|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniowki 2019 c
Cytat:
mała na usg tez zbyt ruchliwa nie byla wczesniej.Zjadlam knedle, akurat je najmniej lubie ale nie wybrzydzam jak mi podaja pod nos ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniowki 2019 c
Cytat:
Az lekarz zapytalam czy mi sie wydaje czy on taki spokojny a lekarz sie usmiechnal i mowi, ze widocznie lezy sobie spokojnie. Na nastepne usg najem sie slodkiego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1473 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Ja na żadnym usg nie widziałam, żeby moje dziecko robiło jakieś fikołki czy cokolwiek, więc zawsze z zaintersowaniem czytam jak ktoś pisze, że się wierciło obracało itp.
Mam dość. Wzięłam się za sprzątanie szaf, na razie zrobiłam tylko porządek w papierach i już mi się nie chce. Szybko mi zapał minął. Na odstresowanie skoczę sobie do pepco a po powrocie c.d.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1474 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c
Hej
kupiliśmy wózek właśnie jedziemy do znajomych w odwiedziny. Szwagierka dziś mnie niezle nastraszyla, bo nagadała mi, ze nie mam brzucha, i ze pewnie mam mało wód płodowych, i ze na bank coś nie tak, bo ona w 5 miesiącu miała dużo większy:/ Wystraszyło mnie to mocno, ale przecież byłam u doktorka, wyniki mam ok, wszystko w porządku, wiec to raczej głupie gadanie. Zreszta, wydaje mi się, ze trochę ten brzuch mi ruszył, bez przesady... Żałuje, ze dałam się tak łatwo zestresować, bo myśli przez moment miałam czarne![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
O kurcze, jestem uzależniona od łażenia po Pepco ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki wozek kupilas? pochwal sie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację, bez sensu słuchać takich rzeczy ![]() A wózek ostatecznie szary Adamex Reggio, jakas nowość podobno. Fajnie się prowadzi, bardzo zwrotny, składa się do takich kompaktowych, bezproblemowych rozmiarów, koła są spore, dobrze wentylowana gondola i dobrze amortyzowany. Nie jest tez duży, raczej z tych mniejszych, ale stabilny i dość ładny Bylismy zdecydowani na anexa sport, bo dużo łazimy, ale ten chyba bardziej nas przekonał Mam nadzieje, ze się sprawdzi, bo opinii jeszcze o tym modelu jest bardzo niewiele![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- https://m.ceneo.pl/70851690;pla?se=Q..._BwE#tab=click o dokładnie ten kolor Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj mąż szczerze mowiac srednio zainteresowany takimi rzeczami haha wiec pewnie i tak ja podejme decyzje ale ja sie tez nie wtracam do tego jaka bron ma sobie kupic wiec taki podzial mi odpowiada W dodatku mąż upiekł drożdżówke z jablkami i pachnie mi ale czekam az ostygnie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jadlabym drożdżówkę<3 Tak, cena bardzo spoko nie mam za dużych oczekiwań co do wersji spacerowej, bo i tak przerzucimy się na inną spacerówkę, ale jak na gondolkę to rewelacja![]() Haha, widzę, że Twój mąż tez militarny u mnie to samo![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sportowiec, kolekcjoner czy myśliwy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chce sobie bron kupic bo ma w planie zrobic instruktora strzelectwa, a tak w zasadzie to potrzebuje tylko papier bo zajecia na strzelnicy ma raz w tygodniu ale swoje trzeba odbębnić na kursie. A to niestety nie jest tanie hobby ale jak chce to niech ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
u nas broni duzo w domu bo dziadek ma pare sztuk, w zwiazku z tym niekiedy mamy nalot ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Musze przyznac, ze mąż chyba lepiej piecze niz ja... Drożdżówka jest boska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1481 |
|
Rozeznanie
|
Czarna barzo fajny wózek taki w moim stylu. Ja posprzatalam górę w domu a potem przychodzą znajomi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1482 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
taka to słoneczna Kalifornia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że w poniedziałek idę do lekarza bo już kolejny dzień czuję taki dziwny ucisk, jakby parcie na pęcherz, ale nie wiem czy to pęcherz czy co i mnie to martwiCytat:
każda z nas ma inne ciało i tyleCytat:
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1485 |
|
Wtajemniczenie
|
My znowu dzień wozkowy, powiem wam tak: wiem, że nic nie wiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
Cocco a jakie dziś oglądaliście?
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Ja tez nic nie mam dla maluszka. Nie wiem ba czym stoję z rzeczami po Młodym, nic jeszcze nie kupiłam i chyba szybko nie kupię bo nie będę miała gdzie trzymać. Pewnie wszystko na wariata będziemy ogarniać. Ja w pierwszej ciąży też się nasluchałam, że brzucha nie widać iu że albo mam mało wód albo dziecko będzie malutkie. Ilość wód była odpowiednia, jak mi odeszły w szpitalu to pół sali zalały później jeszcze dwa razy koszulę zmieniłam. Dziecko ważyło 4 kg.Fajny wózek.
|
#1488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle strzelałam raz w życiu jak mi kupił żeton i kazał Za to przypuszczam, że jeszcze kilka lat i będę miała drugiego strzelca w rodzinie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj maz gdyby nie L4 w zeszlym roku to tez juz by mial bo chcieli go wyslac ale niestety... Teraz juz musi sam sobie to zalatwic. Pozwolenia na bron juz ma wiec w sumie postrzelac moze jechac ze swoja bronia (jak juz ja kupi ) tylko chcialby miec ten papier.Ja bym chciala sprobowac strzelania, nie wiem czy by mi sie podobalo ale chcialabym zobaczyc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
DZien dobry
Nie mogłam się na nic zdecydować wczoraj, okulary niby wybrałam a pozniej oglądałam zdjęcia jakie sobie porobilam w domu i wyglądam chyba jak głupek. Mikrofale za to wybraliśmy. Szukałam tez butów stabilnych na zimę żeby się w grudniu styczniu z dużym brzuchem nie wywracać w śniegu tu w górach ale tez się nie mogłam zdecydować... pójdę jeszcze raz w tygodniu pomierzyć Na wadze u mnie +3kg, za tydzień mija połowa, dziś albo jutro leci 20 tydzień !!! Ahhhh Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzien dobry. Ja +2kg na plusie, dzis 20tc zaczynam a jutro prenatalne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
właśnie apropos butów, mi się stopy nie mieszczą w buty! A chciałabym uniknąć emu... macie jakieś pomysły Na dość szerokie buty, w których jednak stopa nie wygląda jak u yeti? Wczoraj mała szalała mi w brzuchu, kazałam mężowi szybko rękę położyć ale mówi, że sam nie wie, co poczuł w sumie ja mam o tyle lepiej, że wiem, kiedy to dzidzia i czuje podwójnie bo i z brzucha i na ręku może jak za tydzień przyjedzie to poczuje bo będzie większa W ogóle... wczoraj miałam drame. Znajomy zapraszał nas do siebie i ja totalnie nie miałam ochoty iść i powiedziałam mężowi, że nie idę. No to on umowil się że swoim drugim kumplem, że pójdą bez żon. No i byliśmy na zakupach i po zakupach on poszedł odstawić wózek ja w aucie zaczęłam tak płakać bo sobie wyobrazilam, że znów mam cały wieczór siedzieć sama, jak codzień, z dexterem... i on był taki kochany powiedział, że nigdzie nie pójdzie żebym tylko nie płakała, i że mogłam mu powiedzieć... A ja nie chciałam żeby przeze mnie zostawał... Ale został . Powiesilismy w końcu karnisze i firanki no a teraz jadę z nim bo robił znajomej fuchę w hurtowni kosmetycznej, on będzie montowal a ja będę robić zakupy paznokciowe bo otworzy dla mnie sklep ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2
Szkrabku o to mnie uspokoiłas bardzo z tym przybieraniem wagi bo mi bardzo powoli szła w górę
Myśle ze w tygodniu jak pójdę porobie ładniejsze „selfie” bo wyglądam na tych obecnych jak sierota I buty tez wam pokaże myśle intensywnie czy poznac płeć czy nie, screening organów robimy 22.11 wiec można by poznać na tym badaniu jestem taka niezdecydowanaaaa straszne to ![]() Pajka ty mazgaju ale rozumiem Cię kochana, kochany tzt! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2018-11-11 o 08:51 |
|
|
|
#1498 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ☺
Ja w każdych okularach wyglądam okropnie, więc noszę soczewki. Poza tym, przy moich -6 szkła są mega grube... Pajka nie dziwię się, że Ci się smutno zrobiło, ale masz kochanego tż ![]() Ja jak przyłożę rękę to się robi cisza i spokój, nie czułam jeszcze ręką ruchów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Michacha1234 Czas edycji: 2018-11-11 o 08:58 |
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udaje mi się wyczuć jak cały czas trzymam i akurat uderzy ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dopiero pod koniec sobie uświadomiłam że tymi piosenkami mogłam go szybciej uśpić niż rozbudzić bo włączyłam kołysanki. Samej mi się zrobiło śpiąco
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Cos chyba w tym iest,,ze dziecko reaguje nannastroj mamusi
mała na usg tez zbyt ruchliwa nie byla wczesniej.
a po powrocie c.d.
właśnie jedziemy do znajomych w odwiedziny. Szwagierka dziś mnie niezle nastraszyla, bo nagadała mi, ze nie mam brzucha, i ze pewnie mam mało wód płodowych, i ze na bank coś nie tak, bo ona w 5 miesiącu miała dużo większy:/ Wystraszyło mnie to mocno, ale przecież byłam u doktorka, wyniki mam ok, wszystko w porządku, wiec to raczej głupie gadanie. Zreszta, wydaje mi się, ze trochę ten brzuch mi ruszył, bez przesady... Żałuje, ze dałam się tak łatwo zestresować, bo myśli przez moment miałam czarne

Kochana, ja nie mam nawet jednej skarpetki dla młodego, także wiesz....Myślę, że po świętach zaczne ogarniać cokolwiek.Cóż, wpuścić jedym uchem wypuścić drugim. Chłopak ciężko pracuje, a tu takie teksty....Ale wiesz co, najważniejsze, że mu ufasz i że się kochacie Ale "atrakcje"
Nie dziwię się, że się martwisz, ale Ci ludzie od tż-a z pracy chyba mają swój rozum i nie narażaliby go na niebezpieczeństwo, więc głowa do góry.
małe rzeczy A tyle znaczą
taka to słoneczna Kalifornia 

dobrze, że w poniedziałek idę do lekarza bo już kolejny dzień czuję taki dziwny ucisk, jakby parcie na pęcherz, ale nie wiem czy to pęcherz czy co i mnie to martwi
w ogóle strzelałam raz w życiu jak mi kupił żeton i kazał 
26.08.2017
ale rozumiem Cię kochana, kochany tzt!