Rozstanie z facetem XXXIX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-11-03, 15:41   #3061
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIX

Nic nie będę sobie wyobrażała, bo u nas sytuacja jest jasna - powrót nie wchodzi w grę i oboje o tym wiemy. A chcę go zobaczyć, bo tęsknię, brakuje mi rozmów z nim...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-03, 15:50   #3062
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Nic nie będę sobie wyobrażała, bo u nas sytuacja jest jasna - powrót nie wchodzi w grę i oboje o tym wiemy. A chcę go zobaczyć, bo tęsknię, brakuje mi rozmów z nim...

Rozumiem, w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia !
Julia_1996 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-03, 15:59   #3063
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:

Moim zdaniem nie powinnaś się z nim widzieć czego serce nie widzi ...... . Ja już mogę ci powiedzieć jak będziesz się czuła po takim spotkaniu najpierw wielką radość że go zobaczyłaś a potem wielki przeogromny ból że nie możecie być razem i wszystkie piękne chwile wrócą . ....nierób tego sobie uwierz mi nie warto
Smutnania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-03, 16:06   #3064
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smutnania Pokaż wiadomość
Moim zdaniem nie powinnaś się z nim widzieć czego serce nie widzi ...... . Ja już mogę ci powiedzieć jak będziesz się czuła po takim spotkaniu najpierw wielką radość że go zobaczyłaś a potem wielki przeogromny ból że nie możecie być razem i wszystkie piękne chwile wrócą . ....nierób tego sobie uwierz mi nie warto
Też tak sądzę Tym bardziej,że tak jak pisałam sama w czymś takim tkwię. Fajnie jest się usłyszeć , pogadać ale to parę chwil radości,a później dwa razy większy dół.
Stary 2018-11-03, 16:27   #3065
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Julia_1996 Pokaż wiadomość
Też tak sądzę Tym bardziej,że tak jak pisałam sama w czymś takim tkwię. Fajnie jest się usłyszeć , pogadać ale to parę chwil radości,a później dwa razy większy dół.
Ja swojego ex nie widzę od dnia rozstania chociaż nieraz chciał się spotkać bo dawał warunki głupie że możemy wtedy do siebie wrócić . Dziś cieszę się że go już tak długo nie widzę bo dzięki temu nie cofałam się do tyłu tylko małymi krokami do przodu
Stary 2018-11-03, 16:30   #3066
Cerveza_
Wtajemniczenie

Ja niestety pękłam. Wytrzymałam dwa dni bez kontaktu i oczywiście napisałam. Idiotka ze mnie, bo on i tak ma mnie w d...i nie odpisze. Mam dzisiaj ogromnego doła.
Stary 2018-11-03, 16:47   #3067
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Ja swojego ex nie widzę od dnia rozstania chociaż nieraz chciał się spotkać bo dawał warunki głupie że możemy wtedy do siebie wrócić . Dziś cieszę się że go już tak długo nie widzę bo dzięki temu nie cofałam się do tyłu tylko małymi krokami do przodu
Gratuluję Ci,że znalazłaś w sobie tę siłę
Stary 2018-11-03, 16:56   #3068
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:
Gratuluję Ci,że znalazłaś w sobie tę siłę
Szczerze sama niewiem jak to zrobiłam serce krwawiło strasznie rozdzierało mnie od środka ale się nie dałam. Dziwię się że go tak kochałam i nie przystałam na warunek chociaż by tego że możemy wrócić jak odrazu zrobimy sobie dzieciaka i weźmiemy ślub .
Może dzięki właśnie takiej sile że go niewidzialam nie ruszyło mnie że po 4 miesiącach oświadczył się innej . Tzn może ruszyło ale nie sprowokowało do napisania do niego . Dlatego dobrze wam radzę nie piszcie nie kontaktujcie się a tym bardziej nie widujecie
Stary 2018-11-03, 17:01   #3069
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze sama niewiem jak to zrobiłam serce krwawiło strasznie rozdzierało mnie od środka ale się nie dałam. Dziwię się że go tak kochałam i nie przystałam na warunek chociaż by tego że możemy wrócić jak odrazu zrobimy sobie dzieciaka i weźmiemy ślub .
Może dzięki właśnie takiej sile że go niewidzialam nie ruszyło mnie że po 4 miesiącach oświadczył się innej . Tzn może ruszyło ale nie sprowokowało do napisania do niego . Dlatego dobrze wam radzę nie piszcie nie kontaktujcie się a tym bardziej nie widujecie
Ja właśnie cały czas się do tego zbieram i nie mogę Chociaż wiem,że jeżeli ma być lepiej,a mi lżej to jedyne dobre wyjście
Stary 2018-11-03, 17:11   #3070
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:
Ja właśnie cały czas się do tego zbieram i nie mogę Chociaż wiem,że jeżeli ma być lepiej,a mi lżej to jedyne dobre wyjście
Jesteś pewna że między wami koniec i on niechce wrócić ? Jak tak to Zablokuj go gdzie się da nie spotykaj się z nim . Najgorsze jest jeszcze przed tobą okres żałoby po związku a żeby zacząć trzeba urwać kontakt a ty ciągle stoisz pośrodku i niewiesz w którą stronę iść . Tydzień to bardzo krociutko. Mój ex przez półtorej miesiąca dawał mi nadzieję wrócę nie wrócę wykończył mnie tym psychicznie i zniszczył do zera . Dopiero po pół roku zaczęłam dochodzić do siebie
Stary 2018-11-03, 17:23   #3071
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Jesteś pewna że między wami koniec i on niechce wrócić ? Jak tak to Zablokuj go gdzie się da nie spotykaj się z nim . Najgorsze jest jeszcze przed tobą okres żałoby po związku a żeby zacząć trzeba urwać kontakt a ty ciągle stoisz pośrodku i niewiesz w którą stronę iść . Tydzień to bardzo krociutko. Mój ex przez półtorej miesiąca dawał mi nadzieję wrócę nie wrócę wykończył mnie tym psychicznie i zniszczył do zera . Dopiero po pół roku zaczęłam dochodzić do siebie
U nas to wyglądało tak,że jakiś miesiąc temu powiedział mi,że zależy jemu na mnie,chce ze mną być ale na dzień dzisiejszy nie jest w stanie i żebyśmy spróbowali się przyjaźnić ale z nadzieją na związek. Tylko,że mnie to wykańczało. Wiesz życie w takim zawieszeniu i tydzień temu sama poprosiłam go o rozmowę i spytałam czy podtrzymuje to co powiedział miesiąc temu i powiedział ,że chyba na razie dobrze jest tak jak jest więc dla mnie to wyraźny sygnał,że nic z tego nie będzie. Chociaż mam wrażenie,że nie do końca to jest tak,że nic już do mnie nie czuje tylko po prostu pokonał go jego własny lęk. To jest bardzo pogubiony i wystraszony człowiek wynika to z problemów które ciągną się za nim od dzieciństwa ale doszłam do wniosku,że to już nie moja sprawa. Tylko nie rozumiem tego,że wydzwania do mnie po kilka razy dziennie,opowiada o tym co u niego ,co sobie kupił,jak mu minął dzień w pracy itp. kiedy ja tak naprawdę sama z siebie odzywam się do niego bardzo rzadko
Stary 2018-11-03, 19:11   #3072
tinkerver2
Zakorzenienie

O ja nie mogę XDDDD co tu się odpierdziela dziewczyny.
Facet mnie zdradził, po ponad pół roku do mnie wypisuje czy się z nim spotkam

Zawsze wiem czego chcę, czasem po prostu chcę nie wiadomo czego.
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-03, 19:28   #3073
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
O ja nie mogę XDDDD co tu się odpierdziela dziewczyny.
Facet mnie zdradził, po ponad pół roku do mnie wypisuje czy się z nim spotkam

Nie kumam myślałam że płaczesz a tak buźki uśmiechnięte ?! Cieszysz się że chce się spotkać ? Nie kojarzę twojej histori może coś więcej napisz 😉
Stary 2018-11-03, 21:23   #3074
tinkerver2
Zakorzenienie

A coś ty, śmieszy mnie typ po prostu. Tyle czasu minęło, a on mi wyskakuje z propozycją spotkania? XDDDD

Stary 2018-11-03, 21:30   #3075
InsaneLa
Rozeznanie

Dziewczyny moje drogie
Oczywiście nikt Wam nie broni ani przyjaźnic się z exem, ani spotykac, ani tym bardziej rozmawiać.
Nie mniej jednak pamiętajcie prosze, ze to oni Was zostawili- czyli krótko mówiąc, to ich uczucia wygasły.
Oni są juz 'emocjonalnie wolni'. Do tego, w idealnej sytuacji jaką same im stwarzacie. Bo mogą miec ciastko i zjeść ciastko. Nie odczuwają w żaden sposób Waszego braku, bo jak mają go odczuwać skoro caly czas jesteście w ich życiu obecne?
Dodatkowo, mogą chodzic na randki i poznawać inne kobiety bez wyrzutów sumienia, bo przeciez zakończyli zwiazki z Wami. Mają do tego prawo i NA PEWNO będą to robic. Prędzej czy później.
Wy natomiast robicie sobie tylko nadzieje, cały czas w tym siedząc.
Jeśli jeden czy drugi znajdzie sobie nową dziewczynę, to będzie bolalo tysiąc razy mocniej. Bo Wy ani o krok nie ruszylyscie do przodu.
To, że oni pisza i dzwonią wcale nie znaczy, ze kochają. Gdyby kochali, nie byloby Was tutaj. To jest naprawdę proste, tylko my często po rozstaniu próbujemy zaklinac rzeczywistość.
'Bo moze kocha, ALE..'
Nie. Nie ma zadnego ale. Albo sie kogos kocha, albo nie.
Tutaj na forum jest mnóstwo historii dziewczyn, które staly 'po drugiej stronie barykady'. Które odeszły od facetów, bo ich nie kochaly. Mimo to, praktycznie wszystkie opisują to tak, ze bylo ciezko. Bo tez tęsknily, też mialy ochote sie odezwac czy spotkac. Bo to jest zupelnie normalne. Czlowiek się po prostu przyzwyczaja do drugiej osoby. Dlatego czasami rozstanie jest też ciężkie dla drugiej strony- tej porzucajacej. I bardzo prawdopodobne, ze u Waszych ex jest tak samo. Brakuje im Was jako ludzi.. bo dziala jeszcze przywiązanie.
Pomyślcie o sobie, naprawdę. Im tylko ułatwiacie sprawe- bo majac z Wami kontakt, 'lagodniej' przechodzą przez to rozstanie. I powoli oswajaja sie z obecną sytuacja, bez ZADNYCH skutków ubocznych. Bo (przepraszam za określenie) nadal mają Was pod ręką. Sobie natomiast robicie niesamowitą krzywdę. Bo karmicie się nadzieją i nie dajecie sobie szansy na przeżycie żałoby.
Zaczniecie ją prawdopodobnie dopiero wtedy, kiedy oni wejdą w nowe zwiazki. A wtedy bedzie niesamowicie ciezko sie pozbierac.

Edytowane przez InsaneLa
Czas edycji: 2018-11-03 o 22:02
InsaneLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-03, 21:47   #3076
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez InsaneLa Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje drogie
Oczywiście nikt Wam nie broni ani przyjaźnic się z exem, ani spotykac, ani tym bardziej rozmawiać.
Nie mniej jednak pamiętajcie prosze, ze to oni Was zostawili- czyli krótko mówiąc, to ich uczucia wygasły.
Oni są juz 'emocjonalnie wolni'. Do tego, w idealnej sytuacji jaką same im stwarzacie. Bo mogą miec ciastko i zjeść ciastko. Nie odczuwają w żaden sposób Waszego braku, bo jak mają go odczuwać skoro caly czas jesteście w ich życiu obecne?
Dodatkowo, mogą chodzic na randki i poznawać inne kobiety bez wyrzutów sumienia, bo przeciez zakończyli zwiazki z Wami. Mają do tego prawo i NA PEWNO będą to robic. Prędzej czy później.
Wy natomiast robicie sobie tylko nadzieje, cały czas w tym siedząc.
Jeśli jeden czy drugi znajdzie sobie nową dziewczynę, to będzie bolalo tysiąc razy mocniej. Bo Wy ani o krok nie ruszylyscie do przodu.
To, że oni pisza i dzwonią wcale nie znaczy, ze kochają. Gdyby kochali, nie byloby Was tutaj. To jest naprawdę proste, tylko my często po rozstaniu próbujemy zaklinac rzecoczywistość.
'Bo moze kocha, ALE..'
Nie. Nie ma zadnego ale. Albo sie kogos kocha, albo nie.
Tutaj na forum jest mnóstwo historii dziewczyn, które staly 'po drugiej stronie barykady'. Które odeszły od facetów, bo ich nie kochaly. Mimo to, praktycznie wszystkie opisują to tak, ze bylo ciezko. Bo tez tęsknily, też mialy ochote sie odezwac czy spotkac. Bo to jest zupelnie normalne. Czlowiek się po prostu przyzwyczaja do drugiej osoby. Dlatego czasami rozstanie jest też ciężkie dla drugiej strony- tej porzucajacej. I bardzo prawdopodobne, ze u Waszych ex jest tak samo. Brakuje im Was jako ludzi.. bo dziala jeszcze przywiązanie.
Pomyślcie o sobie, naprawdę. Im tylko ułatwiacie sprawe- bo majac z Wami kontakt, 'lagodniej' przechodzą przez to rozstanie. I powoli oswajaja sie z obecną sytuacja, bez ZADNYCH skutków ubocznych. Bo (przepraszam za określenie) nadal mają Was pod ręką. Sobie natomiast robicie niesamowitą krzywdę. Bo karmicie się nadzieją i nie dajecie sobie szansy na przeżycie żałoby.
Zaczniecie ją prawdopodobnie dopiero wtedy, kiedy oni wejdą w nowe zwiazki. A wtedy bedzie niesamowicie ciezko sie pozbierac.

dokładnie tak samo myślę.
Dziewczyny to od was zależy jak szybko wyjdziecie z tego bólu
Stary 2018-11-03, 22:02   #3077
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
dokładnie tak samo myślę.
Dziewczyny to od was zależy jak szybko wyjdziecie z tego bólu
Cześć Ania!

Stary 2018-11-03, 22:17   #3078
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Ania!

Cześć jakoś się rozstać z wami nie mogę .
Stary 2018-11-03, 22:30   #3079
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Ja się niestety z nim spotkałam... znaczy nie wiem czy niestety. Okaże się jutro czy złapie mnie podwójny dół czy nie. Niemniej u nas sytuacja jest nieco inna, ponieważ nie chodzi o powroty. Po prostu zawsze się wspieralismy i no nie wiem, chcieliśmy dogadać parę spraw.. nic nie jest proste :/

Stary 2018-11-04, 01:40   #3080
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Ja się niestety z nim spotkałam... znaczy nie wiem czy niestety. Okaże się jutro czy złapie mnie podwójny dół czy nie. Niemniej u nas sytuacja jest nieco inna, ponieważ nie chodzi o powroty. Po prostu zawsze się wspieralismy i no nie wiem, chcieliśmy dogadać parę spraw.. nic nie jest proste :/

U kazdej sytuacja jest 'nieco inna'
Generalnie chodzi o to, ze Ty chcesz wrócić a on nie chce związku. Ale chce miec Ciebie jako koleżankę, bo czemu nie?

@Smutnania taaaak wiem tez coś mnie tu trzyma i nie puszcza. Jak u Ciebie?

Stary 2018-11-04, 06:35   #3081
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Generalnie chodzi o to, ze Ty chcesz wrócić a on nie chce związku. Ale chce miec Ciebie jako koleżankę, bo czemu nie?

Chyba najgorsze jest to,że ja wiem że macie rację a jakoś wcielić to w życie tak ciężko
Stary 2018-11-04, 08:14   #3082
tinkerver2
Zakorzenienie

Ooo, teraz jeszcze na insta napisał

Stary 2018-11-04, 09:43   #3083
Smutnania
Raczkowanie

Cytat:

Napewno dużo lepiej umnie czasem mam dół że płacze jak głupia i strasznie tęsknię ale naszczescie szybko to mija . Najbardziej się boję nadchodzących świąt bo to poraz pierwszy od 10lat sama bez niego ale dam radę . Jeszcze dwa miesiące i minie umnie rok Boże jak ten czas szybko leci . Liczę że jak minie rok od rozstania to nie będę miała już takich myśli typu poraz pierwszy bez niego od rozstania bo już wszystkie święta uroczystości będę miała za sobą ;-).
A u ciebie jak tam ?

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Ooo, teraz jeszcze na insta napisał

Ty zerwalas czy on ? Jak śmieszy cię to to znaczy że albo ci przeszło już albo łudzisz się nadzieja że może chce powrotu
Stary 2018-11-04, 10:55   #3084
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie, bo ja nie chcę wrócić - wiem że nie mogę. I on też to wie, bo już raz spróbowalismy przecież i nic się nie zmieniło. A to chyba Nosowska pisze, że dać jedną szansę to nie frajerstwo, dać drugą szansę już tak. Także nie chodzi o to... Więc właściwie nie wiadomo po co się spotkalismy, chyba tylko po to żeby uśmierzyć tęsknotę. Oczywiście chwilowo, na razie czuję się dobrze, ale wieczorem pewnie wybuchnie ;/
Stary 2018-11-04, 11:05   #3085
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Napewno dużo lepiej umnie czasem mam dół że płacze jak głupia i strasznie tęsknię ale naszczescie szybko to mija . Najbardziej się boję nadchodzących świąt bo to poraz pierwszy od 10lat sama bez niego ale dam radę . Jeszcze dwa miesiące i minie umnie rok Boże jak ten czas szybko leci . Liczę że jak minie rok od rozstania to nie będę miała już takich myśli typu poraz pierwszy bez niego od rozstania bo już wszystkie święta uroczystości będę miała za sobą ;-).
A u ciebie jak tam ?

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Ty zerwalas czy on ? Jak śmieszy cię to to znaczy że albo ci przeszło już albo łudzisz się nadzieja że może chce powrotu
On, no zdradził mnie i powiedział, że mnie nie kocha. A teraz wypisuje.

Stary 2018-11-04, 12:17   #3086
InsaneLa
Rozeznanie

@Smutnania, jak napisałaś ze juz prawie rok minął, to pomyślałam 'o kurcze, szybko!'
A później uswiadomilam sobie, że i u mnie juz przeciez pol roku 'stuknelo'..
Jakos tak, nie wiem kiedy. Niby duzo, bo pamietam jak tutaj przyszlam po kilku dniach od rozstania.. a z drugiej strony co to jest pol roku wobec kilku lat tej historii. Czy rok wobec 10 lat u Ciebie..?
No ale wazne, ze dajesz radę. U mnie podobnie w sumie- taka sinusoida. Raz wydaje mi się, ze przeszlo a za kilka dni dół jak stodoła. Nie jestem jeszcze emocjonalnie stabilna no ale wiem, ze kazdy dochodzi do siebie w swoim tempie także staram się nie patrzeć na kalendarz. Mam nadzieje, ze kiedyś to całkiem zniknie, tak po prostu.

@bowszystkotoiluzja, skoro mówisz, że nie chcesz wrócić- w porządku. Chociaz wydaje mi sie, ze gdyby jego 'oswiecilo', gdyby zaczął sie starać, walczyć, chcial ratować ten związek to byś sie ugiela. I tez bys znalazla jakieś wytłumaczenie, ze u Was bedzie inaczej. Bo on naprawdę zrozumiał, docenil, żałuję. Moge sie mylic, ale sama wiesz, ze ciężko o zdrowy rozsądek, kiedy w gre wchodzą silne uczucia.
Spotykając się z nim, tylko je dokarmiasz. Zresztą bylam w takiej sytuacji i wiem, ze na początku faktycznie czlowiek lepiej się czuje bo 'usmierzyl tęsknotę' a pozniej to wybucha i jest gorzej.
To tak jak z uzaleznieniem- wzielas narkotyk, chwilowo jest lepiej a pozniej bedzie zjazd. Niestety, tak to dziala.
I mysle, ze kazda dziewczyna która w takiej sytuacji byla to potwierdzi.
No ale co ja Ci bede gadac sama musisz się o tym przekonac, ze ten kontakt będzie Cię tylko wykanczal.

Stary 2018-11-04, 12:49   #3087
Cerveza_
Wtajemniczenie

Wiecie, co mnie najbardziej boli? To, że innej odpisuje, do innej dzwoni, a moje wiadomości są olewane. Z dnia na dzień przestał mieć potrzebę kontaktu ze mną po 7 latach. Nie jestem suką, ale chciałabym, żeby żałował tego i, żeby ta znajomość z neta wyszła mu bokiem. Wyidealizował sobie obraz obcej dziewczyny, a wiadomo, że zakazany owoc najlepiej smakuje.
Stary 2018-11-04, 13:02   #3088
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cerveza_ Pokaż wiadomość
Wiecie, co mnie najbardziej boli? To, że innej odpisuje, do innej dzwoni, a moje wiadomości są olewane. Z dnia na dzień przestał mieć potrzebę kontaktu ze mną po 7 latach. Nie jestem suką, ale chciałabym, żeby żałował tego i, żeby ta znajomość z neta wyszła mu bokiem. Wyidealizował sobie obraz obcej dziewczyny, a wiadomo, że zakazany owoc najlepiej smakuje.
Dobrze, ze Ci nie odpisuje. Po co mialby to robic? Zakończył z Tobą związek i ruszyl do przodu.
Wolałabys zeby dzwonił i robil Ci nadzieje?
A z tym, ze źle mu życzysz.. sorry, ale słabe to.
Każdy ma prawo ułożyć sobie życie tak jak chce i z kim chce.

Stary 2018-11-04, 13:14   #3089
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze, ze Ci nie odpisuje. Po co mialby to robic? Zakończył z Tobą związek i ruszyl do przodu.
Wolałabys zeby dzwonił i robil Ci nadzieje?
A z tym, ze źle mu życzysz.. sorry, ale słabe to.
Każdy ma prawo ułożyć sobie życie tak jak chce i z kim chce.

To nie jest kwestia, że źle mu życzę, bo jestem potworem. Raczej warunki w jakich to rozstanie nastąpiło, pokazały, jaki on jest naprawdę. Dopiero mi obiecał wierność, oddanie...jeszcze dzień przed rozstaniem! Nie mogę tego przeboleć, że można tak grać. Kocham go i pewne rzeczy są dla mnie ciężkie do zrozumienia. Cóż, jeśli ma być szczęśliwy z inną, to niech będzie.

Edytowane przez Cerveza_
Czas edycji: 2018-11-04 o 13:24
Cerveza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-04, 13:51   #3090
InsaneLa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cerveza_ Pokaż wiadomość
To nie jest kwestia, że źle mu życzę, bo jestem potworem. Raczej warunki w jakich to rozstanie nastąpiło, pokazały, jaki on jest naprawdę. Dopiero mi obiecał wierność, oddanie...jeszcze dzień przed rozstaniem! Nie mogę tego przeboleć, że można tak grać. Kocham go i pewne rzeczy są dla mnie ciężkie do zrozumienia. Cóż, jeśli ma być szczęśliwy z inną, to niech będzie.
Okey.. ale po co Ty do niego piszesz?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości