Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-11-08, 10:49   #1351
maltaa7
Raczkowanie

Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniowki 2019 c

Coccinella, dzis normalna wizyta. Polowkowe będzie 19.11.

Dorka607, jak jeszcze bralam regularnie witaminy to właśnie zawsze wieczorem i wtedy miałam czasem taki okropny ból żołądka i na drugi dzień mdłości. Będę jeszcze testować różne warianty. Może spróbuje jakieś inne jeszcze

Ja ze spaniem w nocy nie mam problemów. Ale w dzien nie mam drzemek i pobudki czesto przed 6. A i w nocy min 1 pobudka na siku musi być. Potem od razu zasypiam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
maltaa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 10:49   #1352
coco00
Wtajemniczenie

Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniowki 2019 c

Ja łożysko też mam na przedniej ścianie i dopiero 16tc, także u ruchach nawet nie myślę
To wychodzi, że tylko ja bez nocnego jedzenia spać nie mogę

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 10:56   #1353
Michacha1234
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny, takie młode jesteście, a niekóre z Was już tyle przeszły
Ale najważniejsze, że jesteście teraz szczęśliwe ☺

Michacha1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 11:06   #1354
ofelka 123
Rozeznanie

Niby nic a dużo jeszcze przed wami pracy na domku?
Ni cóż życie jest nie przewidywalne i pisze różne scenariusze i zawsze jest to przykre gdy rozstaje się ludzie ale najważniejsze że finalnie wszystko się układa. Choć zawsze lepiej jak nie ma jeszcze dzieci lub są juz duze

ofelka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 11:35   #1355
pestka_arbuza88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, jesteście w stanie codziennie całe noce przesypiac? Ja codziennie budzę się koło 4 i nie mogę spać dopóki nie zjem.. A najpierw zażywam euthyrox, więc to się rozwleka w czasie i przed 6 zasypiam spowrotem. Wolałabym ciurkiem przespać do rana

U mnie spanie się poprawiło. Tzn. budzę się w nocy, ale zasypiam. W szpitalu odsypiałam chyba wcześniejsze noce, bo non stop przysypiałam tam. Teraz padam po 21, ale zawsze mówię TŻ, że to magia łóżka jak tylko położę głowę na poduszce. Budzę się po 6 i nawet nocne sikanie mnie omija.
Cytat:
Napisane przez Michacha1234 Pokaż wiadomość

mam to samo.
Aż tż się pytał ostatnio
- "dla kogo tyle kanapek uszykowałaś?"
- "No jak dla kogo..... Dla siebie"
- "To uszykuj mi też jeszcze z dwie, nie może być tak, że jesz więcej ode mnie"
kurtyna w dól.

O mamo

Cytat:
Napisane przez respekt_girl Pokaż wiadomość
U mnie zaczyna się 18 tydzień dzisiaj
Leci ten czas.
Apetyt też mam taki, że co 2 godzinki coś muszę podjeść.
Pestka Arbuza ja też jestem po przejściach, rozwód 1,5 roku po ślubie.
Różne dzikie akcje ze strony męża. Dla niego w życiu najważniejszy był zawsze on sam, jego kariera ... I jeszcze problemy z zachowaniem po alkoholu. A ja jeszcze byłam tak głupia, zakochana, że chciałam mieć z nim dziecko. Bo myślałam, że to go zmieni
Teraz mam cudownego faceta, który będzie prawdziwym ojcem dla naszego synusia Jestem szczęśliwa.
A o tamtym związku chcę po prostu zapomnieć i powoli mi się to udaje.
Przykro się czyta takie historie, ale najważniejsze, że zakończenie jest już szczęśliwe
Niestety ludzie nie zmieniają się z dnia na dzień i nawet kolejna szansa nie daje gwarancji na lepsze jutro.

Mama mi podesłała info co w tym roku będzie w pracowniczych paczkach. Dla dorosłych zestaw noży Gerlach i coś na słodko, dla dzieci zrobili w końcu przedział wiekowy i synek dostanie interaktywną mapę świate i słodycze. Całkiem fajnie
pestka_arbuza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 11:45   #1356
ofelka 123
Rozeznanie

Pestka bardzo fajne paczki świąteczne.

Stary 2018-11-08, 12:00   #1357
NibyNic
Zakorzenienie

Ofelka - nam zostaly poprawki i drobne wykonczenia na dole (do konca m-ca powinne zostac zrobione) oraz pralnia. No i wykończenie piętra (łazienka, polozenie paneli podłogowych, wykonczenie i umeblowanie pokoju syna i sypialni).
Myslimy zeby się wprowadzic na dół i spać w salonie a górę powoli wykończyć. U nas wlasciwie wszystko sam robi mąż (od czasu do czasu pomaga mu trochę mój ojciec i brat ale 90% zrobił on) i wydaje mi się że sprawniej będzie mu szło jak będziemy na miejscu. Teraz po pracy przyjezdża na obiad i jedzie do domu a tam robi do nocy, na spanie przyjeżdża. Jest juz bardzo zmęczony.

A u Was? Już koniec bliski?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Pestka - fajne paczki się zapowiadają. U nas to pieniądze. Kasa jest bardzo praktyczna, każdy etda na co zechce ale takie prezenty mają seoj urok. Pewnie też są ładnie zapakowane

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 12:11   #1358
ofelka 123
Rozeznanie

Niby nic sprzątamy i czekam na meble w tym kuchnie. No nie dziwie się ze mąż juz pada po całym dniu. My jednak zdecydowaliśmy się na fachowca od wykończeń bi tz robił by to rok samemu.

Stary 2018-11-08, 12:11   #1359
pajka03
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam paczek świątecznych, w mojej firmie szef nawet życzeń świątecznych nie złożył, że nie wspomnę i jakiejkolwiek paczuszce. W zeszłym roku od takiej firmy, podwykonawcy dostaliśmy bombonierki lindt i to już kurczę było miłe, że ktoś pamięta o nas. Na tak, zero socjala

Wysyłam wam trochę witaminek, pyszne jabłka
IMG_20181108_115034_337.jpeg

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

pajka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 12:16   #1360
coco00
Wtajemniczenie

Ja wczoraj piłam taki soczek marchew, pomarańcza, jabłko z wyciskarki i szybko wylądował w toalecie tż się śmiał, że chlusnelo jakbym wiadro wylala

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 12:16   #1361
NibyNic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ofelka 123 Pokaż wiadomość
Niby nic sprzątamy i czekam na meble w tym kuchnie. No nie dziwie się ze mąż juz pada po całym dniu. My jednak zdecydowaliśmy się na fachowca od wykończeń bi tz robił by to rok samemu.

O to juz blisko. My kuchnnie juz właściwie mamy - w sobotę dowiozą lodówkę, dzis musimy odebrac krzesła do stołu no i stół złożyć niebawem.
Ja nakbardziej nie moge die doczekac kiedy w salonie na półkach książki ustawię

Stary 2018-11-08, 12:21   #1362
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj piłam taki soczek marchew, pomarańcza, jabłko z wyciskarki i szybko wylądował w toalecie tż się śmiał, że chlusnelo jakbym wiadro wylala

Biedna ja na szczęście wcale nie zwracalam muszę kupić szpinak w liściach świeży bo z nim też pyszne koktajle wychodzą raz nawet przez sokowirowke przepuscilam mango i banana z bananem była porażka hahaha

Stary 2018-11-08, 12:59   #1363
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja łożysko też mam na przedniej ścianie i dopiero 16tc, także u ruchach nawet nie myślę
To wychodzi, że tylko ja bez nocnego jedzenia spać nie mogę

Miałam tak w pierwszej ciąży.... Co noc od drugiego trymestru do 41 TC, budziłam się w nocy i jadłam bo inaczej nie zasnęłam..

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Jejku współczuję tego urządzania, mieliśmy to w pierwszej ciąży. Ja się stresowałam czy zdążymy... Wprowadzilismy się na dwa tygodnie przed terminem porodu ja w 40 TC nawet okna mylam ale to z tej złości ze jeszcze nie rodze tym razem tylko malowanie u ustawianie mebli nam zostaje a ja mam problem z doborem farb chyba już z 10 próbek mamy na ścianach a ja dalej mam wątpliwości

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2018-11-08 o 13:00
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 13:03   #1364
NibyNic
Zakorzenienie

Listopadowa - tez mialam problem z dobraniem farby aż mąż się wkurzyl i pomalował na biało stwierdził ze jak się namyślę to zawsze mozna po tym białym dać kolor a mi się w sumie spodobało i na razie tak zostanie

Stary 2018-11-08, 13:48   #1365
maltaa7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Listopadowa - tez mialam problem z dobraniem farby aż mąż się wkurzyl i pomalował na biało stwierdził ze jak się namyślę to zawsze mozna po tym białym dać kolor a mi się w sumie spodobało i na razie tak zostanie
U mnie było tak samo z tym białym kolorem. Mieliśmy przemalowac jak już się zdecyduje na kolory. I tak już od 2 lat mam ściany w całym mieszkaniu białe

Troszkę mnie kusi teraz żeby zrobić wreszcie jakiś kolor w dziecięcym pokoju. Jakie macie kolory/ lub planujecie w pokoju dziecka? Szukam inspiracji. Pokój syna jest mały i niestety dość ciemny.

Stary 2018-11-08, 13:49   #1366
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maltaa7 Pokaż wiadomość
U mnie było tak samo z tym białym kolorem. Mieliśmy przemalowac jak już się zdecyduje na kolory. I tak już od 2 lat mam ściany w całym mieszkaniu białe

Troszkę mnie kusi teraz żeby zrobić wreszcie jakiś kolor w dziecięcym pokoju. Jakie macie kolory/ lub planujecie w pokoju dziecka? Szukam inspiracji. Pokój syna jest mały i niestety dość ciemny.

Ja mam szarości plus tapeta bo pokój miał być sypialnią A że był robiony chwilę temu i jeszcze nikt w nim nie mieszkał to nie będziemy zmieniać

Stary 2018-11-08, 13:58   #1367
NibyNic
Zakorzenienie

My dopiero planujemy pokój syna z prawdziwego zdarzenia i już powiedział jakie chce kolory a tutaj jego kącik jest w kolorze "piasku pustyni" taki delikatny beż.

Stary 2018-11-08, 14:02   #1368
ofelka 123
Rozeznanie

Większość domu mamy szaro biała a pokoju dziecka narazie zostanie biały

Stary 2018-11-08, 14:06   #1369
Lisek_kartezjanski
Raczkowanie

Ja mam ściany białe i jedną szarą. Lubię neutralne kolory, to się raczej nie znudzi a poszaleć zawsze można z dodatkami.
Lisek_kartezjanski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:12   #1370
Michacha1234
Zadomowienie

Też mamy białe ściany. Wogóle postawiliśmy na takie naturalne kolory: beże, brązy i materiały typu cegła, drewno. Bardzo dobrze się czuję w takim wnętrzu, a przyszła-niedoszła teściowa oczywiście niezadowolona. U niej każdy pokój w innym kolorze, ba dwóch kolorach jeżeli chodzi o ściany....

W sumie zastanawiam się co zrobić. Góry nie mamy wykończonej, nawet scianek dzialowych nie ma. Na dole salon polaczony z kuchnia i jadalnia oraz maly pokoik. W tym malym mamy zestaw takich ciemnych mebli wenge, wiec malo dzieciece, ale nie mamy gdzie ich wyrzucic, wiec musza zostac. Ewentualnie mysle zeby tylko wstawic lozeczko, ale biale chyba bedzie brzydko wygladac, takie ciemne mi sie nie podobają z kolei....No i jakaś komoda na ciuszki też byłaby od czapy...Mam dylemat.

Stary 2018-11-08, 14:23   #1371
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Coccinella, dzis normalna wizyta. Polowkowe będzie 19.11.

Dorka607, jak jeszcze bralam regularnie witaminy to właśnie zawsze wieczorem i wtedy miałam czasem taki okropny ból żołądka i na drugi dzień mdłości. Będę jeszcze testować różne warianty. Może spróbuje jakieś inne jeszcze

Ja ze spaniem w nocy nie mam problemów. Ale w dzien nie mam drzemek i pobudki czesto przed 6. A i w nocy min 1 pobudka na siku musi być. Potem od razu zasypiam.

To bierz sam kwas foliowy, wit d i omege <chyba, że regularnie jadasz ryby to nie musisz omegi> no i jak masz problem z tarczycą to jodit. Może osobno będzie Tobie bardziej pasować ja tak biorę
Cytat:
Napisane przez pestka_arbuza88 Pokaż wiadomość
U mnie spanie się poprawiło. Tzn. budzę się w nocy, ale zasypiam. W szpitalu odsypiałam chyba wcześniejsze noce, bo non stop przysypiałam tam. Teraz padam po 21, ale zawsze mówię TŻ, że to magia łóżka jak tylko położę głowę na poduszce. Budzę się po 6 i nawet nocne sikanie mnie omija.

O mamo

Przykro się czyta takie historie, ale najważniejsze, że zakończenie jest już szczęśliwe
Niestety ludzie nie zmieniają się z dnia na dzień i nawet kolejna szansa nie daje gwarancji na lepsze jutro.

Mama mi podesłała info co w tym roku będzie w pracowniczych paczkach. Dla dorosłych zestaw noży Gerlach i coś na słodko, dla dzieci zrobili w końcu przedział wiekowy i synek dostanie interaktywną mapę świate i słodycze. Całkiem fajnie
Ooo całkiem fajne.
Cytat:

My mamy szary-dośc jasny i białe mebelki. I całą stertę zabawek we wszystkich kolorach
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:27   #1372
Lovelly44
Raczkowanie

Dziewczyny ja już po połówkowych miał być chłopiec jest 100% dziewczynka okaz zdrowia tak powiedział doktor. Jaka jestem szczęśliwa

Lovelly44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:40   #1373
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lovelly44 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już po połówkowych miał być chłopiec jest 100% dziewczynka okaz zdrowia tak powiedział doktor. Jaka jestem szczęśliwa

Gratulacje

Dlatego nawet na tym etapie w to 100% nie wierzę

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 14:42   #1374
ofelka 123
Rozeznanie

Cytat:

Gratuluję. Właśnie zastanawiałam się u ilu z nas zmieni się płeć. Chyba 100%to będzie na porodowce

Stary 2018-11-08, 14:55   #1375
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
My mam białe od dwóch lat tak od nowości na szybkiego pomalowaliśmy bo nie było czasu. Podoba mi się ale się znudzilo. Generalnie zostajemy przy białym ale jedna ściana w salonie i na korytarzu będzie w kolorze. U córki zostaje szary i przemalujemy dwie ściany na jakiś roz. Wybralam dla niej kolor ale ostatnio na spontanie sięgnęłam po kolejną próbkę i chyba zmienię zdanie w sypialni tez zostaje białe plus jedna ściana w i intensywnym kolorze.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Michacha1234 Pokaż wiadomość
Też mamy białe ściany. Wogóle postawiliśmy na takie naturalne kolory: beże, brązy i materiały typu cegła, drewno. Bardzo dobrze się czuję w takim wnętrzu, a przyszła-niedoszła teściowa oczywiście niezadowolona. U niej każdy pokój w innym kolorze, ba dwóch kolorach jeżeli chodzi o ściany....

W sumie zastanawiam się co zrobić. Góry nie mamy wykończonej, nawet scianek dzialowych nie ma. Na dole salon polaczony z kuchnia i jadalnia oraz maly pokoik. W tym malym mamy zestaw takich ciemnych mebli wenge, wiec malo dzieciece, ale nie mamy gdzie ich wyrzucic, wiec musza zostac. Ewentualnie mysle zeby tylko wstawic lozeczko, ale biale chyba bedzie brzydko wygladac, takie ciemne mi sie nie podobają z kolei....No i jakaś komoda na ciuszki też byłaby od czapy...Mam dylemat.

A może przemalować te meble na biało ? Widziałam na grupach FB ze sporo ludzi tak robi i nawet fajnie to wychodzi. Nawet kafelki malują

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
To bierz sam kwas foliowy, wit d i omege no i jak masz problem z tarczycą to jodit. Może osobno będzie Tobie bardziej pasować ja tak biorę

Ooo całkiem fajne.

My mamy szary-dośc jasny i białe mebelki. I całą stertę zabawek we wszystkich kolorach
A ja bym sprawdziła czy od omegi nie ma mdłości. Ja miałam od tego. Biorę sumavit i przeszło. Ryby zaczelam jeść.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:

ojej gratuluje jak duże jest dzieciątko?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Gratulacje

Dlatego nawet na tym etapie w to 100% nie wierzę

Mój TŻ po ostatniej wizycie skwitował ze by się wcale nie zadziwił jakby na polowkowych okazało się ze jednak chłopiec ten sam gin co ostatnio i wczesniej powiedział ze będzie dziewczynka w 11 TC mówił ze będzie chłopiec. Mamy na mieszane w głowie ale na razie trzymamy sie wersji ze będzie córeczka po polowkowych będziemy mieli raczej pewność

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2018-11-08 o 14:57
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 15:19   #1376
Michacha1234
Zadomowienie

Cytat:

Gratki ☺
Chciałabym być już po połówkowych....
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
My mam białe od dwóch lat tak od nowości na szybkiego pomalowaliśmy bo nie było czasu. Podoba mi się ale się znudzilo. Generalnie zostajemy przy białym ale jedna ściana w salonie i na korytarzu będzie w kolorze. U córki zostaje szary i przemalujemy dwie ściany na jakiś roz. Wybralam dla niej kolor ale ostatnio na spontanie sięgnęłam po kolejną próbkę i chyba zmienię zdanie w sypialni tez zostaje białe plus jedna ściana w i intensywnym kolorze.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

A może przemalować te meble na biało ? Widziałam na grupach FB ze sporo ludzi tak robi i nawet fajnie to wychodzi. Nawet kafelki malują

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

A ja bym sprawdziła czy od omegi nie ma mdłości. Ja miałam od tego. Biorę sumavit i przeszło. Ryby zaczelam jeść.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

ojej gratuluje jak duże jest dzieciątko?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Mój TŻ po ostatniej wizycie skwitował ze by się wcale nie zadziwił jakby na polowkowych okazało się ze jednak chłopiec ten sam gin co ostatnio i wczesniej powiedział ze będzie dziewczynka w 11 TC mówił ze będzie chłopiec. Mamy na mieszane w głowie ale na razie trzymamy sie wersji ze będzie córeczka po polowkowych będziemy mieli raczej pewność

Jakiś pomysł jest ☺
Najchętniej to bym Dorotę Szelągowską zaprosiła

Stary 2018-11-08, 16:06   #1377
maltaa7
Raczkowanie

Cytat:

Gratulacje

Ja po wizycie. Lekarz w ogóle się nie przejął moimi wynikami moczu i kazał tylko dużo pić.Za to przejął się wynikami krwi i mam zażywać jeszcze więcej żelaza...blee.
Z dziudziusiem wszystko w porządku . Płci niestety dalej nie znamy.

Stary 2018-11-08, 16:51   #1378
pestka_arbuza88
Raczkowanie

Cytat:
Ofelka - nam zostaly poprawki i drobne wykonczenia na dole (do konca m-ca powinne zostac zrobione) oraz pralnia. No i wykończenie piętra (łazienka, polozenie paneli podłogowych, wykonczenie i umeblowanie pokoju syna i sypialni).
Myslimy zeby się wprowadzic na dół i spać w salonie a górę powoli wykończyć. U nas wlasciwie wszystko sam robi mąż (od czasu do czasu pomaga mu trochę mój ojciec i brat ale 90% zrobił on) i wydaje mi się że sprawniej będzie mu szło jak będziemy na miejscu. Teraz po pracy przyjezdża na obiad i jedzie do domu a tam robi do nocy, na spanie przyjeżdża. Jest juz bardzo zmęczony.

A u Was? Już koniec bliski?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Pestka - fajne paczki się zapowiadają. U nas to pieniądze. Kasa jest bardzo praktyczna, każdy etda na co zechce ale takie prezenty mają seoj urok. Pewnie też są ładnie zapakowane
Remonty to apokalipsa. W tym roku robiliśmy kuchnię, wszystko oprócz podłóg. Masakra. Po tygodniu rzygałam już tostami :P
U nas w pokoju jest jeszcze jedna ściana do ogarnięcia. Daaaawno daaaawno temu miałam czerwone ściany w pokoju. Kiedy byłam w pierwszej ciąży Pan Tata stwierdził, że trzeba coś zmienić. Chciałam zostawić jedną czerwoną ścianę, a resztę rozjaśnić. Pokazałam mu kolor, ale stwierdził, że będzie wyglądać jak klatka schodowa, i wybrał POLE SŁONECZNIKÓW. O ile na próbce jeszcze było znośne i jakoś do tej czerwieni by pasowało - bardzo bardzo blady żółty, tak na ścianie miałam po prostu żółty. Myślałam, że mnie trafi. Dopiero w zeszłym roku z TŻ pomalowaliśmy to na szary i na ścianie przy łóżku daliśmy lakier z brokatem. Została nam jedna krótka ściana, ale tam odpadnie pół ściany, więc raczej zostawimy to do lata, jak już będę koczować z dzieciakami na działce. Dobrze, że ten żółty jakoś pasuje do szarego no i namalowałam tam drzewo z wiewiórką, bo tam stoi łóżko synka.

Cytat:

Cytat:
Gratulacje

Ja po wizycie. Lekarz w ogóle się nie przejął moimi wynikami moczu i kazał tylko dużo pić.Za to przejął się wynikami krwi i mam zażywać jeszcze więcej żelaza...blee.
Z dziudziusiem wszystko w porządku . Płci niestety dalej nie znamy.

Gratulacje dziewczyny!
pestka_arbuza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 16:52   #1379
Lovelly44
Raczkowanie

Mała waży 330gram

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Mała waży 330gram

19+5

Lovelly44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-08, 17:14   #1380
czarna_pantera90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elf01 Pokaż wiadomość
U mnie też już leci 20 tc. Czujecie już ruchy? Bo u mnie jakoś się nie zapowiada... Nie wiem, czy to wina tego łożyska z przodu może amortyzuje ruchy..

Tak, ostatnio mocno zintensyfikowane

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Gratuluję wizyt!
Tez jestem ciekawa u ilu z nas płeć się zmieni nam doktorek powiedział ostatnio, ze 100% laska, bardzo ładnie się pokazała. No ciekawe, bo już kocyk w kwiatki zamówiłam

czarna_pantera90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości