Koziorożce, łączmy się część 3 :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-15, 01:17   #2461
saslycek
Zakorzenienie

Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
sasly tak, moja mama nadal mówi na mojego kolega mimo że już jesteśmy po zaręczynach
Ojj Aguś dobra ta Twoja mama chyba pora zmienić mu nick na "zięć"
i gratuluje zaręczyn a ślub kiedy ?

Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
dzieki
jak znajde jedynego to zaczne zyc...
oj ja tez zaraz zmykam bo ten walek i mi zacznie grozic niebawem

no w kazdej rodzinie podobno zdarza sie "czarna owca"
u mnie to jestem ja...

a ladny avek u puchatki ladny... taki koziolkowy-rozbrykany

zmykam spatki... dobranoc koziołki...
Ja mame pogoniłam z wałkiem teraz bo za długo siedziała przy kompie już i musiałam oczywiście zajrzeć na wizaż jeszcze

Yovi co Ty opowiadasz? jaka czarna owca? Może i gdzieś jest ale napewno Ty nią nie jesteś no i nie możesz mówić, że zaczniesz żyć dopiero jak Twój książe się odnajdzie żyjesz już ponad 20 lat bez niego, to przezyjesz jeszcze pare szczęśliwych lat.. bo potem to tylko kapcie, ciepłe kluchy i telewizorek co noc
(wyobraziłam sobie Ciebie z wałkami na głowie, w ciepłym domowym szlafroczku i takich dużych puchowych papuciach na stópkach u boku męża z piwem w ręku ) jesteś młoda i piękna i całe długie życie przed Tobą i musisz się nim cieszyć ! a czekając na księcia tracisz cenne chwile

Cytat:
dobranoc yovi i sasly

ale żeśmy narobiły. Puchatka avka przygotowywała cały dzień, chciała zrobić wielkie avatorowe wejście a myśmy jak takie plotkary już go obgadały zanim sie jeszcze na dobre pojawił...

puchatko wybacz tą naszą paplaninę, no ale jak najbardziej pozytywna
avek boski !
Dobranoc Aguś

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Ag, wybaczam
Jesteście niesamowite
Wszystkie szybko zauważyłyście zmianę, aż mi miło
A ja po prostu nie mogłam się zdecydować, które zdjęcie z gór przerobić na avatar (mam ich 1200...). Dlatego to tyle trwało

Dzięki wszystkim za miłe słowa i dobranoc Koziołki
Rozbrykany Koziołek powoli pada

Ag, mojej uwadze nie umknęła zmiana i Twojego avatara Zawsze mi się kojarzyłaś z jednym (jeszcze nawet przed Koziołkowym) i nie pamiętałam byś kiedykolwiek miała inny Ten równie uroczy, ale znów muszę przestawić swoje poglady, bo dotąd dla mnie byłaś blondynką (jaśniejszą niż ta w nowym avku )
Wszytskie Wasze avki są przecudownie cudowne! Dobranoc Puchatko

Cytat:
puchatko bardzo, bardzo poztywny ten twoj avek
nie zmieniaj go, jest świetny !
Zgadzam się !! jest bardzo koziołkowy

Uff chyba się troche napisałam, wiec dobranoc i jednoczesnie DZIEŃ DOBRY bo już po pierwszej więc nowy dzień nastał !

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 01:22   #2462
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oska7 Pokaż wiadomość
Koziołki już śpią tylko ja szaleje bo na niebie dziwne światełko się kręci i ciągle chodzę je obserwować a wyobraźnia robi swoje
Osko a może to kosmici ? ostatnio ogladałam 'Misja na Marsa' i tam był taki czerowny kosmit, i płakał nawet słodki był

Jeju! ja już dawno powinnam spać!

Stary 2008-08-15, 01:50   #2463
Oska7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Osko a może to kosmici ? ostatnio ogladałam 'Misja na Marsa' i tam był taki czerowny kosmit, i płakał nawet słodki był

Jeju! ja już dawno powinnam spać!
Ja też ale byłam zobaczyć jeszcze to światełko i już go nie ma;/

Dobranoc
Oska7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 09:51   #2464
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

melduje sie

pierwsza

wczoraj pierwszy raz od dłuzszego czasu poszłam bardzo wczesnie spac... ale i tak leniuchowałam do 9

Cytat:
Yovi co Ty opowiadasz? jaka czarna owca? Może i gdzieś jest ale napewno Ty nią nie jesteś no i nie możesz mówić, że zaczniesz żyć dopiero jak Twój książe się odnajdzie żyjesz już ponad 20 lat bez niego, to przezyjesz jeszcze pare szczęśliwych lat.. bo potem to tylko kapcie, ciepłe kluchy i telewizorek co noc
(wyobraziłam sobie Ciebie z wałkami na głowie, w ciepłym domowym szlafroczku i takich dużych puchowych papuciach na stópkach u boku męża z piwem w ręku ) jesteś młoda i piękna i całe długie życie przed Tobą i musisz się nim cieszyć ! a czekając na księcia tracisz cenne chwile
no niestety... taka czarna owieczka... jak w każdej rodzinie...
mój brat jest świetnym informatykiem, siostra ma piekne włosy nad ktorymi wszyscy sie zachwycaja a ja? cale zyce popełniam jakieś błędy...
wałóki, szlafroczek i papucie

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Edytowane przez Yovitka21
Czas edycji: 2008-08-15 o 10:23
Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 10:01   #2465
Allicja
Wtajemniczenie

witajcie widze ze jestem pierwsza
U mnie dzis sennie, Mk dosypia na kanapie w gościnnym a ja na wizażu
Koncert mi sie podobał tylko nieco za bardzo cuntry zalatywało ale w większości bardziej jezzowe i rockowe kawałki no i solówki Erica na gitarze.....Koncert wyjątkowo kameralny ale miał swój urok.

Bardziej jestem rozczarowana znajomymi. Po koncercie weszliśmy do 4 lokali ale w żadnym sie koleżance nie podobało. W.....mnie takie muchy w nosie. Ona chciała na potańcówe ale nie wzieła tego pod uwage że wracamy z koncertu i jesteśmy nie bardzo na impreze ubrani i nikt nas nie wpuści. Och.....
Mieli zostac na noc a dziś mieliśmy jechac na deske ale chyba jednak byli rozczarowani i pojechali do domu. Moze i dobrze bo nie ma dziś wiatru i znowu byśmy słuchali marudzeń ......A do tego sie wczoraj dowiedzieliśmy ze inni znajomi z 2 dzieci sie do nas wybiera na weekend. Ja rozumiem odwiedziny ale nie gościna 2 dniowa. Nikt nawet nie zadzwonil a juz sobie zaplanowali. Normalie mam doła. Dobrze że w sobote wyjeżdzamy odpoczniemy od wszystkich.

Dziękuje wam za gratulacje ale to rodzicom należa sie gratulki. Ciekawa jestem jacy oni będą

Puchatko Ty jesteś normalnie sam miód ciągle patrzec sie chce na ten avek ,tyle radości

Co do waszych mam to faktycznie ciężka sprawa.....

Blush wysyłam link projekt będzie nieco zmieniony ale ogólnie to taki http://www.dom-jednorodzinny.pl/file.../91/LK-471.pdf
Może to żadna rewelacja ale chcemy domek funkcjonalny. Wykończenie bedzie zupełnie nie takie, bardziej nowoczesne ale to chyba na gotowym zobaczycie jak sie tego doczekacie na wizażu

miłego dnia wszystkim
Allicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 10:01   #2466
Allicja
Wtajemniczenie

tak długo pisałam że sie spóżniłam. druga
Stary 2008-08-15, 10:26   #2467
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez Allicja Pokaż wiadomość
Blush wysyłam link projekt będzie nieco zmieniony ale ogólnie to taki http://www.dom-jednorodzinny.pl/file.../91/LK-471.pdf
Może to żadna rewelacja ale chcemy domek funkcjonalny. Wykończenie bedzie zupełnie nie takie, bardziej nowoczesne ale to chyba na gotowym zobaczycie jak sie tego doczekacie na wizażu
no to teraz wszystke koziolki z utesknieniem bede czekaly na gotowy domek...

a domek wygląda bardzo... "ciepło"
klasycznie z gustem i nowoczesnie... bardzo ladny

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Stary 2008-08-15, 11:06   #2468
Ag4
AGA :)

puchatko jestem blondyną, tj myślałaś, tyle że raczej ciemny blond
nie taki jak na poprzednim avie
a tamtego starego rzeczywiście nigdy nie zmieniałam
ale już mi się trochę opatrzył i zdecydowałam się na zmianę.
a twój i tak ładniejszy
może i ja wsadze kiedyś siebie na avka ?

Alicjo oj znam ten ból dot znajomych którym nic się nigdy nie podoba.
Uważam osobiście że tak wybrzydzają jedynie ludzie którzy na codzień nie mają takich rzeczy i jak już się do czegoś dorwą to nie wiedzą co z tym zrobić i wielkie ą ę się w nich budzi.

a projekt domu bardzo ładny !!!!

Yovi też widze zmiana av
Ale kochana widziałam takie 2 na wizażu już

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 11:12   #2469
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Yovi też widze zmiana av
Ale kochana widziałam takie 2 na wizażu już
he he he ale mój pewnie nie pobędzie tu długo...
kobieta zmienną jest...
szukam jakiegos wesołego aniołka na av ale nie moge znależć nic ciekawego
wszystkie sa takie smutaśne....

właśnie zapatrzyłam sie na pewien klip
http://firstmc.wrzuta.pl/film/pM8Lds..._me_if_you_can
ciacho

H. Opfer

Stary 2008-08-15, 11:17   #2470
Ag4

Cytat:
he he he ale mój pewnie nie pobędzie tu długo...
kobieta zmienną jest...
szukam jakiegos wesołego aniołka na av ale nie moge znależć nic ciekawego

aniołka powiadasz?

U was tez dziś tak szaro buro ? i pada?

Aga
Stary 2008-08-15, 11:20   #2471
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
aniołka powiadasz?

aniolka.. cos tak na przekór...

oj szaro... deszcz pada, wieje, zimno...
dziś nie wystawie nosa za drzwi

H. Opfer

Stary 2008-08-15, 11:25   #2472
Ag4

o ja też raczej się dziś nigdzie nie wybieram.
Jutro może pojade na zakupy, ale będzie taka pogoda to nie bardzo będzie mi się chciało

Aga
Stary 2008-08-15, 11:33   #2473
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
melduje sie

pierwsza

wczoraj pierwszy raz od dłuzszego czasu poszłam bardzo wczesnie spac... ale i tak leniuchowałam do 9

no niestety... taka czarna owieczka... jak w każdej rodzinie...
mój brat jest świetnym informatykiem, siostra ma piekne włosy nad ktorymi wszyscy sie zachwycaja a ja? cale zyce popełniam jakieś błędy...
wałóki, szlafroczek i papucie
Boski widok hehehe

Mmm a ładne włosy to zaleta? bo nie rozumiem... nad czym tu się zachwycać
Brat informatyk? Co drugi chłopak zna się na komputerach a co trzeci jest informatykiem To nie są zalety, to nie jest nic specjalnego... zwykła praca , i ładne włosy ()... i przez to myślisz, że jesteś czarną owcą w rodzinie ? no nie.. nalezy Ci się

Cytat:
witajcie widze ze jestem pierwsza
U mnie dzis sennie, Mk dosypia na kanapie w gościnnym a ja na wizażu
Koncert mi sie podobał tylko nieco za bardzo cuntry zalatywało ale w większości bardziej jezzowe i rockowe kawałki no i solówki Erica na gitarze.....Koncert wyjątkowo kameralny ale miał swój urok.

Bardziej jestem rozczarowana znajomymi. Po koncercie weszliśmy do 4 lokali ale w żadnym sie koleżance nie podobało. W.....mnie takie muchy w nosie. Ona chciała na potańcówe ale nie wzieła tego pod uwage że wracamy z koncertu i jesteśmy nie bardzo na impreze ubrani i nikt nas nie wpuści. Och.....
Mieli zostac na noc a dziś mieliśmy jechac na deske ale chyba jednak byli rozczarowani i pojechali do domu. Moze i dobrze bo nie ma dziś wiatru i znowu byśmy słuchali marudzeń ......A do tego sie wczoraj dowiedzieliśmy ze inni znajomi z 2 dzieci sie do nas wybiera na weekend. Ja rozumiem odwiedziny ale nie gościna 2 dniowa. Nikt nawet nie zadzwonil a juz sobie zaplanowali. Normalie mam doła. Dobrze że w sobote wyjeżdzamy odpoczniemy od wszystkich.

Dziękuje wam za gratulacje ale to rodzicom należa sie gratulki. Ciekawa jestem jacy oni będą

Puchatko Ty jesteś normalnie sam miód ciągle patrzec sie chce na ten avek ,tyle radości

Co do waszych mam to faktycznie ciężka sprawa.....

miłego dnia wszystkim
Strasznie nie lubie niezapowiedzianych gości, także nie zazdroszczę... i nawet nie zadzwonili, że chcieli by przyjechać czy coś ? porażka.. !
A ta znajoma która kręci nosem, kurcze... nie można tak... takich ludzi tez nie trawię... no i to tyle

Miłego dnia Alicjo

Melduje się nie wiem która

Miałam iść do pracy na 11 ale szefowa mi o 5 nad ranem sms napisała, żebym przyszła na 13 i otworzyła bar o 14... bo jest święto... ehh zakręcona kobietka przeczytałam go o 9 jak wstałam i wróciłam spać.

Stary 2008-08-15, 11:39   #2474
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Boski widok hehehe

Mmm a ładne włosy to zaleta? bo nie rozumiem... nad czym tu się zachwycać
Brat informatyk? Co druga chłopak zna się na komputerach a co trzeci jest informatykiem To nie są zalety, to nie jest nic specjalnego... zwykła praca , i ładne włosy ()... i przez to myślisz, że jesteś czarną owcą w rodzinie ? no nie.. nalezy Ci się
moja siostra ma piękne krecone włosy a ja proste i na dodatek zniszczone i wypadające... wszyscy sie zachwycaja...
a moj brat... pracuje w jednej z najwiekszych firm w Polsce, podróżuje za granice, oprocz tego prowadzi wlasne pogotowe komputerowe i pol zawodowo jezdzi na rowerze, studiuje elektronike... no coz taki cwaniaczek...
to ja zawsze zadawalam sie z niewlasciwym towarzystwem, nie zdalam prawka, nie mam pracy, jestem nerwowa i wybuchowa... uzalezniona od kosmetykow...

zobaczcie jakiego znalazlam ava
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif capricorn.gif (5,9 KB, 1 załadowań)

H. Opfer

Stary 2008-08-15, 11:46   #2475
Allicja
Wtajemniczenie

Yovitko mamy ten sam gust co do facetów
Cytat:
Napisane przez saslycek
Strasznie nie lubie niezapowiedzianych gości, także nie zazdroszczę... i nawet nie zadzwonili, że chcieli by przyjechać czy coś ? porażka.. !
ja jeszcze nawet nie wiem że oni przyjadą. To Ci wczorajsi znajomi powiedzieli że inni sie do nas wybierają , tzn wpaśc na kawe i coś więcej i zostac na sobote. Nikt jeszcze nie dzwonił sie zapowiedziec i nikogo nie interesuje że my mamy inne plany na wieczór. Szkoda gadac. Dobrze tylko że my mieszkamy 80 km od nich i takie akcje są sporadyczne.
Cytat:
Napisane przez saslycek
Miałam iść do pracy na 11 ale szefowa mi o 5 nad ranem sms napisała, żebym przyszła na 13 i otworzyła bar o 14... bo jest święto... ehh zakręcona kobietka przeczytałam go o 9 jak wstałam i wróciłam spać.
faktycznie zorientowana ale to dobrze bo masz chwile na wizaż
Stary 2008-08-15, 11:58   #2476
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nawet nie wiem że oni przyjadą. To Ci wczorajsi znajomi powiedzieli że inni sie do nas wybierają , tzn wpaśc na kawe i coś więcej i zostac na sobote. Nikt jeszcze nie dzwonił sie zapowiedziec i nikogo nie interesuje że my mamy inne plany na wieczór. Szkoda gadac. Dobrze tylko że my mieszkamy 80 km od nich i takie akcje są sporadyczne.
faktycznie zorientowana ale to dobrze bo masz chwile na wizaż
Mogli by chociaż zadzwonić, dobre jest to że wszyscy już wiedzą a Ty niby nie

Chwile na wizaż mam zawsze jestem już prawie uzależniona

Yovi, ale to nie są powody aby oni byli lepsi od Ciebie... liczy się to jakim się jest człowiekiem ja osbiście uważam, że proste włosy są ładniejsze... kręcone mi się nigdy nie podobały (nie urażając nikogo, każdy może mieć swoje zdanie ). Kurczę wbije Ci do główki to, że jesteś wartościowym człowiekiem, który może osiągnąc wszystko czego chce, muszę tylko pomyśleć jak... bo Twoje argumenty do mnie nie przemawiają i nie są powodami aby czuć się czarną owca w rodzinie. Czarną owcą może być, ktoś uciążliwy, ktoś kto choruje na alkoholizm... lub inne rzeczy robi, kradnie czy cudzołoży, ale bez przesady złe towarzystwo? każdy je ma

Stary 2008-08-15, 12:04   #2477
Ag4

Yovi twoj avek przesłodki
a ten z kozłem to powala

Alicjo ale swoją droga to zwyczajna bezczelność wpaść na pomysł że się do kogoś pojedzie na weekend nieuzogodniając tego...
Może jeszcze się rozmyślą i nie przyjadą

Aga
Stary 2008-08-15, 12:06   #2478
Allicja
Wtajemniczenie

Yovitko nie ważne co inni ważne co Ty każdy ma w swoim zyciu TEN czas twój jeszcze nie nastał
Stary 2008-08-15, 12:10   #2479
Allicja
Wtajemniczenie

Ag4 masz racje też to tak odbieram jeszcze nie dzwonili więc może pojechali do innych zanjomych nie mam zamiaru psóc sobie nimi krwi, jak przyjadą to ich ugoszcze kawka ale wieczorem wychodzimy więc grzecznie im to powiem i pożegnam
Stary 2008-08-15, 12:12   #2480
Ag4

Cytat:
Ag4 masz racje też to tak odbieram jeszcze nie dzwonili więc może pojechali do innych zanjomych nie mam zamiaru psóc sobie nimi krwi, jak przyjadą to ich ugoszcze kawka ale wieczorem wychodzimy więc grzecznie im to powiem i pożegnam
i bardzo dobrze,
przecież nie będziecie zmieniać swoich planów. Tymbardziej że nie poinformowali Was wcześniej.
Ahh takie coś jest bardzo denerwujące.

Aga
Stary 2008-08-15, 12:27   #2481
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Mama do dziś nie powie, że chodze z tżtem tylko że my się kolegujemy
Kolegujecie ?

Fajne określenie na chłopaka z 7-letnim stażem [chyba się nie pomyliłam ? ]
Cytat:
U mnie nad ranem była tak straszliwa burza, że co grzmot, to myślałam, że w moje okno trafi
Padał deszcz tak straszliwie, no wszystko zalane było.

A teraz znowu słońce i bardzo duszno...
Co za pogoda.

Allicjo piękny domek
Kurde jakbym kiedyś taki własny chciała mieć
marzenia ...

A ja do pracy dzisiaj miałam na 11
I o 20 juz zamykam

Co tam Koziołki ?
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 12:35   #2482
puchatkowa
Zakorzenienie

Skasowało mi właśnie całego posta! Ależ się zeźliłam! Wrrr....
Czasem się już tak zdarzało, więc zawsze kopiuję sobie posta przed wysłaniem. Ale ten normalnie gdzieś zniknął

Cytat:
Aż mi szczena opadła Allicjo Dziękuję

Cytat:
Allicjo, świetny ten projekt. Mały, przytulny, fukncjonalny domek. Super, że garaż jest dwustanowiskowy - to przydatna rzecz. Podoba mi się w nim nawet dach (choć wiele osób uważa, że dwuspadowe dachy są brzydkie). Tu on doskonale pasuje, a poza tym jest tańszy w wykonaniu Super rozkład pomieszczeń. Podoba mi się też ogólny widok domu z zewnątrz taki jak w projekcie. Ale Wasz na pewno będzie jeszcze piękniejszy Sama bym chciała taki domek kiedyś z TŻtem mieć

Cytat:
puchatko jestem blondyną, tj myślałaś, tyle że raczej ciemny blond
nie taki jak na poprzednim avie
a tamtego starego rzeczywiście nigdy nie zmieniałam
ale już mi się trochę opatrzył i zdecydowałam się na zmianę.
a twój i tak ładniejszy
może i ja wsadze kiedyś siebie na avka ?
Koniecznie Ag Bo tak właściwie to ja nie kojarzę prawdziwej Ciebie
Tamten Twój poprzedni był świetny - i słodki i kobiecy zarazem
Ale ten też jest fajny, taki ostrzejszy

Cytat:
ciacho
Yovi, pewnie, że kobieta zmienną jest
Jak dla mnie troszkę zbyt wytatuowane to ciacho

Cytat:
o ja też raczej się dziś nigdzie nie wybieram.
Jutro może pojade na zakupy, ale będzie taka pogoda to nie bardzo będzie mi się chciało
Dużo Ci jeszcze praktyk zostało Ag

Cytat:
zobaczcie jakiego znalazlam ava
Idealny na Koziołkowe

Dziewczyny mam prośbę, a propo włosów Wiele tu było o różnych tabletkach na ich poprawę. A ja szukam jakiejś sprawdzonej, działającej odżywki, maseczki, czegoś co wzmocni włosy. Może być taka co trzeba z nią troszkę posiedzieć na głowie w ręczniku Znacie coś takiego

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 12:38   #2483
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
uwielbiam niegrzecznych chłopców...
z takim "cwaniaczkiem" w oczach...
(wypisz wymaluj Ex-dupek)\

Cytat:
Yovi, ale to nie są powody aby oni byli lepsi od Ciebie... liczy się to jakim się jest człowiekiem ja osbiście uważam, że proste włosy są ładniejsze... kręcone mi się nigdy nie podobały (nie urażając nikogo, każdy może mieć swoje zdanie ). Kurczę wbije Ci do główki to, że jesteś wartościowym człowiekiem, który może osiągnąc wszystko czego chce, muszę tylko pomyśleć jak... bo Twoje argumenty do mnie nie przemawiają i nie są powodami aby czuć się czarną owca w rodzinie. Czarną owcą może być, ktoś uciążliwy, ktoś kto choruje na alkoholizm... lub inne rzeczy robi, kradnie czy cudzołoży, ale bez przesady złe towarzystwo? każdy je ma
he he he jestes bardzo przekonywującym koziołkem...
może powinnaś zostać prawnikiem

Cytat:
Yovi twoj avek przesłodki
a ten z kozłem to powala
właśnie o takiego aniołak mi chodzilo...
te inne w necie sa takie smutaśne i mroczne.. brr
a koziołek rewelacja

Cytat:
Yovitko nie ważne co inni ważne co Ty każdy ma w swoim zyciu TEN czas twój jeszcze nie nastał

H. Opfer

Stary 2008-08-15, 12:43   #2484
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Yovi, pewnie, że kobieta zmienną jest

Idealny na Koziołkowe

Dziewczyny mam prośbę, a propo włosów Wiele tu było o różnych tabletkach na ich poprawę. A ja szukam jakiejś sprawdzonej, działającej odżywki, maseczki, czegoś co wzmocni włosy. Może być taka co trzeba z nią troszkę posiedzieć na głowie w ręczniku Znacie coś takiego
oj ciach ciacho
taki niegrzeczny...mrrrrrr

o co do wlosow to chyba zostane tu ekspertem...
tabletki to tylko Capivit piekne włosy
szampon z Eve wzmacniajcy
odzywka/maseczka to wax
spray Radical
i cala seria Loreal z cementem...cudo

PS1. sorki za post pod postem
PS2. Ex-dupek wpada na kawe..wrrr

H. Opfer

Stary 2008-08-15, 12:45   #2485
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez chcialabym znalezc juz tego jedynego i na swoje...
Osobiście uważam, że nie ma co uzależniać swojego życia, planów od poznania (lub nie) 'tego jedynego'. A co, jeśli nie spotkasz go przez najbliższe 10 lat? (oczywiście tego Ci nie życzę). Ale wtedy nadal będziesz mieszkać z mamą i nie pójdziesz 'na swoje'? Wiadomo, że razem, we 2 jest łatwiej, ale samemu nie jest to niemożliwe.

Osobiście nie mam zamiaru czekać na faceta z wyprowadzką. ;] Zamierzam po powrocie z UK już nie wracać do domu rodziców. Ewentualnie tylko na pierwszych kilka miesięcy, ale będę robić wszystko, by się usamodzielnić. Już pora.

Mam bardzo fajnych rodziców, uważam, ze dobrze mnie wychowali. Miałam dużo swobody, przez co może popełniłam trochę błędów, ale one dużo mnie nauczyły. A gdy zabrnęłam w ślepą uliczkę, mama podawała mi rękę i wracałam na prostą. Z tatą nigdy szczególnie blisko nie byłam.

Za to teraz z tatą dogaduję się wręcz super, lubię z nim spędzać czas.
A z mamą jest niestety, gorzej..
Zdarzają nam się kłótnie, często poważne. Czasami nie mogę jej znieść.

Czytałam na studiach pewną książkę o relacjach matka-córka, ojciec-syn.
I tam znalazłam wytłumaczenie na moje pogarszające się stosunki z mamą.

Po prostu w pewnym wieku dorastająca córka chce za wszelką cenę odnaleźć swoją tożsamość, stać się samodzielną jednostką. Mamy często nie potrafią tego zaakceptować, choćby podświadomie. Zaczynają się kłótnie, ścieranie charakterów. Bo matka chce mieć nadal swoją małą córeczkę, a córka widzi wady matki i za wszelką cenę nie chce być taka, jak ona.
W książce wyraźnie napisane było, ze w takiej sytuacji córka powinna się wyprowadzić, rozpocząć życie na własny rachunek. Wtedy będą miały ogromne szanse na zbudowanie trwałych, silnych relacji z mamą. Gdy będą się tak dalej ścierać, może dojść do tego, że się wręcz nienawidzą.

(ale się rozpisałam).

Cytat:

Tak. I zimno. 16 stopni!

Tez z chęcią nie wychodziłabym z domu, ale idę z kolegą do kina. Powoli zaczynam się żegnać ze znajomymi i to właśnie będzie moje pożegnania z nim.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 12:51   #2486
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Osobiście uważam, że nie ma co uzależniać swojego życia, planów od poznania (lub nie) 'tego jedynego'. A co, jeśli nie spotkasz go przez najbliższe 10 lat? (oczywiście tego Ci nie życzę). Ale wtedy nadal będziesz mieszkać z mamą i nie pójdziesz 'na swoje'? Wiadomo, że razem, we 2 jest łatwiej, ale samemu nie jest to niemożliwe.

Osobiście nie mam zamiaru czekać na faceta z wyprowadzką. ;] Zamierzam po powrocie z UK już nie wracać do domu rodziców. Ewentualnie tylko na pierwszych kilka miesięcy, ale będę robić wszystko, by się usamodzielnić. Już pora.

Mam bardzo fajnych rodziców, uważam, ze dobrze mnie wychowali. Miałam dużo swobody, przez co może popełniłam trochę błędów, ale one dużo mnie nauczyły. A gdy zabrnęłam w ślepą uliczkę, mama podawała mi rękę i wracałam na prostą. Z tatą nigdy szczególnie blisko nie byłam.

Za to teraz z tatą dogaduję się wręcz super, lubię z nim spędzać czas.
A z mamą jest niestety, gorzej..
Zdarzają nam się kłótnie, często poważne. Czasami nie mogę jej znieść.

Czytałam na studiach pewną książkę o relacjach matka-córka, ojciec-syn.
I tam znalazłam wytłumaczenie na moje pogarszające się stosunki z mamą.

Po prostu w pewnym wieku dorastająca córka chce za wszelką cenę odnaleźć swoją tożsamość, stać się samodzielną jednostką. Mamy często nie potrafią tego zaakceptować, choćby podświadomie. Zaczynają się kłótnie, ścieranie charakterów. Bo matka chce mieć nadal swoją małą córeczkę, a córka widzi wady matki i za wszelką cenę nie chce być taka, jak ona.
W książce wyraźnie napisane było, ze w takiej sytuacji córka powinna się wyprowadzić, rozpocząć życie na własny rachunek. Wtedy będą miały ogromne szanse na zbudowanie trwałych, silnych relacji z mamą. Gdy będą się tak dalej ścierać, może dojść do tego, że się wręcz nienawidzą.

(ale się rozpisałam).
oj nie nie nie...
10 najblizszych lat z moja mama
tak wlasciwie to czekam na skonczenie studiow i jakas dobra prace...
jesli nie znajde jej u mnie wyjezdzam do bełchatowa...
tak o wiele szybciej znajde prace i pojde na swoje...

H. Opfer

Stary 2008-08-15, 12:54   #2487
Ag4

puchatko jesli chodzi o włosy to polecam Waxa
Wpisz Wax w wyszukiwarkę albo kwc

moniu tak, z 7 letnim stażem, nie pomyliłaś się

yovi a po co ci on na kawie?

Aga
Stary 2008-08-15, 12:55   #2488
puchatkowa
Zakorzenienie

Yovi, oblej go tą kawą
Po podpalaniu spodni jesteś już specjalistką

A czy ten wax to nie jest zbyt tłusty? Nie obciąży mi włosów

Mówisz, że ten Loreal z cementem taki dobry Kurcze muszę o tym koniecznie poczytać

I co to jest szampon Eve? Nie kojarzę niestety

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:04   #2489
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Też nie lubie nadmiaru tatoo na ciele

Cytat:
No ja tutaj od dziewczyn uzyskałam informacje na temat WAXA

Ja mam zamiar dopiero go wypróbować
Cytat:
PS2. Ex-dupek wpada na kawe..wrrr
Yovi ja chyba czegoś nie rozumiem
Piszesz WRRR ale ktoś Exa na tą kawe zaprosić musiał.
Po co w ogóle chcesz sie z nim widzieć ?
Wydaje mi się, że póki co to wszystko to jakieś błedne koło, narzekasz na niego, wkurzasz się, a na kawe ma wpaść ?

NiEBiE jesteśmy dokłądnie w tym samym wieku i ja marze żeby się usamodzielnić, pójść na swoje.
Tylko, że szans na mieszkanie w moim mieście nie mam zadnych [ okres czekania co najmniej 10 lat ]
A na kupno własnego mnie nie stać niestety
Te ceny mnie przerazają po prostu...
Poza tym z moimi zarobkami trudno byłoby mi przezyc miesiąc od deski do deski...
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:06   #2490
Ag4

puchatko Waxa trzeba dobrze spłukać
u mne się sprawdza tylko czestojestem zbyt leniwa zeby go nakładać

szampon loreal z cementem też mam i sobie chwalę

polecam tez seboradin szapomn i lotion

Aga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości