Wymarzony pierścionek - część X - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-15, 12:46   #2191
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Nie wiem moze sie myle, ale wedlug mnie z takim podejsciem to za dlugo ze soba nie beda po slubie Skoro juz teraz nie ma szacunku,milosci.. Slub bo tak wypada, dla mnie to jakis absurd
Mi się też to nie widzi. W ogóle wkurza mnie ten chłopak, nie znam go osobiście, ale wystarczy mi to co mówi TŻ. Autentycznie wszystkiego mi się odechciewa gdy tego słucham .

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Własnie wróciłam ze sklepu. Zabka o dziwo była zamknięta (tez pomyslałm ze trzeba od razu sie tam skierowac a tu zastalm drzwi zamknięte). Za to Groszek był otwarty
Mam wodę, piwko, papieroski, Leysy,lody, serek na kanapki i pomodorki
O Gorszek . Kultowy sklep mojego liceum . Przez 3 lata lataliśmy tam po szkole po wódkę . I wieczorami też . A potem były opowieści "koło 23 kupiliśmy w Groszku ostatnią butelkę, więcej nie daliśmy rady wypić... yyy... Groszka zamykają o 20? To tak wcześnie się ta impreza skończyła?"

Jak sobie teraz wspominam te czasy
Funkcjonowałam na prochach i alkoholu, w głowie mi się nie mieści.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 12:53   #2192
hania811
Zakorzenienie

kurcze Butter czyli nasze auto stojące na parkingu przed lotniskiem też może by zmasakrowane..o tym TZ nie pomyślał i ja też

Kurcze zeby sie nie okazało że auto bedzie w takim stanie ze do domu nie bedzie nim jak dojechac
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:27   #2193
ANITKA79
Zadomowienie

Ja poszlam wziac kapiel i czuje sie zrelaksowana i pelna energii
quote=hania811;8600226]

Własnie wróciłam ze sklepu. Zabka o dziwo była zamknięta (tez pomyslałm ze trzeba od razu sie tam skierowac a tu zastalm drzwi zamknięte). Za to Groszek był otwarty
Mogę już z domu nie wychodzi.
[/quote]

Przepraszam Haniu, ze wprowadzilam cie w blad U nas zabki sa zawsze czynne w swieta.. Kazda na osiedlu jest otwarta. Dobrze ze ten groszek byl otwarty i masz wszystko co trzeba bo bym po uszach dostala hihi

Nie martw sie na zapas moze autko stoi sobie bezpiecznie i czeka na powrot Tzta Trzeba byc dobrej mysli

Edit:

GG mi cos nie dziala chyba rzeczy technizne dzis sie sprzysiegly przeciwko mnie
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:32   #2194
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja poszlam wziac kapiel i czuje sie zrelaksowana i pelna energii

Przepraszam Haniu, ze wprowadzilam cie w blad U nas zabki sa zawsze czynne w swieta.. Kazda na osiedlu jest otwarta. Dobrze ze ten groszek byl otwarty i masz wszystko co trzeba bo bym po uszach dostala hihi

Nie martw sie na zapas moze autko stoi sobie bezpiecznie i czeka na powrot Tzta Trzeba byc dobrej mysli

Edit:

GG mi cos nie dziala chyba rzeczy technizne dzis sie sprzysiegly przeciwko mnie
Nie wprowadziłaś mnie w błąd Poszlam do Zabki zanim przeczytałam Twojego posta.

No musze byc dobrej myśli..innego wyjscia nie mam. W niedzielę sie okaże co i jak.

Anitko wszystkim gg nie działa
Stary 2008-08-15, 13:39   #2195
Poemi
Zakorzenienie

Mi już gg działa, ale rano nie działało. TŻ na n-k do mnie pisał (wczoraj zostawił u mnie ładowarkę i komórka mu padła).

Jednak robię urodziny. Zapraszam przyjaciela, kolegę z LO i... siostrę TŻ-a z chłopakiem . Przyjaciółka utknęła w górach i muszę wypełnić lukę . Przynajmniej TŻ będzie miał transport do domu.
Stary 2008-08-15, 13:39   #2196
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Nie wprowadziłaś mnie w błąd Poszlam do Zabki zanim przeczytałam Twojego posta.

No musze byc dobrej myśli..innego wyjscia nie mam. W niedzielę sie okaże co i jak.

Anitko wszystkim gg nie działa
He he zabka czy nie zabka wazne ze kupilas jedzonko

Ooo dzieki za info Haniu bo ja juz kombinowalam a tu nic z tego.. Teraz juz wiem ze nie dziala i koniec
a wiesz czemu?
Stary 2008-08-15, 13:40   #2197
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
He he zabka czy nie zabka wazne ze kupilas jedzonko

Ooo dzieki za info Haniu bo ja juz kombinowalam a tu nic z tego.. Teraz juz wiem ze nie dziala i koniec
a wiesz czemu?
już działa
Stary 2008-08-15, 13:41   #2198
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Butter, własnie oglądałam zdjęcia na tvn24..to rzeczywiście jakis armagedon.. dobrze, ze Wam się nic nie stało!

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:46   #2199
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter a gdzie tak bylo? Dobrze ze Wam sie nic nie stalo, Szoook jakies anomalia pogodowe normalnie

Nie wiem moze sie myle, ale wedlug mnie z takim podejsciem to za dlugo ze soba nie beda po slubie Skoro juz teraz nie ma szacunku,milosci.. Slub bo tak wypada, dla mnie to jakis absurd
Okolice Katowic.

Cytat:
O kurcze
TZ miał opóźniony samolot 3 godziny i wlaśnie siedział na lotnisku od 6 do 9. Mówił ze miał wrażenie ze zaraz podziurawi dach i zaleje budynek.

Mogę już z domu nie wychodzi.

U nas wyszło słońce...i jest tak duszno i parno ze można się udusic
Tak sie spociłam ze musze znowu wskoczyc do wanny..makabra.

Jestem z siebie dumna tak pięknie domek wysprzątałam. Chyba jeszcze pranie zrobię....

Dokładnie takie było wrażenie, nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałam.
Kulki gradu był takie wielkie, że jak ok 10:30 wyszłam na ogród, to dalej były nieroztopione. A na dworze jest ok. 20 stopni. Wyobrażacie sobie?
Powiem Wam, że szkody dookoła są niewyobrażalne - szyby w autach poroztrzaskane, szyby w domach wybite, auta w większości powgniatane, gałęzie leżą na ulicach... masakra. Nie chcę nawet myśleć co się mogło stać ludziom, którym nie udało się gdzieś schować
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:53   #2200
ButterBear
Zakorzenienie

Ale dziwnie, dwa razy mi się ten sam post wysłał
Haniu, nie wiem jak w Pyrzowicach (na lotnisku), ale u nas niestety żadne auto, które stało na zewnątrz nie jest bez strat

A tu macie linka dla zobrazowania tego co się działo
http://www.tvn24.pl/0,1561299,0,1,gr...wiadomosc.html
Stary 2008-08-15, 13:55   #2201
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzis mialam tak dodatkowo 2 godziny z kims innym i powiedzial ze jazda po miescie ok.. ale pierwszy raz mialam jazde po luku, do przodu daje rade ale do tylu to w moim wykonaniu tragedia poki co a i okazalo sie ze za bardzo zgiete mam rece podczas jazdy trzymajac na kierownicy i za sztywno siedze A mi tak kurde jest wygodnie..ale doopa musze tak jak on pokazywal.... ech...sporo pracy przede mna ...ale coz jakby bylo za prosto to byloby nudno Dobrze ze poczucie humoru mnie nie opuszcza
Kurde jeszcze gardlo mnie boli bo mial wentylacje wlaczono i okna pootwierane...jak mu powiedzialam to zamknal..ale zrobilam to za pozno

hehe też mi zawsze wszyscy mówili, że za sztywno siedzę i mięśnie napięte. dopiero jak wracałam z Łeby, to po chwili fotel położyłam (w trakcie jazdy, więc nie moglam za bardzo gmerać, więc tak został), po ok 5 h. ręce luźno, bo już mnie wszystko bolało. wreszcie mi się dobrze jechało i teraz sie nauczyłam jezdzic prawie na leżąco
biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 14:21   #2202
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
hehe też mi zawsze wszyscy mówili, że za sztywno siedzę i mięśnie napięte. dopiero jak wracałam z Łeby, to po chwili fotel położyłam (w trakcie jazdy, więc nie moglam za bardzo gmerać, więc tak został), po ok 5 h. ręce luźno, bo już mnie wszystko bolało. wreszcie mi się dobrze jechało i teraz sie nauczyłam jezdzic prawie na leżąco
U mnie w mieście jeden instruktor jeździ na leżąco. Mama, za każdym razem gdy go widzi, mówi, że zadzwoni do jego szefa i powie żeby mu nie płacili bo on nie pracuje tylko odpoczywa. Dobrze, że z nim nie jeździłam, bo by mnie coś trafiło gdyby koło mnie leżał facet
Stary 2008-08-15, 17:14   #2203
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ale dziwnie, dwa razy mi się ten sam post wysłał
Haniu, nie wiem jak w Pyrzowicach (na lotnisku), ale u nas niestety żadne auto, które stało na zewnątrz nie jest bez strat

A tu macie linka dla zobrazowania tego co się działo
http://www.tvn24.pl/0,1561299,0,1,gr...wiadomosc.html
O cholera

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
Ja własnie jeżdze praiwe na leżąco co też nie jest dobre bo nie ma się takiej kontroli nad kierownicą. TZ zawsze mi powtarza "blizej, blizej"
Stary 2008-08-15, 17:32   #2204
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
O cholera

Ja własnie jeżdze praiwe na leżąco co też nie jest dobre bo nie ma się takiej kontroli nad kierownicą. TZ zawsze mi powtarza "blizej, blizej"
Ostro, co?
Mam nadzieję, że z Waszym autkiem nic się nie stało.
Z dwie godziny temu mówili w TV, że teraz mają przejść trąbki powietrzne i huragany...coraz ciekawiej się robi
Stary 2008-08-15, 18:32   #2205
rav12345
Wtajemniczenie

Cześć!

Ale tu u was ostatnio wesoło. Może pomijając huragany i bóle zęba...
Podczytywałam regularnie, ale zwykle byłam tak padnięta, że w trakcie zasypiałam...

Hania - żeby telewizor kupować jak się pilot zepsuł . Dobre . 42'' telewizor to nic. My mamy 88'' obraz... z projektora, i sofe 2.5m od ekranu. Spokojnie się to obejmuje oczami. Nie powiem jaka frajda jest jak się gra w Wii, czy inne gry.

Anitka - a kiedy masz egzamin? Wiesz już?

Poemi - dobrze, że Tż cały i zdrowy, cokolwiek by się tam nie działo .

Kasia - fraki tym się charakteryzują. Niestety frak nie nadaje się na nie galowe okazje, więc jeśli nie chodzicie na bale / przyjęcia zbyt często, to niestety frak będzie wisiał później nieużywany. W dodatku ceny fraków są wyższe, niż ceny garniturów... stąd większość kierując się praktycznością kupuje standardowy garnitur. Mówisz, że jeszcze 15... .

Widziałam zdjęcia dorinki, ale to chyba jeszcze nie od fotografa - przynajmniej mam nadzieję, bo jeśli tak, to to jakaś sierotka a nie fotograf. Obrączki super! I ślicznie wyglądacie!

Ja też porządkuje mieszkanko, bo wygląda jakby mieszkało w nim 10 osób, a nie 2...
Stary 2008-08-15, 18:36   #2206
ANITKA79
Zadomowienie

Ech...smutno mi

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Cześć!

Anitka - a kiedy masz egzamin? Wiesz już?
Czesc Fajnie ze do nas zagladnelas

Zostalo mi kilka jazd i potem wewnetrzny i wtedy bede mogla zlozyc papiery do Wordu i bede wiedziala na kiedy egzamin mam

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-08-17 o 01:50 Powód: proszę korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania" i nie pisac post pod postem!
Stary 2008-08-15, 19:59   #2207
kaska87
Zakorzenienie

cześć Rav
chyba jednak lepszy będzie garnitur

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 20:24   #2208
czeremchowa
Zadomowienie

wróciłam

pojadłam, popiłam i jeszcze pokąpałam się w jeziorze

TŻ już śpi a mi się coś literki mieszają i muszę ciągle poprawiać

dobranoc
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 22:48   #2209
Poemi
Zakorzenienie

Trzyajcie kciuki żeby TŻ jutro pracował... Bo jak nie to o 7 się odmelduje u mnie . Jak pada to ludzie nie myją samochodów, prawda?

O 7 nikogo nie było w myjni więc TŻ przyszedł do mnie na śniadanie . Niedawno poszedł, ale jak znowu nikogo nie będzie to wróci i będziemy szukać mu innej pracy.
Burza w nocy była konkretna, moja mama co chwila wstawała sprawdzić czy grad nie pada.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-08-17 o 01:51 Powód: proszę korzystać z funkcji "edytuj" i nie pisac post pod postem!
Stary 2008-08-16, 10:29   #2210
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hania - żeby telewizor kupować jak się pilot zepsuł . Dobre . 42'' telewizor to nic. My mamy 88'' obraz... z projektora, i sofe 2.5m od ekranu. Spokojnie się to obejmuje oczami. Nie powiem jaka frajda jest jak się gra w Wii, czy inne gry....
Ten zepsuty pilot to był znak.
Tak na prawdę planowaliśmy ten zakup od miesiąca tylko jakoś zebrać sie nie mogliśmy

Wasz obraz z projektora widzialm na zdjeciach..niezły czad.

Cytat:
Widziałam zdjęcia dorinki, ale to chyba jeszcze nie od fotografa - przynajmniej mam nadzieję, bo jeśli tak, to to jakaś sierotka a nie fotograf. Obrączki super! I ślicznie wyglądacie!...
Tez o tym pomyslaalm.
Zdjecia na poziomie zdjęc z mojego ślubu- a moje robione byly przez amatorki- kuzynkę i szwagierkę za 0 zl.

Cytat:
Ja też porządkuje mieszkanko, bo wygląda jakby mieszkało w nim 10 osób, a nie 2...
hmm.... skąd ja to znam.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć Rav
chyba jednak lepszy będzie garnitur
Rav ma rację.
Gajerek nie raz poźniej wykorzysta, a z farakiem bedzie cięzko...chyba ze do opery chodzicie...albo na wytworne przyjecia pałacowe
Stary 2008-08-16, 12:29   #2211
kaska87
Zakorzenienie

Gajerek nie raz poźniej wykorzysta, a z farakiem bedzie cięzko...chyba ze do opery chodzicie...albo na wytworne przyjecia pałacowe[/quote]

Gdzie jest Nema potrzebuję jej chyba dalej z chłopakiem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 12:58   #2212
lemoorka
Zakorzenienie

hej dzieffczynki

Wybaczcie, że tak rzadko się odzywam ,ale padam- praca , remont i ślub

Mamy wszystko pozałatwiane oprócz kwiatów Suknia slubna wisi w domu, ubranie pana młodego też, obrączki schowane, zapowiedzi wyszły. Już się nie moge doczekać ślubu, ale nie obiadu dla rodziny. Bardzo mnie wkurzyła część rodziny- płacimy przed za określoną liczbę osob, tort też jest na określoną liczbę- dzwonimy i się doprosić nie możemy,powody wszelakie- cioci pekła sztuczna szczeka, jak sobie zrobi nową to przyjdzie, a inna ciocia nigdy w moim mieście nie była i chce minibus, albo samochód, żeby ją zawióżł. Niektórzy nawet telefonu nie odbierają, stwierdziliśmy,że dla tych osob zagramy chamsko, nie płacimy za nich, jak przyjda to dostaną dostawke.
Wiem,że to może niekulturalne, ale co robić... Nie damy kilku stów za darmo. Tym bardziej,że już się spłukaliśmy do zera:/
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 13:27   #2213
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Wasz obraz z projektora widzialm na zdjeciach..niezły czad.
Kiedyś wspomniałam TŻ-owi o projektorze Rav. Wczoraj powiedział tak sam z siebie, że w domu będziemy mieć projektor . Tylko upiera się, że telewizor też jest potrzebny i że lepiej ciągnąć z telewizora niż z komputera. W sumie racja, telewizor się przyda jakiś mały. W kuchni albo coś.
Jeszcze mu powiedziałam, że będziemy mieć dużo książek wegetariańskich, a on na to "po co? przecież masz już dużo" i nie zrozumiał mojej potrzeby .
Stary 2008-08-16, 16:22   #2214
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Gdzie jest Nema potrzebuję jej chyba dalej z chłopakiem
Ja tez. Mam pytanie modowe . Ale chyba zamieszcze je zaraz na spodzie...

lemoorka - pamiętasz, jak Dorinka ostatnio pisała o takiej samej sytuacji? Ja miałam identycznie. Też chcieli bus do innego miasta, żeby im podstawić, babcia nie odbierała telefonu, dziadek znów odbierał (mieszkają oddzielnie, bo mają dwa domy, ale się odwiedzają), i mówił że przyjadą. W środę przed ślubem dostałam przekaz pocztowy z informacją, że jednak ich nie będzie. Wyprowadziło mnie to wtedy z równowagi do kwadratu. Ogólnie mieliśmy zapłacilić za 10 osób, które się nigdy nie pojawiły... ale właściciel restauracji poszedł nam na rękę, i chyba tego nie policzył. Nie wiem, ja byłam tym tak sfrustrowana, że wysłałam mężulka i obie mamy żeby się rozliczyli za wszystko.

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Kiedyś wspomniałam TŻ-owi o projektorze Rav. Wczoraj powiedział tak sam z siebie, że w domu będziemy mieć projektor . Tylko upiera się, że telewizor też jest potrzebny i że lepiej ciągnąć z telewizora niż z komputera. W sumie racja, telewizor się przyda jakiś mały. W kuchni albo coś.
Jeszcze mu powiedziałam, że będziemy mieć dużo książek wegetariańskich, a on na to "po co? przecież masz już dużo" i nie zrozumiał mojej potrzeby .
My za dobrej jakości projektor zapłaciliśmy 800$ = 1600zł. Niejeden telewizor jest droższy. My jednak telewizji nie oglądamy (no chyba że jesteśmy w hotelu), jesteśmy zapisani do wysyłkowej wypożyczalni filmów na DVD, i zawsze mamy w domu 3 filmy od nich, a obejrzenie ich i tak zajmuje nam 2 tygodnie. Teraz w miejscu, w którym powinien stać telewizor, mamy dwumetrowy, kojący oczy gąszcz kwiatków.

Nemuś, oraz inne dziewczynki. Pisałam wam wcześniej, że kompletuje zestaw snowaboardowy. Kupuję teraz sprzęt na wyprzedażach z zeszłego roku, za to mogę sobie pozwolić na wymianę wszystkiego, i na kupno rzeczy z najwyższej półki. Tylko oczywiście czas jest istotny. Chciałabym skompletować to wszystko, żeby razem wyglądało super. Marzyłam o buraczkowo-różowej kurtce, ale znalazłam taką niebieską, która o wiele lepiej (moim zdaniem) wygląda w komplecie. Komplet zasymulowałam, poza butami (których nie chce kupować online, tylko mierzyć w sklepie, ale mają być brązowe) reszta powinna być jak na mojej sklejance.

Co wy o tym sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zestaw.jpg (91,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg auburn.jpg (48,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ri98d7Ezk6G9yVklhU3IEb-30.image.jpg (50,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-08-16, 17:19   #2215
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
My za dobrej jakości projektor zapłaciliśmy 800$ = 1600zł. Niejeden telewizor jest droższy. My jednak telewizji nie oglądamy (no chyba że jesteśmy w hotelu), jesteśmy zapisani do wysyłkowej wypożyczalni filmów na DVD, i zawsze mamy w domu 3 filmy od nich, a obejrzenie ich i tak zajmuje nam 2 tygodnie. Teraz w miejscu, w którym powinien stać telewizor, mamy dwumetrowy, kojący oczy gąszcz kwiatków.
Ale tani . My liczyliśmy jakieś 3000, ale to tak w wersji oszczędnej (projektor w moim LO kosztował jakoś ponad 4000). Ja w sumie też telewizji nie oglądam, ale chciałabym mieć w domu telewizor (chyba właśnie w kuchni), mogłabym oglądać serwisy informacyjne w trakcie prac domowych (nie pójdę spać jeśli w ciągu dnia nie przeczytam żadnych informacji ze świata, takie zboczenie). Jest jeszcze problem ściany... Nie wiem czy przeżyję białą . TŻ mówi, że będę mogła sobie cały czas jakąś animację puszczać
Stary 2008-08-16, 17:21   #2216
magdzia33
Zakorzenienie

rav, jezdze juz 3 lata na snowboardzie, tez kupowalam deske, buty i wiazania na przecenach, jesli chodzi o ubranie to mi sie udalo kupilam we Francji nowiutenki komplet: spodnie, kurtke, polar za smieszne pieniadze, udalo mi sie po prostu, byla jakas promocja w Decathlonie, w klazdym razie, spodnie mam brazowe, a kurtke kremowo-brazowa, widze, ze masz upatrzone biale spodnie, odradzam Ci, ja mam kremowa kurtke i jest naprawde brudna, przynajmniej ja to widze!! wiec wyobraz sobie, co moze byc ze spodniami... przepraszam, ze tak sie wymadrzam...

a tak w ogole to czesc wszystkim

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 17:27   #2217
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdzia33 Pokaż wiadomość
a tak w ogole to czesc wszystkim
Hej
Stary 2008-08-16, 18:27   #2218
ButterBear
Zakorzenienie

rav, ja nie jeżdżę ani na nartach, ani na desce. Mogę tylko powiedzieć co mi się podoba... i bardziej mi się podoba różowa... może dlatego, że nie lubię niebieskiego.
Tylko, że do różowej kurtki nie bardzo pasuje ta czapka...
i tak jak magdzia zauważyła...białe spodnie będą się bardzo szybko brudzić

EDIT:

Dziewczyny, jaka u Was pogoda? U mnie już spokojniej, ale to, co pokazują w TV, to jakiś dramat
Stary 2008-08-16, 19:16   #2219
natj
Rozeznanie

Ale mnie nie było
melduje się że u mnie lato w pełni - pada całymi dniami )).

Chcę zrobić TŻowi surprajsa http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5042&p=0 lustrzanki nie potrzebujemy bo to nie ten poziom, a taki zwykły to zbyt marny. No i nie wiem
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 19:25   #2220
hania811
Zakorzenienie

Rav mi bardziej podoba się ta kurtka bordowo-różowa. Co do spodni. Owszem białe super wyglądają ..ale w praktyce chyba są uciążliwe. Ja mam czerwone spodnie na narty a i tak mam wrazenie ze po 2 wyjsciach na szusowanie są bardzo brudne. Co mnie dziwi bo przeciez nie taplam się w nich w blocie a w białym sniezku.
W każdy razie nie kupiłabym białych spodni

Butter u mnie cały czas jakies burze przechodzą.
W nocy było koszmarnie.
Puki co jest spokuj i mam nadzieję ze tak pozostanie bo na 21 umówiłam sie z koleżankami i mam zamiar pojśc do centrum na piechotę.

Ja też swego czasu myslalm o projektorze..tylko zakup co jakiś czas nowych lamp mnie przeraził.
Ja mam tak ze jak jestem sama w domu TV non stop jest wlączony. Nie wazne czy go oglądam czy siedze tak jak teraz w 2 pokoju przy kompie.
Także wydaje mi sie że projektor bylby dla nas dośc kosztowny.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości