter nie jest taką znów złą literaturą (choć językowo dość ubogą, to przyznaję), ani też czytanie "czegokolwiek" szkodliwym się nie wydaje. Niech czyta jak leci - wybierze z tego coś dla siebie. Już moja w tym głowa, żeby wybierał mądrze (co nie znaczy, że tak samo, jak ja, oczywiście). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny Kochane, dziękuję za wspaniałe życzenia i obiecuję wrócić. "They always come back". Cytat:
![]() Great minds think alike. (wzięło mnie na cytaty ) ![]() Cytat:
Szpital psychiatryczny nie jest dziś tym, z czym ludziom się kojarzy. Jak znam życie - jesteś na oddziale nerwic. I głupio powiem tak - to dobrze. Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że depresja zabija (wiem, co mówię - sama jestem po hospitalizacji depresji i nie widzę w tym niczego wstydliwego). Walcz o siebie i wracaj do życia. Jakkolwiek trudno Ci to w tym momencie poczuć - bywa piękne i warto się z nim poszarpać czasem... Zapewniam Cię, że "istnieje życie po depresji". Ściskam Cię ciepło i przesyłam mnóstwo pozytywnej energii... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przez Ciebie dorzuciłam próbkę do bagażu.
|
|
#1445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PI nigdy za wiele Sabbacie ja narazie wziełam 15ml, ale czuje że wypije je w mig ![]() Co do herbatek... kochana, mocz? hehe dobrze że u mnie tego nie czuć, Pu-erh zawsze są takie jakieś zapachowo udziwnione ale smaczne Klaudio wiem że powtórze się ale BAWTA SIĘ DOBRZE I NIE MYŚLTA O JUTRZE zazdraszczam wakacjowania, ja za to polenie się w domu
|
|
|
|
|
#1446 |
|
BAN stały
|
Chyba jedziemy do Białowieży...w każdym razie pakuje się.
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w domu
![]() Nebrasko - później odpowiem na priv ![]() Teziaczku - życzę dużo sił, ściskam cię mocno i pamiętaj, że tu zawsze na ciebie czekamy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu gdziekolwiek nie zajedziecie - bawcie się dobrze, oby pogoda wam dopisała i wypocznij
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Suknia się nie doprała
Nie doczekałam się odpowiedzi na maila, zadzwoniłam na numer tel podany w aukcji, odebrał mężczyzna powiedział że przekaże żonie to wieczorem i się odezwie żona do mnie. Jestem zła strasznie. Raz że koszty, dwa że tak mi zależy na tym weselu, a wszystko układa się źle.
|
|
#1450 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
J uz jestem po kolejnej dawce pernazyny i czuje sie swietnie![]() ![]() Ale jeszcze tydzien i bede wolnyyyyyyyyyyy huraaaaaa!!!To i tak bardzo szybko sie wygrzebuje z tego szpitala a jestem na oddziale psychiatrycznym ogolnym ale takim ze moge wszedzie chodzic po miescie przed szpital itp....Ale poczatkowe 5 dni bylo straszne siedzialem na zamknietym oddziale nigdzie nie moglem wyjsc tylko rodzina mogla przyjsc ogluszony pernazynom w dawce konskiej Ale jest juz coraz lepiej
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|||||
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar w najbliższych dniach uporządkowac swoje CV - wszak doszły dwie rzeczy. Powiedzcie mi czy warto zalogować się na portalach o pracy, umieścić CV w bazie, czy jest duży odzew potencjalnych pracodawców?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym weszła na pracuj.pl i job.pl są bardzo popularne i często odwiedzane, zamieść też ogłoszenie w swoim mieście, napisz ogólnie o sobie, wykształceniu i umiejętnościach i podaj namiar
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak zrobię - lepszy rydz niż nic Myślę jeszcze nad HRK i Gratką Czy tam idzie zaznaczyć gdzie chcę znaleźć pracę - to bardzo ważny dla mnie czynnik, bo przerowadzka nie wchodzi w grę.
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę więc, że jest sens |
|
|
|
|
#1455 |
|
BAN stały
|
Chyba jednak jadę nad morze....Boże ja zwariuje...idę sie myć i spadamy...do zobaczenia w niedziele wieczorem/poniedziałek rano
|
|
|
|
#1456 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-08-14 o 18:37 |
|||||
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze:
cieszę się jak wariatka, bo paczka z Lucky jakimś cudem doszła dziś nieoclona ![]() Po drugie: kupiłam Galę W Gali He!
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę mieć jakieś pismidła na poniedziałkowy wyjazd Aguś, doszły próbki? Teza, życzę szybkiego powrotu do formy ![]() Sabbath, baw się dobrze i wracaj szybko ![]() Zuziu, Ty również baw się dobrze i udanego wyjazdu ![]() Blue, współczuję
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Tezo - szybkiego powrotu do formy, Sabbath, Zuziu milego wyjazdu
|
|
|
|
#1460 |
|
Wtajemniczenie
|
hecate, zeszła opuchlizna? Może jakieś aktualne fotki
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Kagan a PI lubisz na sobie
?? Hecate może jakimś cudem moja paczucha już doszła do Ciebie?
|
|
|
|
#1462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Natomiast jak doszlam do wniosku, że jest mniamnuśny wypsikałam nim męża. I co? I jeszcze bardziej był mniamnuśny
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, dla nas to żadna sensacja. Ale jak na takie pismo niezwykłe
Po trzecie: Moniu, Maju, Tigerlilly - próbki doszły (Maju, dzięki za gratisy, a ja nic nie dorzuciłam ) Aragonte - płyty też są Dzisiaj paczkowo udany dzień.
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
juz prawie w normie, juz nie strasze niesamowicie opuchnieta warga. Dzis wyszedl mi tylko siniak po prawej stronie nad ustami. Genralnie - wszystko sie ustatkowuje. Jak sie ustatkuje - bo jeszcze jedna strona bardziej opuchnieta i nieco nierowne sa usta wkleje fotke. Cytat:
A Pi na sobie uwielbiam. Mmmm na mnie po poacztkowej meskiej fazie robia sie ciastka maslane. Mniam A poza tym - jestem debilem. Kupilam sobie Savlon - taki plyn do odkazania, to sie rozciencza. Stosunke nakretka do sporej ilosci wody. Ja postanowilam, ze sobie polepsze i tragusa, ktory ostatnio mi sie papra przetre sobie savlonem (zamiast solo fizjologiczna). Ale taka drobina na patyczku prosto z buteleczki. Dostalam wokol ucha i czesciowo na policzku takiej reakcji alergicznej, ze niech to penis. Ale boli! Poczatkowo myslalam, ze moze to kolec cus uszkodzilam - wiec balam sie dotykac lapami ale w koncu w robocie dotknelam okolicy ucha i przeszywajacy prad. Macam a tam jakies babelki. |
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, cieszę się że doszły
![]() Ogłaszam wszem i wobec, że ajerkoniak z przepisu Zuziuni wyszedł super właśnie sobie popijam, pachnę nowymi próbkami i cieszę się, bo od dzisiaj mam urlop Hecate, coś Ty sobie narobiła
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu - Milego urlopu! jedziesz gdzies czy relaks w domu?
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedziałek jadę w góry; proszę się nie śmiać, pierwszy raz w życiu, bo zawsze wolałam morze
Będę w Zakopanem i na Słowacji moczyć się w jakiś basenach Muszę się oderwać od tego wszystkiego bo zwariuję. Nie przeraża mnie nawet fakt, że będę z rodzicami bo mój mąż nie może jechać i jadę sama odpoczywać
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu kochana a czym pachniesz?
|
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze czasem samemu odpoczac, choc zostaje zgryz, ze tam Malzon ciezko pracuje a my sie byczymy. I ladnie sie wymocz w basenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

jedźcie za pogodą kochana! 
bo jaka kobieta nosi męski zapach? odpowiedziałam: "Pewna siebie..." i siedzi cicho.

Ale w smaku jest naprawdę dobra. Bardzo dobra!
Kupię sobie taką (i będę bez oporów piła), jeśli po wakacjach wrócę tłusta jak prosiak. 

ja narazie wziełam 15ml, ale czuje że wypije je w mig
hehe dobrze że u mnie tego nie czuć, Pu-erh zawsze są takie jakieś zapachowo udziwnione ale smaczne
Ale jest juz coraz lepiej