![]() |
#901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja wreszcie wychodzi na prostą z tymi potówkami.. co to się działo, o matulu. Założyłam mojej skarpetki na rączki, bo ma szramy na czole, aż 3 i na nosie, ludzie.. zapominam ciągle obciąć te pazurki. Może temu, że ona mało kiedy jest spokojna
![]() |
![]() |
#903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#905 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Wtajemniczenie
|
W niebieskim pudełku była
![]() Jak nie znam jakiejś to wymyślam melodie ![]() Śpiewam jej też ta piosenkę z krainy lodu o lepieniu bałwana ![]() I piosenke ta Dorotka, ta malutka ![]() Ale najczęściej chusteczke i uciekaj myszko bo te jej się podobają ![]() Ostatnio ja uśpilam śpiewajac aaaa kotki dwa ![]() W domu gitara leży i myślę żeby ją też odpalić do śpiewów ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Oooo ja nie dostalam takiej książeczki
![]() Sandam wygralas internety tym lidlem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Na obiad dzisiaj rybka pieczone ziemniaki i surówka z kiszonej kapusty ![]() U nas młoda śmieje się do wszystkiego, z wszystkiego i do wszystkich... Dziś dzień robienia kupy, już się boję,mam nadzieję że nadal będzie dobrze... Trzymajcie kciuki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Camelitos to mieliscie kupę. Ja czekałam z rana bo juz słyszałam stękanie i chciałam zeby to zrobił zanim pojedziemy do miasta. Oczywiscie mu nie szło. Pojechaliśmy i sobie mysle ok w najgorszym wypadku przebiorą go w samochodzie. Wzięłam podkłady tez. Przyjechaliśmy do domu. Wsadziłam go na leżaczek i wtedy juz wiedziałam ze była. U nas na leżaczku idzie najlepiej 🤣🤣🤣. Ja słyszę te steki to juz wiem ze produkuje.
Dziewczyny ale mnie lewa piers boil. Kurcze chyba mam jakies zapalenie. Cale pod piersia boil, brodawka sina. Jakby mnie ktos uderzył. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Melduję, że sala na roczek i chrzciny zarezerwowana na 13.07.19... Jedno z głowy!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O to niezle do przodu! My chrzest planujemy pewnie w listopadzie i zero przygorowan. Ale chyba zamiast sali wolimy zrobić u siebie na wsi tylko catering wziąć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się nie chce biegać, będzie 30 osób więc trochę roboty jest..wolę przyjść na gotowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 | |
Zadomowienie
|
Chyba tez tą książeczkę mam - muszę zerknąć. Ale ja śpiewam twórczość własną- hit to luli luli luli luli Tymciu ładnie się utuli, albo mój Tymonek mój malutki okrąglutki i śmieszniutki i dalej różne rymowane epitety. A T dziś ma dzień mega śpiocha. Od 9 miał może ze 2 godz aktywności, a tak to śpi w różnych miejscach
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
No rozumiem. U nas tez na chrzest pewnie z tule będzie, ale póki co trudno znaleźć termin żeby wszystkim pasował, a wiadomo sale trzeba trochę wcześniej rezerwować. Opcja z cateringiem chyba u nas będzie najlepsza- mam już opanowane takie imprezy. Kiedyś robiłam na 60 osób z orkiestra do tańca z mojej pracy imprezę. Tak ze zapraszam już na zjazd wątkowy na wiosnę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ramówka TVN też daje radę 'więcej, więcej, wiecej'. ![]() ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
My sobie ogarnelismy chrzciny na 13 października
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
Byłam dziś u pediatry wszystko z Lidką w porządku, osłuchowo czysto, uszy też ok. Przy tej okazji ja zwazylam i w 9 dni przybrała 180 gram czyli dziennie 20g. Od 4 do 28 września przybrała 550 gram to chyba nieźle
![]() Byłam też u fizjo na konsultacji i musimy chodzić na rechabilitacje. Młoda widać że jest bardzo wygięta robi jej się taki łuk z pleców i za bardzo odgina głowę do tyłu ma tez za słabe mięśnie brzucha. A co do rozśmieszania to ona śmieje się ze wszystkiego, śpiewam, gadam do niej i cały czas micha się cieszy. Piosenki w większości które wymieniłyście ale oczywiście dzieła mojego autorstwa też są ( jak by mnie ktoś słyszał z obcych to by się za głowę złapał takie rymy idą ![]() Karolina kapusta w ruch i coś przeciwzapalnego jak ibuprofen. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja po kawie na rynku z koleżanką i spacerku po galerii ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Blanka, jak robisz te pieczone ziemniaczki?? Szukam przepisu idealnego
![]() My mamy za tydzień chrzest, wszystko robię sama łącznie z tortem żeby był wegański. Co prawda pomogą mi mamuśki, ale i tak się obawiam jak to ogarnę w naszej dość ciężkiej sytuacji. Najbardziej martwię się o obiad żeby nie spalił się w piekarniku podczas mszy ![]() Jakie ciepłe dania miałyście/będziecie miały na przyjęciu po chrzcie?? Bursztynku, dobrze, że odetchnęłaś z tą wagą. Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że u was też w porządku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A propo ambitnych programów to dziś o 21 na tv4 moja bratanica gra w jakimś serialu. Chyba morderczynią jest czy coś takiego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
13 pazdxiernika tez mamy chrzciny ale nie nasze- u kuzynki dzień młodsza dziewczynka . My chcieliśmy tydzień później ale nasza chrzestna idzie na wesele. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() My dziś z rana ambitnie - byliśmy na usg brzuch małego (wyszła nam lekko powiększona śledziona ![]() ![]() ![]() Próbowałam umówić nas na echo serca w szpitalu na NFZ...nie ma terminów do kina przyszłego roku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nas podobnie K. śmieje się do wszystkich i wszystkiego- zawsze cieszy się na widok zyrandola w salonie (chcieliśmy to zmieniać ale skoro jest taka radość na jego widok to trochę go przetrzymamy jeszcze), obrazu i cotton balls'ow Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bursztynku, super przyrost wagi! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.