![]() |
#2041 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy majowe 2019
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Niestety jest udowodnione, że nawet 2 latki mogą mieć depresję z różnych powodów. Ciężko to zdiagnozować, ale można. Nie wiadomo jaka była sytuacja w domu. A o samobójstwie poszukaj może jakiejś książki z bajkoterpii. I na pewno z nim rozmawiaj
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu jak ja bym chciała żeby Lokator był takim niemowlakiem jakim był mój Dominik - tylko spał, co 3 godziny budził się na jedzenie, zmiana pieluchy i dalej spać i tak przez przeszło 3 miesiące ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zakorzenienie
|
Mój tak żył 5 tygodni a później miał powernap. Każda od 25 do 40min w zależności od wieku... Z czasem redukowal drzemki ale ich długość się nie zmieniała. Dopiero jak doszło do 1 to nagle magicznie zaczął spać 1.5-2h
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2046 |
Zakorzenienie
|
Jutro już 12 tydzień zacznę
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
U mnie dopiero 9. tydzień leci
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wczoraj nawet dobrze czułam, dziś też póki co względnie, zobaczymy co będzie dalej, ale jakby tak zaczęło odpuszczać to będę przeszczęśliwa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Rozeznanie
|
Ja pojutrze 12 zaczynam ☺☺ a słyszałyście o tabletkach na bazie imbiru dla kobiet, które męczą mdłości w ciąży?? Koleżanka mi o nich wczoraj powiedziała. Ale nie pamięta jak się nazywają. Jej pomogły. Idę jutro do apteki. Zobaczymy.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 |
Raczkowanie
|
Ja we wtorek zaczynam 11 tydz, a za tydzień prenatalne
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Wtajemniczenie
|
Ja w srode zaczynam 10tydz.i w nastepnym tygodniu ide na prenatalne. Ale robie tylko badanie z krwi.
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ależ zazdroszczę tych Bieszczad ![]() ![]() Cytat:
Mój jest kierowcą i wraca przeważnie na weekend, także też nie mam tak kolorowo. Za to jak jest to nie robię nic, bo mi nie pozwala ![]() Cytat:
Oby, oby ![]() Cytat:
Super ![]() Zamówiłam sobie legginsy z panelem ciążowym, bo mam dość uciskania spodni. Brzuch mi wywaliło już w 7 tygodniu. Dziś mąż stwierdził, że będzie duży, bo szybko rośnie, tak w ramach pocieszenia mnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
Absolwentka, mój ma system pracy jeszcze inny, 2 tygodnie poza domem na statku, a potem 3 tygodnie w domu, jest to o tyle dobre że można coś zaplanować , no i grafik przeważnie na rok dostaje, więc święta itd., jak pracuje to wolę sobie w pl spędzić i zawczasu kupić bilety taniej
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() |
#2057 |
Rozeznanie
|
Lilly moja kumpela nie powiedziała mi nazwy. Być może to to 🙂🙂
Patrzę na "drzewo marzeń" i płaczę, hmmm.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;85988620]Ależ zazdroszczę tych Bieszczad
![]() ![]() Mój jest kierowcą i wraca przeważnie na weekend, także też nie mam tak kolorowo. Za to jak jest to nie robię nic, bo mi nie pozwala ![]() Oby, oby ![]() Super ![]() Zamówiłam sobie legginsy z panelem ciążowym, bo mam dość uciskania spodni. Brzuch mi wywaliło już w 7 tygodniu. Dziś mąż stwierdził, że będzie duży, bo szybko rośnie, tak w ramach pocieszenia mnie ![]() Ciąża spożywcza jak nic! Ja mam z tamtej zdjęcia jednego dnia rano i wieczorem to wyglądam jak z różnica 2.miesiecy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2059 |
Zakorzenienie
|
Co do ubrań ciążowych to bardzo fajne mają w Lidlu jak jest oferta. A ogólnie to ja tam kupowałam w ciuchlandach, bo te spodnie normalnie w sklepach są raczej drogie, a na kilka miesięcy w sumie szkoda mi było kasy, wolałam coś dla małego kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Dostojna peema.
|
Ja pewnie nie będę kupować ciuchów typowo ciążowych, może jedne jeansy żeby jakoś przetrwać zimę
![]() Dziś byli u nas na kawie mojego tż brat z żoną, ona rodzi w grudniu. Wygląda po prostu fantastycznie, jak stoi tyłem to nie widać, że jest w ciąży. Przytyła do tej pory jakieś 6 kg. Do tego mówiła, że porządne mdłości miała może ze trzy razy. To się nazywa wygrana na loterii genetycznej! ![]() ![]()
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak... Naprawdę ok, zobaczymy jak długo się utrzyma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Konto usunięte
|
Te i jeszcze jedne od tego sprzedającego: https://allegro.pl/ocieplane-getry-l...ZjQ1NWYzOWQ%3D
I raczej na nic lepszego się nie szarpnę, bo mi szkoda kasy na kilka miesięcy, więc tylko kupię to co niezbędne dla siebie. Poranek był dobry, ale reszta dnia bardzo dla mnie ciężka. Czuję się okropnie, wszystko mi się cofa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 1 ciazy minely mi w 13-14 tygodniu my korzystalismy z pieknej pogody w weekend, dotleniłam sie jak nigdy, a w piatek u gina bylam, karte ciazy mi zalozyli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
Absolwentka dostałaś już te legginsy? Jak możesz to daj znak jak wyglądają i czy rozmiar ok.
Miłego dnia dziewczyny! Bez mdłości i randek z toaletą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy myslisz o L4 ? ja w weekend mialam lepsze samopoczucie, a dzis od rana mdli okropnie :/ w ogole zauwazylam,ze jak jestem w domu, lepiej sie czuje zjem na co mam ochote, dotlenie sie, a jak gnije w tej robocie, to mnie bardziej mdli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
uff ja miałam 3 dni w domu z młodym bo w piątek święto było a potem weekend, jeszcze mi się przeziębił, a że mega mocno wiało i padało to nawet za bardzo nigdzie nie byliśmy... dziś szedł do przedszkola niemal w podskokach
![]() Ja oprócz porannych odruchów wymiotnych całkiem ok, oby tak zostało Jutro idę dać mocz do analizy czy mam jeszcze tą bakterię, mam nadzieję że poszła |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy to możliwe ale mam wrażenie, że zaczynają mnie skurcze przepowiadające łapać. Zawsze miałam szybko i dość często. Ale teraz to trochę przesada. Nie byłam pewna bo macica ciągle nisko a we wcześniejszych ciążach zaczęły się później i te skurcze zaczynałam czuć gdzieś w okolicach pępka i schodziły w dół. A teraz tylko podbrzusze się stawia. No i nie wiem czy lecieć z tej okazji do lekarza, czy może moja macica już taka wyrobiona, że wcześniej zaczyna pracować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wczoraj dopiero kupiłam i czekam. Ja przyjdą to dam znać czy warto czy nie albo wrzucę fotkę. Cytat:
Faktycznie niski ![]() 9 tydzień, 4 tygodnie mdłości za mną, a ja mam wrażenie, że jest gorzej od wczoraj. Marzę tylko o tym, żeby się to skończyło. Nie mam obiadu i nawet nie mam mocy, żeby się ściągnąć z łóżka i wyjść do sklepu. Marzy mi się makaron z sosem i pieczarkami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bierzesz magnez? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.