|
|
#301 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część VII
Cytat:
Może magformers ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
U mnie to samo. Tylko cycy i cycy nie wiem jak ja to kp zakończę. Nie zapowiada się w najbliższym czasie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- A co do sanek to już myślałyście jakie ? Zwykle drewniane czy coś bardziej wymyślnego ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zwykle drewniane a najlepiej na aluminiowych plozach
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Sq brawa dla Was! Cudowny czas
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#304 |
|
Rozeznanie
|
Super Sq, samoodstawienie to chyba marzenie wszystkich matek
ale nie odzwyczajaj się za bardzo ![]() Daniel też lubi wsadzać do buzi, szczególnie tak jak u reszty, sprawdzić czy może i jaka będzie nasza reakcja. Szczególnie kasztany, które mamy w domu ostatnio są smaczne ![]() Dzisiaj mi wskoczył 38 tydzień mogę rodzic! Chociaż pewnie i tak urodzę po terminie znowu.Na prezent dla Daniela kupujemy rowerek Puky, ale to nie na urodziny tylko od brata będzie innych pomysłów, ani na święta ani na urodziny nie mam póki co. No może z wyjątkiem też Lego Duplo i następnych autek może już piasek kinetyczny? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Piasku kinetycznego to bym się bała, że będzie leżał po całej chałupie
![]() Na lewą półkule to jakie były zabawki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo fajna sprawa samoodstaeoenie, dla dziecka... Ja żałuję że nie wiedziałam że to ostatnie jest tym ostatnim otp Cytat:
|
|
|
#307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
). Nie wiem co jeszcze. Na razie to tyle My dużo zabawek mamy po Darii więc jest ciężej mamy drewniane,ale z metalowym stelażem
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2018-11-03 o 13:50 |
||||
|
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
sQ gratulacje dla Was
duży chłopak z Maciusia ![]() Piasek kinetyczny też miałam wszędzie az wyszedł cały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki!
Laski od 15.11 w Lidlu zabawki drewniane. Kuchnie warsztaty kolejki otp :: My zaraz do kościoła i na zakupy rodzinne.. Jakieś zimowe rzeczy pewnie wpadną. Może pierwsze prezenty kupimy żeby nie wszystko w grudniu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Sq, gratki! Zaraz drugi dzidziuś do karmienia
Dziewczyny, priorix czy mmr? Czym szczepilyscie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra znów to samo. Mam dla macia 2kurtki +kombinezon +spodnie na szelkach. Styknie nie? Do tego kozaki i przed górami kupię sniegowce
czapki 2(jakby zginęło w żłobie) i tak samo rękawiczki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie styknie
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Kurtki 2 bo w tej od zimowych spodni urwał się zamek w praniu... Przemilcze..moze naprawie ale jak mróz nas spotka to muszę mieć. No i planujemy min 2razy góry i że bedziesnieg
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez temp. 10dni po. Tak mówił lekarz że tak będzie i tak było. 3fni
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Za nami piękny weekned, pogoda nas rozpieszcza w tym roku. Pojechaliśmy do lasu na grzyby, ale marnie nam poszło
. Byłam z córcia w filharmonii na koncercie rodzinnym "Niepodlegla" i bardzo się wzruszyłam, piękne skrzypce. Myślę, że na następny zabiorę też Jaska. Dziś jeszcze wycieczka rowerowa zakończona w pijalni czekolady ️ Zdążyłam też wyskoczyć z koleżankami na drinka w sobotę. czytaj: weekend idealny ![]() Sent from my PRA-LX1 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
Sent from my PRA-LX1 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Sent from my PRA-LX1 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko mnie zdradza :/
Jego slowa sa na razie tylko po francusku fakt, ze polski jest mniejszosciowym jezykiem dla niego, no ale blagam a tak na powaznie to wydaja mi sie prostrze w wymowie niz nasze.Na ta chwile mamy: bebe (dziecko), l' eau (woda), la balle (pilka), encore (jeszcze raz), mama, papa, mamy (babcia) pepe (papy - dziadek), wydaje nam sie ze slyszelismy ze dwa razy au revoir ( do widzenia), ale nie jestem pewna. I dzwiekonasladowcze ale to chyba miks roznych jezykow. Jak zyc?
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie są dla niego po prostu łatwiejsze, dźwięczne takie
polska język trudna język ![]() Ciesz się! B praktycznie dalej nic nie mówi. Czasem powie 'tak'. Mega przemęczona się czuję po tym weekendzie Nie wiem czy to przesilenie jesienne jakieś czy co... Dawno tyle dni pod rząd nie przesiedziałam na kanapie. Nienawidzę tego.
Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2018-11-05 o 11:40 |
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi przykro troche ![]() Mysmy mieli tutaj dlugo weekend ktory caly L przechorowal. Ida trojki chyba wszystkie na raz, wiec dwie noce z rzedu mielismy wyjete z zyciorysu. Teraz jest chory, glut i kaszel. Wiec mielismy sie relaksowac a w sumie to wczoraj dopiero wyszlismy wszyscy razem na spacer do lasu. Ale w przyszly weekend jedziemy nad morze, razem z psem i nie moge sie doczekac. Mam nadzieje ze nie bedzie padalo. |
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
B też na doleczeniu jelitówki jeszcze. Na miesiąc jest w żłobku na diecie bezmlecznej teraz. Zobaczymy jak wyniki krwi (te podstawowe takie sobie ale nie są złe, na alergiczne czekamy). Cały weekend więc przesiedzieliśmy albo u siebie w domu, albo u teściów albo u moich rodziców. No ale caly czas siedziałam na tyłku. Spacerów zero. A najbliższy wyjazd z domu... jak dobrze pójdzie... to dopiero jakieś wakacje... Ja prdl. Przyrosnę do kanapy. Z duplo w rękach. |
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
u nas naduzywa nie
czasasmi to taka rozmowa o upie Mama: macius chcesz jesc? Macius; nie ...3s pozniej Macius: Am am????? ![]() ale czasami jest smiesznie np leza jego buty za male. mialam wysatwaiac do oddania za jakas czekolade czy cos podchodzi macisius - co to - to maciusiu Twoje buty -y? -mama bedzie wystawiala na sprzedaz, wyobrazasz sobie? -nie no smieszy mnie bardzo taka powazna rozmowa o niczym
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
sQ
Nieważne, że o niczym! Przynajmniej da się już pogadać
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
no taki wiesz...prowadizmy dialog ktory nic nie wnosi
ale mnie martwi bo on nie naduzywa ale tez uzywa dobrze jak zrobi kupe i pytam to mowi ze tak a jak nie zrobil tylko sie ponapinał to mowi nie oi kurde od kilku dni pytam czy chce do zlobka do dzieci "nie" a w 2 tygodnie byl tylko 2 dni... wiec masakra ;/ licze ze beda super szczesliwy
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jakie przedszkole lepsze, państwowe czy prywatne? Nie ukrywam, że państwowe tansze i mam 3 w promieniu 200m od domu. Jedno jest nawet bardzo polecane, prowadzone przez siostry. Czy te prywatne rzeczywiście takie lepsze? W styczniu już rusza rekrutacja
|
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas brak sensownych przedszkoli państwowych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

dziś dzwoniłam do tz ta z pracy i ten pyta Dawida co chce mamie powiedzieć. Uslyszalam CYCY ...a jak wracam z pracy to pierwsze co woła cyca. Nie mówiąc o nocy
także brawa dla Was!
nie wiem jak ja to kp zakończę. Nie zapowiada się w najbliższym czasie. 

ale nie odzwyczajaj się za bardzo 

). 

duży chłopak z Maciusia 

. Byłam z córcia w filharmonii na koncercie rodzinnym "Niepodlegla" i bardzo się wzruszyłam, piękne skrzypce. Myślę, że na następny zabiorę też Jaska. Dziś jeszcze wycieczka rowerowa zakończona w pijalni czekolady
️ Zdążyłam też wyskoczyć z koleżankami na drinka w sobotę. czytaj: weekend idealny 

fakt, ze polski jest mniejszosciowym jezykiem dla niego, no ale blagam