|
|
#4261 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Cytat:
![]() A z tą opłatą to ja też tak chce!! Porządny ten UKW
|
|
#4262 |
|
po prostu Em :)
|
![]() Nigdy więcej nie wsiądę do samolotu.. Wiecie jakie to uczucie jak się spada? ![]() Oczywiście lot był opóźniony, siedzieliśmy na lotnisku w Monachium kupę czasu i dolecieliśmy do Krakowa w nocy. ![]() A dziś.. Od 7 do 20 w pracy.
|
|
#4263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój dziadek był pilotem i jako dziecko kilka razy byłam z nim w pracy, pamiętam, że wtedy bałam się samolotów
|
|
#4264 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nigdy nie lecialam samolotem
![]() Ale mnie dziś głowqa boli ;/ Ogólnie to zastój tu straszny. W porównaniu z tym co było rok temy... Ale rozumiem, że nie macię oczym pisać ![]() Tak jak ja
|
#4265 |
|
|
Ywonula, ja pierwszy raz leciałam rok temu, a teraz mam za sobą już osiem lotów.
Najbardziej podobało mi się w tym wszystkim jedzenie - pyszne! Wstałam dziś o 12.. Chyba zacznę się rozpakowywać.
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Też jeszcze nigdy nie leciałam samolotem, a chciałabym
![]() U mnie też nic ciekawego. Wziełam sobie 2 dni wolnego w robocie i miałam długi weekend Dzis odsypiam wczorajsze urodziny kolegi Fajnie bo w klubie w krk robił mieliśmy wynajętą vip salę z własnym barmanen itd Dziewczyny chciałam w końcu założyć to konto w mbanku, ale jeśli nie mam NIPu to się nie da? Nie wiecie przypadkiem? O w końcu się gg włączyło
|
|
|
|
#4267 |
|
|
kasia, a do czego Ci NIP potrzebny?
Na pewno możesz bez niego założyć konto.
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
kasia Ja założyłam konto bez NIPu.
Tak samo kiedy zapisywałam się do ING do II filaru też jeszcze nie miałam NIPu. Na pewno nie jest konieczny ![]() Ale burza u nas była rano ![]() Koleżance mojej mamy grad wybił szybę w oknie w sypialni, a u nas przewróciło kawałek płotu
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4270 |
|
Konto usunięte
|
Ja zakładałam konto w mbanku ale nie przez internet tylko osobiście w siedzibie i tez NIP nie był do niczego potrzebny
![]() Chciałabym polecieć kiedyś gdzieś samolotem...wogole chciałabym kiedyś pojechać gdzieś na wakacje ![]() A i fakt...nie mam o czym pisać - przynajmniej ja... i dlatego też siedze cicho
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasia ja też założyłam bez nipu najlepiej jak pójdziesz sobie do mKiosku. Tam założą Ci konto w 30-40 min
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dzięki dziewczyny
Jutro akurat wybieram się na zakupy do Krakowa to przy okazji skoczę do mKiosku
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
a ja założyłam konto w mbanku, kurier był u mnie już jakieś 2 miesiące temu i dalej go nie aktywowałam chociaż ich stoisko mam w galerii pod domem..
|
#4274 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa Powiem Ci, że dzwoniłam do pana P.
i 28 sierpnia mam pierwsze zajęcia teoretyczne Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, wszystko mi profesjonalnie wyjaśnił, odpowiedział wyczerpująco na każde pytanie i w ogóle bardzo dobrze mi się z nim rozmawiało Ale... ja i samochód? ![]() Tak, tak, Nija wreszcie zapisuje się na prawko
|
#4276 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Grzesiek jest baaardzo fajny i kontaktowy jeżeli chodzi o sprawy teoretyczno-techniczne, to jest świetny, profesjonalny, zawsze wszystkie niejasności wytłumaczy. dla mnie wykłady i jazdy to była przyjemność. prawko to fajna sprawa ![]() powodzenia.
|
|
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, ale i boję No ale to chyba normalne.
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Nija: Dasz sobie rade
Jazdy były dla mnie przyjemnością, no i trzeba się nie poddawać mimo że na początku może nie wszystko wychodzić.Ahh pamiętam moje początki ![]() Katastrofa ![]() U mnie w nocy były burze i nocowałam u tż ( pierwszy raz Tak fajnie było budzić się przy nim. I wystraszyć go o 5 rano biedaczek pomyślał, ze to jakaś zmora nad nim siedzi
|
|
|
|
#4279 |
|
|
U mnie był taki grad, że na początku myślałam, że ktoś dobija mi się do mieszkania.
![]() Uff, a teraz znowu w pracy..
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
Te burze mnie przerażają...
Na dodatek wczoraj naoglądałam się TVN24 i powiedzieli, że podczas trąby powietrznej bezpieczniej jest w bloku niż w domu jednorodzinnym... A ja mieszkam właśnie w domu i potem mi się powkręcało, że trąba idzie i mnie zmiecie ![]() Straszne to jest co się dzieje.
|
#4281 |
|
Konto usunięte
|
Witam serdecznie
pisałam już w tym wątku w pierwszej części heh kiedy to było A ja jakoś nie pisałam.Wątek a raczej wątki rozwijają sie w zabójczym tempie, będę sobie wasz watek poczytywać mam nadzieje ze wam to nie przeszkadza ale znacie sie tak dobrze ze ja chcąc na nowo uczestniczyć w tej waszej(naszej) społeczności tez chce was trochę poznać mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego i cieplejszego dnia |
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Wiatm, ja również chętnie dołącze do naszej społeczności 19-latek
|
|
|
|
#4283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O ja miło poczytać, co tam u Was
![]() Ja wróciłam wczoraj w nocy i jeszcze nie zdążyłam się rozpakować ani nic, no normalnie... nic mi się nie chce. Nadrobię, póki więcej tego nie ma tu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja nawet komarów za bardzo nie miałam Tylko osy ;/A z samochodem też tak miałam, że dawali mi stopniowo. Najpierw z kimś obok, a teraz już na luzie jeżdżę sobie gdzie potrzebuję. Aktualnie pracuję nad tym, żeby dawali mi Passata, nie Tico, ale to potrwa chyba wieki ![]() Mam identycznie A ja znów na myśl o studiach odzyskuję chęć życia, bo teraz [tu, nie miejscu] mega nudno jest i wszyscy mnie mają w dupie. To może też zamilknę, haha. Cytat:
Nie wiedziałam, że gdziekolwiek zwracają te opłaty. Fajna uczelnia...No to ja się przyłączam ![]() Nooo proszę ![]() Kurs na prawo jazdy to wielka frajda, naprawdę ![]() Będziesz zdawała w Jastrzębiu czy Gliwicach? No i przy tych terminach, to albo jeszcze będziesz maiła jazdy w zimie, albo egzamin. Ja żałuję, że nie jeździłam elką po śniegu, bo bym się pewniej czuła chyba. Co do laptopa, to ja mam HP Pavilion 9230us, taka duża i ciężka krowa, ale lubię go, już się przywiązałam ![]() EDIT: No i oczywiście witam wszystkie nowoprzybyłe dziewczyny!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||
|
|
|
#4284 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też teraz robie prawo jazdy jestem już po 12 godzinach jazd i jak na razie to jest dobrze |
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
No ja prawko mam juz od jakiś 3 miesiący. No, ale co z tego skoro nie dają mi jeżdzić. Mama zawsze narzekała, ze tacie nie chce sie nigdzie jechać, a jak ja mogę teraz zawieźć to nie. A później nie będę porafiła jeździć (chociaż i tak nie jeżdże perfekt, bo połowę jazd na placu miałam, a reszte to mnie na wioski prowadziła i takie fajne po miescie to dodatwoe miałam, ale tylko 4h
)
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#4288 |
|
Konto usunięte
|
brak tramwai to duże ułatwienie
|
|
|
|
#4289 |
|
Zadomowienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8625533]brak tramwai to duże ułatwienie
Ale Dziewczyny na Boga w przyszłości macie zamiar jeździć tylko po jednym mieście? ![]() Lepiej się uczyć od razu 'z przeszkodami' z instruktorem niż samemu potem. A tramwaj to jakieś wielkie utrudnienie według Was?
|
#4290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Miło.

Na pewno możesz bez niego założyć konto. 

Jutro akurat wybieram się na zakupy do Krakowa to przy okazji skoczę do mKiosku 

] do Karpacza
)